💠💠💠💠
✅ *ارادت پیدا کردن نادر شاه افشار به مولـی الموحدیـن امیرالمؤمنیـن علی علیه السلام*
🔰 *در کتاب اسـرار السلاطیـن از کتب خطی خزانه حضـرت ابـاالفضــل العبـاس ( علیه السلام ) نقل است که:*
نادرشـاه، وزیـری *شیعـه* به نام میـرزا مهدی خان منشـی استـرآبـادی داشــت، بعد از آنکه نادرشـاه کشور هندوستان را فتـح کرد وزیر شیعی خود را خواسـت، وزیــر از نادرشـاه درخـواسـت سفــر به عتبـات مقدسـه در عــــراق را کرد، زمانی که نادر شاه خواسته وزیــر را شنیـد آن را مسخره کرد و
به استهــزاء گرفت و به او گفت:
"شما شیعـه ها مـردگـان را می پرستیـد، کسی که صــدها سال است از این دنیـا رفته آیا می روید سر قبر او و به او سلام می کنید؟"
میرزا مهدی وزیر گفت: شکـّی در ظاهر نیست که او رحلت کرده است لیکن آنها کارهایـی می کنند که از عهـده زنـده بر نمی آید و این مردم همیشه معجزات و کرامات آنها را می نویسند، و از دلایل این حـرف یکـی از کرامـــات مـولا امیرالمومنین علی ( عآیه السّلام ) سلطان نجـف است که:
حیوان نجس العین نزدیـک به مقــام پاک او نمی شود و عجیب تر اینکه خمـر به نزدیک مقـام پاک
او نمی رسد مگر اینکه فاسد میشود و تبدیل به سرکه میگردد و خاصیـت مستی اش را از دست می دهد.
زمانی که نادرشـاه این حــرف را شنید گفت: اگر چنین باشد که شما می گویید مـن بـا تـو می آیم تا این کرامت و معجزه را تماشا کنم.
بعـد از آن نـادرشـاه به سمــت عـــراق حرکت کرد وقتــی به نزدیـک حـــرم امیرالمومنین علی ( ع ) رسید شیـشـه ایی را کـه در آن خمــر بود و آن را محکم بسته بود خــــارج کرد و با تعجـب دید که بوی *سرکــه* از آن متصـاعــد می شود، پس آن را باز کرد و طعـمــــش را چشیـد و دید که به سرکه تبدیـل شده است، بعد سگــــی را خواسـت که به نزدیکی حرم مطهـر امیرالمومنین ( ع ) وارد کند هر چه کوشید نتوانست و سگ اصــرار داشت که
از جایش حرکت نکند پس زنجیـــری به گردن او بستند و او را کشیدند تا اینکه زنجیــر پاره شد و نتوانستند آن را وارد منطقــه ایـی که محیـط به حــرم شریف بود وارد کنند.
وقتی نادرشاه این معجـزات و این کرامات بزرگ
را دید منقلب و خاشع و خاضع شد و گفت چون این کرامت آشکار را دیدم از شما می خواهم مرا با زنجیـــر آهنـــی که ســگ را به آن بسته بودید ببندید تا وارد ضریــــح مولا امیرالمومنین بشوم
مـردم کــار نادرشــاه را تصدیـــق نکردنـد و گمان کردند دیوانــه شده است و بعد از آن روشـن شد
که او هیـچ باکــی ندارد، بعد از لحظاتی مرد غیر آشنایی آمـد، با هیـبــت بـود و به نادرشـاه نزدیک گردید و زنجیـر به گـردن نادرشاه گذاشت و او را
به سوی قبـر امیرالمومنیـن ( ع ) کشاند، چون به قبر مطهــر رسید با خشــوع و تــرس و ادب وارد
شد و *تاجــی* کـه از پـادشاهـان به او ارث رسیده بـود و ارزش آن خیلی زیاد بود را بر روی ضریح گذاشت *و گفت:*
تو پادشـاهـی ای سیّد من و ای مولای من، و من یکی از بندگان کوچـک تو هستم و طمـع دارم که سگِ درِ خانه ات باشم، کلـب درگاه امیرالمومنین نـادر قلــی، آن که در هــر کـار اُمیدش به توفیـق خداست.
*ندیـمِ نادرشـاه* چون دید شـراب تبدیل به سرکه گشـت فـی البـداهـه ایـن شعــر را ســرود:
در خاک نجف *نـدیم* آسوده بخواب
اندیشـه مَکُن زِ پُرسش روز حساب، جایی که بَدَل به سرکه گردد مِی ناب، بی شُبهِه گُنَـه شود مُبَـدّل
به ثواب
سپس در نجـف اشـرف مانـد و مقــرر کرد گنبد و
دو گلدسته حرم مطهـر امیرالمومنین علی (ع) را
از کاشــی تبدیل به طـلا نماید، و دستور داد تـاج طلایی به شکل یک پنجـه دست که به نشانه پنج تن آل عبا و چهـارده شعــاع نور به نشانه چهارده معصوم (ع) است را بـر روی گنبـد مطهــر نصـب نماید، که این اثـر بـه دستــور صـــدام در ابتـدای حکومتش از روی گنبـد مطهـر برداشته شد و هم اکنـون با همت تولیـت این آستـان مقدس دوباره در مکـان نخسـت خود نصب گردید.
📚 منتخب التواریخ ص ۱۱۹ تحفة الزائر ص۳۱
💠💠💠💠
#ایرانیان_و_امیرالمومنین
روزی امام علی علیه السلام درمسجد کوفه،مردم را موعظه می کردند، گروهی از ایرانیان تازه مسلمان شده، در صف اول نشسته و گوش می دادند در این هنگام اشعث بن قیس وارد مسجد شد و با عصبانیت فریاد زد:
چرا بر سر این ها(ایرانیان) نمی کوبی؟
حضرت پاسخ دادند: وَالله لَضَربنَّكُم عَلَى الدّينِ عَوداً كَمٰا ضَربْتُموهُم عَليهِ بَدءً
"بخدا قسم کار به جایی خواهد رسید که (ایرانیان) بر سر شما خواهند کوبید و شما را به اسلام برخواهند گرداند."
📙 ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، بیروت: دار احیاء الكتب العربية، ج ۲۰ ص ۲۸۴
🔥#«انسانيت»_دين_من_است!
📌قسمت چهارم:
❓سؤال دیگری که باید از مبلغان ایده «دین انسانیت» پرسید این است که ملاک شما برای استخراج و توصیه دستورهای اخلاقی کلی چیست؟
❓ اگر بگویید ملاک ما عقل است می پرسیم ما چگونه می توانیم به عقلِ ناقص بشر اکتفا کنیم در حالی که علم هنوز به طور کامل پیشرفت نکرده و خیلی از مسائل برای بشر لاینحل باقی مانده و انسان فلسفه خیلی مسائل را نمی داند؟
از آن گذشته همه مردم از کمال عقل برای تشخیص چنین ملاک هایی برخوردار نیستند و حتی در صورت برخورداری از آن، تحت تأثیر عوامل روانی و محیطی و جلب منافع و مصلحت ها، ممکن است تصمیم هایی بر خلاف آن ملاک ها بگیرند.
بنابراین هر کسی ممکن است بعضی کارها را درست و بعضی دیگر را غلط بداند غافل از اینکه شخصی دیگر در تشخیص آن ملاک های اخلاقی برعکس او عمل می کند.
اما این برداشت های گوناگون از ملاک های اخلاقی در دین وجود ندارد. دین کامل ترین دستورات از طرفِ خالق برای مخلوقات است و از آنجا که برای همگان توصیه های واحدی را ارائه می دهد موج پدید آمدن هیچ هرج و مرجی نمی شود.
❓سؤال دیگری که ترویج دهندگان «دین انسانیت» باید در پی پاسخ قانع کننده ای به آن باشند این است که در صورت عدم ایمان به جهان آخرت و نتایج اعمال نیک یا بد، رعایت دستورهای چنین آیینی چه ضمانت اجرایی ای برای مردم و ادراه کنندگان جامعه خواهد داشت؟
💠در نظام های اخلاقی ساخته شده بر مبانی سکولار گفته می شود یکی از مهم ترین این ضمانت ها فهم این موضوع است که نفع من در نفع دیگران است.
یعنی شخص به این اندازه از درک برسد که مثلا دزدین مال همسایه اش می تواند منجر به دزدیده شدن مالش توسط همان همسایه منجر شود و از ترس این ناامنی اجتماعی، حدود خودش را متوجه و آنها را رعایت کند.
🔰در پاسخ باید گفت چنین منطقی شاید در مثال هایی شبیه آنچه گفته شد کاربرد داشته باشد اما در شرایطی دیگر که میزان قدرت آحاد جامعه در مقایسه با یکدیگر نامتوازن باشد، این ملاک به هیچ وجه ضمانت اجرایی نخواهد داشت.(4)
📙پی نوشت:
(4). مجموعه آثار شهید مطهری، همان، ج 15 (فلسفه تاریخ)، ص 105.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️نقطه سیاه قلب ...!
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
☄قالَ الصٰادِقُ (ع) :
إذا أذنَبَ الرجُلُ خَرَجَ في قَلبِهِ نُكتَةٌ سَوداءُ ، فإن تابَ انمَحَت ، و إن زادَ زادَت حتّى تَغلِبَ على قَلبِهِ ، فلا يُفلِحُ بَعدَها أبَدا .
🦋امام صادق (ع) :
🌱هرگاه كسى گناه كند نقطه اى سياه در دلش پيدا شود، اگر توبه كرد آن نقطه پاك شود، امّا اگر بر گناهش بيفزايد آن نقطه بزرگتر شود، تا جايى كه تمام دلش را فرو پوشد و از آن پس هرگز رستگار نشود.
📙الكافی : 2/271/13 .
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️حکایت بسیار جالب و شنیدنی از
مرحـــوم کافی رحمه الله علیه در مورد
سفر اربعین در هفتاد سال قبل..
🕊جدا نمیشود
نقش تو
از خیال من
اربابمــ♥️ــــ
🔥#«انسانيت»_دين_من_است!
📌قسمت پنجم:
به هر حال هوادارن تئوری «دین انسانیت» تا وقتی که پاسخ های قانع کننده و منطقی ای به این پرسش ها ندهند، کمتر کسی را می توانند قانع کنند به دین شان درآید.
❄️حالا این را مقایسه کنید با منطق دین و قرآن در تشریع احکام آنجا که در آیات 7 و 8 سوره زلزال می خوانیم: «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ خَيْراً يَرَهُ * وَ مَنْ يَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ»؛
🌟 (پس هر كس هموزن ذرّهاى كار خير انجام دهد آن را مىبيند* و هر كس هموزن ذرّهاى كار بد كرده آن را مىبيند!)
💎بدیهی است در این دستگاه معرفت شناختی که برای هر عملی، صرف نظر از جلب منافع یا دفع آسیب های دنیوی، عقاب یا پاداشی در آخرت پیش بینی شده، اجرای اصول اخلاقی از ضمانت اجرایی بسیار بالاتری پشتیبانی می شوند.
🎆از آن گذشته طرح «دین انسانیت» به گونه ای در جوامع دینی مطرح می شود که گویی دین و مذهب، در زمینه ای متفاوت با زیست اخلاقی قابل طرح اند و این مغالطه ای بسیار بزرگ است. کیست که ندارند دینداری نه تنها با اخلاق نیک تقابل ندارد بلکه دین دار واقعی حتما دارای اخلاق نیک یا به تعبیری انسانیت است و متون دینی به اندازه ای در این باره فراوان هستند که همگان از آن باخبرند.
🎇مثلا در بیانی از پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) می خوانیم: «أَوَّلُ مَا يُوضَعُ فِي مِيزَانِ الْعَبْدِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ حُسْنُ خُلُق»(5)؛
🔅(نخستین چیزی كه روز قیامت در ترازوی اعمال بنده گذاشته می شود حُسن خلق اوست).
🌅از امام صادق(علیه السلام) نیز نقل شده که فرمود: «إِنَّ الْخُلُقَ الْحَسَنَ يَمِيثُ الْخَطِيئَةَ كَمَا تَمِيثُ الشَّمْسُ الْجَلِيد»(6)؛
✨(خوش خویى گناه را ذوب مى كند همچنان كه آفتاب یخ را).
❔با توجه به این احادیث و جایگاه والایی که در آنها برای حسن خلق بیان شده می پرسیم که دین داری چه تقابلی با انسانیت و زیست اخلاقی دارد که ما فقط مجاز به انتخاب یکی شان باشیم؟
✳️ البته ما مسلمانان از این هم فراتر می رویم و می گوییم که انسانیت و متخلق شدن به اخلاق نیک، مراتب و درجاتی دارد که عالی ترین مراتب آن فقط در دین محقق می شود.
🌠از همین رو پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) تکمیل مکارم اخلاق را غرض بعثت خویش شمرده اند.(7)
📚پی نوشت:
(5). قرب الإسناد، حميرى، عبد الله بن جعفر، قم، مؤسسة آل البيت عليهم السلام، 1413هـ.ق، چاپ اول، ص 46.
(6). الكافی، كلينى، محمد بن يعقوب بن اسحاق، محقق/ مصحح: غفارى، على اكبر، آخوندى، محمد، تهران، دار الكتب الإسلامية، 1407هـ.ق، چاپ چهارم، ج 2، ص 100.
(7). «بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَكَارِمَ الْأَخْلَاقِ»: بحارالانوار، مجلسی، محمدباقر، بیروت، دار إحياء التراث العربي، 1403هـ.ق، چاپ دوم، ج 67، ص 372.
🔴فعالیت رسمی "۱۱۶ کلینیک حجامت" در انگلستان
🔸در حال حاضر در کشور انگلستان بالغ بر "۱۱۶ مرکز رسمی حجامت" تحت عنوان "Hijama Clinic" مشغول فعالیت هستند؛ این مراکز انجام حجامت در سراسر کشور انگلستان و در شهرهای مختلف این کشور تأسیس شده و روزانه به انجام حجامت بیماران خود و داوطلبان انجام آن مشغول هستند؛ اطلاعات، شماره تماس و آدرس این مراکز در سایت رسمی حجامت کشور انگلستان بهآدرس اینترنتی
http://hijamaclinic.net/therapists.php
در دسترس عموم قرار دارد.
⁉️چرا کشورهای پیشرفتهای مانند انگلستان و بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی نهتنها بهواسطه پیشرفت چشمگیر خود در پزشکی نوین، مخالفت و ممانعتی با حجامت ندارند؛ بلکه طی این سالها با سرعت به انجام تحقیقات دانشگاهی درباره حجامت پرداختهاند و به تأسیس و توسعه مراکز انجام حجامت در قالب کلینیکهای مستقل حجامت در شهرهای مختلف خود نیز اقدام کردهاند؟!!
#طب_اسلامی
#حجامت
🔗منبع: تسنیم
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ «نامهٔ امام زمان به شیخ مفید»
👤 استاد #رائفی_پور
🔺 اجتماع قلوب شیعیان در وفای به عهدی که با آنها بسته شده...
🔸 علت مخفی شدن امام زمان
1_1048089219.mp3
4.5M
⛅️ ملّتی که قرار است؛ جادهی ظهور آخرین منجیِ زمین را، هموار کنند؛
نیاز به مدیرانی دارند؛ که شَرَف و عزّتی بالاتر از این مقام، این نعمت، این خستگی، این دویدن ... سراغ نداشته باشند.
💥 این ملّت، مدیری میخواهند، که #خدا روی آنها حساب کند، برای تغییر مسیر تاریخ، به سمت آن حادثهی باشکوه.
#مقام_معظم_رهبری
#حجتالاسلام_میرباقری
#استاد_شجاعی
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجتالاسلام پناهیان:
محبت امام زمان عجین شده با قدرتامام زمان...