"اما در این میان گناه چه می کند درست در وسط مناجات به سراغ بنده می آید که تو که اهل این حرف ها نیستی این کلام امیرالمومنین است اوست که می تواند بگوید در قعر جهنم هم خدا ناله می زنم که تو این کنت یا ولی المومنین یا غایه آمال العارفین یا غیاث المستغیثین".
"اما خدا ستار العیوب است به دو معنا خدا هم در مقابل دیگران گناه بنده را می پوشاند و هم در مقابل خود انسان و نمی گذارد که بنده متوجه قبح و زشتی گناهش شود وگرنه نا امید می شود".
می رسیم به جایی که بنده با خیال راحت و صدای کلفت به خدا می گوید من را باید جز بهترین بنده ها کنی باید همین الان همه گناهانم را ببخشی، باید کاری کنی که من با تمام اعضا و جوارحم بشم در خدمت تو ، نباید بذاری یک گناه تو پرونده ام بماند. "
"این جا زمانی است که بنده دست نوازش مولا را حس کرده خدا بغلش کرده و آرامش کرده به او قول داده جهنم نمی برمت و یا آنجاست که بنده جرات پیدا می کند و این طوری با خدا صحبت می کند. "
"اما در آخر دعا می رسیم به این جمله یا سریع الرضا به نظرم برای این جمله آمده که امیرالمومنین به خدا عرضه می دارند نباید دعا این همه طولانی می شد و من می دانم تو خدای رئوف من هستی که زود راضی می شوی و کسی نباید به من خرده بگیرد که این بود خدایی که دم از خوبیش می زدی کلی باید استغاثه کنی تا ببخشدت؟"
"اینجا بیان می کنی که سریع الرضا، خدایا می دانم تو زود راضی می شوی ولی من خودم دوست داشتم بیشتر با تو صحبت کنم. "
"این جای دعا بنده به خدا می گوید که خدایا اگر هنوز نبخشیدی من سلاحی جز گریه ندارم خدایا گریه می کنما. "😭😭
«وَلا یُمکِنُ الفرارُ مِن حُکومَتِک»؛ «گریز از قلمرو حکومتت ممکن نیست.»
«اللهم انک طالبی ان انا هربت و مدرکی ان انا فررت»؛ «تو جوینده و یابنده منی به هر کجا که بگریزم.»😥😥
«یا من ظهر الجمیل و ستر القبیح ». این را وقتی می خوانی تصمیم بگیر نیکی های مردم را بگویی و زشتی هایشان را بپوشانی!
در کمیل می خوانیم "کم من قبیح سترته" تصمیم بگیریم بدی مردم را بپوشانیم و ستارالعیوب باشیم.