12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم | غیبت امام زمان ارواحنافداه چگونه اتفاق افتاد؟
@montazeran60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داعشیها با لگد یک زن چادری بیدفاع را به زمین پرت کردند
بجنورد ۳۰ شهریور
@montazeran60
🔴کاخ سفید: گزینه دیپلماسی با ایران در حال حاضر بینتیجه است. بر آمادگی نظامی خود در منطقه، در صورت شکست دیپلماسی با ایران تاکید میورزیم.
@montazeran60
🔸رسانههای باکو مینویسند که سفر وزیر دفاع اسرائیل به دلیل درگیریهای مرزی اخیر باکو و ارمنستان و همچنین موضع ایران است که افتتاح «کریدور زنگزور» را تهدیدی برای خود میداند.
رسانه های باکو آشکارا از ایجاد یک مرکز قدرت با اسرائیل و ترکیه علیه ایران خبر می دهند.
@montazeran60
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مرحبا به این شیر زن👏
@montazeran60
🔸نواخته شدن ناقوس مرگ توسط شاهد 136 در کیف
نتایج حملات گسترده و مخرب شب گذشته پهپاد انتحاری گل شمعدانی(شاهد-۱۳۶) به زیرساختهای نظامی اوکراین در حوالی کییف پایتخت این کشور (برخی منابع هم گفتند محل حضور مستشاران ناتو هدف حملات بوده)
@montazeran60
🔴دکتر احمد کاظمی پژوهشگر ارشد مسایل اوراسیا در تحلیل سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، وزیر امورخارجه عربستان سعودی و وزیر دفاع ترکیه به باکو نوشت :
همزمان با فروکش کردن اغتشاشات سازماندهی شده توسط سرویس های امنیتی و رسانه ای بیگانگان با محوریت انگلستان، امریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی در ایران؛ باکو در پیشبرد فتنه ژئوپلیتیکی دالان تورانی ناتو دچار هراس و تردید شده است چرا که فرصت طلایی تداوم دوره ناامنی و اغتشاش را از دست رفته می داند و شاهد تحرکات نظامی معنا دار ایران و عزم تهران برای جلوگیری از فتنه ژئوپلیتیکی است. در چنین شرایطی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و وزیرخارجه سعودی و وزیر دفاع ترکیه به باکو شتافته اند تا الهام علی اف را تشویق به ادامه رجزخوانی برای اشغال جنوب ارمنستان بکنند و در عین حال بر تداوم پرواز هواپیماهای ترابری نظامی برای انتقال سلاح از باکو به اقلیم کردستان تاکید بنمایند.
وزیر دفاع جمهوری آذربایجان نیز با زدن خود به تجاهل سیاسی، در تماس تلفنی با ريیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران تلاش کرده که باصطلاح اطمینان دهد توطئه ای در کار نیست و باکو هم به اراضی ارمنستان چشمداشت از طریق نظامی ندارد؛ حال آنکه همان روز مقامات باکو رسما مدعی شدند که باصطلاح نقشه های 1919 را به رسمیت می شناسند یعنی اینکه کل جنوب ارمنستان را متعلق به خود می دانند.
باکو باید بداند که سیاست تحمیق، لایق خود آنهاست. اگرچه از نظر آنها دالان تورانی ناتو، رمزی برای تجزیه ایران است اما اگر از سرمستی تصنعی خارج و خوب بنگرند اصرار بر فتنه ژئوپلیتیکی و تغییر مرزها، می تواند شروع فروپاشی حکومت موروثی علی اف ها و سربرآوردن گسل قومی و مذهبی در شمال و جنوب آران شود.
ایران مرزهای بین المللی را به رسمیت می شناسد ولی اگر قرار باشد مرزهای کنونی در قفقاز تغییر یابد ملاک نه مرزهای انگلیسی 1919 که توسط ژنرال ویلیام تامسون خبیث انگلیسی تعیین شده است، بلکه معیار مرزهای تاریخی 1812در قفقاز خواهد بود.
@montazeran60
🔸تفاوت زبان ایدئولوژی و نگاه تمدنی
مشخصا نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر یک سری از باورها و احکام مذهب شیعه شکل گرفته یا اینکه به سمت و سوی تحقق آرمان های مذهب شیعه در حال حرکت است
این موضوع این تصور را ایجاد می کند که بنابراین همه رفتارها و کنش های ایران در سطح منطقه و بين الملل باید از همین دریچه دنبال شود و ایران تنها از لنز باورها باید به ارتباطات خود با منطقه و جهان بنگرد.
پذیرش تفاوت های فرهنگی، تاریخی و فکری در جوامع بشری یک ضرورت انکار ناپذیر است.
هرکشوری متناسب با الگوها و آیین نیاکان و اسطوره های تاریخی خود به نقطه ای رسیده که برای ابعاد مختلف جامعه سازوکارهای مشخصی را در قالب اندیشه، فرهنگ و تربیت طراحی می کند و آن را نقطه عطفِ حیات بخش برای پیشرفت و توسعه جامعه خود می داند.
ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای رشد مردمان خود از باورهای وحیانی بهره می گیرد.
نکته اساسی این است که ایران چگونه باید با کشورهایی که با آیین اسلامی سروکار ندارند ارتباط فکری وفرهنگی برقرار کند؟
این همان نقطه ای است که باید مورد توجه قرار گیرد که ایران برای ارتباط با بسیاری از کشورهای آسیای مرکزی باید به ارتباطات فکری و فرهنگی خارج از باورهای دینی روی آورد، کشورهایی نظیر افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان و قزقیزستان که از زبان وفرهنگ و ادبیات مشترک با ایران برخوردار اند، این یعنی زبان فرهنگ و مشترکات تمدنی ایران با این کشور ها می تواند جوامع پارسی را به گرد هنر و ادبیات جمع کند و همین مساله می تواند منجر به قرابت فکری و مذهبی میان این کشورها شود.
جای تاسف دارد که هرگز نتوانستیم نسبت به فرهنگ های متنوع جوامع رویکرد ها وسیاست های متناسب با آن را طراحی کنیم. جامعه مذهبی عراق یقینا با فرهنگ و مردم تاجیکستان متفاوت است این تفاوت های فرهنگی و ملی گزینش رفتارهای متناسب با اقتضائات این جوامع را می طلبد.
وقتی ما نتوانستیم با کشورهای هم تمدن خود دیالوگ برقرار کنیم و از ارزش های زبان فارسی و الگوهای ادبیات و هنر که سرمایه فرهنگی مشترک فارسی زبان ها محسوب می شوند فاصله گرفتیم این یعنی گزینش سیاست ما نسبت به کشورهای فارسی زبان موفق نبوده و همین امر منجر به کاهش ضریب نفوذ فرهنگی ایران در این کشورها شده و میدان به رقیب دیگری به نام ترکیه داده شد که بازار سرقت اسطوره های فرهنگ و ادب را به راه انداخته است.
یقینا راه ورود آموزه های اسلامی به کشورهای آسیای مرکزی بازگشت به مشترکات تمدنی فارسی زبان ها در این کشورها است و به این درک برسیم که تمدن فارسی نقطه مقابل ارزش های دینی نیست.
@montazeran60
🔺 حتی به این دخترکِ قربانی هم رحم نکردند؛
آپارتمان و خانه و صدها سکه اش را در ایران گرفت. او را از وطنش دور کردند و حالا پیج اینستاگرامش شده است وسیله ی موج آفرینی علیه وطن ...
🔸 دخترم کیمیا یک مقدار دیر رسیدی باباجان، فیلمی که منتشر کردی مربوط به یک بازیگر یونانی است. البته یک مقدار دیر رسیدی، همین هم مربوط به اردیبهشت ماه است...
@montazeran60
قیام کاربران برای لبیک به امام خامنهای
طی روزهای اخیر کلیدواژه #لبیک_یا_خامنه_ای به رتبه اول ترندهای داغ توییتر فارسی رسیده است
هشتگی مردمی در برابر هشتگهای رباتی و توهین آمیز اپوزیسیون
@montazeran60