💠 اثر گناه بر ارتباط معنوی با امام عصر ارواحنافداه
🔸در حدیث شریفی از امام عصرعجلاللهفرجه آمده است: «آنچه باعث تأخیر افتادن دیدار ما با شیعیان ما میشود، اعمال ناشایست آنهاست. پس باید هر یک از شیعیان از اعمالی که باعث ناراحتی ما میشود، دوری کنند.»(۱)
🔸علاوه بر آن توصیۀ بزرگان اخلاق، برای تحصیل رضایت حضرت ولیّ عصر عجلاللهتعالیفرجه، دایر مدار ترک گناه است.
🔸 حضرت آیتالله بهجت(ره) در جواب اینکه چگونه میتوان رابطۀ خویش را با اهلبیت علیهم السلام و محضر صاحب العصر تقویت کنیم، فرمود:
«اطاعت و فرمان برداری از خدا بعد از شناخت او.»(۲)
🔸 همچنین مرحوم آیتالله حسن صافی اصفهانی(ره) میفرمود:
«کسی که واقعاً در مسیر تقوا [ترک گناه] قرار بگیرد، محال است که امام زمان عجلالله به او علاقه نداشته باشد و با او ارتباط برقرار نکند، [این امر] حتمی و قطعی است.»(۳)
📌شکّی نیست که رابطه با امام عصر عجلاللهفرجه و رضایت حضرتش و حتّی تشرّف به محضر ملکوتی ایشان را فقط باید در ترک گناه جستوجو کرد.👌
📚۱. تحفۀ امام مهدی(علیهالسلام)، ص ۱۳۰.
۲. به سوی محبوب.
۳. شوق وصال.
#امام_زمان♥
✒️═༅𖣔🌸 ⃘⃔⃟ٜٖٜٖ༺🍃﷽🍃༻⃘⃕⃟ٜٖٜٖ 🌸𖣔༅─📓
╭═━⊰🍃🌼🍃🌸⊱━═╮
جلسه : صد و بیست و نهم
╰═━⊰🍃🌼🍃🌸⊱━═╯
↩️ تکمله مباحث مربوط به امانت داری به عنوان یکی از رموز زندگی اسلامی
🔺مثلا : مدیر خانواده در غیاب زن نباید به او خیانت کند و ارتباط نامشروع با دیگران برقرار کند.
▫️و حتی دور از چشم زن و فرزندان ارتباطات مشروع و تشکیل زندگی جداگانه داشته باشد بدون اینکه زن و فرزندان بوئی از آن ببرند.
🔸و یا مهم تر زن این حق را ندارد در هر شرائطی ارتباطات نامشروع جنسی و مالی با دیگران داشته باشد، و یا خود را بزک کند و نشان این و آن نامحرم،
▫️و حتی محارم خود دهد و بنوعی مرتکب خیانت به مرد شود و حق او را از بین ببرند. و یا حتی با خیانت مالی با هدف ضربه زدن به شوهر داشته باشد.
(641)🏡@montazeranzohooremamasr
─═༅❥𖣔❤️¦››͟͞ ͟͞ ͟͞‹‹͟͞●⃟ 🌹 ⃟●͟͞››͟͞ ͟͞ ͟͞‹‹͟͞¦❤️❥𖣔༅═─
🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•
🔹و یا فرزندان این حق را ندارند که ارتباطات نامشروع و ناسالم با جنس مخالف و یا دزدی و یا خلاف های دیگر نمایند،
▫️که با این کارشان لطمه به حیثیت خانواده مخصوصا مدیر خانواده یعنی پدر بزنند.
🔸پس مدیر (پدر)، مدیری موفق و شرعی است ضمن اینکه، خود مراقب است که مرتکب خلاف نشود،
▫️زن و فرزندان خود را طوری تربیت کند که آنها هم هیچ وقت خیانت نکنند که به حیثیت او و خانواده لطمه وارد کنند.
🔺اگر پدر یا مدیر، یا خود رعایت نکند و یا در نوع رفتار و تربیت دیگران بنوعی مقصر باشد، او مدیر موفقی در اجرای سبک و شیوه زندگی اسلامی نیست.
(642)🏡@montazeranzohooremamasr
🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸
🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•
🔺جمع بندی مطلب در این بخش اینست که؛ برای اینکه سبک و شیوه زندگی اسلامی رعایت شود، می بایستی امانت داری در اشکال مختلف آن، رعایت شود.
◾️دوم - دوری از اسراف و تبذیر
▫️دوری از اسراف و تبذیر از اوامر الهی است تا جائی که در مورد اسراف چنین نهی می فرماید : کلوا والشربوا ولا تسرفوا، و یا در مورد تبذیرکنندگان هم فرمود : ان المبذرین کانوا اخوات الشیاطین.
🔸بنابراین اسراف کاری و بهینه مصرف نکردن و ریخت و پاش های بی مورد، که این خود ضمن اینکه اسراف و گناه است،
▫️بنوعی خیانت مالی در امانت هم محسوب می شود چون وظیفه امانتداری ایجاب می کرد به اندازه و درست مصرف شود.
(643)🏡@montazeranzohooremamasr
🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸
🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•
🔺و یا در اثر توقعات بی منطق و چشم و همچشمی و مطالبات غیر منطقی در خریدن لوازم منزل که ممکن است تا ۲۰ سال آینده هم لازم نباشد و تحمیل آن به خانواده و مدیر خانه.
▫️یا خود مدیر خانواده اقدام به گرفتن وام های غیر ضرور و یا خرج های غیر ضرور نماید و یک بار هزینه بر اقتصاد خانواده تحمیل کند
▪️که برای باز پرداخت آن برای همه اسباب زحمت را فراهم کند بطوری که نه خوراک مناسب نه لباس و تفریح مناسب و .... چرا؟
🔸چون مخارجش بایستی ذخیره شود و صرف بدهی های آقا و یا خانم و یا فرزندان شود.
▫️یا مدیر خانواده، آلودگی انحرافی داشته باشد، مثلا معتاد به سیگار و موادمخدر و مشروب، و آلوده به قمار باشد،
(644)🏡@montazeranzohooremamasr
🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸
🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•
▫️و یا با بی تدبیری و یا طمع ورزی دست به تجارتی بزند که عاقبتش، ورشکستی است، و یا دست به تجارت نظیر؛ قاچاق بزند و گرفتار شود،
🔹که نتیجه آن مصادره همه اموال و درآمدی باشد که از این راه بدست آورد، یا بدهی ببار بیاورد که منجر شود حداقل امکانات زندگی را صرف بدیهی کند.
▫️آنوقت هزینه این اعمال خلاف و بی فکری بر خانواده تحمیل کند، همه اینها خلاف و گناه بزرگی است و در واقع این مدیر یک مدیر نابخرد و شکست خورده و گناهکار است
▫️که هم حق الله ضایع کرده و هم حق الناس را، ضمن اینکه نتوانسته است مدیریت سبک و شیوه اسلامی را در خانواده پیاده کند و خانواده را دچار دردسر در زمان حیات کند و بعد مرگش هم یک عمر مدیون کند.
🖊ان شاء الله ما را در جلسات آینده همراهی فرمائید.
(645)🏡@montazeranzohooremamasr
🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸
📚از بشارت تورات تا اعتراف ابن تیمیه!
1️⃣ بشارت کتاب مقدس به «دوازده رئیس» از نسل حضرت اسماعیل (ع) و پدید آمدن امتی عظیم از ایشان
و اما در خصوص اسماعیل، تو را اجابت فرمودم. اینک او را برکت داده، بارور گردانم، و او را بسیار کثیر گردانم. دوازده رئیس از وی پدید آیند، و امتی عظیم از وی بوجود آورم.
📚 عهد قدیم، سفر پیدایش، فصل 17، فقره ی 20.
توضیح: در مصادر اسلامی (شیعه و اهل سنت) حدیثی مشهور و معتبر تحت عنوان حدیث «خلفای اثنی عشر» (حدیث خلفای دوازده گانه) وجود دارد که اهل سنت به رغم تلاش های فراوان نتوانسته اند مصادیق معین و یکپارچه و مورد اتفاق از سوی خود در مورد این حدیث ارائه کنند و در این میان تنها شیعیان هستند که به صورت اتفاقی و اجماعی ائمه ی دوازده گانه را مصادیق این حدیث می دانند.
دوازده امام معصوم علیهم السلام از نسل حضرت اسماعیل و پیامبر (ص) که اتفاقا امتی عظیم نیز از ایشان پدید آمده است. (سادات و شیعیان)
2️⃣ اعتراف ابن تیمیه (عالم مشهور مخالفین شیعه) به شیعه شدن بسیاری از یهودیانی که مسلمان می شوند به دلیل بشارت تورات به «دوازده رئیس»!
بسیاری از یهودیان هنگامی که اسلام می آورند، شیعه می شوند چرا که در تورات اشاره به «اثنی عشر» (دوازده رئیس و امیر) را دیده اند.
📚 ابن تیمیه الحرانی الحنبلی، ابوالعباس أحمد عبد الحلیم (المتوفى 728 هـ)، منهاج السنة النبویة، ج8، ص242، تحقیق: د. محمد رشاد سالم، الناشر: جامعة الإمام محمد بن سعود الإسلامیة، الطبعة: الأولى، 1406 هـ - 1986 م.
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا