سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•9️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻و نیز عبارت «أَحْلَاسَ بُيُوتِكُمْ» قرینه بر این است که منظور از آذربایجان، آن مناطقی از سرزمین «آذربایجان تاریخی» که خارج از مرزهای ایران قرار دارد، مقصود است و الا چگونه امکان دارد امام معصوم، شیعیان را در برابر جنگی که در خاک و وطنشان رخ داد، دعوت به عدم مقابله نظامی نماید در حالیکه دفاع در برابر تجاوز دشمن، واجب شرعی است.
🔹. با دعوت به بیطرفی، میتوان دریافت جنگ ناحیه آذربایجان برای دین و مذهب نیست و طرفین جنگ بر حق نیستند بلکه جنگ بر سر منافع دنیوی است؛ 5. و نیز بیانگر این مهم است جنگ، ارتباط موثر با زمینهسازی ظهور و محور مقاومت شیعی ندارد. بلکه وظیفه اصلی قوای نظامی در عین مراقبت از حدود و ثغور و مرزها، باید توجه به حوادث جغرافیایی مثلث «کوفه، مکه و قدس» باشد؛ زیرا احتمال دارد آتش این فتنه، نقشه و برنامهریزی دشمنان برای درگیر کردن قدرت نظامی شیعه برای غفلت از حوادث «جغرافیای ظهور» بویژه در عراق، شام و فلسطین صورت گرفته باشد. زیرا چگونه ممکن است آتش جنگ آذربایجان در «فرایند ظهور» حضرت، موثر باشد اما امام معصوم دستور عدم حمایت و همکاری را صادر نمایند؟
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•🔟•┈┈┈┈┈┈
🔻« تصویر بالا » : آرزوی «مترو» ارمنستان و «کتاب درسی» جمهوری آذربایجان: طمع به خاک ایران
🔹تاکید مجدد و هشدار بر عدم مشارکت نظامی در جنگ آذربایجان
🔹درباره عبارت «أَلْبِدُوا مَا أَلْبَدْنَا» -با توجه به «معانی لغوی» و «خانواده حدیثی» این مصلح حدیثی در تراث مهدوی- در تحلیل گزاره جنگ آذربایجان قبل ظهور، این احتمال مهم، مطرح است:چه بسا «تاکید مجدد» معصوم بر عدم مشارکت در جنگ، تلمیحی باشد به این مساله که احتمال دارد یکی از طرفین جنگ، شیعه را به مشارکت فعال و مداخله نظامی در این جنگ فرا بخوانند لکن «نهی و تاکید مجدد» امام معصوم، هشداری است که کیان شیعه نباید در این جنگ، دخالت مستقیم نظامی داشته باشد زیرا فتنه طراحی شده از سوی دشمنان است؛ به گونهای که مخالفین شیعه نیز به این بهانه وارد جنگ با محور مقاومت شیعی شوند و از این رهگذر موجب تضعیف و استهلاک قدرت نظامی مقاومت شیعی گردد.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•1️⃣1️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻« تصویر بالا » : توییت تبریک رئیسجمهور آذربایجان
🔹مشاور اردوغان: ديگر ايران هيچ مرزی با قرهباغ ندارد
🔹اوج اقتدار و آمادگی نظامی قبل ظهور
🔹اما در عین حال عبارت پایانی، بیانگر این است که شیعه باید «اوج آمادگی نظامی» را حفظ نماید تا در هنگام نصرت امام عصر با تمام قوا در اختیار وی قرار گیرند (فَاسْعَوْا إِلَيْهِ وَ لَوْ حَبْوا)؛ ضمن اینکه این حوادث در آستانه ظهور است و مخاطراتی فراوانی شیعه را تهدید میکند از اینرو باید در اوج اقتدار نظامی در برابر دشمن صفآرایی نمایند. کما اینکه در توصیف زمینهسازان ظهور، تصریح شده است که در مراحل پایانی منتهی به ظهور امام عصر، در وضعیت «آمادهباش جنگی» برای مقابله با دشمن هستند.
🔹حال آیا میتوان در برابر تهدیدات فراوان قبل ظهور، فقط به «آمادگی فردی» نظامی بسنده کرد؟ و البته این عبارت (فَاسْعَوْا إِلَيْهِ وَ لَوْ حَبْوا ) در تراث مهدوی با توجه به «احادیث همخانواده» به «فعالیت منسجم نظامی شیعه زمینهساز» اشاره دارد و مقصود، تحرکات فردی نیست. زیرا با تشکیل «خانواده حدیثی»، درمییابیم وظیفه شیعیان، پیوستن به زمینهسازان و ملحق شدن به پرچمهای هدایت قبل ظهور (پرچم یمانی و خراسانی است)؛ و به همین دلیل برخی اصحاب خاص امام عصر، سخن معصوم را تمکین کرده و در سپاه اعزامی ایرانیان به عراق برای مقابله با دشمن، حضور دارند.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•1️⃣2️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻و از این رهگذر میتوان برداشت غلط و اشتباه مخالفین «تشکیل قدرت منجسم شیعی» -تحت شعار واحد «زمینهسازی» در «جغرافیای ظهور»- را بیش از بیش احساس کرد. زیرا چگونه ممکن است نقشههای پیچیده جبهه باطل را خنثی نمود در حالیکه شیعه قبل ظهور از قدرت نظامی سختافزاری و نرمافزاری به هدف یاری امام عصر برخوردار نباشد؟ زیرا به قرینه اینکه جبهه باطل و در راس آن دشمن اصلی امام عصر، سفیانی که حمایت مثلث «غربی، عبری، عربی» را به همراه خود دارد؛ باید جبهه حق و محور مقاومت شیعی نیز تحت پرچم واحد و شعار واحد «زمینهسازی ظهور»، قدرت نظامی خویش در «جغرافیای ظهور» و محیط پیرامونی را تحکیم بخشد.
🔹البته این مهم بر عهده «ایرانیان» نهاده شده است که نقش مدیریت و سرپرستی جهان تشیع و رهبری امت در مواجهه با دشمن و جبهه استکبار (مثلث شوم غربی، عبری و عربی) بر عهده آنان نهاده شده است که توانسته تحت پرچم «جبهه حق» و شعار واحد «زمینهسازی» با گردهم آوردن شیعیان از مناطق مختلف جغرافیای ظهور- عراق (عصائب العراق)، یمن (اهل الیمن)، لبنان و فلسطین (ابدال الشام) - در مثلث «کوفه، مکه و قدس»، فرایند امر ظهور را برای تشکیل حکومت حقه جهانی حضرت ولیعصر مهیا و فراهم سازند.
🔹ظهور امام عصر منجی موعود
🔹به قرینه اینکه « مُتَحَرِّكُنَا»، در ادامه چنین توصیف شده است: که با او بین «رکن و مقام» در مکه بیعت میشود، به یقین مقصود «امام مهدی» است. زیرا متواتر است که امام عصر از مکه، ظهور و قیام خواهند فرمود و اما اینکه چرا با اینکه میشد تعبیر «قائم آلمحمد» -که تعبیر صریحتری است- ذکر شود اما اصطلاح «مُتَحَرِّكُنَا» استعمال شده است، وجوه مختلفی میتوان بیان کرد از جمله زیرا قبل از این عبارت، دعوت به سکون و عدم تحرک نظامی شده است اما برای اینکه مخاطب گمان ننماید که عدم مداخله نظامی، بیحد و مرز است، با استعمال لفظ «متحرّکنا» برای امام عصر، به مخاطب این پیام را گوشزد میکند که در عین حال باید آمادگی کامل نظامی وجود داشته باشد تا به محض اعلان «ساعت صفر» ظهور و قیام جهانی حضرت، زمینهسازان ظهور و محور مقاومت شیعی با آمادگی کامل نظامی در میادین رزم با دشمن، حضور فعال داشته باشند. بنابراین مناسب مقام چنین اقتضایی دارد.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•1️⃣3️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻اقوال مختلف در گزاره آتش آذربایجان قبل ظهور
🔹همانطور که بیان گردید گزاره «آتش آذربایجان» در الغیبة نعمانی نقل شده است و البته در دیگر کتب حدیثی شیعه از جمله کتاب الملاحم و الفتن ابن طاووس، کتاب إثبات الهداة حر عاملی، نیز تکرار شده است. بنابراین همه کتب شیعی نسخه «لابدّ لنار» را ثبت و ضبط کردند لکن در نسخه متاخر (کتاب بحارالأنوار)، نسخه «لابدّ لنا» ترجیح داده شده است که همین اختلاف نسخ، موجب برداشتهای گوناگون و در این رابطه «سه دیدگاه مهم» مطرح شده است:
🔹دیدگاه اول: قیام آذربایجان در حمایت از حکومت زمینهساز
🔹در کتاب بحارالأنوار علامه مجلسی به جای عبارت «لابدّ لنار»، عبارت «لابدّ لنا» است که برخی از معاصرین نیز این نسخه را برگزیدهاند و در تقویت نظریه خویش، شواهدی نیز اقامه میکنند؛ آنگاه موافقان این دیدگاه، گزاره «لابدّ لنا من آذربیجان» را اینگونه معنا میکنند: آذربایجان قطعا در جهت حمایت از ما اهلبیت است (پرچم هدایت و و ذخیره الهی است برای انقلاب امام مهدی) و این واقعه حتما به وقوع خواهد پیوست. در اینصورت اشاره به قیام مردمی در غرب ایران (آذربایجان) در جهت تقویت جبهه زمینهساز شیعی و حمایت از فرایند امر ظهور حضرت دارد؛ کما اینکه قیامهای مردمی دیگری در نقاط مختلف ایران از جمله شمال ایران (دیلم و جیلان) و شرق ایران (خراسان) در سال ظهور شکل خواهد گرفت و در نهایت همه این حرکتهای مردمی، موجب تقویت موافقین حضرت در ایران و جبهه سید خراسانی و حکومت زمینهساز خواهد شد. زیرا چنین به نظر میرسد قبل از ظهور، صحنه سیاسی ایران، شاهد اختلاف و رویارویی مخالفان (غربگرایان) با موافقان (زمینهسازان) امر ظهور در این کشور است و در واقع حرکت مردم در آذربایجان و دیگر نقاط ایران در جهت تایید حکومت زمینهساز و تسهیل فرایند ظهور خواهد بود.
🔹ابهامات و سوالات
🔹لکن این دیدگاه با ابهاماتی روبرو است: زیرا نسخه «لابدّ لنا»، نسخه ضعیف و شاذ است ضمن اینکه در صورت اختلاف نسخ، نسخه کتاب اصلی و منبع، ارجح است و کتاب الغیبۀ نعمانی، تقدم رتبی و علمی نیز دارد؛ مضاف براین نسخه «لابدّ لنار» در دیگر کتب حدیثی نیز تکرار شده است؛ اما نسخه «لابدّ لنا» در کتاب بحارالانوار در عین اینکه «نسخه متاخر» است، «نسخه منفرد» نیز است و در هیچ کتاب دیگری مشابه آن وجود ندارد. نویسندگان آثار مهدوی نیز همگی نسخه متقدم (لابدّ لنار) را پذیرفتهاند و از نسخه متاخر اعراض کردند ؛ از مجموع آنچه بیان گردید، نسخه «لابدّ لنار» اصح است.
🔹ضمن اینکه اگر فرض بر صحت نسخه «لابدّ لنا» باشد، تناقض و ابهام محتوایی نیز پیش خواهد آمد: زیرا «صدر حدیث» میفرماید: در منطقه آذربایجان، قیام مردمی در جهت حمایت از آرمان امام مهدی شکل خواهد گرفت و طبیعتا هرکسی توان دارد باید به آن بپیوندد زیرا قیامی مورد تایید اهلبیت است (لنا) و چیزی هم جلودار این قیام نخواهد بود (لایقوم لها شیء) اما «ذیل حدیث» به صراحت میفرماید: شیعه در خانه هایشان باشند (احلاس بیوتکم، کنایه از عدم مشارکت) و شیعیان در این قیام شرکت نکنند. چگونه است در عین اینکه قیامی مورد تایید اهلبیت و یاری امام عصر است اما شیعه نباید در این قیام شرکت کند؟ بنابراین دیدگاه استاد کورانی با ابهام روبرو است.
🔹ضمن اینکه منطقه آذربایجان قدیم، منطقه وسیعی بوده و شامل مناطقی خارج از ایران نیز میشود و معلوم نیست قطعا آذربایجان داخل ایران مراد است یا خارج از ایران؟ حال چگونه وقتی استدلالی بر پایه احتمال بنا نهاده شده است، چنین مطرح شود که در راستای تایید حکومت زمینهسازان ایرانی، قیامی شکل خواهد گرفت؟ در حالیکه نصیحت اهلبیت به عدم مشارکت شیعه در این قیام است. و البته در فصول قبلی، نیز شواهد متعددی در ضعف این دیدگاه بیان گردید.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•1️⃣4️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻دیدگاه دوم: آتش آذربایجان و شعلههای آغاز جنگ جهانی قبل ظهور
🔹دیدگاه دوم، عبارت «لابدّ لِنَارٍ» و ارتباط آتش آذربایجان با جنگ جهانی قبل از ظهور را مطرح میکند و همانطور که بیان گردید منظور از آذربایجان، مناطقی خارج از ایران، مقصود است و در واقع اشاره به فتنههايى دارد كه از سمت آذربايجان مانند آتش به سایر نقاط نیز شعلهور مىشود و به قرینه «لَايَقُومُ لَهَا شَيْء» بتدریج گسترش مییابد؛ در فرض صحت این دیدگاه، به قرینه «أَحْلَاسَ بُيُوتِكُمْ»، آتش آذربایجان در زمره حوادث ایران محسوب نمیشود بلکه مربوط به شرارههای جنگ جهانی قبل از ظهور خواهد بود و به شیعیان توصیه شده است نقش بیطرفی را در پیش بگیرند.
🔹البته شعلههای آتش جنگ جهانی در اثر عوامل مختلفی ایجاد خواهد شد و در کنار آتش آذربایجان، حوادث دیگری همچون: اختلاف ترک با روم، حوادث شرق سوریه (قرقیسیا)، اختلاف بین غربیها (هرج الروم)، اختلاف شرق با غرب و ... این حادثه را رقم خواهند زد.
🔹اختلاف ترکها با غربیها
🔹قبل ظهور از اختلاف ترکها با رومیها به دلیل تضاد منافع در مناطق مختلف، سخن به میان آمده است که یکی دیگر از عواملی است که جنگها در سراسر جهان، شعلهور خواهد شد:
🔹فَإِذَا خَالَفَ التُّرْكُ الرُّوم و كَثُرَتِ الْحُرُوبُ فِی الْأَرْض؛ يَتَخَالَفُ التُّرْكُ وَ الرُّومُ وَ تَكْثُرُ الْحُرُوبُ فِي الْأَرْضِ وَ يُنَادِي مُنَادٍ مِنْ سُورِ دِمَشْقَ وَيْلٌ لِأَهْلِ الْأَرْضِ مِنْ شَرٍّ قَدِ اقْتَرَبَ.
🔹و به قرینه عبارت «لَا يَقُومُ لَهَا شَيْ» که حاکی از گسترش آتش دارد و نیز به دلیل اینکه ترکها از عوامل اصلی دخیل در تخریب آذربایجان هستند؛ قطعا یکی از دلایل اختلاف غربیها با ترکها در حوادث منطقه آذربایجان خواهد بود. و همانطور که بیان گردید، حکمت و چرایی ذکر «لایقوم لها شیء» برای آتش جنگ آذربایجان، شاید به این دلیل باشد که در خلال حوادث این منطقه و متاثر از آن، کشورهای دیگر به دلیل تضاد منافع، دچار اختلاف با یکدیگر و جنگ میشوند. و به قرینه اینکه در گزارش جنگ ولد عباس با جوانان ارمنی و آذری نیز از کلیدواژههای مشترک (قتل آلاف آلاف، موت احمر و طاعون) با جنگ جهانی استفاده شده است، بیانگر این است آتش جنگ در منطقه آذربایجان در کنار اختلاف ترکها با رومیها و نیز در کنار حوادث فتنه شام در شرق سوریه قرقیسیا، از عوامل شعلههای شرارت آتش «جنگ جهانی قبل ظهور» است.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•1️⃣5️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻جنگ بلوک شرق و غرب: هرج و مرج جهانی
🔹البته علت شروع جنگ جهانی منحصر به قرقیسیاء و اختلاف ترک با رومیها نیست بلکه قبل ظهور، هرج و مرج جهانی عالمگیر خواهد شد:
🔹 و مِنّا مَهدِی هذِهِ الامَّةِ إذا صارَتِ الدُّنیا هَرجاً وَ مَرجا ... فَحِینَئِذٍ یأْذَنُ اللَّهُ لَهُ بِالْخُرُوجِ.
🔹مشابه حدیث فوق در منابع شیعی با سندهای مختلف و ذکر کثیری از راوت حدیث در طریق روایات، نیز نقل شده است.
🔹اختلاف «بلوک شرق با غرب» موجب «خوف و ترس» و «نارضایتی عمومی» جهانی خواهد شد و تا ظهور و ندای آسمانی ادامه خواهد داشت:
🔹 اخْتَلَفَ أَهْلُ الْمَشْرِقِ وَ أَهْلُ الْمَغْرِبِ ... وَ يَلْقَى النَّاسَ جُهْدٌ شَدِيدٌ مِمَّا يَمُرُّ بِهِمْ مِنَ الْخَوْفِ فَلَا يَزَالُونَ بِتِلْكَ الْحَالِ حَتَّى يُنَادِيَ مُنَادٍ مِنَ السَّمَاء.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•1️⃣6️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻و البته این خوف و ترس فراگیر در اثر حملات کشورهای متخاصم به یکدیگر در قالب جنگ های منطقهای و بینالمللی ادامه خواهد یافت:
🔹خرَابُ السِّنْدِ مِنَ الهِنْدِ، وَ خَرَابُ الْهِنْدِ مِنَ الصِّينِ ... وَخَرَابُ الزَوراءِ مِنَ السُّفْياني؛ يُنَادِي مُنَادِي الْجَرْحَى عَلَى الْقَتْلَى وَ دَفْنِ الرِّجَالِ وَ غَلَبَةِ الْهِنْدِ عَلَى السِّنْدِ ... وَ غَلَبَةِ أَنْدُلُسَ عَلَى أَطْرَافِ إِفْرِيقِيَةَ ... وَ غَلَبَةِ الرُّومِ عَلَى الشَّامِ وَ غَلَبَةِ أَهْلِ أَرْمِينِيَّةَ عَلَى أَرْمِينِيَّةَ ... ثُمَّ ذَكَرَ خُرُوجَ الْقَائِم.
🔹جنگ های بین هند و پاکستان و بین هند و چین، حمله سفیانی به عراق، چیره شدن اندلس (اروپاییها) بر برخی از مناطق آفریقا و تسلط رومیها بر منطقه شام و مغلوب شدن ارمنیها در جنگ با دشمن، همگی در زمره مصادیق هرج و مرج جهانی و تنازع بلوک شرق و غرب است. البته جنگ به سایر نقاط نیز گسترش پیدا خواهد کرد؛ زیرا هر یک از ممالک و کشورها، همپیمانانی دارند که ناگزیر به حمایت از آنان، وارد میدان جنگ خواهند شد.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•1️⃣7️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻ماه صفر، آغاز جنگهای قبل از ظهور
🔹لازم به ذکر است طبق برخی اقوال، زمان آغاز جنگها قبل ظهور در مناطق مختلف دنیا به مدت یکسال از «ماه صفر تا ماه صفر» ادامه خواهد داشت:
🔹 مِنْ كِتَابِ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ بَشَّارٍ رَضِيعِ الْحُسَيْنِ: إِذَا أَرَادَ اللَّهُ أَنْ يُظْهِرَ آلَ مُحَمَّدٍ بَدَأَ الْحَرْبُ مِنْ صَفَرٍ إِلَى صَفَرٍ وَ ذَلِكَ أَوَانُ خُرُوج المهدی.
🔹لکن حدیث فوقالذکر، دلالت قطعی بر وقوع هرج الروم، نزاع نظامی بین بلوک شرق و غرب و هرج و مرج جهانی ندارد بلکه صرفا به آشوبها و جنگهای قبل از ظهور اشاره شده است. ضمن اینکه حدیث تصریحی به مدت یکسال ندارد و ابهام دارد بلکه صحیح آن است اینگونه معنا شود که برخی از جنگهای قبل ظهور، آغاز و پايانش در ماه صفر است.
🔹عوامل جنگ جهانی قبل ظهور
🔹حال با تشکیل «خانواده حدیثی» اگر واقعه «هرج الروم» (جنگ بین غربیها) که در احادیث متعدد به طرق مختلف و موثق با «سه سند معتبر» گزارش شده است را به احادیث «جنگ قرقیسیا» در شرق سوریه[101]، و احادیث «اختلاف ترک با روم»[102]، و اختلاف «بلوک شرق با غرب»[103]، و نیز احادیث «قتل و مرگ جمعیت کثیری از دنیا»[104] ضمیمه نمائیم؛ از اینرو، بسیاری از انسانها با «جنگ جهانی» قبل ظهور، در اثر «مرگ سرخ»[105] و «مرگ سفید»[106] به قتل میرسند.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•1️⃣8️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻پاپ: جهان تنها یک گام با آغاز جنگ هستهای فاصله دارد
🔹سنت الهی اضمحلال جبهه استکبار قبل ظهور
🔹البته مجموعه عواملی همچون: آتش آذربایجان، اختلاف ترک با روم، حوادث شرق سوریه (قرقیسیا)، اختلاف بین غربیها (هرج الروم)، اختلاف شرق با غرب و ... که شعلههای جنگ جهانی را رقم خواهند زد، در واقع «سنت الهی» برای تضعیف و اضمحلال قدرتهای بزرگ قبل ظهور است[107]. شاهد بر این امر، بعد از ظهور هیچ سخنی از لشکرکشی نظامیان غربی به مقر حکومتی امام عصر در حجاز و عراق نیست بلکه این لشکر جبهه حق است که با قدرت نظامی خیرهکننده به سمت فلسطین و منطقه شام حرکت میکنند و موجبات آزادی نهایی قدس فراهم خواهد شد.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•1️⃣9️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻دیدگاه سوم: نقشه حمله به ایران از سمت همسایگان شمال غربی
🔹دیدگاه سوم، نگاه بسیار متفاوتی را نسبت به دو دیدگاه پیشین ابراز و بیان مینماید: مقصود از آذربایجان، مناطقی در ایران است و در آستانه ظهور، آتشی از سمت آذربایجان در شمال غربی ایران توسط دشمن (کنایه از نقشه و تدارک حمله از سمت آذربایجان) شکل خواهد گرفت. و هرچند شکست در یک جبهه، محتمل است لکن پیروز نهایی در مصاف با دشمن، متعلق به جبهه زمینهساز ایران خواهد بود؛ ازجمله شکست دادن بزرگترین دشمن امام عصر، لشکر نظامی سفیانی در عراق -که حمایت و پشتیبانی مثلث «غربی عبری عربی» را دارد- توسط سپاه لشکر زمینهساز ایرانی[109] که بعد از این واقعه، مردم تمنّا و آرزوی ظهور حضرت را خواهند داشت.[110]
🔹البته مدافعان این نظریه در تقویت این دیدگاه سوم میکوشند به شواهدی از میراث حدیثی، نیز استناد نمایند که در ادامه نقد و بررسی خواهد شد:
🔹تحرکات دشمن از مرزهای شمالی ایران
🔹در کتاب کمالالدین شیخ صدوق، از قصد و طراحی نقشه حمله دشمنان از سمت آذربایجان به منطقه ری (تهران) در نزدیکی طالقان ایران، سخن به میان آمده است که البته با تدبیر الهی، بین دشمنان جنگی سخت و بسیار هولناک رخ میدهد و نقشه حمله به ایران، منتفی خواهد شد:
🔹 يَخْرُجُ السَّرُوسِيُّ مِنْ أَرْمِينِيَّةَ وَ آذَرْبِيجَانَ يُرِيدُ وَرَاءَ الرَّيِ الْجَبَلَ الْأَسْوَدَ الْمُتَلَاحِمَ بِالْجَبَلِ الْأَحْمَرِ لَزِيقَ جَبَلِ طَالَقَان فَيَكُونُ بَيْنَهُ وَ بَيْنَ الْمَرْوَزِيِّ وَقْعَةٌ ... وَ يَظْهَرُ الْقَتْلُ بَيْنَهُمَا.[111]
🔹ضمن اینکه در راویتی دیگر از خسف «بلاد جبال» در ایران ازجمله خسف منطقه ری (تهران) در هنگامه ظهور، سخن به میان آمده است:
🔹 سُئِلَ أَبُوعَبْدِاللَّهِ أَيْنَ بِلَادُ الْجَبَلِ فَإِنَّا قَدْ رُوِّينَا أَنَّهُ إِذَا رُدَّ إِلَيْكُمُ الْأَمْرُ يُخْسَفُ بِبَعْضِهَا ... فَأَمَّا الرَّيُّ فَوَيْلٌ لَهُ مِنْ جَنَاحَيْه.[112]
🔹که احتمال دارد با توجه به حدیث کمالالدین، مراد از خسف ری، خرابی در نتیجه انجام موفقیتآمیز حمله دشمن باشد؛ لکن این احتمال ضعیف است، زیرا بیان گردید در حدیث کمالالدین، صرفا به «قصد و نقشه» حمله به ایران اشاره شده است اما سخنی از وقوع و عملیاتی شدن آن در میان نیست و مسکوت است و در فرض صحت ارتباط حدیث دوم با حوادث ایران قبل ظهور -به دلیل وجود قرینه (إِذَا رُدَّ إِلَيْكُمُ الْأَمْر)[113]- مراد از خسف ری، حادثه طبیعی در اثر زلزله در «منطقه ری» باشد که منجر به خسف و فرو رفتن زمین در مناطق از ری (تهران) نیز میشود.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60
سناریوی آخرالزمانی «آتش آذربایجان» قبل ظهور
┈┈┈┈┈┈┈•2️⃣1️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻نقشه حمله به تهران
🔹البته خسف ری در این حدیث به معنای زلزله، احتمال ضعیفی است؛ زیرا در ادامه حدیث بیان شده است که حوادثی در تهران به دلیل اختلاف شمشیرها (کنایه از جنگ دو طرف مقابل) رخ خواهد داد:
🔹 فَأَمَّا الرَّيُّ فَوَيْلٌ لَهُ مِنْ جَنَاحَيْهِ ... قِيلَ وَ مَا جَنَاحَاهُ قَالَ أَحَدُهُمَا بَغْدَادُ وَ الْآخَرُ خُرَاسَانُ فَإِنَّهُ تَلْتَقِي فِيهِ سُيُوفُ الْخُرَاسَانِيِّينَ وَ سُيُوفُ الْبَغْدَادِيِّينَ.[114]
🔹که به نظر میرسد با توجه به اینکه در هنگام حمله سفیانی به عراق، حکومت مرکزی بغداد از اختیار شیعیان خارج میشود، «سیوف بغداد» اشاره به حضور پایگاههای نظامیان دشمن در خاک عراق و قصد حمله به ایران از این پایگاهها در عراق باشد. البته طبق این گزاره حدیثی، مناطق شمال تهران، بیشتر در معرض خطر و آسیب دشمن قرار دارد و مناطق جنوب تهران، کمخطرتر معرفی شده است:
🔹 فَأَمَّا الرَّيُّ فَوَيْلٌ لَهُ مِنْ جَنَاحَيْهِ وَ إِنَّ الْأَمْنَ فِيهِ مِنْ جِهَةِ قُم.[115]
🔹در تقویت این دیدگاه، حدیث کمالالدین نیز موید همین مطلب است:
🔹 يَخْرُجُ السَّرُوسِيُّ مِنْ أَرْمِينِيَّةَ وَ آذَرْبِيجَانَ يُرِيدُ وَرَاءَ الرَّيِّ الْجَبَلَ الْأَسْوَدَ الْمُتَلَاحِمَ بِالْجَبَلِ الْأَحْمَرِ لَزِيقَ جَبَلِ طَالَقَان.[116]
🔹سروسى از مناطقی در ارمنستان و آذربايجان خروج میكند و در تدارک نقشه حمله به مناطقی در ایران، كوه سياه در پشت منطقه رى (تهران) كه به كوه سرخ چسبيده و به كوههاى طالقان متّصل است[117]؛ این حدیث به قصد و نقشه حمله دشمن از پایگاه های خود در کشورهای شمال غربی ایران (ارمنستان و آذربایجان) برای حمله به ایران بویژه مناطق نزدیک به کوههای سیاه (کوههای تُوچال)[118] که در شمال تهران واقع است، اشاره دارد.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
@montazeran60