بسم الله الرحمن الرحیم
🌷بیان قرآن کریم درموردگناهان مختلف
🌷۱. درمورد دروغ ،میفرماید:
انما یفتری الکذب الذین لایؤمنون...۱۰۵ نحل
کسانی دروغ میگن که ایمان ندارند
🌷۲. درمورداسراف میگه:
آن المبذرین کانو اخوان الشیاطین..۲۷ اسراء
اسراف کنندگان برادران شیطانند
🌷۳. درموردغیبت، میگه:
ایحب احدکم آن یأکل لحم اخیه میتا....۱۲ حجرات
آیا دوست داریدگوشت مرده برادرتون رابخورید
🌷۴. درمورد شراب وقمار،میگه:
رجس من عمل الشیطان فاجتنبوه...۹۰ مائده
پلیدی وازعمل شیطان است از آن اجتناب کنید
🌷۵. درموردآنان که ازابزارفهم یعنی عقل وچشم وگوش استفاده نمی کنند وتسلیم حق نمی شوند،میگه:
اولئک کالانعام بل هم اضل اولئک هم الغافلون
۱۷۹ اعراف
آنان مثل حیوانات بلکه پست ترندآنان غافلند
🌷۶. دوست داشتن کافرین ظلم است...۲۳ توبه
🌷۷. به شرک،گفته، ظلم عظیم
آن الشرک لظلم عظیم...سوره لقمان
🌷۸. خوردن اموال یتیم، آتش خوردن است
آن الذین یأکلون اموال الیتامی ظلما، انمایأکلون فی بطونهم نارا...۱۰ نساء
🌷۹. نپذیرفتن پیامبری پیامبراکرم ص آتش خوردن است...۱۷۴ بقره
🌷۱۰. به آنان که بصیرت ندارندوبیراهه میرن
گفته: آخسرین اعمالا...زیانکارترین مردم
۱۰۳ و۱۰۴ کهف
http://eitaa.com/joinchat/3751936000Cf84bd28534
هدایت شده از افتخارات جمهوری اسلامی
✅مشکل حجاب حل میشه✅
☀️ #پویش_حجاب_فاطمے مشکل حجاب را در جامعه حل خواهد کرد (ان شا الله) اینطوری👇
🔶شاید در بین موضوعات پرچالش فرهنگی ، کم تر موضوعی مثل حجاب بوده باشه که در جامعه بسیار بهش پرداخته شده و سخنران و فعالان فرهنگی با جدیت بسیار پیگیرش بوده باشند.
✅حاصل این زحمات و تلاش های چندینساله این شده که طبق بررسی ها بیش از هفتاد درصد افراد جامعه اطلاعات خوبی راجع به مزیت های حجاب دارند و نظرشون نسبت به حجاب مثبته اما این واقعیت در عمل خودش را نشون نمیده
‼️حالا سوال اینجاست که اگه واقعا بیش از هفتاد درصد افراد جامعه باور دارند که حجاب یک ارزش و یک عامل مصونیت بخشه، پس چرا عده زیادی از همین افراد، اونطور که شایسته است، بهش پایبند نیستن ؟!!
🔰پاسخ این سوال را با یه مثال میشه پیدا کرد
💯بسیاری از شما شنیدین که پیامبر توصیه کرده اند که غذا با انگشتان دست خورده بشه (نه با قاشق و چنگال).
⁉️اما آیا شما با وجود اینکه می دونید این کار، کار خوبیه، حاضرید در مهمونی ها قاشق و چنگال را کنار بگذارین و با انگشت غذا بخورید؟!!!
❌پاسخ اکثر افراد منفیه، اما نه به این خاطر که غذا خوردن با انگشت را کار نادرستی می دونن بلکه به این خاطر که نگران قضاوت های دیگران هستند!!
🔺حالا فرض کنید به یک مهمونی دعوت شده اید و توی این محفل صحبت بر سر غذا خوردن با انگشته و هرکسی به نوعی اعلام می کنه که با این کار موافقه .
✅ خوب، حالا شما اگر خواستین غذا را با دست بخورید، می تونید با خیال راحت تر این کار را انجام بدین چون میدونید که اکثرا نظرشون مثبته
♻️مشکل امروز جامعه ما در زمینه حجاب هم دقیقا همین جاست
❌مشکل این نیست که افراد بد حجاب در مورد ارزش حجاب، اطلاعات کافی ندارن
🔺 مشکل اینه که دشمن تونسته به کمک تبلیغات رسانه ای و مهندسی اجتماعی، تصوری برای این افراد ایجاد بکنه که خیال می کنن، اکثر مردم از حجاب گریزانند، لذا این افراد طبق این تصورشون مدام از حجاب فاصله می گیرن تا خودشون را همرنگ اکثریت نشون بدن و این به مرور تبدیل شده به یک جریان رو به رشد در جامعه
👈 برای همینه که با وجود فعالیت های فرهنگی زیادی که تا حالا در زمینه حجاب انجام شده، این جریان مدام داره رشد میکنه
👌قطعه گم شده این پازل دقیقا همین جاست!
🔻ساز و کار اثر بخشی #پویش_حجاب_فاطمے اینه که تصور نادرستی که دشمن از طریق جریان رسانه ای توی کشور ما رواج داده را بشکنه و در عوض این را در جامعه به نمایش بگذاره که :
✅اکثر افراد جامعه موافق با رعایت حجاب هستند
🔺این برنامه با توزیع برچسب هایی که مخصوص نصب روی خودرو هستند، محقق میشه و بد نیست بدونید که از دو ماه قبل که مرحله آزمایشی پویش آغاز شده تا حالا، استقبال خوبی از این برنامه شده و چند هزار برچسب برای افراد متقاضی در سراسر کشور ارسال شده...
🔷فردا شب در این باره بیشتر توضیح داده میشه...
چرا انسان در سختی به دنیا آمده و در سختی می میرد؟
انسان از آغاز زندگى حتى از آن لحظهاى که نطفه او در قرارگاه رحم واقع مى شود، مراحل زیادى از مشکلات و درد و رنجها را طى مى کند تا متولد شود.
انسان ها در طول زندگی خود به نوعی با سختی و مشکات گوناگونی درگیر می شوند اما این سختی ها از کجا نشات می گیرد؟ اصلا چرا باید انسان اینقدر سختی بکشد؟
گفتمان دینی این سختی کشیدن انسان را انکار نمی کند بلکه به صراحت در قرآن می فرماید:«لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ فِي كَبَدٍ؛ [1] همانا ما انسان را در رنج و زحمت آفریدیم.»
حال باید دید چرا خداوند انسان را همراه با رنج و سختی خلق کرده است ؟!
تفسیر آیه
«کَبَد» به گفته «طبرسى» در «مجمع البیان» در اصل، به معنى «شدت» است، و لذا هنگامى که شیر غلیظ شود «تَکَبَّدَ اللَّبَنُ» مى گویند.
ولى، به گفته «راغب» در «مفردات»، «کبد» (بر وزن حسد) به معنى دردى است که عارض «کبد» (جگر سیاه) انسان مى شود و سپس، به هر گونه مشقت و رنج اطلاق شده است. ریشه این لغت هر چه باشد، مفهوم فعلى آن همان رنج و ناراحتى است.
اما در اینکه این رنج و سختی در چه چیزی است، احتمالاتی وجود دارد:
1. اینکه سختی و دشواری در زندگی انسان باشد. انسان از آغاز زندگى حتى از آن لحظهاى که نطفه او در قرارگاه رحم واقع مى شود، مراحل زیادى از مشکلات و درد و رنجها را طى مى کند تا متولد شود، و بعد از تولد در دوران طفولیت، و سپس جوانى، و از همه مشکلتر دوران پیرى، مواجه به انواع مشقّت ها و رنجها است، و این است طبیعت زندگى دنیا، و انتظار غیر آن داشتن اشتباه است و این معنای آیه است که انسان را در سختی و دشواری آفریدیم.
اما در اینکه این رنج و سختی در چه چیزی است، احتمالاتی وجود دارد:
1. اینکه سختی و دشواری در زندگی انسان باشد. انسان از آغاز زندگى حتى از آن لحظهاى که نطفه او در قرارگاه رحم واقع مى شود، مراحل زیادى از مشکلات و درد و رنجها را طى مى کند تا متولد شود، و بعد از تولد در دوران طفولیت، و سپس جوانى، و از همه مشکلتر دوران پیرى، مواجه به انواع مشقّت ها و رنجها است، و این است طبیعت زندگى دنیا، و انتظار غیر آن داشتن اشتباه است و این معنای آیه است که انسان را در سختی و دشواری آفریدیم.
2. منظور سختی و مشکل در دین باشد. به این معنا که انجام امور دینی سخت است و انسان برای رستگاری باید به آنها عمل کند.
3. منظور از سختی و مشکل، سختی و مشکل در آخرت است. مرگ واقعهای که برای عموم انسانها ترسناک است؛ سپس حیات مجدد و ترس از حسابرسی و ... که مجموعاً سخت و طاقت فرسا میباشند.
حال باید دید از میان این سه احتمال کدامیک به واقعیت نزدیک تر است.
احتمال دوم که مبنی بر سختی دینداری بود قطعا غیر قابل قبول است چراکه با آیات دیگر قرآن سازگار نیست.
«يُريدُ اللَّهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَ لا يُريدُ بِكُمُ الْعُسْرَ؛[2] خدا براى شما آسانى مى خواهد و براى شما دشوارى نمى خواهد»
اگر شما به سیاق آیه توجه بکنید خدای متعال در ابتدای این آیه شریف در مقام بیان حکم روزه است کما اینکه در ابتدای همین آیه فرموده است:«شَهْرُ رَمَضانَ الَّذي أُنْزِلَ فيهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ وَ بَيِّناتٍ مِنَ الْهُدى وَ الْفُرْقانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنْكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ وَ مَنْ كانَ مَريضاً أَوْ عَلى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَر؛[3] ماه رمضان [همان ماه] است كه در آن، قرآن فرو فرستاده شده است، [كتابى] كه مردم را راهبر، و [متضمّن] دلايل آشكار هدايت، و [ميزان] تشخيص حق از باطل است. پس هر كس از شما اين ماه را درك كند بايد آن را روزه بدارد، و كسى كه بيمار يا در سفر است [بايد به شماره آن،] تعدادى از روزهاى ديگر [را روزه بدارد].»
به عبارت دیگر از متن آیه فقط این مطلب کلی را فهمیدیم که خداوند برای بندگان خودش «آسانی»خواسته و «سختی» نخواسته و این یک قاعده کلی است.
بنابر این احتمال دوم قابل پذیرش نیست. اما از میان دو احتمال دیگر باز هم احتمال دوم معقول تر است چراکه وقتی سخن از خلقت می شود آنچه که به ذهن متبادر می شود آمدن انسان به دنیا است و نه به آخرت، علاوه بر اینکه آخرت بازتاب اعمال ما در دنیا است به همین دلیل می تواند سخت نباشد.
فلسفه سختی انسان ها
1. در درون ذات عالم ماده نوعی تضاد نهفته است. یعنی این دنیا پر از اضداد است، از طرفی خوبی وجود دارد و از طرفی بدی هم وجود دارد ، یک نفر به موفقیت و پیروزی دست پیدا می کند و دیگری شکست می خورد و امثال این مثال ها را در اطراف خود زیاد دیده ایم. بنا بر این زندگی چنین دنیایی قطعا سخت است و انسانی هم که وارد این دنیا می شود به سختی خواهد افتاد.
2. سختی ها انسان را در منازل عرفانی نگاه می دارد. رفاه غفلت آور است. رفاه بیش از حد موجب می شود انسان از خدا، از خود، از تمدن و هویت و فرهنگ غافل شود و همین موضوع بحران هویت به دنبال دارد. آیا یک دانشجوی ریاضی یا فیزیک در رفاه و خورد و خوراک و خوابیدن است که به المپیاد راه پیدا می کند یا در سختی ها؟او به انسان بیشترین محبت را دارد و بلندترین مقامات را برای او می خواهد. پیامبر (صلی الله علیه وآله) نیز با همه رنج یتیمی و آزار کفار و هجرت ساخت و در میان مردم زندگی کربنابراین فلسفه سختی ها این است که انسان در حال یقظه و بیداری بماند و از خود، جامعه، همنوعان و از همه مهم تر خدا غافل نشود و در برابر شریعت حس مسوولیت داشته باشد
هر شب پرونده اعمالت را بگذار جلویت📄
⁉️ببین آیا امام زمان(عجل الله)امضا می کنند؟
⁉️بدون نقص بودی؟
⁉️امروز چند عمل بد انجام دادی؟
⁉️امروزت مورد رضایت امام زمانت بوده؟
💢تا میتوانی جبران کن و الّا نخواب!
⚪️این از ضروریات رشد یک #سالک_الی_الله است.
☑️قبل از خواب اعمالمان را محاسبه کنیم.
خادم کانال : @solemany
👆اگر نظری یا انتقادی دارید تو پی وی خادم کانال بگید
به شغل خود مناز ای دوست ،که سی سالت تمام گردد/
به میز خود چرا نازی ،که روزی میز رها گردد/
برای مالِ دنیا، حق و ناحق را چه سود باشد/
به مال خود مناز ای دوست، که در یک شب خراب گردد/
به دستی گیر نیازمندی به پنهانی /
بدان اجرش ، ذخیره آخرت گردد/
اگر کاری به کار خلق گشودی تو/
بگویند، عاقبت را هم به خیر گردد/
همیشه کارِ خیر،پول و مقامش نیست/
نیاید چوب به یک چرخی،همان هم کار خیر گردد/
اگر داری غرور از مال و ماشینت/
برایت تجربه باشد، نهایت خاکِ گور گردد/
ویا داری خجالت از پدر یا مادر خوبت/
نمی دانی که در دنیا،همان ها هم شفا گردد/
چرا نازی به باغ و مدرک و فامیل/
برای رفتن از دنیا،بشر باید که لخت گردد/
اگر چرخ و فلک روزی ز چرخیدن رها گردد/
دری از پاشنه چرخیده،که شاه هم یک گدا گردد/
بگو خادم به وقتش دست خلق گیرد/
و گر نه بعد مرگش،زود دیر
http://eitaa.com/joinchat/3751936000Cf84bd28534
ترک گناه و فاصله گرفتن از آن از توصیه های موکد قرآن و روایات است که بی توجهی نسبت به این توصیه، عواقب سوئی را متوجه انسان می کند.
آنچنان که خداوند در آیه ۱۲۰ سوره مبارکه انعام می فرماید: «و گناه را چه آشکار باشد و چه پنهان ترک گویید. آنان که مرتکب گناه مى شوند، به سزاى اعمال خود
امیرمومنان علی (ع) می فرمایند: «در شگفتم از مردمى که از ترس اذیت شدن، از غذا پرهیز مى کنند چگونه از ترس آتش از گناهان پرهیز نمى کنند؟!»
پیامبر اکرم (ص) فرموده اند: «کسى که با معصیت خدا به دنبال کارى باشد، از مطلوب خود دورتر و به آنچه از آن مى ترسیده است نزدیکتر گردد.»
حتما بخوانید گناه انسان را سنگين می كند
در این میان هستند گناهانی که از جمله بزرگترین ذنوب اند و از سوی خداوند بخشوده نمی شوند.
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: «از گناهانى که آمرزیده نمى شود بپرهیزید؛ [یکى] خیانت [در غنایم است]؛ زیرا هر که در چیزى [از غنایم]، دست خیانت بَرَد، روز قیامت آن را با خود بیاورد و [دیگرى] ربا خوارى زیرا ربا خوار در روز قیامت از قبر برنمى خیزد مگر همچون کسى که بر اثر تماس با شیطان دیوانه شده است.»
امام زین العابدین (ع) نیز فرموده اند: «خداوند هر گناهى را از مؤمن مى بخشد و در دنیا و آخرت او را از آن گناه پاک مى سازد، مگر دو گناه : ترک تقیّه، و ضایع کردن حقوق برادران.»
حتما بخوانید این گناه رزق و روزی را از بین می برد
امام صادق (ع) در این باره می فرمایند: «هر گاه قصد کار بدى کردى آن را انجام نده؛ زیرا گاه خداوند به بنده در حال ارتکاب معصیتى نظر مى افکند و مى فرماید: «به عزّت و جلال خود سوگند که از این پس هرگز او را نمى بخشم».
امام باقر (ع) می فرمایند: «هر که در خلوت گناه کند، خداوند به او اعتنا نمى کند.»
منابع:
تحف العقول
کنزالعمال
بحارالانوار
هدایت شده از افتخارات جمهوری اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👏👏چقدر حرفای این کلیپ قشنگه، بخصوص آخرش!! ...
👌واقعا دلیل هاش خیلی عالیه
💯اینو برای اونایی که میگن حجاب به چه دردی میخوره، حتما ارسال کنید...
#پویش_حجاب_فاطمے
ـــــــــــــــــــــــ
عضویت👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1058340876Cdd6c8bd44e
نگاه و گناه
هر خانواده ای برای خودش رسم و رسومی دارد. ما قبل از عروسی، مراسمی زنانه برگزار می کنیم که معروف است به پاتختی. خانم ها جمع می شوند و در حضور عروس و داماد جشن می گیرند.
مراسم شروع شده بود؛ اما هر چه اصرار می کردیم داخل خانه نمی آمد! به شوخی گفتم: همه که تو را نمی شناسند؛ شاید فکر کنند عیب و ایرادی داری!
قبول نمی کرد. نمی توانست رو به روی آن همه نامحرم بنشیند. جلوی در ایستاد. می گفت: همین کفایت می کند.
شهید حسن آقاسی زاده
کتاب شهاب، ص 67،از زبان مادر شهید
امیرالمومنین علی علیه السلام
از علائم ايمان، انجام كارهاى شايسته است و چراغ نورانى آن عفت می باشد.
بحار الأنوار، ج1، ص375
http://eitaa.com/joinchat/3751936000Cf84bd28534
شب جمعه ست دلم کرببلا میخواهد
در حرم حال مناجات و بکا میخواهد
شب جمعه ست دلم شوق پریدن دارد
بوسه بر پهنه ی ایوان طلا میخواهد