فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚در زندگی دو راه داریم
یکی راه خداست، که باید با همه وجود تسلیم خدا بشیم..
و راه دیگه راه غیر خداست، راهی که ما حاضر نیستیم به خدا، در خیلی از جنبه های زندگیمون👈 بله❌ بگیم و حرفش و به عنوان خالق کل جهان هستی بپذیریم..
همون جایی که حرف استادمون، دوستمون، همسرمون، فرزند مون، ویا حتی دلمون و بالاتر از حرف خدا قبول میکنیم.. و به خدا میگیم نه نمیخوام 🚫
🤍راه اول ممکنه سخت به نظر برسه، اما دائما حضور خدا رو احساس میکنی، حس میکنی، به سرزمین نور قدم گذاشتی و دائما دل و زندگیت، روشن تر از قبل میشه، آرامشت بیشتر میشه و مهربونتر از قبل میشی..
❌و راه دوم دقیقا برعکس راه اول ، لحظه به لحظه دلشوره، استرس، افسردگی، دعوا و درگیری رو حس میکنیم .
چون خدا که نور آسمان ها و زمینه، به انتخاب آدمها احترام میزاره و زمانی بهش نه میگیم،آروم آروم ترکمون میکنه و ما میمانیم و تاریکی مطلق بدون نور..
خدایا صلح با خودت رو نصیب ما بفرما 🤍
💚من و همه پیروانم وجود خود را تسلیم خدا کرده ایم.
سوره آل عمران آیه 20🍃
🌹*کانال منتظران ظهور*🌹
*در ایتا*
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
🌿💐🌿💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی بود یکی نبود،
غیر از خدا هیچکس نبود...
این کل داستان آفرینش است!!
این داستان را جدی بگیرید
غیر از خدا هیچکس نیست
هر چه هست؛
برای او و بخاطر اوست..
🌹*کانال منتظران ظهور*🌹
*در ایتا*
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
AUD-20210201-WA0022.mp3
15.84M
#استاد_شجاعی 🎤
دور خودت رو اونقدر شلوغ کردی ؛
که میگی وقت ندارم آماده شَم برای تولدِ سالم به برزخ!
دنیایی که نتونه ابدیتِت رو بسازه؛
مثل رحمی هست، که نوزادش رو ناقص، متولد میکنه!
◽️می ارزه؟
🌹*کانال منتظران ظهور*🌹
*در ایتا*
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
🌿💐🌿💐
✳️✳️✳️🌿🌹﷽🌹🌿✳️✳️✳️
🔸 سهم امروز روز
📜 #نهج_البلاغه، #خطبه ا بند ۴
📣 (امام علیه السلام در این سخنرانی از آفرینش آسمان و زمین و آفرینش انسان یاد می کند.)
4⃣ فلسفه بعثت پيامبران (نبوّت عامّه)
♦️خدا پيمان وحی را از پيامبران گرفت تا امانت رسالت را به مردم برسانند، آنگاه که در عصر جاهليّت ها بيشتر مردم، پيمان خدا را ناديده انگاشتند و حقِّ پروردگار را نشناختند و برابر او به خدايان دروغين روی آوردند، و شيطان ها مردم را از معرفت خدا بازداشتند و از پرستش او جدا کردند، خداوند پيامبران خود را مبعوث فرمود، و هر چند گاه، متناسب با خواسته های انسان ها، رسولان خود را پی در پی اعزام کرد تا وفاداری به پيمان فطرت را از آنان باز جويند و نعمت های فراموش شده را به ياد آورند و با ابلاغ احکام الهی، حجّت را بر آنها تمام نمايند و توانمندی های پنهان شده عقل ها را آشکار سازند و نشانه های قدرت خدا را معرّفی کنند؛ مانند: سقفِ بلند پايه آسمان ها بر فراز انسان ها، گاهواره گسترده زمين در زير پای آنها، و وسايل و عوامل حيات و زندگی، و راه های مرگ و مردن، و مشکلات و رنج های پيرکننده، و حوادث پی در پی، که همواره بر سر راه آدميان است. خداوند هرگز انسان ها را بدون پيامبر، يا کتابی آسمانی، يا برهانی قاطع، يا راهی استوار، رها نساخته است. پيامبرانی که با اَندک بودن ياران، و فراوانی انکارکنندگان، هرگز در انجام وظيفه خود کوتاهی نکردند. بعضی از پيامبران، بشارت ظهور پيامبر آينده را دادند و برخی ديگر را پيامبران گذشته معرّفی کردند. بدين گونه، قرن ها پديد آمد، و روزگاران سپری شد؛ پدران رفتند و فرزندان جای آنها را گرفتند.
┄═❁✦❀•••🌿🌺🌿•••❀✦❁═┄
📚 ادامه 👈شـــــــرح خـطبــه«یک» نـهـجالبـــــلاغـه(بند ۴) بخش ٩
(آیت الله مکارم)
🌸بعثت پيامبران و مسئوليت بزرگ آنان:🌸
⏪در اين بخش از کلام مولا، سخن از بعثت انبيا به ميان آمده است.
👌 در واقع مرحله اى است بعد از مرحله آفرينش آدم و گام نهادن او بر روى زمين.
و در اين بخش:🔻
🌟نخست اشاره به علّت بعثت انبيا مى فرمايد.
🌟و سپس ماهيّت و محتواى دعوت آنها را روشن مى سازد.
🌟و در مرحله سوّم چگونگى تعليمات آنها را روشن مى کند.
🌟و در نهايت، سخن از ويژگيهاى انبيا و مقاومت آنها در برابر مشکلات و ارتباط آنان با يکديگر در طول زمان به ميان مى آورد.
ــــــــــــــــــــــــــــ 🌺
در مرحله اوّل مى فرمايد:🔻
«خداوند سبحان از فرزندان آدم(عليه السلام) پيامبرانى برگزيد و از آنها پيمان گرفت که وحى الهى را به خوبى حفظ کنند و از آنان خواست که امانت رسالت را به مردم ابلاغ نمايند»
👈به اين ترتيب آنها از همان آغاز وحى، به خداوند پيمان سپردند که وحى الهى را به خوبى پاسدارى کنند و اين امانت بزرگ را با نهايت دقّت به بندگان خدا برسانند. آرى آنها در برابر اين موهبت بزرگ، به زير بار آن مسئوليت عظيم رفتند.
👈امّا اين که چگونه خداوند گروه خاصّى را براى اين امر برگزيد و حقيقت وحى چيست و چگونه بر بعضى وحى مى شود و بر بعضى نمى شود❓
اين گونه مسائل را بايد در جاى مناسب خود مطرح کرد.
👌در واقع اين سخن اشاره به آيه: 🔻🔻
« (به خاطر آور) هنگامى را که از پيامبران پيمان گرفتيم و (همچنين) از تو و از نوح و ابراهيم و موسى و عيسى بن مريم و ما از همه آنان پيمان محکمى گرفتيم (که در اداى مسئوليّت تبليغ و رسالت، کوتاهى نکنند)».
ــــــــــــــــــــــــــــ 🌺
سپس به دليل اصلى بعثت انبيا اشاره کرده، مى فرمايد:🔻
⏪«اين در زمانى بود که اکثر مردم پيمانى را که خدا از آنها گرفته بود دگرگون ساختند، حقّ او را نشناختند و همتا و شريکانى براى او قرار دادند و شياطين، آنها را از معرفت خداوند باز داشتند و به هر سو مى کشيدند و آنها را از عبادت و اطاعتش جدا کردند»
❌👈در حقيقت، عدم شناخت آنها نسبت به خدا سبب شد که در درّه هولناک شرک سقوط کنند و شياطين، اطراف آنها را بگيرند و از عبادت و اطاعت خدا باز دارند.👉❌
⏪در اين که منظور از اين عهد و پيمان الهى چيست، بسيارى از شارحان نهج البلاغه آن را اشاره به پيمان عالم ذر ـ با تمام گفتگوهايى که در اطراف آن است مى دانند ـ ولى ممکن است آن را اشاره به پيمان فطرت بدانيم که در جمله هاى بعد، از کلام مولا نيز، سخن از آن به ميان آمده است
⏪و به تعبيرى ديگر، خداوند، انسان را بر فطرت پاک آفريده که در درون ذاتش با حقيقت توحيد آشناست، به نيکيها علاقه مند و از بديها بيزار است.
🔰 اگر اين فطرت، پاک باقى مى ماند چه بسا الطاف الهيّه، همه انسانها را به سوى کمال رهنمون مى شد و پيامبران، کمک کاران و ياوران آنها در اين راه بودند و بار مسئوليّت آنان بسيار سبک مى شد
⏪ ولى انحراف از فطرت چه از جهت معارف توحيدى که نتيجه آن گرايش به شرک و بت پرستى شد و چه از جهت عملى که نتيجه اش تسليم هوا و هوس و شياطين بودن گرديد، سبب شد که خداوند، پيامبران بسيارى را با مسئوليتهاى بسيار سنگين به سوى جامعه بشريّت بفرستد که در بخش آينده کلام امام(عليه السلام)، هم به مسئوليتهاى آنها و هم به ويژگيهاى اخلاقى و عملى آنان اشاره شده است.
ــــــــــــــــــــــــــــ 🌺
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
📚 ادامه 👈شـــــــرح خـطبــه«یک» نـهـجالبـــــلاغـه(بند ۴) بخش ٩
(آیت الله مکارم)
🌸بعثت پيامبران و مسئوليت بزرگ آنان:🌸
سپس به فلسفه بعثت انبيا اشاره فرمود، مى گويد:🔻
⏪ «پس خداوند پيامبرانش را در ميان انسانها مبعوث کرد و رسولان خود را پى در پى به سوى آنان فرستاد🔻🔻
🔹 تا پيمان فطرت را از آنان مطالبه کنند.
🔹و نعمتهاى فراموش شده الهى را به آنان يادآورى نمايند.
🔹و با ابلاغ دستورهاى خدا، حجّت را بر آنها تمام نمايند.
🔹و گنج هاى پنهانى عقلها را براى آنان آشکار سازند».
ــــــــــــــــــــــــــــ 🔰
👈در اين جا امام(عليه السلام) به چهار هدف عمده در مورد بعثت انبيا اشاره فرموده است: 🔻🔻
👌نخست مطالبه پيمان فطرت.
🔰گفتيم خداوند، معارف توحيدى را در سرشت انسان قرار داده و هر انسانى اگر با اين فطرت دست نخورده، پرورش يابد و آموزشهاى نادرست، او را منحرف نسازد و پدران و مادران مشرک، روح او را آلوده نکنند به طور طبيعى و فطرى يگانه پرست خواهد بود و در سايه اين فطرت توحيدى به نيکيها و حق و عدالت پايبند خواهد بود، پيامبران مى آيند تا انسانهاى منحرف شده را به فطرت توحيدى باز گردانند.
🌸🍃🌸
دوّم اين که:🔻
👈 نعمتهاى فراموش شده الهى را به ياد او آورند، چرا که در وجود انسان نعمت هاى مادّى و معنوى بسيار است که اگر از آن به خوبى بهره گيرى کند مى تواند کاخ سعادت خود را بر پايه آنها بنا نمايد، ولى فراموش شدن اين نعمتها، سبب از دست رفتن آنها مى شود، درست همانند باغبانى که نه از آبهاى موجود باغ براى آبيارى استفاده مى کند و نه از ميوه هاى درختانش به موقع مى چيند.
🔰 هرگاه کسى بيايد و اين نعمت هاى فراموش شده را به خاطر او بياورد، بزرگ ترين خدمت را به او کرده است و انبيا چنين بوده اند.
سوّم اين که: 🔻
👈از طريق استدلالات عقلى (علاوه بر مسائل فطرى) بر آنها اتمام حجّت کنند و تعليمات آسمانى و فرمان هاى الهى را به او برسانند.
چهارم اين که: 🔻
👈گنجينه هاى دانش که در درون عقلها نهفته است براى او آشکار سازند چرا که دست قدرت پروردگار، گنجينه هاى بسيار عظيم و گرانبها در درون عقل آدمى نهاده که اگر کشف و آشکار شوند جهشى عظيم در علوم و دانشها و معارف حاصل مى شود، ولى غفلت و تعليمات غلط و گناهان و آلودگيهاى اخلاقى، پرده هايى بر آن مى افکند و آن را مستور مى سازد. پيامبران اين حجابها را بر مى گيرند و آن گنجينه ها را آشکار مى کنند.
ــــــــــــــــــــــــــــ 🔰
ایتا 👇
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
📚 ادامه 👈شـــــــرح خـطبــه«یک» نـهـجالبـــــلاغـه(بند ۴) بخش ٩
(آیت الله مکارم)
🌸بعثت پيامبران و مسئوليت بزرگ آنان:🌸
سپس به پنجمين هدف، پرداخته 🔻
👈و نشان دادن آيات الهى را از سوى پيامبران در عالم آفرينش به انسان يادآور مى شود، مى فرمايد:🔻🔻
«و هدف اين بود که) آيات قدرت خدا را به آنان نشان دهند» وَيُرُوهُمْ آياتِ الْمَقْدِرَة) و بعد به شرح اين آيات پرداخته، مى فرمايد از جمله:🔻🔻
🔸«سقف برافراشته آسمان که بر فراز آنها قرار گرفته.
🔸و اين گاهواره زمين که در زير پاى آنها نهاده.
🔸و آن وسايل زندگى که حيات را به آنها مى بخشد.
🔸و آن اجلها و سرآمدهاى عمر که آنها را فانى مى سازد.
🔸و آن مشکلات و رنجهايى که آنان را پير مى کند.
🔸و حوادثى که پى در پى بر آنان وارد مى گردد».
ــــــــــــــــــــــــــــ 🔻
⏪در واقع اين امور ترکيبى است از اسرار آفرينش در آسمان و زمين، و وسايل و اسباب زندگى و همچنين عوامل فنا و درد و رنج که هر کدام مى تواند انسان را به ياد خدا بيندازد و همچنين حوادث گوناگونى که مايه عبرت و هوشيارى انسانهاست و به اين ترتيب پيامبران مجموعه اى از تعليمات را به انسان مى دهند که هر کدام مى تواند سطح معرفت او را بالا برد يا بر بيدارى و آگاهى او بيفزايد يا او را از خواب غفلت بيدار کند.
🔻🌺🔻
به دنبال آن، تأکيد مى کند: 🔻🔻
«هيچ گاه خداوند سبحان، جامعه انسانى را از پيامبر مرسل يا کتاب آسمانى يا دليلى قاطع يا راهى روشن، خالى نگذارده است»
⏪در واقع در اين عبارت به چهار موضوع اشاره شده است که همواره يکى از آنها يا قسمتى از آنها در ميان خلقِ خدا وجود دارد و از اين طريق بر آنها اتمام حجّت مى شود.
👌نخست پيامبران الهى است ـ خواه داراى کتاب آسمانى باشند يا نه ـ زيرا وجود پيامبر در هر حال مايه هدايت و بيدارى و اسباب اتمام حجّت است.
👌دوّم کتب آسمانى است که در امّتها وجود دارد هر چند پيامبرانى که آن را آورده اند چشم از جهان فروبسته باشند.
👌سوّم، اوصيا و امامان معصوم است که از آن تعبير به «حجّة لازمة» شده است. البتّه بعضى احتمال داده اند که منظور دليل عقل باشد ولى چون دليل عقل به تنهايى براى هدايت، کافى نيست اين احتمال بعيد به نظر مى رسد، امّا مانعى ندارد که هر دو با هم در اين عبارت جمع باشند.
👌چهارم، سنّت پيامبران و اوصيا و امامان که از آن تعبير به «محجة قائمة» شده است زيرا «محجة را در لغت به معناى طريقه واضح و مستقيم معنا کرده اند ـ خواه ظاهرى باشد يا معنوى ـ راهى که انسان را به مقصود مى رساند».
ــــــــــــــــــــــــــــ 🔻
به اين ترتيب، خداوند بر تمام ملّتها و امّتها در جميع قرون و اعصار اتمام حجّت نموده و اسباب هدايت را از آنها دريغ نداشته است.
ــــــــــــــــــــــــــــ 🌺
در ایتا
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
📚 ادامه 👈شـــــــرح خـطبــه«یک» نـهـجالبـــــلاغـه(بند ۴) بخش ٩
(آیت الله مکارم)
🌸بعثت پيامبران و مسئوليت بزرگ آنان:🌸
سپس به ويژگيهاى اين پيامبران پرداخته، مى فرمايد:🔻🔻
⏪ «پيامبرانى که کمى نفراتشان و فزونى دشمنان و تکذيب کنندگانشان، آنها را از انجام وظايف باز نمى داشت»
👈آرى، مردان با شهامتى بودند که:🔻
🌺 گاه يک تنه در برابر هزاران هزار دشمن مى ايستادند،
🌺 در درياى آتش فرو مى رفتند
🌺 و به فرمان خدا و تأييدات الهى سالم بيرون مى آمدند،
🌺بتخانه ها را درهم مى کوبيدند
🌺و در برابر فرياد خشم آلود بت پرستان، با دلايلى کوبنده مى ايستادند و آنها را شرمسار مى کردند.
🌟به دريا فرو مى رفتند و از سوى ديگر بيرون مى آمدند.
🌟و گاه در مقابل گروه عظيم دشمنان لجوج، که با شمشيرهاى برهنه، آنها را محاصره کرده بودند، قرار مى گرفتند ولى خم به ابرو نمى آوردند.👉👉
ــــــــــــــــــــــــــــ 🌸
جالب اين که از ميان صفات ويژه پيامبران، در اين جا، روى استقامت و شهامت و پايمردى آنان تکيه شده است.
در ادامه معرفى پيامبران، چنين مى فرمايد:🔻🔻
💐«پيامبرانى که بعضى به ظهور پيامبران آينده بشارت داده شده بودند يا به وسيله پيامبران پيشين شناخته شدند»
ــــــــــــــــــــــــــــ 🔻
⏪در اين عبارت يکى از روشهاى مهم شناسايى انبيا را مشخص فرموده است و آن اين که انبياى پيشين، انبياى بعد را معرّفى مى کردند و انبيا بعد، به وسيله پيامبران پيشين شناخته مى شدند.
در پايان اين فراز مى افزايد: 🔻🔻
«به اين ترتيب، قرنها گذشت و روزگاران سپرى شد; پدران رفتند و فرزندان جانشين آنها شدند»
ــــــــــــــــــــــــــــ در ایتا
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صدای مخاطب| آقایان وارد واگن مترو خانمها میشوند و میگویند: «دلمان میخواهد»
😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جانم فدای سید علی
🏵ما به تجربه دیده ایم کسانی که پدر و مادر از آنها راضی بودند دست به هر چی زدند طلا شده
📛و همچنین دیده ایم کسانی که پدر و مادر از آنها نا راضی بودند
حالا به هر دری می زنند کارشان درست نمی شود❗️
⚫️بعد هم پیش ما می آیند و می پرسند:
چرا ما هر کار میکنیم ، کارمان اصلاح نمی شود؟
خبر ندارند به خاطر این است که پدر و مادر از آنها ناراضی بوده اند🔴
👤آیت الله مجتهدی(ره)
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr
🌿💐🌿💐
♻️ راز عجیب زیلوی آبی رنگ حسینیه و بیت رهبر انقلاب
🔰 علی قنبرلو فرزند شهید قنبرلو در صفحه اینستاگرام خود نوشته است:
به همراه عزیزی رفته بودیم موزه عبرت کمیته مشترک ضد خرابکاری ساواک. همین طور که طبقات را به دنبال راهنما میگشتیم یک لحظه مسیر را گم کردیم. کف سلّولی که رهبر انقلاب در آخرین بازداشت از سری دستگیریها و زندانی شدنهایشان به مدت هشت ماه در آنجا به صورت انفرادی زندانی بودند به وسیله #قالی رنگ و رو رفتهی آبی رنگی پوشیده شده که در حسینیه امام خمینی (ره) و در تصاویر سخنرانیهای رهبری همیشه دیده میشود و دقیقاً همان طرح و همان رنگ.
چند دقیقهای را جلوی درب آهنی بازداشتگاه ایستاده و چشم به کف سلّول دوخته و افسوس میخوردم که چرا تا به حال متوجه این قضیه نشده بودم. خیلیها فکر میکنند این نشاندهنده سادهزیستی حضرت آقاست که روی فرش سخنرانی نمیکنند و نماز نمیخوانند. ولی من فکر میکنم حضرت آقا با این کار نمیخواهند گذشته را فراموش کنند و این #قالیهای_آبی_رنگ، سدّ محکمی در برابر وسوسههای شیطان در خصوص قدرت و بزرگی جایگاه برای ایشان هست. خونهایی که به ناحق و با شکنجه ساواک روی این قالیهای آبی رنگ ریخته شده تا انقلاب، انقلاب شود و به امثال ما برسد.
🔻وقتی این موضوع را با مسئول موزه مطرح کردم گفت: اولین نفری هستی که متوجّه شدی و تا به امروز کسی متوجّه این شباهت نشده بود و اگر هم بوده مطرح نکرده.
#انقلاب_اسلامی
#ساده_زیستی
#رهبر
https://eitaa.com/montazeraan_zohorr