7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 فیلم داستانی #دیپورت با موضوع مدافعان حرم منتشر شد
🎥 ابوذر، متولد مزار شریف افغانستان است. او تصمیم میگیرد در کنار مصطفی، رفیق ایرانیاش به جبهههای نبرد علیه داعش برگردد...
💢 این فیلم تحسینشده که با اقتباس از زندگی شهید #مصطفی_صدرزاده ساخته شده، فانوس بهترین فیلم #جشنواره_عمار را بهدست آورده است.
📺 دانلود و تماشا از لینک زیر:
🌐 b2n.ir/deport
@montazeran60
☑️️کشیش سوری: اگر مقاومت حزب الله در سوریه نبود، اسرائیل لبنان را اشغال کرده بود
🔹 کشیش کلیسای القاع لبنان و کشیش کلیسای کاتولیکهای دمشق ضمن اعلام حمایت از سخنرانی شب گذشته دبیر کل حزب الله بر روابط قوی جامعه مسیحیت با شیعیان تاکید کردند.
@montazeran60
❌ این پول نماز صبح را هم قضا می کند ❌
سالها پیش از انقلاب شخصی به محضر آیت الله العظمی گلپایگانی رسید تا مبلغی را به عنوان سهم امام بپردازد. آقا پرسیدند: شغل شما چیست؟ قصابم. درکجا؟در تهران. با گوشتهای ذبح غیرِ اسلامی و یخ زدهای که در این ایام وارد کشور میشود و به فروش میرسد، چه میکنید؟ ما فروشندهایم، کاری به حلال و حرام گوشت نداریم. آیتالله گلپایگانی با تغییری که در رنگ و صورتشان پیدا شد، فرمودند: چطور مسائل شرعیِ مربوط به شغل خود را یاد نگرفتهای و دست به این شغل خطرناک زدهای؟! تو غذای مردم را تامین میکنی! قصاب گفت: مردم خودشان مسئول خوراکشان هستند. آقا فرمودند: مردم به بازار اسلامی مراجعه میکنند و شما از این مصونیت سوء استفاده کرده بازار حرام خوری آماده میکنید و ذبح غیراسلامی در اختیار مردم قرار داده و مردم را به حرام خواری عادت میدهید. پولها را از برابر من بردارید! قصاب گفت: چرا؟ آقا فرمودند: این پولها مشکوک و اموال حرام است و شما مسئول بازگرداندن آن به صاحبانشان هستید. قصاب گفت: حضرت آیت الله من سهم امام و خمس میپردازم و امیدوارم خداوند از این طریق مرا ببخشد. آیتالله گلپایگانی فرمودند: این نه سبب نجات تو میشود و نه من اجازه دارم که جهت حوزۀ علمیه و طلاب و برای نشر اسلام مصرف کنم. ما در حوزۀ علمیه به طلاب شهریۀ پاک میدهیم که سهم امام ( علیه السلام ) است که طلاب نماز شبشان فراموش نشود، این پول حرام، نماز صبح طلاب را نیز به قضا و فساد میکشاند.
🔥🔥🔥 اثرات لقمه حرام 🔥🔥🔥
مورخ معروف، مسعودي در« مروج الذهب » آورده است : « فضل بن ربيع، رئيس تشريفات دربار " مهدي " سومين خليفۀ عباسي، ميگويد كه روزي شريك بن عبدالله نخعي به ملاقات خليفه آمد. مهدي او را گرامي داشت و از وي خواست كه يكي از اين سه كار را انتخاب كند؛ يا منصب قضاوت پايتخت را بپذيرد، يا به فرزندان خليفه علم و حديث بياموزد و يا يك وعده غذا با او صرف كند. شريك بن عبدالله از تماس زياد با دربار و رجال دولت آن روز احتراز ميجست و سعي ميكرد به هر نحو شده خود را در دستگاه آنها وارد نسازد و دامنش آلوده نگردد و لذا از پذيرش هر سه پيشنهاد خليفه عذر خواست. ولي مهدي عباسي عذر او را نپذيرفت و گفت: حتماً يكي از آنها را اختيار كن. شريك فكري كرد و بعد پيش خود گفت: خوردن غذا آسانتر از تقبل آن دو كار ديگر است. از اين رو آمادگيِ خود را براي صرف غذا با خليفه اعلام داشت. خليفه هم دستور داد غذاي بسيار لذيذ ( و طبعاً حرام ) تهيه كنند، سپس سفره گستردند و انواع غذاهاي رنگارنگ بر آن نهادند و شريك و خليفه مشغول صرف آن شدند. بعد از صرف غذا، ناظر آشپزخانۀ دربار رو به خليفه كرد و گفت: اين پيرمرد بعد از خوردن اين غذا هرگز بوي رستگاري را نخواهد ديد! فضل بن ربيع گويد: مطلب همينگونه شد و شريك بن عبد الله بعد از اين ماجرا، هم به تعليم فرزندان آنها پرداخت و هم منصب قضاوت را از سوي آنها پذيرفت. پس از آن كه مستمريِ او را به دفتر نويس ( حسابدار دربار ) حواله دادند، دربارۀ مبلغ آن چانه ميزد. دفتر نويس مي گفت : مگر پارچه فروختهاي. گفت: به خدا مهمتر از پارچه فروختهام، دينم را فروختهام. »
پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) : « نخوردن لقمه ای حرام از به جا آوردن دو هزار رکعت نماز مستحبی نزد خدای متعال، دوست داشتنی تر است. » [ صحیفه رستگاری ، ج۱ ، ص۷۷ ]
💫💫💫 رابطه بین غذا و عبادت 💫💫💫
« یکی از شاگردان شیخ رجبعلی خیاط نقل می کند: روزی به همراه شیخ و جمعی دیگر به قصد دعا و مناجات به کوه بی بی شهر بانو رفتیم. کمی خیار هم خریده بودیم و از کنار بساط خیار فروش، اندکی هم نمک برداشتیم. به آنجا كه رسیدیم، شیخ فرمودند: بلند شوید برویم پایین که ما را بر گرداندند! می گویند: برگردید اوّل پول نمک را بدهید، بعد بیایید مناجات. » [ کیمیای محبت، ص۲۰۰ ]
« همچنین یکی از شاگردان ایشان كه پس از صرف غذايي، حال معنويِ خود را از دست مي دهد، از شيخ ياري مي خواهد.
شيخ مي فرمايد: آن كبابي كه خورده اي، فلان تاجر پولش را داده كه حق پير زني را غصب كرده است. » [ کیمیای محبت، ص۱۲۹]
در كتاب « تنديس اخلاص » آمده است : « شبی در یکی از جلسات که در خانه فردی از دوستان شیخ رجبعلي خياط بود، شيخ پیش از آن که صحبت های خود را شروع کند احساس ضعف کرد و قدری نان خواست. صاحبِ خانه نصف نان تافتون آورد، ایشان آن را میل کرده و جلسه را آغاز نمود. شب بعد فرمود: دیشب به ائمۀ اطهار ( علیهم السلام ) سلام کردم ولی آنان را ندیدم. متوسل شدم که علت چیست؟ در عالم معنا فرمودند: نصف آن نان را خوردی، ضعفت برطرف شد، نصف دیگر را چرا خوردی؟! مقداری از غذا که برای بدن نیاز است خوردنش خوب است، اضافه بر آن موجب حجاب و ظلمت می شود. »
حضرت علی ( علیه السلام ) : زمانی که شکم از خوراکی های مباح ( حرام نباشد ) انباشته گردد، دل از دیدن خیر و صلاح کور می شود. [ غررالحکم ]
رسول اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) : شکمهایتان را سیر نکنید. زیرا نور معرفت در دلهایتان خاموش می شود. [ مستدرک الوسایل، ج۱۶، ص۲۱ ]
رسول اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) : با زیاد خوردن و زیاد آشامیدن دلهای خود را نمیرانید. زیرا دل مانند زراعت است، وقتی آب آن زیاد باشد خواهد مُرد. [ نهج الفصاحه ]
🔥🔥 عاقبت جمع آوری مال حرام 🔥🔥
در کتاب « داستانهای شگفت » به نقل از مرحوم شیخ عبدالحسین خوانساری آمده است : « عطار مشهوري در کربلا بود. مریض شد و جمیع اجناس دکان و اثاثیه منزل خود را به جهت معالجه فروخت، اما ثمر نکرد و جمیع اطباء از او اظهار ناامیدی کردند. یک روز به عیادتش رفتم، او بسیار بد حال بود و به پسرش می گفت: اسباب منزل را به بازار ببر و بفروش و پولش را بیاور برای خانه مصرف کن تا به خوب شدن یا مردن راحت شوم! گفتم: این چه حرفی است می زنی؟! عطار آهی کشید و گفت: من سرمایه زیادی داشتم و دليل پولدار شدن من این بود که یک سال مرضی در کربلا شایع شد که پزشکان علاج آن را منحصر به آبلیموی شیرازی دانستند. آب لیمو گران و کمیاب شد. نفسم به من گفت: قدری آب لیمو داری، چیز دیگری به آن اضافه کن و به قیمت آب لیموی خالص بفروش تا پولدار شوی. همین کار را کردم و آب لیمو در کربلا منحصر به دکان من شد و سرمایه زیادی به دست آوردم. مدتی بعد به این بیماری مبتلا شدم. هر چه داشتم برای معالجه فروختم، اما فایده نکرد. فقط همین متاع مانده بود که گفتم این را بفروشند یا خوب می شوم یا می میرم و از این بیماری خلاص می شوم. »
رسول اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) : عبادت ده جزء دارد که نه جزء آن در طلب روزیِ حلال است. [ مستدرک الوسایل، ج۱۳ ]
زندگی نامه شهید مدافع حرم محمد رضا دهقان امیری
هم زمان با اربعین شهید مدافع حرم حضرت زینب(س)،شهید محمدرضا دهقان امیری به شرح مختصری از زندگی این شهید والا مقام می پردازیم.
شهید محمد رضا دهقان امیری متولد 26فروردین ماه سال 1374 دراستان تهران دیده به جهان گشود. محمد رضا از نسل چهارم از فرزندان حضرت روح الله (ره) بود که برای دفاع از حرم هجرت کرده و به شهادت رسید.
محمد رضا دانش آموخته ی دبیرستان علوم و معارف اسلامی امام صادق (ع) و دانشجوی سال سوم فقه و حقوق اسلامی در مدرسه عالی شهید مطهری بود.
از صفات بارز اخلاقی محمد رضا می توان خوش خلقی و خلوص نیت در انجام وظایف دینی و امور خیر اشاره کرد.
در تاریخ 21 آبان ماه سال 1394 با عنوان بسیجی تکاور راهی سوریه شد و همزمان با آخرین روز های ماه محرم الحرام در نبرد با تروریست های تکفیری در حومه حلب طی عملیات محرم خلعت شهادت پوشید ودر تاریخ 25 آبان در امام زاده علی اکبر چیذر به خاک سپرده شد.
قسمتی از وصیت نامه شهید:
"الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون"
صبررا سرلوحه کارخود قرار دهید و مطمئن باشید که همه از این دنیا خواهند رفت و تنها کسی که باقی می ماند خداوند متعال است،اگر دلتان گرفت یاد عاشورا کنید و مطمئن باشید غم شما از غم ام المصائب خانوم زینب کبری(س) کوچک تر است.روضه اباعبدالله و خانوم زینب کبری فراموش نشود.
💎امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف):
یَابْنَ الْمَهْزِیارِ! لَوْلاَ اسْتِغْفارُ بَعْضِکُمْ لِبَعْض، لَهَلَکَ مَنْ عَلَیْها، إلاّ خَواصَّ الشّیعَهِ الَّتى تَشْبَهُ أقْوالُهُمْ أفْعالَهُمْ.
اگر طلب مغفرت و آمرزش بعضى شماها براى همدیگر نبود، هرکس روى زمین بود هلاک میگردید، مگر آن شیعیان خاصّى که گفتارشان با کردارشان یکى است.
📚مستدرک ج ۵، ص ۲۴۷، ح ۵۷۹۵٫
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ 🤲🌷
@montazeran60