میگه امام زمان بادیگارد نمیخواد؟؟؟
ببین فکرش کجاست…؟
بابا امام زمان کجا بود…؟
امام زمان کجا بود یعنی چی؟
ممکنه امام زمان همین فردا بیاد….
کسی نگفته حتما امام زمان جمعه میاد…
جمعه قوی تر هست اومدن امام زمان
نه اینکه فقط جمعه می آید!
چقدر؟؟
آقای فلانی تو باید بری فلان جا …
برای من کار کنی!
مدیر اون جا بشی
مسئول اونجا بشی
رزم کنی
چقدر آماده ایم؟؟!
چقدر جسممون رو آماده کردیم؟؟
چقدر مهارت ها بلدیم؟
تو ورزش و تندرستی؟؟
من با نیت برم!
میدونید چقدر ثواب میبرم؟؟
کاتا میزنه ثواب میبره
اوااا
بله…!!!
وزنه بلند میکنه ثواب میبره
شوت میزنه ثواب میبره
با نیت
با هدف
همینطور درس خوندن
همینطور خوابیدن
همیطور راه رفتن
برای چی درس میخونی…؟؟؟
همه ما کم و بیش با مفهوم گناه و اثرهای آن تا حدودی آشنا هستیم. گناه ـ که همان تخلف از دستورهای الهی است ـ اثرات ویرانگری بر دنیا و آخرت انسان داشته و موجودیت و هویت معنوی او را به شدت متزلزل میکند. این اثرات در کتابهای اخلاقی نوشته شده که مطالعه آن پر سود است؛ اما در این مقاله از دو جهت به گناه و اثر آن پرداخته میشود: اول؛ اثر گناه بر قلب و بنیان اعتقادی انسان و دوم؛ اثر گناه بر رابطه معنوی با امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف .
اثر گناه بر قلب و اعتقاد انسان
از میان تمام آثار معاصی، مخربترین و خطرناکترین اثر گناهان، اثری است که بر قلب یعنی مرکز ادراکی و اعتقادی انسان و جایگاه محبت الهی گذاشته میشود و باعث فساد و سرنگون شدن قلب میگردد. استمرار بر گناه باعث ایجاد حالاتی در انسان میشود که منشأ این حالات، تحول و دگرگونی قلب است.
چون اثرات گناه، مانند اثرات تقوا و اعمال صالح، کمکم و به آرامی صورت میپذیرد، شاید سالها طول بکشد تا چنین حالاتی در انسان در اثر گناه ایجاد شود؛ از اینرو شخص گناهکار متوجه نمیشود که با خود چه میکند؟[۱]
استمرار گناه باعث ایجاد حالاتی در آدمی میشود که هر چند نمیتوان بهطور دقیقتر مراحل و ترتیب آنها را بیان و بر همه افراد تطبیق نمود، امّا این حالات مشابه و در غالب گناهکاران کم و زیاد مشهود است. از خطرناکترین این حالات در اثر تکرار گناه، بهوجود آمدن حالت «شک» در مسائل اعتقادی و دینی، همچون توحید، معاد، نبوت و قرآن است که البته در ابتدا چون شخص هنوز با ایمان است او را آزار میدهد. آزار دهندهتر از آن این که این شک با استدلال و مطالعه کتاب برطرف نمیشود؛ از اینرو شخص آلوده به گناه، به این در و آن در میزند تا آتش شک را در قلبش خاموش کند، اما نمیتواند. تنها راه اصلاح از این نوع شک آزار دهنده، ترک معصیت است و الاّ کمکم این شک به گونهای در قلب تثبیت میشود که نتیجه آن، انکار اعتقادات خواهد بود.
از دیگر آثار ویرانگرانه گناه، پذیرش آسان شبهات و قبول نکردن جواب استدلالی به آن میباشد. البته نه اینکه نمیپذیرد، بلکه قلبش نمیتواند بپذیرد. به عنوان نمونه وقتی بر شخصی درباره یکی از مسائل مهدویت شبههای وارد میشود، سریعاً تشویشی در قلب او بهوجود میآید که نکند راست باشد. اما هنگامی که به این شبهات، پاسخهای مستدل داده میشود بر دلش نمینشیند، زیرا درمانش فقط ترک گناه است.