فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🔺ولادت با سعادت كريمه اهل بيت حضرت فاطمه معصومه(سلاماللهعلیها)،روز دختر و آغاز دهه کرامت مبارک باد🌺*
*-------※💥※-------*
*💓 السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تُصْبِحُ وَ تُمْسِي✋🏻*
*🌷ای امامی که طلوع و غروب خورشید را حاکمی! سلامم را به پیشگاه مقدستان در هر صبح و شام عرضه میدارم!*
*🌷امام زمانم می دانم صبحگاهان و شامگاهان خدایت را تنزیه می گویی! و این تسبیح و تنزیه توست که خیرات را برای منتظرانت نازل و شرور را از آنان دفع می نماید.*
*------------※💥*
*🙏 اماما ! در این روز با تو عهد می بندم که من نیز چون شما صبحگاهان و شامگاهان خدایم را تسبیح و تنزیه گویم؛ و از توجه کنندگان به سوی شما باشم.*
*------------※💥*
*🙏پروردگارا توفیقم ده تا در عهد با امام زمانم ثابت قدم بمانم و در هر صبحگاه و شامگاه که تو در کتابت از صبح و شب به بزرگی یاد کردی تو را بخوانم و تسبیح و تنزیه گویم! به حق محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)!*
------------※💥
*🙏 خدایا امام زمانم بر ادعیه ی صبح و شامت مداومت و مراقبت دارد بارالها مرا نیز چون او تسبیح گو و تنزیه گوی خود قرار ده! به حق محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)!*
*------------※💥*
*🙏 معبودا این تسبیح و تنزیه گفتن های امام زمانم در هر صبح و شام است که منشاء خیرات و دافع شرور از ماست. بارالها در ظهورش تعجیل بفرما.*
*------------※💥*
*«اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»*
*💥※------------*
*🌷نماز اول ماه🌷*
*🌷 در روز اوّل ماه قمری دو ركعت نماز بجا آورد،در ركعت اول پس از سوره حمد سی مرتبه(۳۰) سوره توحيد،و در ركعت دوم بعد از سوره حمد (۳۰)سى مرتبه سوره قدر بخواند*
*🌷و پس از نماز صدقه بدهد،چون چنين كند،سلامتی اش را در آن ماه از خدا خريده است.*
*و از بعضى روايات استفاده میشود،كه پس از نماز بخواند:*
*🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَ مَا مِنْ دَابَّةٍ*
*فِي الْأَرْضِ إِلا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَ يَعْلَمُ*
*مُسْتَقَرَّهَا وَ مُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُبِينٍ*
*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ*
*بِضُرٍّ فَلا كَاشِفَ لَهُ إِلا هُوَ وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ*
*فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ*
*وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرا مَا شَاءَاللَّهُ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ*
*لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْدا وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ*
🌷🌷🌷🌷🌷
به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانی اش هميشگى است،هيچ جنبنده اى در زمين نيست،مگر اينكه روزى او بر خدا است و قرارگاه و امانگاهش را خدا میداند،همه اينها در كتابى روشن است.به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانی اش هميشگى است،اگر خدا به تو زيانى رساند،جز او كسى برطرف كننده آن نيست،و اگر خيرى را براى تو بخواهد،فضل او را بازگرداننده اى نيست،آن را به هركس از بندگانش بخواهد می رساند،و او آمرزنده و مهربان است.به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانی اش هميشگى است،خدا به زودى پس از دشوارى آسانى قرار می دهد،آنچه خدا خواست همان شود،نيرويى نيست مگر به خدا،خدا ما را بس است و نيكو كارگشايى است،كارم را به خدا وا میگذارم كه خدا بيناى به بندگان است،معبودى جز تو نيست،من از ستمكاران بودم،پروردگارا من به آنچه از خير برايم فرود آرى نيازمندم،پروردگارا مرا تنها مگذار،كه تو بهترين وارثانى.
🌷🌷
*✅ده فــــایـــده صـــدقـــه*
✍رسول خدا صلی الله علیه واله فرمود: بر شما باد صدقه دادن که در آن ده خصلت وجود دارد که پنج چیز مربوط به دنیاست و پنج چیز مربوط به عالم آخرت می باشد.
*📌آنچه مربوط به دنیاست عبارتند از:⬇️:*
*1 ) پاک شدن اموالتان؛*
*2 ) پاک شدن بدن هایتان؛*
*3 ) دوای مریض های شماست؛*
*4 ) باعث وارد شدن شادی و مسرّت در دل های شماست؛*
*5 ) سبب افزونی مال و فراخی روزی آن؛*
*📌و آنچه مربوط به آخرت است عبارتند از:⬇️:*
*6 ) در قیامت سایه ای برای شما در مقابل آفتاب محشر است؛*
*7 ) سبب آسانی حساب می شود؛*
*8 ) سبب سنگینی کفّه ترازو که مزد و اجر آن افزون گردد؛*
*9 ) سبب عبور از صراط؛*
*10) سبب رسیدن به بالاترین درجات بهشت است. )*
*📚مواعظ العددیّه، ص 220*
🌷🍃🌷🍃🌷
*بسمه تعالی*
*خیرین بزرگوار لطفا صدقات، خیرات و کمک های خداپسندانه خودتان را به شماره کارتِ خیریه واریز بفرمائید
🌹💥 تا ان شاءالله گره ای از کار گرفتاران باز شود*
*اجرتان با مولای مهربان حضرت مهدی(عج)*
🌹🌹🌹🌹🌹
*شماره کارت خیریه مجموعه منتظران ظهور .*⬇️
6037997474678860
💎💎💎💎💎
https://chat.whatsapp.com/H3jgh77OYf9LSQk1io2Gv3
*🟡شباهت های حضرت معصومه به حضرت زهراء علیهما السلام:*
✍محدث گرانقدرحاج شیخ عباس قمى به هنگام بحث از دختران حضرت موسىبنجعفر علیهما السلام مى نویسد: «برحسب آنچه به مارسیده، افضل آنها سیده جلیله معظمه، فاطمه بنت امام موسى علیهاالسلام، معروف به حضرت معصومه سلام الله علیها است.»
مقام و منزلت ایشان آنقدر بالاست که از ایشان به عنوان فاطمه دوم یاد می شود.
🔹در این نوشتار ما به ۴ مورد از شباهت های حضرت معصومه و حضرت زهراء سلام الله علیهما اشاره ای کوتاه خواهیم داشت:
*✅۱- دارای مقام عصمت:*
✍بر اساس روایتى که مرحوم سپهر در «ناسخ» از امام رضا علیهالسلام روایت کرده، لقب «معصومه» را به حضرت معصومه، امام هشتم اعطا کردهاند. طبق این روایت امام رضا علیه السلام فرمودند:
«من زار المعصومه بقم کمن زارنى؛ هرکس حضرت معصومه را درقم زیارت کند، همانند کسى است که مرا زیارت کرده باشد.»
با توجه به این که حضرت معصومه علیهاالسلام نام شریفشان «فاطمه»است و در حال حیات به «معصومه» ملقب نبودند، تعبیر امام علیه السلام دقیقا به معناى اثبات عصمت است، زیرا بر اساس قاعده معروف "تعلیق حکم به وصف مشعر بر علیت است" دلالت حدیث شریف برعصمت آن بزرگوار بىتردید خواهد بود.
واز آن جایی که هیچگاه امام علیهالسلام در سخنانش به گزافه گویی و غلوّ نمیپردازد، این سخن گهربارش بر عصمت حضرت معصومه علیهاالسلام دلالت دارد.
تشریف فرمایی دو شخص ناشناس که به احتمال قوی امام رضا علیه السلام و امام جواد علیه السلام بودند ـ برای مراسم تجهیز و نماز این بانوی بزرگوار، تأیید واضحی بر عصمت وی میباشد. زیرا مطابق اعتقاد قطعی شیعه «جنازه معصوم را فقط معصوم به خاک میسپارد»
البته تردیدی نیست که عصمت نیز مانند کمالات دیگر انسانی دارای مراتب و درجاتی است که عالیترین درجه آن را پیامبر خاتم صلیالله علیه و آله و فاطمه زهرا علیهاالسلام و دوازده جانشین پیامبر علیهم السلام دارا هستند.
*✅۲- شفاعت گسترده:*
✍بالاترین جایگاه شفاعت، از آن رسول گرامى اسلام است که در قرآن کریم از آن به «مقام محمود» تعبیر شده است. و گستردگى آن باجمله بلند «وَ لَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبُّکَ فَتَرْضى» بیان گردیده است.
دو تن ازبانوان خاندان رسول مکرم شفاعت گستردهاى دارند که بسیار وسیع و جهان شمول است و مىتواند همه اهالى محشر را فراگیرد:
*✨۱- خاتون محشر، صدیقه طاهره، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها.*
*✨۲- شفیعه روز جزا، حضرت فاطمه معصومه علیها السلام.*
در مورد شفاعت گسترده حضرت زهرا سلام الله علیها همین بس که شفاعت، مهریه آن حضرت است و به هنگام ازدواج پیک وحى طاقهای ابریشمى از جانب پروردگار آورد که در آن، جمله «خداوند مهریه فاطمه زهرا را شفاعت گنهکاران از امت محمد صلی الله علیه و آله قرار داد.» نقش بسته بود.
این حدیث از طریق اهل سنت نیز آمده است.
بعد از فاطمه زهرا سلام الله علیها از جهت گستردگى شفاعت،هیچ بانویى به شفیعه محشر، حضرت معصومه سلام الله علیها نمىرسد.
امام صادق علیهالسلام می فرمایند: «اَلا وِ اِنّ قُم، الْکُوفَهُ الصّغیرهُ، اَلا اِنّ لِلْجَنَّهِ ثَمانِیَهَ اَبْوابٍ ثَلاثَهٌ مِنْها اِلی قُمْ، تُقْبَضُ فیها اِمْرَأهٌ مِنْ وُلْدی اسمُها فاطِمَه بنتَ مُوْسی، و تُدْخَلُ بشفاعَتِها شیعَتی الْجَنَّهَ بِاَجْمَعِهِمْ؛ قم کوفه ی کوچک است و بهشت هشت در دارد، سه در از آن ها به روی قم باز است و بانویی از فرزندان من در آن جا دفن خواهد شد که فاطمه دختر موسی نام دارد. و با شفاعت وی همه ی شیعیان وارد بهشت می شوند».
*✅۳- فداها ابوها:*
✍پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله برای تجلیل و قدردانی از دخترش زهرا علیهاالسلام و مقامات او، بارها درباره اش این جمله را بیان فرموده بود که: «فَداها اَبُوها» پدرش قربانش گردد.
پدر بزرگوار حضرت معصومه علیهاالسلام ، امام کاظم علیه السلام ، نیز درباره ی وی چنین جمله ای فرموند.
جمعی از شیعیان برای دریافت پاسخ به سؤال های خود، وارد مدینه شدند تا به محضر امام کاظم علیه السلام برسند، آن حضرت در مسافرت بود. آن ها ناگزیر بودند، از آن سفر مراجعت کنند. پرسش های خود را نوشتند و به افراد خانواده ی امام کاظم علیهالسلام تحویل دادند تا در سفر بعد به جواب آن نائل شوند.
هنگام خداحافظی، دیدند حضرت معصومه علیهاالسلام (که حدود شش سال داشت) پاسخ سؤالات آن ها را نوشته و آماده نموده است.
بسیار شادمان شدند و آن نامه را گرفتند. هنگام مراجعت، در راه با امام کاظم علیهالسلام که از سفر باز می گشت، ملاقات کردند و ماجرا را به عرض امام رساندند، امام علیه السلام آن نوشته را از آن ها طلبید و مطالعه کرد و پاسخ های حضرت معصومه علیهاالسلام را درست یافت، آن گاه به نشان تمجید از حضرت معصومه علیهاالسلام و تصدیق او سه بار فرمود: «فَداها اَبُوها: پدرش فدایش باد».
این حادثه ی جالب بیانگر آن است که حضر
ت معصومه علیهاالسلام چون زهرا مرضیه، عالمه غیرمعلّمه است و در خردسالی از رشد، شناخت، علم و کمال بالایی برخوردار است.
*✅۴- بارگاه حضرت معصومه علیهاالسلام تجلّیگاه مرقد حضرت زهرا علیهاالسلام:*
✍مرحوم آیت الله سیّد شهاب الدین نجفی مرعشی رحمه الله می فرمود:
«پدرم ـمرحوم آیه الله علاّمه سیّد محمود مرعشی رحمه الله که در نجف اشرف میزیستـ بسیار علاقهمند بود، محلّ قبر شریف جدّهاش حضرت زهرا علیهاالسلام را بیابد، برای این مقصود، ختم مجرّبی انتخاب نمود، چهل شب به آن مداومت کرد تا شاید از محلّ مرقد شریف حضرت زهرا علیهاالسلام آگاه گردد.
شب چهلم بعد از انجام ختم و توسّل فراوان، به بستر خواب رفت در عالم خواب به محضر امام باقر (یا امام صادق) علیهما السلام رسید.
امام علیهالسلام به او فرمود: «عَلَیْکَ بِکَرِیمَهِ اَهْلِ الْبَیْتِ» به دامن کریمه اهل بیت چنگ بزن.
ایشان تصوّر کرد، منظور امام علیه السلام از این جمله، حضرت زهرا علیهاالسلام است.
عرض کرد: «آری قربانت گردم، من نیز ختم را برای همین گرفتم که محل قبر شریف آن حضرت را دقیقتر بدانم، و زیارتش کنم» امام علیه السلام فرمود: «منظور من قبر شریف حضرت معصومه علیهاالسلام در قم است».
سپس افزود: به خاطر مصالحی، خداوند اراده فرموده است که قبر حضرت زهرا برای همیشه برای همگان مخفی باشد، از این رو قبر حضرت معصومه علیها السلام را تجلّیگاه قبر شریف حضرت زهرا علیهاالسلام قرار داده است.
مرحوم آیه الله سید محمود مرعشی، وقتی از خواب برخاست، تصمیم گرفت به قصد زیارت حضرت معصومه علیهاالسلام به قم مهاجرت کند.
او بیدرنگ با همه ی اعضای خانواده اش از نجف اشرف، عازم قم شد و به زیارت مرقد مطهّر حضرت معصومه علیهاالسلام مشرّف گردید.
*📚منــــابــع:*
*۱- اعیان الشّیعه، ج ۸،ص ۳۹۱ به نقل از تاریخ قم، تألیف حسن بن محمد؛ بحارالانوار، ج ۶۰، ص ۲۱۹؛ ناسخ التواریخ، جلد امام کاظم علیه السلام جلد ۷، ص ۳۳۷*
*۲- سوره مبارکه ضحی ، آیه ۵*
*۳- بحار الانوار، ج ۶، ص ۲۲۸*
*۴- بحارالانوار،ج ۴۳، ص ۸۶*
*۵- حضرت معصومه فاطمه دوم، محمد محمدی اشتهاردی، ص ۱۳۳*
*۶- حضرت معصومه فاطمه دوم محمد محمدی اشتهاردی، ص ۱۴۰ ـ ۱۴۱*
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c