🔆#حدیث_روز
💠 امام رضا (علیهالسلام) میفرمایند:
🔸️ای پسر شبیب اگر خواهی با ما در درجات بلند بهشت باشی برای حزن ما محزون باش و و برای شادی ما شاد باش و ملازم ولایت ما باش و اگر مردی سنگی را دوست دارد با آن خدا روز قیامت محشورش کند.
📚 الشیخ الصدوق
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ علّت علاقهی شدید امام زمان به حضرت عباس (علیهمالسلام)
دقیقاً نقطهی ضعف شیعه در تمام تاریخ است!
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 بیشترین درصد از عزاداران حسینی، به جنایات واقعهی عاشورا راضیاند در حالیکه اهل اشک و سینه و زنجیرند!
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➖به امام خامنهای میگوییم:
«به خدا قسم ای سیّدِ ما، اگر ما همگی کشته شویم، سپس سوزانده شویم و خاکسترمان در هوا پخش شود و مجدد زنده شویم و هزاران بار این کار با ما انجام شود، تو را ترک نمیکنیم ای فرزندِ حسین....
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
🏴صلی الله علیک یا ابا عبد الله الحسین🏴
⚫️فرزندان خود را به مجالس امام حسين عليه السلام بِبَريد كه اثرى فوق العاده بر روح آنها دارد⚫️
✅ عارف كامل مرحوم حاج سيد هاشم حدّاد مى فرمودند:
قنداقه نوزادان را تا چند ماهگى در مجالس علم و محافل ذكر و حسينيّه و محالّ عزادارى كه نام حضرت سيّد الشّهداء برده مى شود ببرند؛
🔹 چرا كه نَفْس طفل همچون مغناطيس است و علوم و اوراد و اذكار و قُدّوسيّت روح امام حسين را جذب می كند. طفل گرچه زبان ندارد ولى ادراك مى كند، و روحش در دوران كودكى اگر در محلّ يا در محالّ معصيت برده شود، آن جرم و گناه او را آلوده می كند؛ و اگر در محلّ و يا محالّ ذكر و عبادت و علم بُرده شود، آن پاكى و صفا را به خود می گيرد.
🔹 نفْس بچّه قابليّت محضه است و آثار خوب يا بد را اخذ می كند و تا آخر عمر در وى ثابت مى ماند ... گرچه اين معنىِ مهمّ و اين سرّ خطير را عامّه مردم ادراك نكنند.
📚 #روح_مجرد
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
🏴صلی الله علیک یا ابا عبد الله الحسین🏴
⚫️با رفتن حضرت على اكبر به سمت دشمن، غم و اندوه به امام حسين عليه السلام هجوم آورد⚫️
🔹 حضرت امام حسین عليه السّلام محاسن خود را به سوى آسمان بلند كرد، و عرضه داشت:
اللَهُمَّ اشْهَدْ عَلَىَ هَؤُلاءِ الْقَوْمِ فَقَدْ بَرَزَ إلَيْهِمْ غُلَامٌ أشْبَهُ النَّاسِ خَلْقاً وَ خُلْقاً وَ مَنْطِقاً بِرَسُولِكَ. كُنَّا إذَا اشْتَقْنَا إلَى نَبِيِّكَ نَظَرْنَا إلَى وَجْهِهِ.
بار خداوندا! گواه باش بر اين قوم، كه تحقيقاً جوانى به جهت مبارزت با ايشان بيرون رفت كه از جهت خِلقَت و از جهت اخلاق، و از جهت گفتار، شبيه ترين مردم به پيغمبر توست، به طورى كه ما هر گاه مشتاق ديدار پيغمبرت مى شديم به صورت او نظر مى كرديم.(ص 320)
✅ حضرت سيّد الشهداء محاسن خود را رو به آسمان بلند كردند، و لسان حال آن حضرت اين بوده است كه: مصيبتى فجيعه و داهيه اى عظيمه بر من وارد شده است، و من فقط شكايت خودم و حُزن و غصّه درونيم را به سوى خدا مى برم.
🔹 چرا كه دست در زير محاسن بردن و آن را گرفتن و به بالا حوالت دادن علامت هجوم حزن و كثرت اغتمام مى باشد.(ص 341)
📚 #امام_شناسى، ج15.
#حضرت_علی_اکبر علیه السلام
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
🗓 جمعه ٢٢ تیر ماه ١۴٠٣
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 درباره حضرت علی اکبر علیهالسلام وارد است که امام حسین علیهالسلام هنگام به میدان رفتن و وداع آن بزرگوار، به مادرش لیلی فرمود: «دَعیه، فَقَد اشتاقَ الحَبیبُ الی لِقاءِ حَبیبه؛ رهایش کن، که دوست، به دیدار محبوبش اشتیاق پیدا کرده است!» در بعضی ادعیه هم خطاب به حضرت حق میخوانیم: «یا حَبیبَ مَن لاحَبیبَ له؛ ای دوست کسی که دوستی جز تو ندارد!».
📚 رحمت واسعه،ویراست سوم، ص١١٧
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
✅ امام صادق علیه السلام در زیارت قمر بنی هاشم، می فرمایند:
🔹 أشْهَدُ لَكَ (منِ امام صادق) شهادت مى دهم كه تو
1️⃣ بالتَّسْلِيمِ
تسلیم بودی
2️⃣ و التَّصْدِيقِ
امام زمانت را تصدیق کردی (هیچ اعتراضی و نظری نداشتی)
3️⃣ و الْوَفَاءِ
وفادار بودی
4️⃣ و النَّصِيحَةِ لِخَلَفِ النَّبِي صلی الله علیه و آله و سلم
نسبت به فرزند رسول خدا اخلاص داشتی و ثابت قدم بودی.
📚 كامل الزيارات
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
✅ مرحوم آیت الحق سید علی قاضی رضوان الله علیه:
#حضرت_اباالفضل سلام الله علیه #کعبه_اولیاء است.
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
شب سوم حرم.mp3
19.97M
🎙سخنرانی استاد میرباقری
در شب سوم محرم الحرام ۱۴۰۳
حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها
☑️ @mirbaqeri_ir
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
مینشاند بر لب عشاق تو لبخندها
«بأبی أنت و أمی» گفتن فرزندها
یا حسینِ بچهها در روضههای خانگی
آب کردهِ در دل مادر پدرها قندها
از پدرها به پسرها میرسد میراث عشق
شورها، شمشیرها، تکبیرها، سربندها
ای خوشا آن مادرانی کز محبت کردهاند
یک به یک نذر حسین فاطمه، دلبندها
تا که سرو خویش را از زیر قرآن رد کنند
سوخته دل هایشان در آتش اسفندها
☑️ شاعر: دکتر محمد مهدی سیار
#نسل_حسینی
#فرزندآوری
#دوتا_کافی_نیست
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
4_6014984415376051416.mp3
14.65M
◾️روضه شب نهم #محرم
😭اربا ارباتر از اکبرم
پاشو نگذار پاشیده تر شه این لشکرم
🎙حاج مهدی رسولی
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
🔆 #حدیث_روز
💠 امام رضا (علیهالسلام) میفرماید:
🔸️إن بَکَیتَ عَلَی الحُسَینِ حَتّی تَصیرَ دُموعُکَ عَلی خدَّیکَ غَفَرَاللّه ُ لَکَ کُلَّ ذَنبٍ أذنَبتَهُ
🔹️اگر بر حسین بگریی، چندان که اشکهایت بر گونهات جاری شود، خداوند تمام گناهانت را میآمرزد.
📚 امالی
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
💥 شرح فرازی از زیارتنامه حضرت عباس (سلام الله علیه)
🔹 أشْهَدُ لَكَ بِالتَّسْلِيمِ وَالتَّصْدِيقِ وَالْوَفاءِ وَالنَّصِيحَةِ لِخَلَفِ النَّبِيِّ صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ
🔸تسلیم:
اسلام، دین تسلیم است. «فَلا وَ رَبِّکَ لا یُؤْمِنُونَ حَتَّی یُحَکِّمُوکَ فیما شَجَرَ بَیْنَهُمْ ثُمَّ لا یَجِدُوا فی أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَیْتَ وَ یُسَلِّمُوا تَسْلیماً»(نساء/۶۵)
وجود مقدس قمر بنیهاشم، در عظیمترین درگیریهای تاریخ وارد شده و تسلیم محض بوده است. اگر الان برای ما مسئله، بعد از ۱۴۰۰ سال حل شده غیر از آن زمان است؛ زیرا آن زمان، خیلیها که خودشان را بزرگ میدانستند و صحابی بودند و وجود مقدس نبی اکرم و امیرالمومنین و امام مجتبی را درک کرده بودند و شاگردی آن حضرات را کرده بودند، نمیتوانستند بپذیرند که این راه، راه صوابی است.
تسلیم شدن نسبت به وجود مقدس سیدالشهداء در این بلاء عظیم، در این امتحان سخت و سر باز نزدن و قوای خود را در اختیار معصوم قرار دادن قدم اول است.
تسليم مقام اسلام است؛ يعني قلب انسان دنبال قلب وليّ خدا حركت كند و سلم در مقابل او باشد.
🔸 التصدیق:
قدم دوم، تصدیق است. یعنی امام را عین صدق محض بدانی و شک و ریب و تکذیب نسبت به امام، در انسان پیدا نشود. خیلیها در ته دلشان نسبت به حقانیت سیدالشهداء(ع) تردید کردند. ما یک تصدیق داریم، نقطه مقابلش از شک شروع میشود، بعد به ریب و بدگمانی میرسد، بعد به تکذیب ختم میشود. مقابل تصدیق، تکذیب است. انسان، معصوم را تکذیب میکند و میگوید: درست نیست، صدق نیست، فرمان خدا نیست، راه صواب نیست. اولش هم از یک تردید و شک آغاز میشود. انسان اگر در حقانیت جبهه انبیاء و اولیاء الهی تردید کرد این تردید، همین جا نمی ماند؛ بلکه شیطان، انسان را قدم به قدم پیش میبرد تا به مقام ریب و بعد هم مقام تکذیب میرساند. تصدیق کردن معصومین و آنها را عین حق و صدق دانستن و شک نکردن در سختیها بهخصوص آنجایی که به حسب ظاهر با تعلقات ما درگیر میشود، کار بسیار سختی است؛ چون ما وقتی میخواهیم تصدیق کنیم، ترازوی ما، تعلقات ما هستند.
تصديق، يعني در امواج سنگينترين ابتلائات و امتحانهايي كه وليّ خدا از انسان میگیرد در ورود به باب او ترديد به خود راه ندهد و ذرّهاي در حقّانيت و صدق و پاكي و طهارت او شک نکند. با يقين كامل وليّ خدا را همراهي كند.
🔸 الْوَفاء:
آدمی که تسلیم امام است؛ به فهمی میرسد و محاسباتش با امام همراه میشود. عقل عملش، تعلقاتش، خوب و بد کردنهایش، زشت و زیبا کردنهایش، درکش از معروف و منکر، با امامش هماهنگ شده و تابع و دنبالهرو امام و نورانی به نور امام میشود. حالاست که میتواند وفا بکند و پیمانهاش را پر میکند و عهدهایی که با امامش داشته، بتمامه انجام دهد. «وافی» آن کسی است که پیمانه را پر میکند.
قرآن می فرماید «وَ مَنْ أَوْفی بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذی بایَعْتُمْ بِهِ». کسی با خدا وفا کرد، خدای متعال در وفاداری، بر همه، سابق است و اصلاً وفاداری همه، از او است. روز قیامت، همه شهدا و خصوصاً شهدای کربلا که گُل سرسبد گلها هستند؛ وقتی جایگاه حضرت ابالفضل را نسبت به حضرت سیدالشهداء میبینند، غبطه میخورند.
وفا، يعني اينكه همۀ سرمايهاش را بدهد و خود را نهتنها هيچكاره، که بدهكار بداند.
🔸النصیحه:
از این لطیفتر، نصیحت است. نُصحِ برای امام؛ به معنای نصیحت کردن و موعظه کردنِ امام نیست، بلکه بیش از وفا، و بهمعنای خیرخواهی کردن است؛ یعنی پیمانه ات را که پر کردی، آنچه را هم که از تو نخواستند، بروی انجام بدهی؛ یعنی کار را زیباتر و بیشتر از آنکه خواستند، انجام دادن. همان که خدای متعال در قرآن خطاب به پیامبر فرمود: «طه * ما أَنْزَلْنا عَلَیْکَ الْقُرْآنَ لِتَشْقی»(طه/۱-۲) پیغمبر ما! نگفتیم این قدر زحمت بکشی؛ بلکه ما گفتیم برو دست بندگان ما را بگیر و بیاور. برو عالم را آباد کن و با عبادت خودت عالم را نورانی کن. نگفتیم اینطور به زحمت بیفت. این نصیحت است. سیدالشهداء، امام است؛ اگر کاری بکنی که بگویند او نسبت به امامش نصیحت کرد و بیش از آنکه وظیفهاش بود و عهد داشت، با امام خودش نُصح داشت که خیلی چیز عجیبی است. این است که حضرت فرمود: عموی من در روز قیامت یک درجهای دارد که همه شهدا به او غبطه میخورند. این است که همه ائمه علیهم السلام ایشان را دوست دارند و افتخار میکنند. در حالی که معصوم، مدار همه کائنات است؛ ولی به مثل حضرت اباالفضل افتخار میکنند و حرفش در دستگاه آنها ردخور ندارد.
نصیحت؛ يعني بالاتر از تكليف بار برداشتن.
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59