دوستان انشالله تا پایان سال ما بشارت داریم...
اخبار خاص..
انشالله که قلوب منتظران جلا پیدا کند
🟩 فهرست مباحث تخصصی مهـدوی و آخرالزمانی
جهت مطالعه هر بخش کلیک کنید 👇
◄ ۱. ترتیب حوادث فتنه شام قبل از ظهور
◄ ۲. شش ماه به ظهور
◄ ۳. منتظران آرماگدون!
◄ ۴. آتش مشرق قبل ظهور
◄ ۵. امام زمان یار فهمیده میخواهد
◄ ۶. آیا خراسانی و یمانی همانند سفیانی در ماه رجب قیام خواهند کرد؟
◄ ۷. جنگ سفیانی با سه پرچم بعد از خروج
◄ ۸. فاصله بین خروج سفیانی در سوریه تا قیام امام عصر از مکه
◄ ۹. فرق ظهور ، قیام و خروج امام عصر چیست؟
◄ ۱۰. فعالیت نیمه علنی امام عصر در فاصله بین ظهور و قیام
◄ ۱۱. سناریو آینده عراق
◄ ۱۲. نبرد محور مقاومت شیعی با اسرائیل بعد هرج الروم و قبل از تسلط سفیانی
◄ و ...
➖➖➖➖➖➖➖➖
🟥 تــوجــه
فهرست کامل مطالب تخصصی و عمومی داخل کانال پین(Pin) شده است.
✍🏻 در ۶ بخش: ۱.تصویری ۲.صوتی ۳.عکس نوشته ۴.متن ۵. پی.دی اف. ۶. فایل فشرده zip .
✅ شعار ما: از انقلاب، با ولایت، تا ظهور
┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉
واتساپ | تلگرام | ایتا | اینستاگرام | روبیکا | آپارات
🌷اگر یک نفر را به او وصل کردی بدان🌷
🌷برای لشگرش تو سردار یاری🌷
مخاطبین عزیز هر چقدر به امام زمان و حضرت زهرا ارادت دارید لینک کانال را به دوستان و آشنایان فامیل هم معرفی کنید
هر کسی فقط فقط پنج نفر را دعوت کند لشگر عظیمی برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یار جمع میشود
#الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیکَالْفَرَج
#امام_زمان_عج
کانال منتظران نور💥
https://eitaa.com/montaaz
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸بنظرم دیدن این کلیپ در ایام فاطمیه یه رزقه👌
https://eitaa.com/montaaz
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 کلیپ بسیار زیبای نوبت جهاد ماست..
استاد پناهیان
🎥 فیلم | بازشدن در خانه حضرت زهرا (س) برای اولین بار
👈داخل بیت حضرت را تماشا کنید
🔹 در این فیلم به درخواست رییس جمهور چچن، درب خانه حضرت زهرا (س) به دست سعودیها گشوده میشود و رمضان احمدوویچ قدیروف، جلوی چشم وهابیها، خاک کف خانه بی بی را میبوسد و به در و دیوار آن تبرک می جوید
🔺🔺 ویژگی زنانی که در آخرالزمان فتنه میآفرینند؛ چیست؟
(قسمت دوم و پایانی)
✅ روایتی از امیرالمؤمنین علیهالسلام درباره ویژگیهای آخرالزمان و نقش برخی زنان در فتنههای آخرالزمانی:
قال امیرالمومنین علی علیه السّلام: «یَظْهَرُ فِی آخِرِ الزَّمَانِ وَ اقْتِرَابِ الْقِیَامَةِ وَ هُوَ شَرُّ الْأَزْمِنَةِ نِسْوَةٌ مُتَبَرِّجَاتٌ، کَاشِفَاتٌ، عَارِیَاتٌ، خارجاتٌ مِنَ الدِّینِ، دَاخِلَاتٌ فِی الْفِتَنِ، مَائِلَاتٌ إِلَى الشَّهَوَاتِ، مُسْرِعَاتٌ إِلَى اللَّذَّاتِ، مُسْتَحِلَّاتٌ لِلْمُحَرَّمَاتِ؛ فِی جَهَنَّمَ خَالِدَاتٌ.»
در آخرالزمان و نزدیک به ساعت (ظهور) که بدترین زمانهاست، زنانى پیدا شوند اهل تبرّج و خودنمایی، بدون پوشش و برهنه، خارجشده از دین و داخل در فتنهها، متمایل به شهوات و شتابکننده بهسوی لذات (نامشروع)؛ حرامها را حلال میشمرند و در نهایت در جهنم وارد میشوند و در آن باقی میمانند.
⏪ این روایت تقریباً هزار سال قبل توسط شیخ صدوق و در کتابش با عنوان «مَن لا یحضره الفقیه» نقل و در سدههای بعدی از سوی سایر علما با کمی اختلاف متنی، صادره شده است. از اولین ویژگیهایی که در این حدیث بیان میشود، تبرّج و خودنمایی زنان برای غیر همسر است؛ زنانی که کارشان به پردهدری و کشف آنچه که باید از نامحرم پوشیده باشد، میانجامد و در نهایت از دین خارج و وارد فتنههای سهمگین دنیا میشوند. طبق این حدیث، این زنان از جهت تمایل روحی، میل به شهوات و شتاب بهسوی لذتهای نامشروع دارند و برای تحقق خواستههای نامشروعشان هر حرامی را حلال میشمارند، در حالی که به صورت فطری میدانند کارشان خطا و سرانجامشان در دنیا «هرزگی نه زندگی»، «پستی و فساد نه رشد و بالندگی» و در آخرت، آتش دوزخ است.
اما این دست از زنان نه تنها به دنیا و آخرت خود لطمه میزنند بلکه سبب بروز آسیبهای اجتماعی از جمله سست شدن بنیانهای خانواده و افزایش طلاق در جامعه میشوند. این در حالی است که شخصیت زن ایجاب میکند همواره وقار خود را حفظ کند، تنش را از نامحرم بپوشاند، متانت و وقارش را با حفظ عفاف و حجاب محفوظ دارد و اجازه ورود به حریم امن خود را به هیچ نامحرمی ندهد تا بازیچه هوسرانان و هوسبازان نشود. بانویی که خود را تزکیه و تربیت کند، توانایی تربیت فرزندانی پاک و سودمند به جامعه دارد، اما برعکس، بانوانی که در ورطه فساد غوطهور میشوند، فرزندانی تحویل جامعه میدهند که نه تنها دردی از خانواده و جامعه دوا نمیکنند بلکه خود عامل مصیبت و بلا و نکبت برای جامعه میشوند. از این جهت ورای برخی قوانینی که دین برای تعالی انسانها و دوری از گناه و فساد در نظر گرفته، میبینیم این قوانین اگرچه در ظاهر نهی کننده انسان از انجام برخی کارها و امور هستند اما ثمرات فراوان مادی و معنوی در دل آنها نهفته است که اصولا برای تعالی و سعادت بشر مشخص شدهاند.
❇ ای مومنان و منتظران واقعی!
منتظر حوادثی شگفت، شگرف و فتنه های رنگارنگ در سراسر جهان باشید.
لحظه به لحظه به ساعت صفر آن حوادث شگفت نزدیک می شویم.
✅ برای پیگیری اخبار و روایات عصر ظهور و حوادث آینده به کانال منتظران نور بپیوندیم
https://eitaa.com/montaaz
اوتاد
اوتاد به معنی میخ هاست. کار میخ چیست؟ محکم کردن و استوار کردن چیزی روی دیوار یا زمین. به همین خاطر است که در «قرآن کریم»، از کوه ها، با واژه ی «اوتاد» یاد شده است. امّا معنای اصطلاحی اوتاد به معنای افراد با ایمانی است که زمین به برکت وجود آنها استوار مانده است در مورد ویژگی های اوتاد، مطالب گوناگونی در روایات و سخنان بزرگان نقل شده است؛ مثلاً حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب(علیه السلام) در یکی از خطبه های خود، اطاعت از خداوند را ویژگی اوتاد می دانند و می فرمایند:
«ای بندگان خدا! دوست داشتنی ترین بندگان خدا، بنده ای است که خداوند او را علیه نفسش یاری دهد. پس [آن بنده] اندوه را شعار خود می سازد و خوف از عذاب را جامه ی خویش. از این رو، چراغ هدایت در دلش افروخته می گردد و برای روز قیامت خود توشه ای مهیا می کند. مرگی را که دیگران دورش می پندارند، نزدیک می انگارد. تن به سختی ها می سپارد...»
علمای اسلام هم چنین نظری درباره ی اوتاد دارند:
«آنها گروهی هستند که یک چشم بر هم زدن هم از پروردگارشان غافل نمی شوند و از مال دنیا مگر به اندازه لازم و ضروری جمع نمی کنند و لغزش های بشری از آنها سر نمی زند [یعنی به مقام عصمت اکتسابی رسیده اند]
🌴گوهر معرفت 🌴
نجبا
نجبا جمع «نجیب» و به معنای مردمان نجیب و اصیل و بزرگ زاده و صوفیان معتقدند که نجبا به چهل مرد که مأمور اصلاح احوال مردم هستند، گفته می شود.
نجبا از نظر جایگاه و مرتبه معنوی در درجه ای پایین تر از ابدال قرار دارند.
🌴گوهر معرفت 🌴
صُلحا (صالحان)
صالحان به کسانی اشاره می کند که به وظایف و تکالیف شرعی خود عمل و از گناهان پرهیز می کنند.
شیخ کفعمی، از علمای اسلام درباره ی این گروه می نویسد:
«صالحان، مردمان پرهیزکاری هستند که به صفت عدالت آراسته شده اند. گاهی از آنان گناه سرمی زند؛ ولی با طلب آمرزش و پشیمانی آن را جبران می کنند. خدای تعالی می فرماید: «در حقیقت، کسانی که [از خدا] پروا دارند، چون وسوسه ای از جانب شیطان بدیشان برسد [خدا را] به یاد آورند و بناگاه بینا شوند.
🌴گوهر معرفت 🌴
) ابدال
«ابدال»به معنای جانشین و همچنین به معنای کریم و شریف است.
حضرت امیر مؤمنان علی(علیه السلام) فرمودند: «ابدال، که تعداد آنان چهل نفر است،ٰ در شام هستند. هرگاه یکی از آنان وفات کنند، خداوند یک تن دیگر را جایگزین او می کند. خداوند به برکت وجود آنان باران بر زمین می باراند و به سبب آنان مسلمانان بر دشمنان پیروز می گردند و عذاب الهی از اهل شام برداشته شود.»
حضرت رسول خدا(صل الله علیه وآله) نیز درباره ی صفات آنان می فرمایند:
«پیوسته چهل نفر از امّت من هستند که قلب هایشان همانند قلب حضرت ابراهیم است. خداوند به وسیله ی آنها بلاها را از اهل زمین دور می گرداند که به آنان ابدال گفته می شود.» سپس رسول خدا(صل الله علیه وآله) فرمودند: «بدانید که اینان هرگز این مقام را از خواندن نماز و گرفتن روزه و پرداخت صدقه به دست نیاوردند.» عرض کردند: ای رسول خدا! پس به چه چیز به این مقام رسیدند؟ پیامبر فرمودند: «به وسیله جود و بخشش و خیرخواهی برای مسلمانان.»
🌴گوهر معرفت 🌴