منتظران گناه نمیکنند
در اتوبوس نشسته بودیم كه اذان از رادیو پخش شد. جوان به راننده گفت: نگه دارید تا نماز بخوانیم. رانند
و همه خوشحال سوار شدند.
من هم از همه امیدوارتر سوار شدم. همین كه اتوبوس خواست حركت كند، همان آقای ناشناس بالا آمد و من را به اسم صدا زد و فرمود: قولی كه به ما دادی یادت نرود! نماز اول وقت را فراموش نكن!
من كه نمی توانستم حرفی بزنم، فقط احساس كردم آقا رفت و من او را ندیدم! شروع كردم به اشك ریختن و گریه كردن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما چیزهای زیادی برای شکرگزاری داریم .... يادتون باشه نعمتهای خودمون رو بشماريم و این روزهای باقیمانده را حساب كنيم. تا جایی که می توانید ایثار کنید تا از این شب ها بیشترین بهره را ببريم - این يه فداکاری نیست ، بلکه بزرگترین سرمایه گذاری است که می توانید انجام دهید. لطفاً اهدا کنید ، به اشتراک بگذارید و حتما دعا را فراموش نکنید ...
@montzeran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وعده ما چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۸
🏳هیات صراط الزهرا(س) دختران انقلاب در تهران....
🔸راوی: حاج علی حسنی
🔹مداح: ذاکرین اهل بیت
🔸زمان: چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت، ساعت ۱۶ الی ۱۸
🔹مکان: مترو بهارستان، نرسیده به سرچشمه، کوچه صیرفی پور، مجموعه فرهنگی سرچشمه
📣همراه باسفره احسان و مهد کودک طبق ضوابط ستاد ملی کرونا
☘️مستند «قاسم»
زندگینامه حاج قاسم از تولد تا شهادت
امروز سه شنبه
ساعت ۱۶:۰۷ از شبکه یک
ساعت۲۰:۳۰ شبکه مستند
««رسانه باشیم»»
کفاره گناهان بدن، مثل چشم ، گوش، دست، زبان چیست؟ و اگر هم کفاره ای ندارد بزرگان اگر خطایی از آنان سر می زد که در همین مورد بود (گناه چشم، زبان، گوش، دست) چگونه خود را اصلاح میکردند؟
👇👇👇👇👇👇👇👇
کفاره گناه ان چیزی است که موجب پاک شدن و زدوده شدن اثار گناه می گردد .
در مورد خصوص کفاره گناه چشم و گوش و زبان و سایر اعضای بدن مطلبی در روایات نیافتیم اما می توان گفت کفاره گناه چشم اعمالی مانند قرادت قران و نگریستن به آیات عظمت الهی و نگاه محبت امیز به چهره والدین و یا کفاره گناه گوش گوش دادن به تلاوت آیات قران و شنیدن پند و موعظه و همین طور کفاهر گناه هر عضوی عملی خیر و مثبت متناسب با ان است .
بزرگان با انجام اعمالی مانند روزه گرفتن و یا ترک غذا و عمل مورد علاقه و یا انجام عبادات مستحبی به اصلاح نفس در موارد خطا می پردازند
توضیح بیشتر اینکه کفاره از ماده کفر، از نظر لغت به معنای پوشاندن است. از این لحاظ که به وسیله عمل خیری آثار و نتایج عمل زشتی پوشانده می شود به آن عمل کفاره می گویند. به عبارت دیگر انجام عمل خوب بعد از ارتکاب یک عمل زشت باعث می شود تا حدودی زشتی عمل انسان جبران گردد. انسان گناه کار با انجام عمل گناه خشم الهی را بر می انگیزد و منفور درگاه حق می گردد. لذا این حالت بایستی جبران گردد در غیر این صورت کسی که منفور همیشگی درگاه حق باشد مطمئنا در هلاکت ابدی خواهد بود. کفاره در حقیقت انجام اعمالی است که جنس این اعمال خشنودی خدا را به دنبال خواهد داشت و سرپوشی بر کارهای بد و زشت ما می باشد.