😡کنترل خشم😤 ۳۸
🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹
✅✅روش های کنترل خشم در مادران
استراحت کنید. گاهی لازم است دست از کار ها بکشید و چند دقیقه با خودتان خلوت کرده و افکار خود را متمرکز کنید.
به آنچه هنگام عصبانیت و فریاد زدن به زبان می آورید دقت کنید. به یاد داشته باشید که شما همیشه الگوی فرزند خود هستید. اگر چیزی می گویید که دوست ندارید فرزندتان آن را یاد بگیرد و تکرار کند، پس چرا حرف زدن خود را اصلاح نمی کنید.
بهتر است آنچه باعث خشم شما می شود را بشناسید و از قبل در مورد کار هایی که می توانید هنگام عصبانیت انجام دهید برنامه ریزی کنید. این کار باعث می شود بهتر بتوانید واکنش های خود را کنترل کنید.
شما باید حفظ آرامش و خونسردی در مواقع عصبانیت را بار ها و بار ها تمرین کنید. تا این کار را یاد بگیرید.
#چله_های_انتظار
#کنترل_خشم
Eitaa.Com/montazeran_zohouremahdi
✅✅زمانی که از دست فرزندمان عصبانی هستیم چه کار کنیم؟
هرگز به عنوان تهدید از جمله "من مادرت نیستم" و یا "من دیگه پدرت نیستم" استفاده نکنید. لازم نیست ناراحتی و عصبانیت خود را با جمله "دیگه تو رو دوست ندارم" همراه کنید.
هنگام عصبانیت خیلی صادقانه می توانید فقط ناراحتی و خشم خود را بگویید و به کودک بگویید که از دست او ناراحت هستید! همین! "خیلی ناراحتم که اتاقت نامرتبه"
انتظار خود را از کودک بیان کنید. "دوست دارم وقتی بازی با اسباب بازی هات تموم شد اونا رو سر جاشون بذاری"
شما می توانید از دست کودک عصبانی شوید، غمگین شوید، ناراحت شوید و ... اما هیچ کدام از این موارد ربطی به دوست داشتن او ندارد.
✅✅اگر میخواهید بر خشم خود در برابر کودک مقابله کنید با چشمان فرزندتان دنیا را ببینید:
کودکان عمدا کارهایی نمیکنند که شما ناراحت شوید بلکه دلیل کارهایشان این است که مثل بزرگسالان فکر نمیکنند. اگر اجازه دهید رفتارشان شما را بیازارد مرتب در رنج و عذاب خواهید بود.
روش درست این است که بخشی از رفتار آنها را ناشی از شرایط سنی بدانید.
یک کودک دو ساله در حال یادگیری است و وقتی بشقاب را پرت میکند میخواهد ببیند چه میشود. اگر یک بشقاب پلاستیکی به وی بدهید خواهید دید که پس از پرت کردن آن به سراغ چیز دیگری رفته و شما نیز کمتر ناراحت خواهید شد پس محیط را برایش بیخطر کنید.
وقتی خود را جای او بگذارید، محیط را آماده کرده و بسیاری از اوقات به جای عصبانی شدن میخندید.
✅✅کنترل عصبانیت
هنگامی که والدین به طور کار آمد هیجان های خود را مهار می کنند، فرزندان شان هم یاد می گیرند تا به همین شیوه عمل کنند. روشی که والدین برای مدیریت خود در شرایط انفجاری (عصبانیت بیش از حد) به کار می برند، الگویی برای فرزندشان می شود تا به هنگام خشم یا اندوه از آن الگو تبعیت کنند.
بنابراین کنترل خشم و عصبانیت چیزی است که همه والدین به آن نیازمندند. خود مهار گری روشی برای کمک به والدین است تا از وارد کردن صدمه به فرزندشان اجتناب کنند. با کسب این مهارت، والدین خواهند توانست تا با فرزندشان به شیوه هایی موثر حتی در لحظات تنش زا، تعامل کنند.
مثلا وقتی کودک ما شاهد است که به نظر خیلی عصبانی می آییم، خشم خود را فرو بخوریم و سکوت کنیم و چند دقیقه ای از او بخواهیم محیط را ترک کند تا کنترل خود را دوباره به دست آوریم، او نیز از این شیوه استفاده خواهد کرد. در واقع رفتارهای خشن فرزندانمان بازتابی از رفتار والدین است.
خشم، هیجان پایه ای است که هر کسی آن را می فهمد. می توان به افراد آموزش داد که چگونه خشم خود را بدون آسیب زدن به خود یا دیگران مهار کنند. آنچه حائز اهمیت است قبول مسئولیت اعمال خود و پذیرش احساسات به عنوان بخشی از ماهیت بشری است.
#چله_های_انتظار
#کنترل_خشم
Eitaa.Com/montazeran_zohouremahdi
چگونه از #خشم خود استفاده کنیم؟
وقتی بچه بودیم به ما نیاموختند که چگونه با خشم به عنوان واقعیتی از زندگی برخورد کنیم. ما را وادار کرده بودند که وقتی خشمگین می شویم، احساس گناه بکنیم و وقتی ابراز خشم می کنیم، خودمان را گناهکار بحساب آوریم. این عقیده را در ذهنمان جا داده بودند که خشمگین بودن یعنی بد بودن . در واقع خشم تنها یک گناه نبود بلکه جنایت هم بحساب می آمد.
ما سعی می کنیم در رفتار با کودکان خود بردباری بخرج بدهیم؛ در واقع، آن قدر بردباری و احساس می کنیم داریم منفجر می شویم. می ترسیم که خشممان آسیبی به فرزندانمان برساند
به همین خاطر، همان گونه که يك غواص نفسش را در آب حبس می کند خشممان را در درون خود حبس می کنیم. با وجود این، در هر کدام از آن دو نمونه بردباری و یاخشم انجام این کار حد و اندازه ای دارد.
شاید در باطنمان از آن آگاه باشیم ولی نتوانیم از بروز آن جلوگیری کنیم خشم در زمانهای متوالی و موقعیتهای قابل پیش بینی طغیان می کند، با وجود این، همیشه ناگهانی و غیر منتظره به نظر می رسد. اگرچه ممکن است زمان خشم طولانی نباشد، اما خشم در آن لحظه، همیشگی و فناناپذیر به نظر می آید.
وقتی از کوره در می رویم و خلق و خوی معمولی خود را از دست می دهیم، طوری عمل می کنیم که گویی سلامت فکری خود را از دست داده ایم. به فرزندان خود چیزی می گوییم و یا طوری با آنها برخورد می کنیم که وقتی بخواهیم همان رفتار را در برابر دشمنان در پیش بگیریم، ابتدا تردید می کنیم. به آنها فحش می دهیم، بر سرشان داد می کشیم و آنها را مورد حمله قرار می دهیم و وقتی جارو جنجال به پایان می رسد، احساس گناه می کنیم و به طور جدی تصمیم می گیریم که هرگز این کار را تکرار نکنیم.
اما چیزی نمی گذرد که خشم دوباره ظاهر می شود و مقاصد و نیات نيك مارا بی اثر می سازد. و بار دیگر، به آنها که زندگی و دارایی مان را صرف آسایش و سعادتشان کرده ایم، وحشیانه حمله ور می شویم. تصمیمهایی که ما می گیریم تا دوباره خشمگین نشویم، نه تنها پوچ هستند بلکه از آن هم بدتر، آتش خشم را بیشتر دامن می زنند.
خشم، همچون يك گردباد، واقعیتی از زندگی است که وجود آن را باید پذیرفت و آنگاه برای مقابله با آن آماده شد. خانه صلح آمیز و بدون جنگ، همچون دنیای بی جنگ مورد امید، از این طریق حاصل نمی شود که تغییری ناگهانی در ماهیت بشر فراهم اید و دنیا گلستان شود. برای ایجاد صلح و آرامش در خانه می بایست از يك سری روشها و روندهای حساب شده استفاده کرد و بدین ترتیب تنشها را پیش از آنکه به انفجار ختم شوند، کاهش داد.
در تربیت کودك، خشم والدین هم سهمی برای خودش دارد. در واقع، اگر والدین نتوانند در لحظاتی معین خشمگین بشوند، نشان خواهند داد که نسبت به کودکشان بی تفاوت هستند. بروز ندادن خشم از طرف والدین خوبی آنها را ثابت نمی کند. روی هم رفته، والدینی که نسبت به فرزندانشان بی تفاوت نیستند ، نمی توانند از خشم پرهیز کنند.
کودکان نمی توانند در برابر طغیانهای خشم که همراه با بی حرمتی است بی تفاوت باشند و آن را تحمل کنند اما می توانند خشمی را که می گوید : “ صبر من هم اندازه ای دارد “ تحمل و درک کنند.
«برگرفته از کتاب رابطه بین والدین و کودکان نوشته دکتر هایم جی گینات »
#چله_های_انتظار
#کنترل_خشم
Eitaa.Com/montazeran_zohouremahdi
{💓}
ســــــــــــــــــــلام بہ روے ماه قشنگتوݩ 😌
چشمایی ڪه برای فاطمه اشڪ میریزه توے روضه هارو باید بوسید ...این چشم ها روشن میشن ان شالله به جمال مهدے زهرا🌱
حال امروز تون چطوره مهربونا؟
مخصوصا اونایی ڪه از صبح زود پاشدن
و بساط صبحانه رو چیدن و الان مشغول رسیدگے به کارهاشونن ...
خداقوت به همتون💪
قدم هایی که برمیداریم
هرچندساده
ٵخرتمون رو میسازه ...
بھشــــــــــتمون رو کنار اهل بیت مےسازه🌳
وقتے همسرت ازت راضیہ
همه چی تمومے
با زبونت ڪسی رو نمی رنجونے
برای بچه هات یه مامان بااخلاق و صبوری 🌱
و نسبت به بقیہ
رئوفے مثل پیامــــــــــبرمون
جات وسط بهشـــــتہ☘
الــــــــــهی وقتی همه شیعه هاے علےابن ابی طالب دورهم جمع شدن باهم اونجا دیدار داشته باشیم 😍
♥️خانوم زهرا فرمودند
اگر آنچه را که ما اهل بیت دستور داده ایم
عمل کنی و از آنچه نهی کرده ایم
خودداری نمائی،
تو از شیعیان ما هستی وگرنه، خیر.
خداکنہ وقتی دارن شیعه های واقعی رو جدا مےکنن با سربلندے دست مارو هم بگیرن👋
#ذڪریافاطمہسربندسلیمانےماست
♥⃢ 🏴http://Eitaa.Com/montazeran_zohouremahdi
<💗>
مامان مھربون
اگر مضطـرب هستـیم
توقـع فرزند آرام نداشـته باشیم،
اگر بےبرنامه و ناهماهنگ هستیم
امید بچه منظم نداشـته باشیم،
اگر اختلاف زناشویے
و جروبحث خانوادگے داریم
منتظر آرامش فرزندمان نباشیم.
•| #آرامششوفراهمکنید
•| #فرزندپروری
♥⃢ 🏴 http://Eitaa.Com/montazeran_zohouremahdi
♥️🍃
مادر حضرت زهرا (س)
حضرت خدیجہ بودند ..
یہ مادر خیلی مھربون ولے وقتی حضرت زهرا (س)کوچولو بودند ایشون رو از دست دادند .
از بعداز اون حضرت زهرا شدند ام ابیــــــــــها
یعنے مادر پدر ...چون خیلی به پدرشون رسیدگے و محبت مےکردند .😌
#کاربرگ
#فاطمیه
#براےبچههاداستانبگو
♥⃢🏴http://Eitaa.Com/montazeran_zohouremahdi
$@m€r@ Sadeghi:
🌟🥀✧|بِـسـْمِرَبِّاݪـشـہـدا|✧🥀🌟
🌸هـِـــدیہ بِہ خانم جانمون ؛ بی بی حضرت زهرا سلام الله علیها بہ نیت سلامتے و ظهور🍃
🌸امروز به نیابت از شهید عزیز، عباس دانشگر متوسل مےشویم بہ خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🌸بہ نیت استجابت دعا حاجت روایے همہ اعضاء شرڪت ڪنندگان در این چلہ
❀🦋✨🌺🍃❃࿐
⏳روز3⃣2⃣ چـــــلہ
🌤 مـ100ـــرتبہ 👇🏻
📿ذڪــــــر ⇩⇩
✺《الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد》✺
4 تغییرات روحی عاطفی دعوت به نماز.mp3
6.58M
#درس_3 راهکارهای #دعوت به #نماز برای #فرزندان 12 تا 18سال
#جلسه_چهارم :
تغییرات روحی ـ عاطفی و دعوت به نماز
#استاد_کاظمی
#تربیت_نمازی_فرزندان
#مرکز_تخصصی_نماز
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
http://Eitaa.Com/montazeran_zohouremahdi