✅ پرسش و پاسخ از آیت الله خوشوقت
🔹 درباره تقوا
س: آیا اگر کسی از ما تعریف کند، اشکالی دارد؟
ج: ظاهرًا روایت در مکاسب محرمه است که از پیغمبر اکرم (ص) نقل کرده اند که ایشان فرمود: «اُحثُوا التُّرابَ فی وُجوهِ المَدّاحین». به صورت کسانی که از شما تعریف می کنند، خاک بپاشید که دیگر این کار را نکنند. این کار خوب نیست؛ چون نوع مردم در حال نفس اماره هستند. نفس اماره خیلی دلش می خواهد که از او تعریف کنند؛ لذا پول می دهند که از آن ها تعریف کنند. در روزنامه از او تعریف کنند. مدام دنبال این چیزها است. اگر تعریف کنند، باد می کند. وقتی باد کرد، دیگر نمی شود از عهده ی او برآمد؛ لذا گفته اند: «او را باد نکن. سعی کن باد او خالی شود. تعریف کردن خوب نیست.»
امیر المؤمنین (ع) جمله ای یاد داده اند که در مقامی که از انسان تعریف می کنند، این جمله را بگوید و خود را از شرّ تعریف خلاص کند. ایشان فرمودند: «اللَّهُمَّ لَا تُؤَاخِذْنِي بِمَا يَقُولُون وَ اجْعَلْنِي خَيْراً مِمَّا يَظُنُّونَ»: خدایا! مرا از آنچه این ها فکر می کنند، بالاتر قرار بده. «وَ اغْفِرْ لِي مَا لَا يَعْلَمُون». کسی که تعریف می کند، چیزهایی را نمی داند که اگر بداند شاید تعریف نکند. خدایا! آن چیزها را بیامرز.
این را بگوید که خالی شود؛ ان شاء الله.
Nasihat Emama Reza Asrar Zendagi.mp3
4.14M
#توصیه_امام_رضا_ع_در_مورد_اسرار_زندگی
با صدای شهید حاج شيخ احمد ضيافتے كافے
🔴در بغل کشیدن سیّد بحرالعلوم توسّط #امام_زمان (علیه السلام):
عالم بزرگوار آخوند ملا زین العابدین سلماسی می گوید: «در مجلس پرفایده سیّد بحر العلوم حاضر بودم که شخصی از ایشان سؤال کرد از مکان دیدار روی نورانی امام عصر (علیه السلام) در غیبت کبری.
در دست علاّمه بحرالعلوم قلیان بود ومشغول کشیدن بود. از سؤال آن شخص ساکت شد وسر را به زیر انداخت وخود را مخاطب کرد وآهسته چیزی فرمود ومن می شنیدم که می گفت: «چه بگویم در جواب او در حالی که آن حضرت مرا در بغل کشید وبه سینه خود چسبانید در حالی که آورده اند که اگر کسی حضرت را مشاهده نمود ردّ نماید وکسی را مطلع نکند». واین سخن را چند مرتبه تکرار کرد.
سپس در جواب سؤال کننده فرمود: «از امامان معصوم(ع) روایت شده که کسی که ادّعای دیدن امام زمان (علیه السلام) را بکند ردّ شده است».
وبه همین دو کلمه قناعت کرده وبه آن چیزی که می فرموده اشاره ای نکرد.
همچنین مرحوم میرزا ابوالقاسم قمی می گوید: «من با علاّمه بحرالعلوم به درس آقا باقر بهبهانی می رفتیم وبا او درسها را مباحثه می کردیم وغالباً من درسها را برای سیّد بحرالعلوم تقریر می نمودم، تا اینکه من به ایران آمدم.
پس از مدّتی بین علماء ودانشمندان شیعه، سیّد بحرالعلوم به عظمت وعلم معروف شد.
من تعجّب می کردم وبا خود می گفتم: «او که این استعداد را نداشت، چطور به این عظمت رسید؟!»
تا آنکه موفّق به زیارت عتبات عالیات عراق شدم. در نجف اشرف سیّد بحرالعلوم را دیدم. در آن مجلس مسأله ای عنوان شد، دیدم جدّاً او دریای موّاجی است که باید حقیقتاً او را بحرالعلوم نامید.
روزی در خلوت از او سؤال کردم: «آقا! ما که با هم بودیم، آن وقتها شما این مرتبه از استعداد وعلم را نداشتید بلکه از من در درسها استفاده می کردید، حالا بحمدالله می بینیم، در علم ودانش فوق العاده اید».
ایشان فرمود: «میرزا ابوالقاسم! جواب سؤال شما از اسرار است! ولی به تو می گویم، امّا از تو تقاضا دارم، که تا من زنده ام، به کسی نگوئید».
من قبول کردم، ابتدا اجمالاً فرمود: «چگونه این طور نباشد وحال آن که حضرت ولیّ عصر (ارواحنا فداه) مرا شبی در مسجد کوفه به سینه خود چسبانیده.
گفتم: «چگونه خدمت آن حضرت رسیدید؟»
فرمود: «شبی به مسجد کوفه رفته بودم، دیدم آقایم حضرت ولیّ عصر (علیه السلام) مشغول عبادت است. ایستادم وسلام کردم، جوابم را مرحمت فرمود ودستور دادند، که پیش بروم! من مقداری جلو رفتم، ولی ادب کردم، زیاد جلو نرفتم. فرمودند: «جلوتر بیا». پس چند قدمی نزدیکتر رفتم، باز هم فرمودند: «جلوتر بیا».
من نزدیک شدم، تا آنکه آغوش مهر گشود ومرا در بغل گرفت وبه سینه مبارکش چسباند. در اینجا آنچه خدا خواست به این قلب وسینه سرازیر شود، سرازیر شد».
📗نجم الثّاقب – ملاقات با امام زمان (علیه السلام)
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🏴
دعایسمات۩سماواتی.mp3
3.28M
💠🌷 دعای سمات
🎙 با نوای حاج مهدی سماواتی
این دعا معروف به دعای شبوّر [دعای عطا و بخشش] است که خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه مستحب است و پوشیده نماند که این دعا از دعاهای مشهور است و بیشتر علمای گذشته بر خواندن این دعا مواظبت مینمودند.
❣️اللهم عـجل لوليڪ الفـرج
🌸⃟🌼჻ᭂ࿐✰🌸🌼
#کانال_منتظران_واقعی_ظهور_امام_عصر_عج
@montazeranzohooremamasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ما با امام زمان (عج) چه سنختی داریم؟
🎙حجتالاسلام مؤمنی
🔻یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور
🔻کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
📎 #امام_زمان
📎 #ظهور
AUD-20220506-WA0021.mp3
10.88M
🎧 #صوت
صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی
🎙#مهدیصدقی
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
#امام_زمان
❣┅❅⊰🌼⊱⊰🕊﷽🕊⊰⊱⊰🌺⊱❅❣
╭═━❀•🌺•❀━━╮
جلسه : نوزدهم
╰━━❀•🌺•❀━━╯
↩️ ادامه مباحث : سیره عملی خانوادگی حضرت زهرا - شرائط و فضای حاکم بر ازدواج
▪️... و همانطور که حق تعالی فرموده که شما باید از رفتار پیامبر (ص) الگو گیرید. (احزاب، ٢١) (ابن شاهین، عمربن احمد (١٤١١ ق).فضائل سیده النساء، قاهره: مکتبه التربیه الاسلامیه)
▫️رفتار نزدیکان و اهل بیت حضرت نیز الگوی عملی رفتاری برای انسانهایمان عصر و همه اعصار است.
🔺و نظر به تأثیر ازدواج در بین مؤلفه های اصلی در آرامش فردی و امنیت اجتماعی، این ازدواج، شیوه و ادامه آن نیز همین نقش را داشته است.
▫️علی (ع) و زهرا (س) با محبت با هم رفتار نموده (اربلی، پیشین، ١: ٣٧٣) و همدیگر را بهترین همسر می دانستند (ابن شهرآشوب، ١٣٧٦ ش، ٣: ١٣١).
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(91)💖@montazeranzohooremamasr
❣🌹❅⊰🌼⊱⊰⊱🌸⊱⊰⊱⊰🌺⊱❅🌹❣
╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
🔹فاطمه (س) امیرالمؤمنین را در خانه بیشتر پسر عمو و علی خطاب می کرد (مجلسی، پیشین، ٤٣: ١٩٩ و ٢٤٠) و در جمع، ابالحسن می خواند (همان، ٢٨: ٣٥٢ و ٤٣: ٥٩).
▫️او در خانه خود را برای امیرالمؤمنین (ع) زینت می داد (صدوق، الامالی، ١٤١٧ ق: ٥٥٢) و هیچگاه و در هیچ برنامه ای با همسرش مخالفت نکرد (خوارزمی، پیشین: ٣٥٣).
🔺محصول زندگی مشترک ایشان - در حدود ٩ سال - ٥ فرزند بود که به ترتیب، امام مجتبی (ع)، امام حسین (ع)، حضرت زینب (س)، حضرت ام کلثوم (س) و محسن (ع) بود،
▫️که آخرین ایشان، قبل از تولد در اثر ضربه غلاف شمشیر غلام عمر (طبری امامی، ١٤١٣ ق: ١٣٤) یا توسط خود او سقط گردید. (باقلانی، ١٩٧١ م: ٣٦).
▪️سادگی و بی آلایشی زندگی این دو، کامل ترین نمونه زندگی بود.
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(92)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
🟢 ۵ - تقسیم کارهای بیرون و درون خانه بین حضرت امیر و حضرت زهرا علیهم السلام.
🔴⚫️⚫️🔴⚫️🔴⚫️🔴⚫️🔴⚫️🔴⚫️
🔹کارهای بیرون منزل با علی (ع) و درون منزل با فاطمه (س) بود (مجلسی، ٤٣: ٨١). این امر موجب شادمانی زهرا (س) شد (حمیری، پیشین: ٥٢ و مجلسی، پیشین، ٤٣: ٨١)،
▫️چراکه معتقد بود روحیه زنان با کار خانه مناسب است. این آموزه مهم فاطمی (س) برای جوامع بشری است که زنان به جای تحصیل آرامش در خانه، به بیرون کشیده شده اند.
🔺فاطمه (س) در خانه علاوه بر کارهای معمول، پشم ریسی می کرد و به درآمد خانه کمک می کرد (کوفی، پیشین، ١: ٩-١٧٨)
▫️و امیرالمؤمنین (ع) نیز هیزم می آورد و در آب و جاروب منزل به زهرا (س) کمک می کرد (کلینی، پیشین، ٥: ٨٦؛ صدوق، ١٤٠٤ ق، ٣: ١٦٩، ابن شهرآشوب، پیشین، ١: ٣٧٢).
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(93)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
🔹ایشان گاهی در فرزندداری نیز به همسرش مساعدت می نمود (طبرانی، ١٤١٣ ق: ٩٠؛ متقی هندی، ١٤٠٩ ق، ١٥: ٥٠٧؛ مرعشی نجفی، بی تا، ٢٥: ٣١٩).
▫️فاطمه (س) در زمان سختی دوره حاکمیت تقاضای خدمتکار نکرد، ولی پس از چند سال و در زمان مناسب، پیامبر (ص) فضه را برای ایشان معین نمود (ابن شهرآشوب، پیشین، ٣: ١٢٠).
▪️فضه از اهالی نوبه (سودان امروزی) بود. وی خدمات منزل را با فضه تقسیم نمود (طبری امامی، ١٤١٣: ١٤٠)
▫️و گاه گرسنه می ماند تا شوهر و بچه هایش غذا بخورند (کوفی، پیشین، ١: ٢٠١؛ اربلی، پیشین، ٢: ٩٧).
🔺وی به حقوق همسایگی توجهی تام داشت و تأثیر آن را در آرامش جامعه مهم می دید.
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(94)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
🔺نقل است که روزی به یکی از زنان مدینه روایتی از پیامبر (ص) ارائه داد که حضرت می فرمود : آن که ایمان به خدا و پیامبر دارد، همسایه اش را نمی آزارد (محدث قمی، بی تا: ماده جار).
🟢 ۶ - دختر و مادر و همسری نمونه
⚫️🔴⚫️🔴⚫️🔴⚫️🔴⚫️🔴⚫️🔴⚫️
🔹حضرت فاطمه (سلاماللهعلیهم) در زندگی پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) دارای جایگاه خاصی بودند و از محبوتترین افراد نزد ایشان به شمار میآمدند.
▫️(سید مرعشی، نورالله حسینی، شرح احقاقالحق، ج۳۳، ص۲۸۴، باهتمام سید محمد مرعشی، قم، منشورات مکتبة آیة الله العظمی المرعشی النجفی، بیتا).
🖊ان شاء الله ما را در جلسات آینده همراهی فرمائید.
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(95)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
1⃣ محل ظهور امام زمان کدام #مکان است؟
2⃣معجزاتی از امام زمان در عصر حاضر کدام است؟
3⃣دیدن امام زمان چه #شرایطی دارد ؟
🔰پاسخ:
1⃣محل ظهور ایشان #مکه_مکرمه میباشد.
2⃣ابتدا باید بدانیم که در باره امام #معجزه تعبیر آورده نمی شود بلکه #کرامت نامیده می شود، در عصر حاضر عمر طولانی حضرت و اینکه تا کنون زنده اند از کراماتی می باشد که خداوند به ایشان عنایت فرموده اند.
3⃣شرفیابی خدمت آقا امام زمان (عج) افتخاری است که آرزوی هر شیعه دلباخته ایی است، اما راجع به چگونگی این امر با توجه به اینکه حکمت الهی بر این تعلق گرفته که امام زمان (عج) تا آنگاه که #مصلحت_الهی باشد در پس پرده غیبت باشد و از طرفی، معدود افرادی که موفق به زیارت آقا در دوره غیبت کبری شده اند، بدلایلی تعهد بر سکوت و کتمان دارند و به مقتضای این شعر:
هر که را اسرار حق آموختند/مهر کردند و دهانش دوختند
در این باب لب فروبسته اند، اظهار نظر در این باره سخت دشوار است اما برای اینکه سؤال شما بی جواب نمانده باشد، خاطرنشان می کنیم که عارفان واصل در این باره گوشزد می نمایند که: از شرفیابی خدمت امام زمان (عج) مهمتر این است که کاری کنیم تا آقا خودشان به دیدار ما بیایند. و این نیز امری ممکن است به شرط مواظبت بر انجام #واجبات و ترک #محرمات ، انجام #مستحبات بخصوص تداوم بر نماز #شب و #نوافل ، #ذکر پروردگار ، صلوات بر #معصومین (ع) #انفاق و #صدقه، انجام کارهای #نیک ، محافظت بر انجام #نماز در اول وقت.
بهرحال شرط اساسی برای شرفیاب شدن به خدمت حضرت ولی عصر (عج) پاک بودن #قلب است که با ترک محرمات و انجام واجبات و توجه و مواظبت بااینکه آقا حاضر و ناظر ما است امکان پذیر است.
📚(منبع:سایت حوزه)
2024_11_22_21_20_28_1.mp3
2.79M
مقدمه استاد
🥀⃟🥀჻ᭂ࿐✰🥀🥀
#کانال_منتظران_واقعی_ظهور_امام_عصر_عج
@montazeranzohooremamasr
2024_11_22_21_24_16_1.mp3
16.75M
سوال ۱
ابوبکر با چه دلیلی اموال حضرت زهرا را غصب کرد
🥀⃟🥀჻ᭂ࿐✰🥀🥀
#کانال_منتظران_واقعی_ظهور_امام_عصر_عج
@montazeranzohooremamasr