eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
پس انسان در یک ثانیه می تواند ملک الموت را ببیند و همچنین می تواند تمام فراز و نشیب های 70 سال عمرش را آن لحظه ببیند .محتضر از فرازهای روحانی و نورانیش شدیداً غرق لذت توصیف نشدنی می شود و از فرازهای ظلمانی و تاریکش شدیداً ناراحت می شوداما این لذت و ناراحتی ممکن است یک ثانیه یا کمتر از یک ثانیه باشد.
💥💥💥💢شرایط کسی که سکته می کند💥💥💥💢💥 بین کسانی که یک لحظه سکته می کنند و می میرند و کسانی که مدتی در حالت احتضار و جان کندن هستند فرقی نمی کند. از نظر شرعی انسان زمانی می میرد که روح از بدنش کاملاً جدا شده باشد یعنی متخصص بگوید مرده. بنابراین کسی که سکته کرده اگر احتمال می دهید که نمرده او را نگه دارید دفن نکنید تا یقین کنید که مرده است .مرگ زمانی اتفاق می افتد که روح انسان توسط فرشتگان الهی قبض شده و دیگر برگشت هم ندارد.
آیا مردگان ما را می بینند و از رفتار و کردار ما آگاهند؟ زندگی انسان در این دنیا با مرگ پایان می یابد، ولی هرگز این به معنای پایان زندگی نیست، بلکه آغاز نوع زندگی دیگر است که تا ابدیت ادامه دارد. هرکسی در زندگی کوتاه خود فرصت این را دارد تا خود را برای ابدیت بسازد. این تنها فرصت استثنایی بشر است که براساس آموزه های قرآنی هرگز تکرار نخواهدشد و دیگر فرصتی به انسان برای بازسازی، اصلاح نادرستی ها، جبران کمبودها و فعلیت کمالات داده نمی شود.
مرگ، روح آدمی را از کالبد جسمانی و خاکی بیرون می آورد و در کالبدی لطیف قرار می دهد که می تواند کالبد جسمانی برزخی و یا اخروی باشد. روح به عالم دیگری کوچ می کند، اما این جسد و کالبد خاکی در همین دنیا می ماند.
💥💥اتفاقاتی که درست یک دقیقه قبل از مرگ می‌افتد!💥💥💥 گروهی متشکل از شیمی دانان و پزشکان آمریکایی با انجام بررسی‌ها و تحقیقات گسترده بر روی افراد در حال مرگ و یا بازگشته از مرگ نشان دادند که در زمان مرگ و چند دقیقه قبل از آن احساسی درست شبیه به تماشای فیلم ترسناک و بسیار خوفناک به افراد دست می‌دهد؛ در این شرایط مغز واکنشی از خود نشان می‌دهد که هنگام تماشای فیلم بسیار ترسناک دارد.
ولی علت این ترس و وحشت به وجود آمده در مغز انسان قبل از مرگ چیست؟ براساس بررسی‌های این گروه علمی ترس عامل اصلی این موضوع است به این دلیل که زمان احساس خطر ناخودآگاه ترس به فرد حاکم می‌شود و در این موقع بخشی از مغز به نام تالاموس به استرس و فشار روحی بسیار حساس است و در این شرایط با انتشار برخی هورمون‌ها و مواد شیمیایی واکنش نشان می‌دهد.
گفته می‌شود که یک دقیقه قبل از مرگ فرد احساس ترس همراه با پرواز یا برخورد را احساس می‌کند و در این شرایط هیپوتالاموس باعث انتشار آدرنالین در بدن می‌شود برای آنکه بدن را برای واکنش صحیح آماده کند. این مطالعات و بررسی‌ها نشان می‌دهد در اکثر موارد افراد در لحظه مرگ تلاش و سعی دارند درست مثل تماشای فیلم ترسناک فریاد بزنند، ولی صدایی به گوششان نمی‌رسد؛ در واقع به گوش هیچ فردی نمی‌رسد، زیرا در این لحظه تنفس قطع شده و مغز در حال از کار افتادن است......
🍃🌸🍃 🍃🌸 قال علي (ع)💐 «بد قلاده اي است قلاده ي گناه». گناه به گردنبندي مي ماند که هميشه به گردن انسان آويزان است 😔 وبه وسیله ی 💫توبه💫 است که آدمي از دام گناه رهايي مي يابد.
#حدیث حضرت زهرا الگوی بانوان مسلمان در پوشش حجاب حضرت زهرا س برای ایراد سخنرانی در مسجد هنگام خروج از منزل مقنعه را محکم برسر بستند و چادر را به گونه ای که تمام بدن ان حضرت را میپوشاند و گوشه های آن به زمین میرسید به تن کردند... #پویش_حجاب_فاطمے #حجاب
آیا می دانید... این روزها نه مانتو جلوباز مد است نه ساپورت نه ارایش غلیظ این روزها شکستن دل مهدی فاطمه مد است شرمنده ی دل شکسته ات ارباب😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💫 آثار و برکات "بسم الله الرحمن الرحیم" 🍀پیامبر رحمت ( صلی الله علیه و آله): دعایی که ابتدایش بسم الله الرحمن الرحیم باشد ، رد نمیشود. (الدعوات ص۵۲) 🌸امیرالمومنین (علیه السلام): هر بنده ای بخواهد چیزی بخواند یا کاری انجام دهد و " بسم الله الرحمن الرحیم " بگوید در کارش برکت داده می شود. (تفسیر امام عسکری(ع) ص۲۵) 🌷پیامبر گرامی اسلام ( صلی الله علیه و آله) فرمودند: هر که در ابتدای وضویش "بسم الله الرحمن الرحیم" بگوید همه ی اعضایش از گناهان پاک میشود. (وسائل الشیعه ج۱ص۳۹۸) 🌼امام کاظم (علیه السلام): هر کس دچار کاری شود که غمگینش کند یا ناخوشایندی ناراحتش کند و او سرش را به سوی آسمان بلند کره و سه بار "بسم الله الرحمن الرحیم" بگوید ، خداوند گره از کارش بگشاید و غمش را بزداید. (مکارم الاخلاق ص۳۴۷)