هدایت شده از سر آشپز
#سوسيس_خانگي
مواد لازم :
سينه مرغ بدون استخوان يك كيلو
به دلخواه چندتا دونه راغ مرغِ استخون گرفته
شيرخشك قنادي نصف ليوان
آرد سه صفر يك ليوان
روغن مايع يكم از نصف ليوان بيشتر
تخم مرغ دو عدد
سير ٧ حبه
وكيوم سوسيس يا همون كاور ٣ متر
عصاره دود ٢٠ قطره
نخ پارچه اي محكم
قيف و ماسوره بزرگ ساده
ادويه ها :
پودر تخم گشنيز يك ق چ
ادويه كاري يك ق چ
دارچين يك ق چ
نمك يك ق غ
پودر آويشن يك ق چ
پودر هل يك ق غ
فلفل سياه يك ق چ
فلفل قرمز يك ق غ
طرز تهيه :
اول مرغ هارو داخل ميكسر يا غذاسازمون ميريزيم و كل ادويه ها و روغن و تخم مرغ و آرد و شير خشك و سير و عصاره دود رو اضافه و حسابي ميكسش ميكنيم.
بعد از داخل ميكسر به كاسه منتقل ميكنيم و وكيوم سوسيس رو با نخ يك سرشو ميبنديم و مواد مرغيمون رو داخل قيف ريخته و از قيف به داخل وكيوم منتقل ميكنيم و اون طرفش رو هم با نخ محكم ميبنديم.
براي اينكه مواد از قيف راحت تر در بياد يكم قيف رو از قبل داخلش رو چرب ميكنيم.
بعد كه سوسيس هارو آماده كرديم،نيم ساعت داخل آب جوش ميزاريم تا بپزه بعد مياريم بيرون توي دماي محيط ميزاريم تا سرد بشه ، سرد كه شد ميزاريمش يخچال تا چند ساعت.
بعد هرمدل كه دوس دارين برش بزنين و داخل روغن سرخ كنين.
@saraashpaz
هدایت شده از َاینَ بَقیّه الله
👇👇👇
سوال:
🌴 تتوی ابرو خانم ها اشکال دارد؟
پاسخ
ـــــــــــــــــــــ
🌺سلام علیکم🌺
✍ پاسخ:
✅ تاتو یا هاشور اگر دائمی باشد( به گونه ای که به صورت خالکوبی وزیرپوستی باشد) اگر برای بدن ضرر نداشته باشد اشکالی نداردو برای وضووغسل هم مشکلی ایجاد نمی کند.
و تاتو یا هاشور موقت ایجاد عمدی مانع در اعضای وضو و غسل است و حرام است و بنابراين براي اولين نماز باید برداشته شود و وضو و غسل نیز با آن باطل است ودر صورتی که برطرف کردن این تاتو یا هاشور ممکن نباشد این فرد باید وضو و غسل خود را به صورت جبیره ای انجام دهد
( یعنی در هنگام وضو یا غسل روی ابروها را به نیت جبیره ای دست تر بکشد).
@pasokhgoo1 👈
✅ کانال رسمی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
سلام و روزتون بخیر🌹❤️
یه پیشنهاد عالی:
باتوجه به افزايش دماو تشنگی اکثر حیوانات و پرندگان وامكان تلف شدن آنها در صورت امكان با قراردادن ظرف آب در محيط مناسبي از خانه و یا در زير سايه درختان باغ ، شرايطي فراهم نماييم تا اين موجودات از تشنگي تلف نشوند.
روز خوبی داشته باشین☺️
@Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
💠چهار ذکر الهی در چهار حالت بحرانی💠
حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) فرموده است: در شگفتم برای کسی که از چهار چیز بیم دارد، چگونه به چهار کلمه پناه نمی برد!
۱- در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده، چگونه به ذکر «حسبنا الله و نعم الوکیل» (سوره مباركه آل عمران آیه ۱۷۱) پناه نمی برد. در صورتی که خداوند به دنبال ذکر یاد شده فرموده است: پس (آن کسانی که به عزم جهاد خارج گشتند، و تخویف شیاطین در آنها اثر نکرد و به ذکر فوق تمسک جسند) همراه با نعمتی از جانب خداوند (عافیت) و چیزی زاید بر آن (سود در تجارت) بازگشتند، و هیچگونه بدی به آنان نرسید.
۲- در شگفتم برای کسی که اندوهگین است چگونه به ذکر «لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین*» (سوره مباركه انبیاء آیه ۸۷) پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال این ذکر فرموده است: «پس ما یونس را در اثر تمسک به ذکر یاد شده، از اندوه نجات دادیم و همین گونه مومنین را نجات می بخشیم.» (سوره انبیاء آیه ۸۸)
۳- در شگفتم برای کسی که مورد مکر و حیله واقع شده، چگونه به ذکر «افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد» (سوره مباركه غافر آیه ۴۴) ... پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال ذکر فوق فرموده است: «پس خداوند (موسی را در اثر ذکر یاد شده) از شر و مکر فرعونیان مصون داشت.» (سوره غافر آیه ۴۵)
۴- در شگفتم برای کسی که طالب دنیا و زیباییهای دنیاست چگونه به ذکر «ماشاءالله لاحول و لاقوة الا بالله» (سوره مباركه كهف آيه 39) پناه نمی برد، زیرا خداوند بعد از ذکر یاد شده فرموده است: «مردی که فاقد نعمتهای دنیوی بود، خطاب به مردی که از نعمتها برخوردار بود) فرمود: اگر تو مرا به مال و فرزند، کمتر از خود می دانی امید است خداوند مرا بهتر از باغ تو بدهد.»
@Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
یادمه که استاد مصباح یزدی در جلساتشون مطالبی درباره ذکر گفتند که بعدها به صورت کتاب هم چاپ شد.
پنج تا نکته را نقل میکنم👇
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
یک 💠حقيقت ذكر، «ذكر قلبى» است وگرنه صرف لقلقه زبان و چرخاندن تسبيح در دست مشكلى را حل نمىكند؛ و اگر به ذكر لفظى هم بها داده شده از آن جهت است كه راهى براى توجه و ذكر قلبى است.
@Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
دو 💠 با مراجعه به قرآن و روايات، مىبينيم اذكار خاصى تعيين و بر گفتن آنها تأكيد شده است. حتى در برخى روايات تأكيد شده كه عين همان لفظى كه حضرت فرموده، بى هيچ كم و زيادى بايد گفته شود؛ نمونه آن، روايتى است كه مرحوم علامه مجلسى در بحار آن را نقل كرده است. بر حسب اين روايت، عبدالله بن سنان از امام صادق(عليه السلام) نقل مىكند كه آن حضرت فرمودند: به زودى شبهه هايى به شما روى مىآورد در حالى كه امام و راهبرى كه شما را هدايت كند در ميان شما نخواهد بود. از آن شبهه ها نجات نمىيابد مگر كسى كه «دعاى غريق» را بخواند. عبداللّه بن سنان مىگويد، عرض كردم دعاى غريق چگونه است؟ حضرت فرمودند، چنين مىگويى: يا اَللّهُ يا رَحمانُ يا رَحيمُ يا مُقَلِّبَ الْقُلوبِ ثَبِّتْ قَلْبى عَلى دينِكَ. سپس من دعا را اين گونه خواندم: يا اَللّهُ يا رَحْمانُ يا رَحيمُ يا مُقَلِّبَ الْقُلوبِ وَ الاَْبْصارِ ثَبِّتْ قَلْبى عَلى دينِكَ. حضرت فرمودند، خداوند «مُقَلِّبَ القُلوبِ وَ الاَْبصار» هست، اما دعا را همانگونه كه من گفتم بخوان: يا مُقَلِّبَ القُلوبِ ثَبِّتْ قَلْبى عَلى دينِكَ.
مىبينيم كه حضرت از اضافه كردن يك كلمه «والابصار» نهى مىكنند و تأكيد دارند ذكر به همان صورتى كه خود فرمودهاند گفته شود.
@Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
سه 💠 سخنانى نظير اينكه «هدف اصلى توجه قلبى است و اين اذكار مقدمه آن هستند و اگر كسى بتواند بدون ذكر لفظى، ذكر قلبى داشته باشد همان كافى است» مطالبى باطل است كه گوينده آن يا غافل و جاهل است يا اغراض و اهدافى سوء در سر دارد. اين حرف نظير همان سخن است كه بعضى مىگويند: «دل بايد پاك باشد، تقيّد به دستورات شرع و حلال و حرام مهم نيست!!» در نظر اينان اگر دل انسان پاك باشد هرچه هم گناه و معصيت بكند چندان اهميتى ندارد! شايد شما نيز به افرادى برخورد كرده باشيد كه حكم حجاب را در اسلام مىدانند، ولى با اين وجود، حجاب را رعايت نمىكنند و وقتى به آنها تذكر داده مىشود، مىگويند: دلت پاك باشد!
@Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
چهار 💠 یکی از مهم ترین نکات در مورد ذكر لفظى كه تا حدودى جنبه عرفانى نيز دارد مربوط به اين مسأله است كه هر عضوى از اعضاى بدن بايد بهرهاى از عبادت و بندگى خداوند داشته باشد. عبادت چشم اين است كه به آيات الهى نگاه كند. از اين رو نگاه كردن به آيات قرآن، يا در مكه مكرّمه، نگاه كردن به خانه كعبه عبادت است. حظّ و بهره چشم از عبادت، امورى از اين قبيل است. عبادت گوش اين است كه مثلاً آيات قرآن را بشنود. از اين رو گوش دادن به آيات قرآن عبادت است. بهره دل و قلب از عبادت اين است كه بايد ظرف محبت خدا باشد. در اين ميان زبان نيز بايد بهره خاص خود را از عبادت داشته باشد. حظّ زبان از عبادت اين است كه ذكر خدا را بگويد.
@Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
پنج 💠 نكته ديگرى كه در مورد حكمت ذكر لفظى مىتوان به آن اشاره كرد، بُعد تربيتى مسأله است. اگر ما بخواهيم به خدا توجه پيدا كنيم و به مرور اين توجه را بيشتر و قوىتر نماييم، بايستى تمرين داشته باشيم. براى تمرين، ذكر زبانى و لفظى بسيار آسانتر از ذكر قلبى است. براى انسان بسيار مشكل است كه توجهش را از تمامى مظاهر دنيا و زندگى باز دارد و فقط متوجه خدا شود. انجام اين كار براى انسان هاى عادى، حداكثر چند دقيقه يا يكى دو ساعت در شبانه روز ممكن است. درس خواندن، مطالعه كردن، كسب و كار، كمك به ديگران و نيازهاى برادران ايمانى را رفع نمودن و امثال اين امور، همه و همه، كارهايى هستند كه ما روزانه بايد به آنها بپردازيم؛ و توجه قلبى داشتن به خدا در حين همه اين امور، كارى بس مشكل است. بسيارى از ما حتى در نمازمان كه وقت اختصاصى توجهمان است، فقط همان چند لحظه اول نماز و هنگام گفتن اللّه اكبر و بسم اللّه الرحمن الرحيم حضور قلب داريم و بعد از آن حواسمان پرت مىشود و تا آخر نماز از ياد خدا و نماز غافل مىشويم! بنابراين براى ما افراد عادى، راحتتر همان ذكر لفظى است. اگر انسان خودش را به ذكر لفظى عادت دهد، كم كم زمينهاى مىشود كه در هنگام گفتن ذكر لفظى به معناى آن هم توجه كند و خلاصه به تدريج اين ذكر لفظى وسيله و راه خوبى براى توجه و ذكر قلبى مىشود. از اين رو است كه ذكر لفظى مىتواند طريق و ابزارى خوب براى توجه قلب، به خصوص براى افراد مبتدى در اين راه باشد.
@Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از شبکه ادیان
#منافقین جلوی چشم مادر #سعید_نوری را به جرم دفاع از میهن در ماه #رمضان سال ۶۱ به رگبار بستند.
سعید نوری یکی از هزاران #شهید بزرگواریست که به دست منافقین مزدور مظلومانه به شهادت رسید، حال #مزدوران وطنی برای حمایت از چنین ددمنشانی هشتگ پراکنی میکنند و کمپین میزنند..😒😑
#هزار_جلاد_هزار_اشرف
🌐 @adyan8