eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
به خاطر آنکه وقتی دختر و زنی در جمع زنان و مردان رقصید، هیچ مردی نیست که تحریک نشود و در دلش آرزوی ارتباط با آن زن را نداشته باشد، اگر چه آن زن دارای شوهر باشد.
چنانچه زمینه ارتباط بعضی از زنان شوهر دار با مردان نامحرم از همین مجالس شروع شده است. و اگر رقص زن در مجالس مخصوص زنان باشد باز منشا گناه و آلودگی است، به خاطر اینکه:
اولا: یک کار لغو و بیهوده ای است.
ثالثا: با توجه به این که بچه های کوچک معمولا همراه مادران و بزرگترها در این مجالس هستند و با دقت و کنجکاوی کارها را زیر نظر دارند، رقصیدن بزرگترها و یا شرکت در این گونه جلسات باعث یادگیری کودکان، و انتقال این گناه از نسلی به نسل بعد می گردد.
رابعا: با توجه به دستگاه های جدید و پیشرفته در فیلم برداری از مجالس جشن و تکثیر و پخش آن، چه بسا امکان دارد، رقصیدن زن در این جلسات به بیرون از محیط خانواده برود و به دست انسان های ناباب بیفتد، و از آن سوء استفاده هایی بکنند، و به دنبال آن سبب ریختن آبروی زنان گردد، و یا باعث متلاشی شدن کانون گرم خانوادگی شود. چنانچه بارها در کشور این اتفاقات رخ داده است
درباره فلسفه حرام بودن رقص باید گفت موادی که حکم به حرمت رقص شده ، دلیلش فتوای مراجع است که با استفاده از منابع دینی فتوا به حرمت آن داده اند .
در باره فلسفه حرمت رقص ممکن است مسایلی بسیاری مطرح باشد، ولی یکى از مسلّمات اسلامى این است که احکام شرعى تابع و برگرفته از مصالح و مفاسد واقعى است، یعنى هر امر شرعى به علت مصلحت ضرورى است . هر نهى شرعى ناشى از مفسده‏اى است که باید ترک شود. خدا براى این که بشر را به یک سلسله مصالح واقعى که سعادت او در آن است برساند، امورى را واجب یا مستحب کرده است .
براى این که بشر از مفاسد دور بماند، او را از پاره‏اى کارها منع نموده است. آنچه که برای ما مهم است، تعبد و عمل کردن به وظایف شرعی است ، نه این که دنبال علت و فلسفه احکام باشیم. ما انسان ها با عقل خودمان نمی توانیم مصالح و مفاسدی را که مورد نظر خداوند بوده است ، درک کنیم؛ فقط آن مقدار که خداوند در قرآن و معصومان در روایات برای ما بیان کرده اند، می توانیم بیان کنیم.
کسانی که با این گونه امور هنجار شکن سر و کار دارند، معمولا عمر کوتاه تری دارند. در اثر هیجانات روحی و روانی و وارد شدن فشار بر قلب ، گرفتار سکته های قلبی می گردند.(۱)
این گونه کارها ‌از نظر زیان‌های ‌فردی ‌و اجتماعی‌، باعث ‌گناهان ‌فراوان ‌می‌شود. رقص و مانندآن ‌سهم ‌بزرگی ‌در به ‌وجود آوردن‌ ناپسندی ها و پلیدی‌ها دارد. ‌اجتماع‌ را به ‌فساد و انحراف ‌می‌کشاند. ‌مخصوصاً در محافل‌ مختلط ‌، مهیّج ‌شهوت ‌و هوس ‌است‌. باعث ‌شهوت‌رانی ‌و عشق ‌بازی ‌و اعتیاد به آن ‌می‌شود . جامعه ‌را دچار گناه ‌و لغزش‌های ‌فراوان ‌می‌کند.
انسان را به لهو و لعب و عیّاشی و‌ بی بند و باری سوق می‌دهد . باعث تزلزل اعتقادات مذهبی و لاقیدی می‌شود.
جای تردید نیست که ‌سعادت، ‌یاد خدا است ‌که ‌مایه‌ حیات ‌و اطمینان ‌قلب ‌می‌شود. کارهای‌ غفلت ‌آور در اسلام ‌ناروا قلمداد شده ‌،رقص ‌و مجالس ‌لهو و لعب ‌نقش ‌مؤثری ‌در غفلت ‌از خدا دارد.
‌اسلام‌ چیزی ‌را بدون ‌جهت ‌حرام ‌نمی‌کند. رقص ‌چون ‌از جهات‌ مختلف ‌زیان ‌بخش‌است‌، در اسلام‌ تحریم شده است‌.
پیامبر (ص‌) فرمود: خدا مرا به ‌رسالت ‌بر انگیخته است ‌تا برای ‌مردم‌ جهان ‌رحمت ‌باشم ‌. آنان ‌را به‌ سوی ‌سعادت‌ راهنمایی ‌کنم‌. خدا فرمان ‌داده ‌که کارهای‌ جاهلیّت ‌را براندازم‌. (۲)
اگر انسان‌ خود را در وادی رقص ‌و پای‌کوبی ‌بیندازد، کم‌کم ‌از خوبان ‌و خوبی‌ها فاصله‌ می‌گیرد.
💌 سهم امروزمون از یاد مولای غریب ☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺 🔴 ادعیه نقل شده از امام عصر علیه السلام در ماه رجب بیشتر از سایر ماه‌های سال است 🔵 حجت الاسلام احمد عابدی : کتابهای سیر و سلوک می گویند که سال سیر و سلوک با ماه رمضان شروع می شود.کتاب اقبال سیدبن طاووس اگر دیده باشید همان ابتدای کتاب اعمال شب اول ماه رمضان است و آخر کتاب اعمال ماه شعبان است یعنی سید بن طاووس می گوید این کتاب را در یک سال سیر و سلوک عمل کنیم که سال سیر و سلوک از رمضان شروع می شود. مرحوم شیخ عباس قمی رضوان الله علیه که مفاتیح را با ماه رجب شروع کرده است در واقع در ذهن مبارک ایشان این بوده است که رجب و شعبان مقدمه ورود به رمضان است‌.ولی به هر حال قبلا هم این را عرض کرده بودم که 🌕 آنقدر که دعا در ماه رجب از امام زمان علیه السلام نقل شده است در هیچ ماهی نیست حتی ماه مبارک رمضان.معلوم می شود امام زمان سلام الله علیه به دعاهای ماه رجب اهتمام ویژه دارد.
منتظران گناه نمیکنند
اگر انسان‌ خود را در وادی رقص ‌و پای‌کوبی ‌بیندازد، کم‌کم ‌از خوبان ‌و خوبی‌ها فاصله‌ می‌گیرد.
در مورد علت و دلیل علمی حرام بودن رقص سئوالتان غلط است وقتی می گویید دلیل علمی حرام بودن رقص !
آیه ای قرآن در مورد رقص 👇👇👇👇👇
در آیات قرآن تنها احکام کلی و اساسی بیان شده است و تفصیل و بیان بسیاری از حکام در قرآن، به پیامبر واگذار شده است و بعد از پیامبر ائمه(ع) آنها را بیان می کنند، بنابراین نباید انتظار داشت تمام احکام جزئی در قرآن مطرح شده باشد.به عنوان مثال تعداد رکعات نماز در روایات ذکر شده است رقص نیز چنین است و پیامبر اسلام( ص) فرمود :
انهاکم عن الزفن …)یعنی شمارا از رقص نهی می کنم . بعید نیست از آیاتی که دستور ترک کارهای لغو وبیهوده می دهد (سوره مومنون آیه 3)که رقص هم یکی از مصادیق آن است بتوان استفاده کرد حرمت رقص را .
ݝنا وموسیقی ازدیدگاه اسلام اهنگ هایی که مناسب مجالس فسق وفجوروگناه باشه وقوای شهوانی روتحریک کنه حرامه.
منتظران گناه نمیکنند
چرا رقص حرام است؟ فلسفه و دلیل علمی حرام بودن رقص در اسلام 👇👇👇👇👇
پاسخ از حاج اقا# ⁉حکم شرعی رقصیدن برای دیگران 🌀 نظر مبارک آیات عظام صافی ، مکارم ،فاضل، تبریزی : فقط رقص زن برای شوهرش (آن هم در صورتی که شخص دیگری حضور نداشته باشد) جایزاست و بقیه رقص ها حرام می باشند. 🌀 نظر مبارک آیات عظام وحید، ، امام، نوری : فقط رقص زن برای شوهرش جایزاست و بقیه رقص ها به احتیاط واجب حرام می باشند. 🌀 نظر مبارک آیات عظام زنجانی،گلپایگانی: فقط رقص زن برای شوهرش و برعكس جایزاست و بقیه رقص ها حرام می باشند. 🌀 نظر مبارک آیت الله بهجت: رقصيدن‌ بنابراحتياط واجب کلا حرام است. 🌀 آیت الله سیستانی: رقص زن برای زنان و مرد برای مردان(حتی رقص فرد برای خودش) بنابر احتیاط واجب جایز نیست و تنها رقص زن و شوهر برای هم اگر دور از دید دیگران و بدون موسیقی باشد جایز است. 🌀 به نظر رهبری: رقص مرد برای زنان یا مردان بنابراحتياط واجب حرام است (فرقی ندارد برای محارم باشد یا غیر آن) و رقص زن برای زنان اگر عنوان لهو بر آن صدق كند مثل اين‌كه جلسه زنانه تبديل به مجلس رقص شود، به احتياط واجب حرام است و در غير اين‌صورت هم اگر به‌گونه ای باشد كه باعث تحريك شهوت شده و يا مفسده ‌ای بر آن مترتب شود و يا همراه با فعل حرام (مانند موسيقی و آواز حرام) باشد يا مرد نامحرمی حضور داشته باشد، حرام است و در حكم فوق تفاوتی بين مجلس عروسی و غير آن نيست. تنها رقص زن برای شوهر یا برعکسش آن هم اگر همراه ارتکاب حرامی [مانند موسيقی و آواز حرام] نباشد، اشکال ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چراموسیقی و رقص در اسلام حرام هست ؟؟؟؟ واعظ:دکتر ذاکرنایک