*مقایسه نکنید
خودتان الگو مرتب و منظمی شوید
خودتان دست به کتاب شوید
خودتان ورزش کنید
تا کودک را با کودک دیگری مقایسه نکنید زیرا این رفتار میتواند باعث تنفر کودک از خودش، آن کودک و از شما بشود، در حالی که شما خود میتوانید بهترین الگو برای کودک خود باشید بدون اینکه اشارهای به مسئله مورد نظرتان کرده باشید.
#تربیت_فرزندان_شاد
* رفتار گستاخانه خفیف را نادیده بگیرید.
گاهی لازم است بعضی گستاخی های فرزندمان را نادیده بگیریم. مثل وقتی که از او می خواهیم کامپیوترش را خاموش کند و او با وجود اطاعت از خواسته شما زیر لب جملاتی حاکی از نارضایتی بیان می کند ، نادیده گرفتن این رفتار او می تواند تاثیر بهتری نسبت به نشان دادن عکس العمل تند داشته باشد. به جای توبیخ در چنین شرایطی ، سعی کنید با حفظ خونسردی نکات مثبت او را بزرگنمایی کنید و مورد تشویق قرار دهید. اگر فرزندتان رفتار خوب و شایسته ای از خود نشان داد از او مشخصا با ذکر رفتار او تقدیر کنید.
#تربیت_فرزندان
*دلايل لكنت زبان:
پسر بچه ها بين دو تا سه سال دو برابر دخترها ممكنه با لكنت مواجه بشن.
وقتي كودك دارای لكنت ميشه، اطرافيان به هيچ وجه نشون ندن متوجه لكنت زبان كودكشون ميشن. نه كمكش كنن نه مانند او تكرار كنن نه با صورتشون نشون بدن منتظرن انگار هيچ مشكلي وجود نداره. بهش راه حل نشون ندید. حتی نگید اشکالی نداره.
اگر تازه به مدرسه رفته و مشكل شروع شده یا در مدرسه مورد تحقیر و تمسخر دوستانش قرار میگیره يك تا دو هفته به مدرسه نره اگه موضوع متنفي شد كه مشكلي نيست در غير اين تنها با متخصص مشورت كنيد اما هرگز در رفتارتون به كودكتون نشون نديد كه ميدونيد مشكلي وجود داره.
#خانواده_آگاه
*لطفا به فرزندتان كمك كنيد اگر
عصبانی می شود و پرخاش می کند ...
به شما می چسبد و از شما جدا نمی شود ...
برای انجام تکالیف مدرسه مشکل دارد و سهل انگاری می کند ...
ارتباط کلامی مناسبی ندارد...
بی انگیزه و خسته است...
نمی تواند به درستی با همسالانش ارتباط برقرار کند...
می زند، پرت می کند، صدایش را بلند می کند...
انگار که هرگز حرفهایتان را نمی شنود...
در بیان احساسات و هیجاناتش عجیب رفتار می کند...
حواسش پرت می شود ...
بیقرار است و یکجا نمیماند...
خوب مداد در دست نمی گیرد...
در حرکاتش نظم و هماهنگی ندارد...
و ...
هرگز از این اشکالات عبور نکنید؛ اشکالات کوچک قطعا با افزایش سن محو نمیشود، بلکه بزرگتر و گاهی تبدیل به اختلال خواهد شد.
به کاردرمانگران مراجعه و اشکالات را حل و فصل نمایید.
درصورت تمایل می توانید با تعیین وقت قبلی به کاردرمانی کوشا مراجعه کنید:
#تربیت_فرزند
نقش والدین در ساختن اعتماد به نفس کودک
والدین در تقویت اعتماد به نفس کودکان نقشی کلیدی دارند. رفتارها و حمایتهای آنها میتواند به شکلگیری یک شخصیت قوی و با اعتماد به نفس کمک کند. در اینجا چند نکته مهم برای والدین آورده شده است:
1️⃣ تشویق تلاشهای کودک
به جای تمرکز بر نتایج، تلاشهای کودک را تشویق کنید. این کار به او نشان میدهد که تلاش کردن و یادگیری مهم است، نه فقط موفقیت.
2️⃣ ایجاد محیط امن و محبتآمیز
محیطی فراهم کنید که کودک احساس امنیت و پذیرش کند. این فضا به او کمک میکند که اشتباهات خود را بپذیرد و به جای سرزنش، از آنها درس بگیرد.
3️⃣ تشویق به بیان احساسات
به کودک یاد بدهید که احساساتش را بیان کند. این کار به او کمک میکند تا خودش را بهتر بشناسد و در برابر مشکلات با اعتماد بیشتری برخورد کند.
4️⃣ الگوی مثبت باشید
کودک از والدینش الگو میگیرد. اگر شما با اعتماد به نفس رفتار کنید و با چالشها مثبت برخورد کنید، او هم این رفتار را از شما میآموزد.
🔵 چرا اعتماد به نفس برای رشد کودک اهمیت دارد؟
اعتماد به نفس نقش مهمی در رشد و تکامل شخصیت کودک دارد. در اینجا به برخی از دلایل اهمیت آن اشاره میکنیم:
1️⃣ افزایش توانایی در مواجهه با چالشها
کودکانی که اعتماد به نفس بالایی دارند، در برابر مشکلات و چالشها مقاومت بیشتری نشان میدهند و به جای فرار، به دنبال راهحل میگردند.
2️⃣ تقویت مهارتهای اجتماعی
اعتماد به نفس به کودک کمک میکند که با دیگران ارتباط بهتری برقرار کند و دوستیابی و تعامل با همسالان برایش آسانتر شود.
3️⃣ توانایی بیان احساسات و نیازها
کودکان با اعتماد به نفس بالا میتوانند احساسات و خواستههای خود را به راحتی و به صورت مناسب بیان کنند، که این مهارت در رشد عاطفی و اجتماعی آنها موثر است.
4️⃣ پیشرفت تحصیلی و آموزشی
کودکانی که به خودشان ایمان دارند، در کلاس درس با انگیزه و اعتماد به نفس بیشتری شرکت میکنند و کمتر از شکست میترسند.
مشاور- استاد کاظمیان .mp3
7.98M
🟢 پرسش :
با سلام بنده دارای دو فرزند پسر ۱۸ و دختر ۱۰ ساله ،خانمم با بددهنی به من فحاشی میکند در حضور بچه ها و حرفهای خیلی زشت میزند . پسرم را بر علیه من می شورونه تا جایی که پسرم در طرفداری از مادرش توی گوش من زد و به من فحش داد .
منو از خانه بیرون میکنن و میگن تو اضافی هستی و بهم تهمت اعتیاد میزنن در این میان فقط به خاطر دخترم سکوت میکنم اما آنها گستاخ تر میشوند و بدتر میکنند لطفا کمکم کنید .
‼️عواقب فریادزدن بر سر بچه ها
1. باعث نابودی اعتماد به نفس آنها می شود 2. روح فرزندمان آسیب می بیند 3. فرزندمان دچار اضطراب می شود 4. رابطه شما که یکی ازمهمترین الماس های زندگیتان با فرزندتان چه کودک و چه نوجوان و جوان می باشد دچارخدشه می شود 5. فرزند شما از ترس موارد اشتباه را پنهان میکند واین زمینه دروغگویی رادر فرزند شما در سال های بعد فراهم می کند 6. باعث کاهش عزت نفس او می شود 7. باعث افزایش رفتارخشونت آمیز در فرزند شما می سود.
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر فرزندت سختی نکشد چه خواهد شد ؟!
حتما به تک تک این جملات دقت کنید...
استاد شهید مطهری
اللهمعجللولیکالفرج