جامع ترین نسخه آنفلوآنزا (چون دیگه کرونا رفته😂) :
🔰پیشگیری
☀️تابستان:
1️⃣داروی امام کاظم تابستانه
2️⃣خیار(طبق روایت پیشگیری زکام)
🌧زمستان یا سردمزاجها:
1️⃣امام کاظم زمستانه
2️⃣عسل و شهد(موم)(روایت زکام)
🌤مشترک:
3️⃣سرکه(یا آبلیمو)+نمک دریا غرغره
4️⃣سرکه+نمک/آبلیمو+عسل بخورد
🔰#پک_داروی_درمان:
⚠️هشدار:
این پک دارو برای مزاج های تر(دم وبلغم)خوبه
برای افراد خشک مزاج،باعث افزایش سرفه است مگر با شربت عسل و بخور و آب سیب و انار فراوان باشه برای رطوبت ریه وبدن
🥗۷۵قرص پیلگارد۴۵٫۰۰۰
🥛شربت مدبر غدیر۳۰٫۰۰۰
🥣دسر انجیر۱۰٫۰۰۰
🍡بسته۳حبه ای جامع ۱۲٫۰۰۰
۱دارو امام کاظم ۱۰٫۰۰۰
۱کاشم۱۲٫۰۰۰
جمعا۱۱۹٫۰۰۰
🎁+پست عادی۱۷٫۰۰۰=۱۳۶٫۰۰۰
🎁+پست پیشتاز ۲۳٫۰۰۰=۱۴۲٫۰۰۰
🎁+پست ویژه ۳۵٫۰۰۰=۱۵۵٫۰۰۰
🎁ارسال رایگان برای خرید بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ تومان
🆔 @Mmahdi1387
🛒آیدی سفارش دارو
دقیقا ریز سفارش را+
👤نام گیرنده
🗄آدرس
📟کدپستی
☎️تماس
به آیدی فوق بفرستید
➕ #تکمیلی
1️⃣حب البلسان(مرکب۴)برای تب و لرز و تنگی نفس۱۷٫۰۰۰
2️⃣داروی پیامبر۱۸٫۰۰۰
3️⃣ابنابسطام(مرکب۱)۱۲٫۰۰۰برای تهوع وبی اشتهایی
4️⃣داروی سرفه
5️⃣مرهم شفاء برای ضماد روی سینه
6️⃣سر مکتوم(داروی تب بر)
7️⃣سویق
8️⃣شکر سرخ
9️⃣روغن بنفشه زیتونی
🔟روغن بنفشه کنجدی
1️⃣1️⃣قطره سینا۱۹(دکتر خیراندیش)
🔰#دستور_مصرف_جامع:
تذکر:اگر جامع بدون عاقرقرحاء باشد(داروی سعال)بهتر است
💠
1️⃣جامع+آب عسل:درمان تب و عفونت و ویروس)
2️⃣جامع+آب رازیانه:برای درمان سرفه خشک
3️⃣جامع+آب سیب: برای تب
4️⃣جامع+دمنوش آویشن
🔰 #علاج_تهوع_بی_اشتهایی_چربی_غلظت_خون:
(خشکی مزاج و غلبه صفراء و غلظت و چربی بالای خون باعث علایم ریوی و تشدید بیماری میشود پس لازمه:
⛔️ضمن0️⃣پرهیز جدی از تمام چربی ها و روغن ها(بجز روغن زیتون)،آبگوشت، کله پاچه،تخم مرغ،مرغ،لبنیات، کره،سوسیس،کالباس،فست فود،شیرینی قنادی..و پرهیز از غذای چرب وسرخ کردنی،
✅استفاده از موارد ذیل:
1️⃣جوشانده شوید+عسل
2️⃣بهترین صفرابرها مثل:کاسنی،سرکه
3️⃣صاف کننده های خون:اسفرزه، خرفه،آب انار،رب انار،آب سیب
4️⃣کاهو+سکنجبین عسلی(۲عسل+۱سرکه+۱عرق کاسنی+۱عرق شاهتره)
5️⃣إبنابسطام(مرکب۱)
6️⃣حجامت عام یا ساق
7️⃣مرکبات،#سیب فراوان،زردک،هویج، کاهو،عناب،کشمش،مویز
8️⃣عسل+سیاهدانه
9️⃣ادویه های چربی سوز:زیره،شوید، سیر،سیب
🔟پیاده روی نرم در منزل
🔰 #داروهای_خانگی:
1️⃣کندر یا مصطکی حل شده در آب جوشیده
2️⃣ژل رویال+۱ق م عسل+۷-۲۱سیاهدانه
🍯عسل+سیاهدانه(۸ساعت۱بار)
🍚نمک+آویشن(هر ۸ ساعت۱بار)
زنجبیل به تنهایی ممنوع
زنجبیل+شکر سرخ یا داروی زنجبیلات
3️⃣شکر سرخ شبها قبل از خواب
4️⃣سویق گندم و جو یا سویق کامل ناشتا در شیر جوشیده حل کنند بخورند
5️⃣داروی امام کاظم
6️⃣جوشانده:گل پنیرک،ختمی،آویشن، مرزنجوش،سه پستان،قدومه،نیلوفر، پرسیاوشان،چای کوهی،تخم گشنیز،عناب،
7️⃣جوشانده مرزنجوش بعدازغذا ۱ ق غ برای ضدعفونی کردن دهان و گوارش
🔰 #ماساژها و اعمال یداوی
1️⃣ماساژ ریه(روی سینه و پشت)با:
📍روغن بنفشه پایه بادام شیرین برای گرم مزاجها
📍روغن زیتون یا بنفشه زیتونی و
📍روغن سیاهدانه برای سردمزاجها
📍مرهم شفا(جامع+عسل+کاسنی+بنفشه)+روغن بنفشه زیتونی رقیق شود
2️⃣ماساژ کف دست وکف پا و بازوها
3️⃣ماساژ از زانو به پایین با آب نمک یا روغن زیتون
4️⃣بادکش از پشت وحجامت
5️⃣پاشویه(۱۰دقیقه درهر ساعت)حتی اگر تب ندارد
🔰درمان #سرفه:
◀️دمنوش گل بنفشه یا پودر بنفشه
◀️دمنوش گل بنفشه+کاسنی
◀️دمنوش گل بنفشه+پنیرک+ختمی
◀️برگ کاسنی۱قاشق غذاخوری بعد از شام یا جوشانده کاسنی
◀️برگه هلو+زردآلو+انجیر پخته
◀️داروی سرفه(گل سرخ,عاقرقرحاء، شکر سرخ،سماق و...)
◀️شکر سرخ خمیری تنها یا+شیر گوسفند
◀️عناب یا دمنوش عناب
◀️کاشم
🔰درمان #تب:
📍داروی سر مکتوم در افرادی که اسهال ندارند
📍آب۷بار جوشیده طبق دستور
📍آب ولرم زیاد
📍مصرف سیب زیاد
🔰#غذا و #آب_میوه:
1️⃣تلبینه(آرد کامل با شیر بپزد شبیه فرنی)
2️⃣حلیم
3️⃣نخود آب
4️⃣غذاهای آبکی(سوپ آش شیربرنج)
5️⃣شیر و گوشت
6️⃣شیر و عسل
7️⃣گوشت کبوتر،بلدرچین،ماهیچه
8️⃣سویق ها
9️⃣کدو حلوایی،خرفه وغذاهای معتدل
🔟آب سیب،انار،لیموشیرین
🔰 #بخورات
1️⃣آب جوش
2️⃣جوشانده آویشن
3️⃣جوشانده مرزنجوش
🌐تجویز برای #خانمهای_باردار:
بهترین داروها #نمک_دریا
#جامع کم باشه خوبه+ آب عسل یا آب سیب
#کاشم
#امام_کاظم_زمستانه
⚠️ #تابستانه، خیلی کم با احتیاط
⚠️ #دسر_انجیر،مصرف کم
⚠️قرص #پیلگارد خیلی کم
اما منع مطلق ندارد
⚠️شربت #مدبر احتیاط داره
⚜️ امام صادق علیه السلام :
ترکیب زنیان و گردو؛ بواسیر را ریشه کن، باد را از بدن بیرون، رنگ صورت را زیبا، معده را زبر، و کلیه ها را گرم میکند.
🗞 منبع : مکارم الاخلاق، ص۱۹۱
الوسائل و مستنبط المسائل، ج۱۶، ص۳۴۲
• • • •
⚠️ زنیان را قبل از مصرف شسته و ریگشور کنید. زنیان و گردو به نسبت مساوی آسیاب و قبل از خواب یک تا دو قاشق بخورید.
درد متحرک را از بدن خارج میکند؛ استحکام و پرز معده را باز می گرداند؛ تجربه شده با خوردن این ترکیب بیماران کلیوی حتی از دیالیز بی نیاز میشوند.
#زنیان #گردو #کلیه
♻️اگر #خواب نا آرامی دارید هر کدام از دستورات زیر میتواند برای شما راه گشا باشد
🔸اگر ییوست دارید(عدم دفع روزانه دوبار به صورت راحت) از این حالت خارج شوید(البته به نسبت تعداد وعدههای غذایی و حجم غذا هم بستگی دارد)
🌍خوردن مخلوط عرق بهار نارنج و گلاب اثر خوبی بر خواب دارد
🌕 سنبل الطیب و گلگاو زبون دم کنید و قبل خواب میل کنید(البته در افراد گرم مزاج و فشار خون بالا لیمو عمانی هم اضافه شود)
🌍کاهو آب گرفته با عسل شیرین کنید و بخورید
🌕مصرف تخمهای خنک به همراه تخمخربزه و گرمک به صورت مصرف آب خیسانده آن (تخمهای خنک مانند: خیار، کدو، گشنیز خشخاش و....)
⭕️یک حالت دیگر هم وجود دارد که فردی به شدت گرم مزاج است و از شدت گرمای وجود خواب به هم ریختهای دارد👈این فرد میتواند با یک حجامت معمولی خود را از مشکلات مختلف گرما شدید نجات دهد.
🔴برای کمبود هموگولوبین خون چکار باید کرد❓ بخاطر کمبود هموگولوبین خون تالاسمی مینور هستم فقر آهن ندارم.
✅ پاسخ دکتر خیراندیش
⚜️ الف) ارده با شیره انگور ۳ الی ۴ وعده در هفته.زیتون ۷عدد صبح ناشتا. بادام درختی روزی ۱۴ عدد دانه دانه میل شود.انجیر شبی ۷ عدد
⚜️ ب) از ترکیب(یک عدد سیب رنده شده + ۲ تا ۳ قاشق عرق بیدمشک +۱ تا ۲ قاشق عسل) روزی یکبار استفاده کنید.
⚜️ ج) انگور بخورید.
♻️ #سنگ_کلیه از رسوبات خون ( خونکثیف) ایجاد میشود؛ خونِ کثیف مصالحِ آجر و سنگ در کلیه میسازد
🔸امتلاء و انباشتگی در بدن، ناشی از درهم خوری، برهم خوری و پرخوری ایجاد میشو
⬅️ واز عوامل ایجاد سنگ کلیه همین امتلاء و انباشتگی میباشد
⬅️همچنین:
❌مصرف نمکید دار / استفادهی زیاد از لبنیات و تخممرغ/ هضم ضعیف معده و کبد ( تولید خون کثیف) کم و یا زیادن شدن ادرار به دلیل ضعف در کلیهها و نزدیکی بدون انزال از عوامل دیگر ایجاد سنگ کلیه میباشند
♨️نبایدهای سنگ کلیه👇در افرادی که سنک کلیه دارند و یا ریسک سنگ کلیه بالا هست
❌اجتناب از درهمخوری، برهمخوری و پرخوری
❌پرهیز از غذاهای غلیظ مانند: حلیم، کلهپاچه، سوسیس و کالباس، تخم مرغی که خیلی آبپز و سفت شده، موز، انبه، و پرهیز از خرمای زیاد
❌ و پرهیز از پنیر و گردوی زیاد(حتی اگر گردو به همراه پنیر باشد به دلیل ایجاد خشکی بیماری را تشدید میکند)
❌پرهیز از گوشت گاو، شتر، نان سفید، ادویهجات تند مانند زنجبیل و فلفل و میخک زیاد در غذا
#کوکوی_تره
✅ مواد لازم:
تره 1کیلوگرم
تخم مرغ محلی 5عدد
گردو (در صورت تمایل) 50 گرم
سویق گندم 2قاشق غذاخوری
نمک دریا و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
✍️ طرز تهیه:
ابتدا تره را پاک کرده و خوب بشویید و در آبکش قرار دهید و بعد از اینکه کاملا خشک شد آن را زیر خورد کنید.
بعد تره ،گردو،سویق گندم،تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
مقداری روغن زیتون را در تابه داغ کنید و مواد را داخل تابه بریزد و دو طرف کوکو را سرخ کنید.
بعد از اینکه کوکو کاملا سرخ شد آن را به شکل دلخواه برش دهید.
🔹از امام صادق (علیه السلام) درباره تره پرسیدند. فرمود: آن را بخور؛ چرا که در آن چهار ویژگی است: بوی دهان را خوش می سازد؛ بادها را (از بدن) می راند؛ بواسیر را ریشه کن می کند؛ و برای کسی که بدان مداومت می ورزد، مایه ایمنی از جذام است.
📚 کافی،ج6،ص365
📚محاسن،ج 2،ص 318
💠 #تغذیه
#جایگزین های آب شرب لوله کشی👇
✔️آب جوشیده سرد «فاتر»
✔️آب جوش
✔️آب باران
✔️آب چشمه
✔️آب چاه جاری و...
👌منظور از افطار با آب فاتر صرفا هنگام روزه نیست
بلکه در همه حالات خصوصا در حالتی که معده پر نباشد ٬خواص بالا را دارد
💠 #دستور اول امام رضا (علیه السلام):
✍️کسی که نمیخواهد معدهاش آزار و آسیب ببیند: موقع غذا خوردن آب ننوشد.
کسانی که هنگام غذا خوردن آب مینوشند، دستگاه #هاضمه را از ابتدای کارش، از کار بازمیدارند.
این افراد به عارضه ضعف دستگاه #گوارشی مبتلا خواهند شد؛ زیرا نوشیدن آب بین غذا، معده را از هم باز میکند و عارضه گشادی معده میآورد!!!
📚رساله ذهبیه
💟 #اوقات_ممنوعهی_نوشیدن_آب
✅⇦در چه مواقعی خوردن آب «مایعات» سبب بیماری⇦سنگ کلیه، فشار خون، درد و زخم معده، ریزش مو و... میشود
💠⇦با شکم خالی«ناشتا»
💠⇦بـعد از خـوردن مسهل
💠⇦بین خواب و بعد از خواب
💠⇦بعد از فعالیت جسمانی زیاد
💠⇦همراه غذا و بلافاصله بعد از غـذا
💠⇦آشامیدن مایعات گرم بعد از غـذای شور
💠⇦بعد از خوردن میوه«مخصوصا میوههای آبدار»
💠⇦آشامیدن مایعات سرد بعد از غذای شیرین وترش
💠⇦بعد ازحمام«بخصوص در هوای گرم وباشکم خالی»
💠⇦بعد از رابطه ی جنسی و بعد از احتلام بخصوص اگرمایعات سرد باشد
#گوشت_با_شیر
🥣 طرز تهیه غذای گوشت با شیر
💠 گوشت را ابتدا کاملا بشورید و با ساطور یا کارد بزرگ و یا چرخ گوشت چرخ کنید. سپس داخل قابلمه سنگی بریزید و بدون روغن و نمک و ادویه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. سپس مقداری شیر اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد.شعله باید ملایم باشد تا شیر بجوشد. زمانی که به جوش آمد و کف روی آن از بین رفت ،درب قابلمه را بگذارید تا پخته شود. گاهی غذا را هم بزنید تا گوشت های ته نشین شده به ته ظرف نچسبد. بعد از مدتی که شیر تبخیر شد کم کم به آن شیر اضافه کنید. حدودا بین دو الی سه ساعت زمان میبرد تا گوشت کاملا پخته شود. در انتها یک عدد چوب دارچین برای عطر بهتر درآن قرار میدهیم. نمک و فلفل به مقدار لازم به غذا اضافه شود. از هل یا گلاب یا زعفران یا ... برای طعم بهتر به دلخواه میتوانید استفاده کنید. بعد از 15 دقیقه غذا را در ظرف کشیده و نوش جان کنید.
✅نکته: شیر باید به دمای محیط رسیده باشد واز قبل جوشیده باشد .
✅ نکته: استفاده از پیاز احتمال بریده شدن شیر را در پی دارد.
✅ نکته : بهترین شیر این است که از گاو زرد محلی ایرانی تهیه شده باشد. اما اگر شیر با کیفیت در دسترس ندارید میتوانید حدود 4 قاشق سرشیر همراه شیر به غذا اضافه کنید .
✅ نکته : در پخت این غذا به هیچ وجه از آب و روغن و رب و چیزهای ترش مزه مانند سرکه و آب لیمو و... استفاده نکنید.
🔹این غذا، محجور است و کسی از این غذا استفاده نمیکند ولی روایات متعدد و فوائد عجیبی دارد.
💎در روایتی آمده است که:
حضرت نوح علیه السلام بهسوی خداوند از ضعف بدنش شکایت کرد و خدا به او وحی فرمود گوشت را با شیر بپز و آن را بخور زیرا قوت و برکت را در این دو قرار دادم.
📚 طب الأئمة عليهم السلام،ص64
📚 بحار الأنوار،ج63،ص
🔺احتمالاً دلیل طول عمر حضرت نوح (ع) خوردن شیرگوشت بوده است.
🔷 علاوه بر حضرت نوح علیه السلام ، شیرگوشت یکی از از اصلی ترین خوراک های گوشتی همه پیامبران بوده است.
🔹خواص:
درمان ضعف قلب
درمان ضعف بدن
تقویت استخوان
چاق کننده و تقویت کننده عضلات
موثر در درمان انسداد عروق
✔️این غذا در روایات اسلامی به عنوان یکی از مقوی ترین غذاها به خصوص برای سالمندان معرفی شده است.
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹🔸🔹
#آشپزی_اسلامی
#گوشت_با_شیر
🥣 یکی از راه های پخت غذای گوشت با شیر
💠 یکی از مهمترین غذاهای توصیه شده در روایات معصومین علیهم السلام
🔆 این غذا در روایات اسلامی به عنوان یکی از مقوی ترین غذاها به خصوص برای سالمندان معرفی شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦷 تغییرات #دندانها از تولد تا 21 سالگی