♨️حضرت ام البنین؛ الگوی عشق و ارادت به امام زمان
🔸در تاریخ نقل شده است كه حضرت #ام_البنین چهار پسر داشتند كه همگی آنان وقف امام زمان خود بودند.
وقتی پسران حضرت ام البنین راهی كربلا می شوند، بطور طبیعی یک مادر باید درخواست كند كه یكی از آنها كنارش بماند، اما ایشان چهار فرزند خود را راهی كربلا كردند و شاید اگر دختری هم داشتند، راهی این سفر می كردند تا همراه حضرت زینب كبری باشد، یعنی آنچه داشتند را وقف امام زمان خود كردند.
🔸بعد از حادثه عاشورا زمانی كه بشیر وارد مدینه شد، حضرت ام البنین سراغ هیچكدام از فرزندانش را نگرفت و فقط از حال امام حسین جویا شد.
ایشان زمانی كه خبر شهادت امام حسین را شنید، فرمود: « جگرم سوخت» یعنی با شهادت فرزند نمی سوزد بلكه با شهادت امام زمان خود می سوزد.
🔸ایشان دست پسر 4 ساله حضرت عباس را می گرفتند و هر روز به قبرستان بقیع می آمدند و روضه و مرثیه می خواندند تا واقعه كربلا فراموش نشود و ایشان را می توان، اول روضه خوان عاشورا دانست.
📌حضرت ام البنین بهترین الگو برای تربیت فرزند هستند و یك مادر باید شاخصه های تربیتی ایشان را به كار بندد و بررسی كند ایشان چگونه فرزند خود را تربیت كردند كه تمامی آنها فدایی #امام_زمان خود شدند و هیچكدام عقب نشینی نكردند.
🖋حجتالاسلام کفیل
🏴#وفات_حضرت_ام_البنین سلام الله علیها تسلیت باد.
AUD-20220115-WA0077.mp3
6.77M
ام البنین وای مادر
🥀🥀჻ᭂ࿐✰🥀🥀
#کانال_منتظران_واقعی_ظهور_امام_عصر_عج
@montazeranzohooremamasr
✨﷽✨
🔴قیامت جای بهانه آوردن نیست...
📖روز قيامت زن زيبارويى كه به خاطر زیبایی اش فريبخورده و گمراه شده است، آورده مى شود.
او مى گويد: پروردگارا! مرا زيبا آفريدى و بخاطر همین، این چنین شدم!در اين هنگام حضرت مریم(س) را مى آورند و به آن زن گفته مى شود: تو زيباترى يا اين؟ ما او را هم زيبا آفريديم، اما فریفته و گمراه نشد!
[سپس] مرد زيبايى را مى آورند كه به خاطر زيباييش به فتنه و گناه كشيده شده است.او مى گويد: پروردگارا! مرا زيبا آفريدى و در نتيجه،از جانب زنان به این وضع دچار شدم! پس، حضرت یوسف (ع) را مى آورند و به آن مرد گفته مى شود: تو زيباترى يا اين؟ ما او را هم زيبا آفريديم، اما گرفتار فتنه و فساد نشد.
[بعد از او]، شخص گرفتار و بلا زده اى را
مى آورند كه بر اثر آن [گرفتاری]، به فتنه و
گمراهى افتاده است. او مى گويد: پروردگارا!
مرا به سختى گرفتار و مبتلا كردى تا اين كه به فتنه و تباهى درافتادم.
پس حضرت ایوب (ع) را مى آورند و به آن مرد گفته مى شود: آيا رنج و بلاى تو سخت تر بود يا رنج و بلاى اين؟ او هم به رنج و بلا افتاد، اما دچار فتنه و تباهى نشد.
📚بحارالانوار، ج ٣،ص ٢٨٥
🏴#وفات_حضرت_ام_البنین
▪️سرشته از غم زهرا گلش بود
نگاه تار زینب قاتلش بود...
▪️نیفتاد از لبش نام حسینش
اگر چه داغ سقا بر دلش بود...
🥀درود خدا بر بانویی که بعد از شنیدن خبر شهادت چهار دلاورش گفت: فرزندان من و آنچه در زیر آسمان است، فدای حسینم باد.
🥀وفات ام الشهدا، مادر ادب، حضرت #ام_البنین علیهاالسلام بر #امام_زمان ارواحنا فداه و منتظران حضرتش تسلیت باد🥀
یا ام البنین(ع)ادرکنی
❣┅❅⊰🌼⊱⊰🕊﷽🕊⊰⊱⊰🌺⊱❅❣
╭═━❀••🌺••❀━━╮
جلسه : چهل و دوم
╰━━❀••🌺••❀━━╯
↩️ ادامه مباحث - سیره عملی اجتماعی حضرت زهرا (سلام الله علیها) - روشنگری در جهت حمایت از ولایت و امامت حضرت علی علیه السلام -
🔹تکمله چهارم : وصیت به غسل و کفن و دفن و نماز در شب و مخفی کردن قبرش.
▪️این وصیت، نمونهاى از درایت و آیندهنگرى حضرت بود. هنوز هم مخفى بودن مکان دفن او، روشنگر حقیقت و نشانه ظلمى است که بر او و خاندان پاک پیامبر خدا رفته است.
▫️از طرفی وصیّت او نیز بار سیاسى داشت و بیانگر مواضعش در مسایل اجتماعى و سیاسى بود.
✅ پنجم : مبارزه با غاصبان خلافت و امامت حضرت امیر علیه السلام.
◾️◽️◾️◽️◾️◽️◾️◽️◾️◽️◾️◽️◾️
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(206)💖@montazeranzohooremamasr
❣🌹❅⊰🌼⊱⊰⊱🌸⊰⊱⊰🌺⊱❅┅🌹❣
╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
🔹یکی از راه های مهم این مبارزه سیاسی، علاوه بر صحبت با اشخاص، روشنگری عمومی و استدلالهای مهم، "شیوه عزاداری وی در فقدان پدرش"، بود.
▫️در واژه هایی که در این رثاییه ها به کار برده به حاکمان غاصب اعتراض و مردم را که تحت تأثیر این سوگواری ها قرار می گرفتند، آگاهی می داد،
🔺و درواقع با این شیوه، آنها را به روشنگری دعوت می کرد که باعث شود به اوج انحرافی که آنها از سعادت فردی و اجتماعی دور می کند آگاه سازد.
▫️وی در بخشی از این سوگواره و شگواره ها می فرمود : چه باک است بر آنکه تربت احمد را ببوییده تا آخر عمر، هیچ عطر گرانی نبوید.
▪️بر من مصیبت هایی فروریخت که اگر بر روزها فرومی ریخت، شب می شد (فرهنگ سخنان فاطمه (س): ٢٧٤).
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(207)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
🔺در جایی دیگر فرمود : بگو به آنکه زیر انبوه خاک ها پنهان شد، اگر فریاد و ندای مرا می شونی، مصائبی بر من ریزش کرد که اگر بر روزها ریزش می کرد شب می شد.
▫️من در سایه محمد (ص) بودم و از هیچ ستمی نمی ترسیدم، او جهان من بود، اما امروز برای هر دون مایه ای، فروتنی دارم و از ستم او پروا نموده و با چادرم او را می رانم (همان).
▪️اهمیت و نفوذ کلام او باعث شد که غاصبان به فکر مسالمت با وی افتاده و از فشار افکار عمومی خلاصی یابند،
▫️ولی در ملاقات با ایشان که با وساطت امیر المؤمنین (ع) و به خاطر رضایت آن حضرت صورت گرفت،
🔹به صراحت، غضب خود را از ایشان اعلام و توجه به حدیث نبوی (ص) داد که هر که فاطمه از او خشمگین باشد، خداوند از وی غضبناک خواهد بود (دینوری، ١٤١٣، ١: ٣١).
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(208)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
🔹لذا او همان فاطمه ای بود که چون امیر المؤمنین (ع) را به اجبار برای بیعت می بردند، پشت سر او بیرون آمد،
▫️و هنگامی که نزدیک قبر (پیامبر) شد فریاد زد : پسرعمویم را رها کنید، سوگند به خدایی که پدرم محمد را بحق به پیامبری برانگیخت،
▪️اگر دست از او برندارید مو پریشان می کنم و پیراهن پیامبر را بر سر می گذارم و در درگاه خدای سبحان دادخواهی می کنم (فرهنگ جامع: ٣١٣).
▫️وی در مورد خطراتی که جامعه دربعد عدم امنیت اجتماعی و گمراهی و آرامش نداشته آحاد در اثر مبتلا شدن به حاکمان غیر الهی با آن روبرو می شود، فرمود :
🔺سوگند به جاودانگی پروردگار، روزگار، باردار حوادث ناگوار شد، اندکی مهلت تا نتیجه دهد و بزاید،
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(209)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
▪️آنگاه به جای شیر، از خون تازه و زهر کشنده جام خویش را لبریز کنند،
▫️در آنجاست که باطل گرایان زیان بینند و آیندگان از سرانجام شوم و تلخ آنچه گذشتگان بنیان نهادند، آگاه شوند.
🔹پس دست از جانتان بشویید و اطمینان خاطر پیدا کنید که فتنه ها در راه است و در انتظار شمشیر بر آن و هرج و مرج و آشوب فراگیر و استبداد و زورگویی ستمگران باشید.
▫️به گونه ای که بهره غنیمتی شما از دنیا را ناچیز و جمعتان را درو و نابود کند،ای دریغ و افسوس بر شما، کجا میروید (همان : ٧-٣٧٦).
🖊ان شاء الله ما را در جلسات آینده همراهی فرمائید.
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(210)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
"لاٰ حَولَ وَلاٰ قُوَّةَ اِلّاٰ بِاللّٰهِ الْعَلیٌِ الْعَظیم"
🖼 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنیم:
🪧تقویم امروز:
📌 دوشنبه
☀️ ۲۶ آذر ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۴ جمادیالثانی ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 16 دسامبر 2024 میلادی
📖حدیث امروز:
✳️ رسولُ اللّه صلىالله عليهو آله:
مدارا كردن با مردم نیمی از ايمان و ملايمت با آنها نیمی از خوش زيستن است.
📚 الکافی، ج۲، ص۱۱۷
🔖مناسبت امروز:
🚢روز حمل و نقل و بازرگانی
اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج اِلٰهیٖ آمّیٖن
سلام امام زمانم✋🌸
دلم براے ورود تو لحظه شمارے میکند و حنجرهام تو را فریاد میزند، تو که تجلی عشقی.
قنوتم را طولانی میکنم تا تو نیمه شبی براے آن دعا کنی. کوچههاے غریب بیکسی را آب و جارو میکنم تا تو صبحی زود از آن کوچه عبور کنی.
نمیدانم آخرین ایستگاه «توسل» چه هیجانی دارد که مرا با خود تا آن سوے فاصلهها میبرد و صبح آدینه چه صفایی دارد، که صبح آسمانش پراز «ندبه» است.
مولایم...! بیتو دفتر دلمان پر است از مشقهاے انتظار و من با دلم میخواهم آن روز که میآیی زیباترین مدال ایثار را تقدیم نگاه تو کنم.
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستدارمچونتوحسینی(:💔
صَباحاً اَتَنَفَسُ.. بِحُبِ الحُسَین💚
🍃رو به شش گوشهترین
قبلهی عالم
هر صبح بردن نام
حسیـــن بن علی میچسبد:
چِــقَدَر نـام تــو زیبـاست
اَبــاعَبـــــدالله...
هرکسی داد سَلامی به تو
و اَشکَش ریخت ،،،
او نَظـَرکَــردهی زَهــراست...
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
وعَلی العباس الحسُیْن...
ارباب بيکفن ســــــــلام...
#صبحم_بنامتان_اربابم
🌸 سلام بر کریم آل عبا و شهید کربلا
☀️ بسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
🍃🌻 السَّلامُ عَلَيْكَ يا ابْنَ رَسُولِ رَبِّ العالَمِين َ، السَّلامُ عَلَيْكَ يا ابْنَ أَمِيرِ المُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَليْكَ يا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ، السَّلامُ عَلَيْكَ ياحَبِيبَ اللهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يا صَفْوَةَ اللهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يا أَمِينَ اللهِ ، السَّلامُ عَليْكَ يا حُجَّةَ اللهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يا صِراطَ اللهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يابَيانَ حُكْمِ اللهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يا ناصِرَ دِينِ اللهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّها السَّيِّدُ الزَّكي ُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّها البَرُّ الوَفيُّ
🍃🌻 السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّها القائِمُ الاَمِينُ، السَّلامُ عَليْكَ أَيُّها العالِمُ بِالتَّأْوِيلِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّها الهادِي المَهديُّ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّها الطّاهِرُ الزَّكيُّ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّها التَّقيُّ النَّقيُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّها الحَقُّ الحَقِيقُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّها الشَّهِيدُ الصِّدِّيقُ، السَّلامُ عَلَيْكَ ياأَبا مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بْنَ عَلِيٍّ وَرَحْمَةُ الله وَ بَرَكاتُهُ.
🌺 👈در زیارت حضرت امام حسین علیه السلام میگویی:
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ ، أَشْهَدُ أَنَّكَ أَقَمْتَ الصَّلاَةَ ، وَآتَيْتَ الزَّكَاةَ ، وَأَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ ، وَنَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ ، وَعَبَدْتَ اللّٰهَ مُخْلِصاً ، وَجَاهَدْتَ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتَّىٰ أَتَاكَ الْيَقِينُ ، فَعَلَيْكَ السَّلامُ مِنِّى مَا بَقِيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهَارُ ، وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ؛أَنَا يَا مَوْلَاىَ مَوْلىً لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ ، سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ ، وَحَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَجَهْرِكُمْ ، وَظَاهِرِكُمْ وَبَاطِنِكُمْ ، لَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ ، وَأَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ تَعالىٰ مِنْهُمْ ، يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ ، يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ ، هٰذا يَوْمُ الإِثْنَيْنِ وَهُوَ يَوْمُكُما وَبِاسْمِكُما وَأَنَا فِيهِ ضَيْفُكُما ، فَأَضِيفانِى وَأَحْسِنا ضِيَافَتِى ، فَنِعْمَ مَنِ اسْتُضِيفَ بِهِ أَنْتُمَا ، وَأَنَا فِيهِ مِنْ جِوارِكُما فَأَجِيرانِى ، فَإِنَّكُمَا مَأمُورانِ بِالضِّيافَةِ وَالْإِجارَةِ ، فَصَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكُمَا وَآلِكُمَا الطَّيِّبِينَ.
📎 #امام_حسن
📎 #زیارت_کریم_آل_عبا
📎 #امام_حسین
📎 #زیارت_شهید_کربلا
♨️دوشنبه روز زیارت #امامحسن و #امام_حسین علیهماالسلام
💢زیارت این دو بزرگوار در روز دوشنبه
🔸فقط یک دقیقه برای عرض ارادت به این دو امام بزرگوار زمان بگذاریم.
#دوشنبه_های_امام_حسنی 💚
🌱پیرو راه حسیـنـیـم و پــریشــان حــسـن
همه گویند به ما بی سر و سـامان حسن...
🌱در دل مــادرمــان فــاطمه جــایی داریم
از عنایات حسن نــان و نــوایـی داریــم...
#جانبهقربانکریمیکهکرمزندهازاوست
🔸عزيزان! بياييد فرصت را غنيمت بشماريم و ارتباطمان را با خدا و اولياى او قوىتر كنيم .
از خدا بخواهيم توفيق دهد عهد و ميثاقى جدّى با امام زمان(عليه السلام) ببنديم.
بگوييم آقا! ما مىخواهيم نوكر و خدمتگزار شما باشيم. به طور جدّى مىپذيريم كه در اين راه نقص داريم و لايق نيستيم؛ امّا شما از خدا بخواهيد كه اين لياقت و توفيق را به ما بدهد تا در راه شما گام برداريم و به گونهاى سير كنيم كه شما بپسنديد!
🔸گمان نمى كنم كسى از روى صدق و خلوص قلبى با #امام_زمان(عليه السلام) چنين قرارى بگذارد و از همان لحظه، مشمول امدادها و عنايتهاى ويژه حضرت نشود.
با اين كه خودم لياقتش را ندارم، ايمان دارم كه اگر شما اين پيمان را به زبان هم نياوريد، او مىشنود و فوراً هم پاسخ مىدهد؛ آن گاه ورق عوض مىشود و اگر تا به حال، تاريكىهايى در زندگى ما بود، از همين جا عوض مىشود.
🔸هديهاى كه تقديم امام زمانمان ارواحناه فداه مىكنيم، بايد بهترين سرمايهها و دارايىهاى ما باشد. براى خدمت به امام زمان(عليه السلام)، بايد بهترين اوقات و سرمايههايمان را هزينه، و جوانى خويش را در اين راه فدا كنيم و لحظهاى از خدمتگزارى و جلب رضايت حضرت غافل نشويم.
اگر در همين لحظه، به شما جواز شرفيابى به محضر امام زمان عجّل الله تعالى فرجه الشريف را عطا كنند، آيا براى هديه به حضرت تكه نانى خشكيده يا لباسى وصله دار مىبريد يا بهترين دارايى خويش را به محضر مقدّسش هديه مىكنيد؟
|آیت الله مصباح یزدی|
حضرت فاطمه (علیها السّلام) فرمودند:
🔸قد اَوصاکُم رَسُولُ اللهِ بِاتِّباعِنا وَ مَوَدَّتِنا وَ التَّمَسُّک بنافقال اللّه:« قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى»
🔹پیامبر خدا شما را به تبعیّت از ما، دوستی با ما و تمسّک و اطاعت از ما وصیت کرده است.خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید:(ای پیامبر!) بگو من هیچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمى كنم جز دوست داشتن اهل بیتم
📗العوالم، ج ۱۱، ص ۶۱۲
🔻شرح حدیث
🔸تداوم خطّ رسالت در سایه ی ولایت و وصایت است.
🔸این که «مودّت اهل بیت» در قرآن اجر رسالت حضرت رسول(صلّی الله علیه و آله و سلّم) قرار گرفته است، برای آن است که امت محمدی با تمسّک به ولایت این خاندان و مهرورزی با عترت پاک پیامبر راه طهارت و هدایت را بپویند و به بیراهه ی ضلالت نیفتند.
🔸کلام حضرت زهرا(علیها السّلام) نکوهش آنانی است که بر خلاف توصیه ی پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم به خاندان رسالت بی مهری کردند و به جای آن که پیرو آنان باشند، در پی دیگران رفتند و تکلیف واجب و الهیِ «مودّت ذی القربی» را به فراموشی سپردند.
🔸چگونه می توان دم از سنّت نبوی زد و فرمان او را از یاد برد؟ چگونه می توان مدّعی دوستی حضرت محمد صلّی الله علیه و آله و سلّم بود و وصیت او را درباره ی اهل بیت علیه السّلام عمل نکرد؟
🔸در این سخن تکیه بر سه عنصر «تبعیّت»، «مودّت» و «تمسّک» است و این سه گواه صداقت افراد در مسلمانی و حبّ خدا و رسول است.
🔸آن که پیرو اهل بیت باشد، به بیراهه نمی رود.
🔸آن که مودّت این خاندان را داشته باشد، هدایت یافته است.
🔸و آن که تمسّک به عترت پاک پیامبر بجوید، به شفاعت آنان خواهد رسید.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#شرح_حدیث
🤔 فـاطمـه امالبنیـن کیست؟؟
✨نامش فاطمه بود.
از آن دخترهایی که شمشیرزنی و نیزه داری را به خوبی می دانست و در جنگ آوری، هم پای پسران قبیله بود.
اولین مربی شمشیر زنی و تیراندازی پسرش ابالفضل عباس (علیه السلام) و برادرانش هم خود او بود!
👈نه اینکه تنها او اینچنین باشد،
تمام قبیلهاش در شجاعت و دلیری زبانزد بودند؛
اما چیزی که او را متمایز می کرد، حجب و حیای مثال زدنی و زیبایی و ملاحت خاص زنانه بود که در کنار جنگ آوری، او را به یک دختر کم نظیر تبدیل کرده بود.
❇️ کمتر مردی جرأت خواستگاری از او را داشت و آنهایی هم که پا پیش میگذاشتند،
همگی از بزرگان و اشخاص مطرح بودند؛ اما جز جواب رد چیزی حاصلشان نمیشد.
⁉️ وقتی از او میپرسیدند که چرا ازدواج نمیکنی،
✨می گفت: «مردی نمیبینم، اگر مردی به خواستگاریام بیاید، ازدواج میکنم!»
👹معاویه از خواستگاران پر و پا قرصش بود، ولی هربار دست خالی باز میگشت.
🌠تا اینکه یک شب خوابی دید.
صبح فردا، وقتی «عقیل»، برادر و فرستادهی علی بن ابیطالب (علیه السلام)، که مردی نسب شناس بود، برای خواستگاری آمد،
فاطمه لبخند معنا داری زد؛
فهمید که رویایش صادقه بوده است.
🎉از فرط شادمانی و رضایت، گریست و گفت:
«خدا را سپاس!
من به «مرد» راضی بودم
ولی او «مرد مردان» را نصیب من کرد.»
و بی درنگ، پس از موافقت پدر و مادرش، موافقت خود را اعلام کرد
و شد همسر علی بن ابیطالب (علیه السلام)، جانشین رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم).
🔹بارزترین ویژگی اش، ادب بود.
🔸 به جا و به موقع حرف می زد.
🔹حد خودش را میدانست
🔸و رفتارش، هرگز نشانی از خطا نداشت.
✨روزی که پا در خانهی امیرالمومنین(علیه السلام) گذاشت،
اولین جملهاش به فرزندان ایشان این بود:
نیامده ام جای مادرتان را بگیرم،
من کجا و فرزندان زهرا(سلام الله علیها) کجا؟
من آمدهام تا کنیزتان باشم.
✅ و به حق نشان داد که راست میگفت؛
همان روز اول، حسن و حسین (علیهما السلام) بیمار بودند.
فاطمه، بلافاصله به بالین آنها رفت
و با محبت تمام، به آنها رسیدگی کرد
و چند روز اول زندگی مشترکش، به پرستاری از فرزندان زهرا (سلام الله علیها) گذشت؛
کاری که آن را افتخاری برای خود میدانست.
📜می گویند تا وقتی که فرزندان امام علی(علیه السلام) خردسال بودند، بچه دار نشد تا مبادا به خاطر مادر شدن، در حق آنها کوتاهی کند.
🔅از امام(علیه السلام) هم خواسته بود تا او را «فاطمه» خطاب نکند تا مبادا دل بچهها از شنیدن نام مادرشان در خانه، بشکند.
♥️وقتی عباس(علیه السلام)،
نوزاد شیرین ام البنین به دنیا آمد،
بچه های زهرا(سلام الله علیها) را جمع کرد،
آنها را نزدیک به هم نشاند و نوزاد یک روزه اش را در آغوش گرفت؛ بلند شد
و عباسش را دور سر فرزندان فاطمه(سلام الله علیها) چرخاند
تا به همه بگوید که فرزندان امالبنین، بلاگردان فرزندان فاطمه(سلام الله علیها) اند.
✳️همیشه و همه جا به فرزندانش یادآوری میکرد که:
«مبادا حسن و حسین (علیهما السلام) را برادر و همتای خود بدانید،
آنها تافتهی جدا بافتهاند،
آسمانیاند،
نوادگان پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) اند.»
و همین تربیت بود که نتیجهاش را در کربلا نشان داد...
✨او همان مادری است که وقتی کاروان کربلا را راهی می کرد،
با وجود اینکه چهار جوان خودش همراه کاروان بودند،
به تمام کاروان اینطور سفارش میکرد:
⚡️چشم و دل مولایم امام حسین (علیه السلام) و فرمان بردار او باشید.
ام البنین، از حضرت علی (علیه السلام)، صاحب چهار ستاره ی نورانی به نامهای
🔮 عباس،
🔮عبدالله،
🔮 جعفر
🔮و عثمان
شد که همگی در کربلا به شهادت رسیدند.
🌷درود ورحمت خداوند بر آنها🌷