10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بی ارزش نشان دادن زن از نگاه پهلوی
# اندیشکده_منتظر #
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@montazarworld
روایت یک مسیحی؛ چه می شد در هر روزگاری یک «علی» به جهان ما میدادی
جرج جرداق مسیحی در وصف علی(ع) می گوید: «ای دنیا! چه می شد که همه توان خود را گرد می آوردی و در هر روزگاری «علی» ای با آن قلب و زبان و امتیازاتش عنایت می کردی!»
جرج جرداق، نویسنده، شاعر و نمایشنامه نویس مسیحی لبنانی است که پدر و مادرش به حضرت علی (ع) بسیار ارادت داشتند و بر سردر خانه خود، سنگی را نصب کرده بودند که روی آن جمله لا فتی الا علی، لا سیف الا ذوالفقار حک شده بود. جرج جرداق در وصف حضرت علی(ع) می گوید: "ای روزگار کاش می توانستی همه قدرت هایت را، و ای طبیعت، کاش می توانستی همه استعدادهایت را در خلق یک انسان بزرگ، نبوغ بزرگ و قهرمان بزرگ جمع می کردی و یک بار دیگر به جهان ما یک علی دیگر می دادی".
او با نوشتن کتابی درباره امام علی (ع) بین شیعیان شناخته شده است. کتاب «الامام علی صوت العدالة الانسانیه» مشهورترین کتاب اوست که در ۵ جلد با عناوین «علی و حقوق بشر» ، «علی و انقلاب فرانسه» ، «علی و سقراط» ، «علی و دوران زندگانی اش» و «علی و قومیت عربی» به زبان فارسی منتشر شده است.
# اندیشکده_منتظر #
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@montazarworld
نظر چند اندیشمند و نویسنده در شأن و منزلت حضرت علی علیه السلام
# اندیشکده_منتظر #
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@montazarworld
سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و واتساپ!
⭕️ یکی از چالشهایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت(در جنگ ترکیبی شناختی اخیر گوشه ای از آنرا دیدیم)به طور قطع خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است که در این جنگ شناختی در میان مدت و بلند مدت منتج به تغییرذائقه، رفتار و هویت ایرانیان مخصوصا نوجوانان و جوانان می شود.
⭕️حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعۀ بین المللی است، رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف میشود (سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساختها، ذخیرهسازی دادهها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشور بیگانه ای نباشد).
⭕️حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است (صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض میکنند، طبق قواعد بین الملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند).
⭕️حق دفاع سایبری رکن بعدی است (تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند) و آخرین مورد حق قضایی است (براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده میکنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم) اما در کشور ما به دلیل فقدان راهبرد حاکمیت سایبری و فضای مجازی ول، رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد.
💡 اندیشکده منتظر
✏️ @montazarworld 👈 عضو شوید 🙏
*گوگل و فیسبوک، مخزن اطلاعات جاسوسی کاربران، از ساعت روشن شدن چراغ تا روحیات دوستانتان!*
🔹دو شرکت گوگل و فیس بوک اطلاعاتی بسیار وسیعی از کاربران جمع آوری و بارها حقوق آنها را نقض می کنند.
🔹طبق اطلاعات وب سایت ریویو، گوگل در ۲۰۲۲ میلادی حدود ۴.۴ میلیارد کاربر داشته و به اطلاعات نام، جنسیت، شماره تماس خصوصی، چه زمان چراغ اتاق خوابشان را روشن کرده و بسیاری دیگر از اطلاعات شخصی آنها و حتی دوستانشان دسترسی دارد.
🖥 @montazarworld
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ترویج بهائیت در شبڪه من و تو
⭕️شبڪه تلویزیونی ماهواره ای "من و تو" برای تبلیغ و گسترش فرقه ضالّه بهائیت در مهر ماه ۱۳۸۹ در لندن تأسیس شد.
⭕️این شبڪه با مدیریت ڪیوان و مرجان عباسی اداره میشود ڪه از یڪ خانواده بهائی در إیران هستند و از حامیان مالی این شبڪه لندنی محسوب میشوند.
🌏 #اندیشکده_منتظر👇
🆔 @montazarworld