🔺شقایق دهقان سلبریتی دوزاری ضمن انتشار تصویری بی حجاب از خود، سخنان برخی مسئولان مبنی بر "سهوی بودن کشف حجاب رکابی و ..." به سخره گرفت
🔸وقتی وزیر ورزش مملکت به جای تاکید بر نقره داغ کردن ورزشکار هنجار شکن، در قامت ماستمالی کننده عمل، ظاهر میشود، طبیعی ست که چنین نتیجه ای حاصل شود و خودشان را هم مضحکه می کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ مصرفتون که تموم بشه
خودشون سرتونو میکنن زیر آب..!
🔺 از بابت این دو ویدئو عمیقا از همه پوزش میطلبم ...
اینکه غرب در حال تولید #جاهلیت_مدرن است مهم نیست، مهم این است که این جاهلیت دارد از غرب به سر تا سر عالم پمپاژ میشود...
🔸 ویدئو اول یک نمونه از انسان هایی را نشان میدهد که علاقه دارند از آزادی که غرب در اختیارشان گذاشته استفاده کرده و به مانند حیوانات زندگی کنند.
🔸در ویدئوی دوم به وضوح جشنی را می بینید که در آن، حضور در قامت شیطان یا لباس هایی غیر انسانی افتخار و اعتبار محسوب میشود.
دستِ کم ده ها هزار نفر شبیه به این در کشورهای غربی با چنین علایقی زندگی میکنند.
انحرافات عمیق جنسی، زندگی هایی فراتر از انسان و همچنین جشن هایی که در آن حضور در قامت شیطانی یک افتخار محسوب میشود بخش کوچکی از بلایی است که غرب به آن دچار شده و ان را به عالم پمپاژ می کند...
ما با یک جاهلیت مدرن طرفیم.
کسی باید پیدا شود ، انسانیت را به جهان پمپاژ کند.
برای آغاز این راه ما باید انقلاب کنیم.
در درون خودمان
ما همه باید آدم شویم
اگر میخواهیم عالم را نجات دهیم...
🔺 با این روش های مخوف احتمالا امروز فردا کار رژیم تمام است / اینها دارند وانمود میکنند میخواهند در یک کشور دیگر براندازی کنند ، پناه بر خدا...
روش های براندازی این جماعت مدام دارد پیچیده تر میشود.
به طوری که دیگر ادم احساس میکند کمی جلو تر برویم قطعا نظام از خنده روده بر شده و کار همه تمام است.
باور ندارید ؟ این توئیت را ببینید
نوشته : رفته ام سلمان (منظورش آرایشگاه است)یکی تعریف کرده در بانک با کودش رفته ، یک افسر آمده و بچه او را "بی شرف خطاب کرده" و افسر هم گفته : به خدا آمده بودم حقوقم را بگیرم...
در واقع اینجا این کاربر دارد از اصل غافلگیری استفاده کرده وانمود میکند که ما قصد داریم در کشوری براندازی کنیم که در آن حقوق ها به حساب ها واریز نمیشود بلکه همه به بانک میروند تا از شعبه حقوق ها را دریافت کنند..
خب این مختصات ایران نیست.
اینها دارند گولمان میزنند که ما فکر کنیم براندازی در کشور دیگری است ، فردا صبح که پا شدیم غافلگیرمان کرده باشند.
بله
ما با چنین "بُز" های طرفیم
اراده کرده اند بخندیم و روده بر شویم.
با اینها
دور هم خوشیم
سرگرمیم و خوش میگذرانیم
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دلیل کمبود آنتیبیوتیک در کشور چیست
نارنجک رهاشده در افغانستان و باکو
حقیقت ماجرا این است که دشمن صهیونیسم و ایالات متحده آمریکا حوزه ی جغرافیایی جدیدی را برای تنش و بحران انتخاب کردند و با رهاسازی افغانستان برای طالبان، یک نارنجک را در حوزه ی آسیای میانه رها کرده اند.
نارنجک هوشمندی که قرار است با امنیت زدایی،طرح های بزرگ تجاری و اقتصادی کشورهای رقیب غرب و صهیونیسم و از آن بالاتر با جنگ نرم، ارزش های تمدنی ایران اسلامی را تضعیف کند.
آنچه مهم است این است که ضامن این نارنجک یعنی طالبان در دستان هرکه باشد در دست ما نیست کسانی که آن را رها کردند برای دوران بعدِ رهاسازی نیز برنامه ریزی های زیادی کردند.
حوادث افغانستان و جنوب قفقاز یک سناریوی ترکیبی هدفمند از طرف صهیونیسم و آمریکا است که برای طراحی برنامه های تخریبی جدید بر علیه ایران اسلامی تنظيم شده است، به خاطر تغییر حوزه ی جغرافیایی نقشه ی دشمن ، بازیگران آن از عربستان، امارات و بحرین به جمهوری باکو، ترکیه و طالبان تغییر کرده است و الا دشمن همان دشمن است و سال ها آن را در قامت عربستان و جوجه های منطقه ای دیدیم و سالها در سوریه و عراق با آن ها جنگیدیم.
کریدور شمال_جنوب یکی از همان طرح ها است که دشمن از طریق برهم زدن قواعد میدان، می خواهد این طرح بزرگ را به تاخیر بیندازد، یا ایران را از این مسیر حذف کند یا اینکه اصلا اجازه ی راه اندازی این کریدور موازی با کانال سوئز را ندهند.
از دریچه ی پاکستان اگر به کریدور شمال جنوب نگاه کنیم این کریدور بسیار معقول و متصور است و دقیقا همان ویژگی ها و امتیازات کریدور شمال_جنوب از طریق ایران را دارد (از حیث کاهش زمان برای رسیدن به اروپا وکاهش هزینه ها که در این دو ویژگی از کانال سوئز به صرفه تر است).
پاکستانی ها این کریدور را می توانند از طریق افغانستان _ترکمنستان_دریای خزر_باکو_تفلیس_ترکیه _اروپا راه اندازی کنند و بندر گوادر که توسط چینی ها درحال توسعه هست و اتفاقا این مسیر به خاطر کریدور سین کیانگ_کشمیر_ بندر گوادر برای چینی ها بسیار مقرون به صرفه است نیز در مسیر احتمالی پاکستان نقش بسیار مهمی خواهد داشت.
اساس صحبت بنده این است که بیایید به حوادث مرزهای شرق و شمال غرب کشور با همان حساسیت هایی که در سایر چالش های منطقه ای داشتیم نگاه کنیم.
این منطقه رقبای دیگری هم دارد که آن ها بیکار ننشستند، آن ها دوشادوش ما و در حوزه های مختلف پیشرفت های زیادی در حوزه های امنیتی و دفاعی واقتصادی و فرهنگی داشتند و الان از رقبای جدی ما در حوزه های مذکور هستند.
ترکیه رقیب بلامنازع ما درمنطقه هستند و در حوزه هایی نظیر فرهنگ و تجارت از ما سبقت گرفته اند.
جای سوال است که ما چه کم کاری هایی داشته ایم که الان در پرونده ی افغانستان دستمان خالی مانده است و به غیر از گفتار درمانی، اهرم های فشار خود و از همه بالاتر پایگاه مردمی این کشور را از دست داده یا درحال نزدیک شدن به این بحران هستیم؟
در شمال غرب کشور، چه جریان هایی نسبت به طرح های مختلف امنیتی و اطلاعاتی در خاک جمهوری باکو برای مقابله با رژیم صهیونیستی مخالفت کردند که امروزه پایگاه اجتماعی ما در جمهوری باکو دچار جنگ نرم گسترده ی صهیونیسم و تیم الهام علی اف شده است؟ و فراتر از آن خاک این کشور، منشاء خطرات امنیتی رژیم صهیونیستی و افزایش خیره کننده ی پان ترکیسم در استان های آذری شده است؟
این ها گره هایی است که ممکن است سوال بسیاری از دغدغه مندان انقلاب اسلامی باشد.
این روزها افغانستان با صحنه های دهشتناکی روبه رو است، از کوچ اجباری گرفته تا جنایت جنگی برعلیه شیعیان و مهاجرت میلیون ها نفر از این کشور که در درحال وقوع است.
هرچه گزاره های تمدن نوین انقلاب اسلامی را مرور می کنم می بینم ما در مساله ی افغانستان در کنار پایگاه تمدنی خود قرار نگرفتیم ، یعنی آن ها این احساس را دارند که ایران اسلامی با آن آرمان های ارزشمندی که دارد در کنارشان نیست.
خلاصه ی کلام این است که نارنجکی به نام طالبان و باکو تنها برای کسانی که ضامن آن را دراختیار دارند امن خواهد بود، تروریسم محصول جدید آمریکا در افغانستان است که نتیجه آن را در عملیات داعش در شاهچراغ شیراز دیدیم
✅بهترین راهکارهای مقابله با جنگ هیبریدی چیست؟
1- جلوگیری از ایجاد اختلافات قومی - مذهبی با تأکید بر وحدت
2- ترویج قوی ایدههای میهنپرستانه (به معنی ایدههای ملی یا تمدن سازی) توسط دولت و سازمانهای غیردولتی وابسته آن میتواند منجر به ایجاد طرفدار دولت میشود که میتواند در برابر هرگونه شورش جلوگیری کند و این نیز مهم است که ایدئولوژی، جامع باشد، و میتواند جمع جمعیتی اجتماعی، قومی، مذهبی و اقتصادی را که در داخل کشور زندگی میکند، جمع کند، چنانکه ایدههای مخرب «دموکراسی لیبرال» میتوانند هزاران نفر از گروههای یک کشور هدف (حتی اگر تنها بهطور موقت) در هدف مشترک سرنگون کردن دولت «غیر دموکراتیک» خود باشند.
3- قویترین راهکار بازدارنده جنگهای ترکیبی، ایجاد تمدن سازی اسلامی است
4- راهکار دیگر این میتواند باشد که شبکه ملی اطلاعات اجرایی شود و ذیل این شبکه ملی اطلاعات دولت هر شبکه اجتماعی که فعالیت آن برای مردم آسیبپذیر میداند را پالایه و باید نمونه داخلی آن را به مردم ارائه دهد نکته مهم اینجاست که این نمونه داخلی باید توان رقابت با نمونه خارجی را داشته باشد و این نمونه داخلی باید اطلاعات آن بیشتر از پیامرسان خارجی باشد که مضر میدانند و از این طریق دولتها میتواند ملیت سازی شبکههای اجتماعی برای شهروندانش تشویق کند.