eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 سهم امروزمون از یاد مولای غریب ☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺 منتظران آخرالزمانی پیش خدا محبوبترند 🎙
🔺در دعوت دوستان و مخاطبان خانوم خود به گروه امام زمان (عج) شریک باشیم..... وروداقایون اکیدا ممنوع ❌❌❌ امام خامنه ای(حفظ الله): فضای مجازی حقیقتا قتلگاه جوانان شده است 👈 باید دشمن را از فضای مجازی بیرون برانید و بتازید...  ما افسران جنگ نرم، به امام خامنه ای قول داده‌ایم که تمام معبرهای مجازی را فتح و پرچم اسلام را بالا نگه داریم✊ ...ان شاءالله پس عزیزان کار سختی نیست ، شما هم یه همت کنید کمک رسان در دین باشید..... ان شاءالله امام زمان عج دعاگوتون باشه🌹 منتظر حضور سبزتان هستین بانوان و دختران خیلی زود😍 وروداقایون ممنوع ❌❌❌❌ 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2248278027C4d92f29e7b
🔺 کلامی از علما ⭕️ حجت الاسلام انصاریان ⁉️ چه کسانی مقامشان از فرشتگان برتر است ؟
جرم بی حجابی و مجازات زنان بی حجاب 👇👇👇👇
اسلام برای پوشش زنان حد و حدود مشخصی را در نظر داشته که این امر مورد توجه قانون گذار ما نیز بوده و عدم رعایت حجاب شرعی و کشف حجاب را جرم انگاشته و زنانی که اقدام به کشف حجاب و بی حجابی نمایند را به حکم جرم زنان و دختران بی حجاب محکوم خواهد نمود.
مطابق ماده 638 قانون مجازات اسلامی مجازات بی حجابی، حبس و یا جزای نقدی خواهد بود.
حجاب در لغت به معنای در پرده کردن و روگیری است. مساله حجاب یکی از مسایل مهم مورد توجه در فقه و سنت اسلامی بوده و بر زنان مسلمان همواره واجب بوده که بدن و موی خود را بپوشانند و آن را از چشم نامحرمان در امان دارند.
وجوب حجاب مورد توافق و قبول تمام فقهای شعیه و اهل سنت می باشد و از حیث شرعی و دینی زنان مسلمان ملزم به رعایت حجاب در حدود مذکور در اسلام می باشند.
از طرفی، شرع در وضع قانون و جرم انگاشتن برخی مسائل نقش مهمی داشته و با توجه به اینکه ایران یک کشور مسلمان است با تکیه بر شرع اسلامی برخی مسایل را جرم انگاری کرده و در صورت ارتکاب آن برای فرد مجازات پیش بینی نموده است.
از جمله این مسائل می توان به مساله حجاب و کشف حجاب اشاره داشت که در سالهای اخیر موضوع بی حجابی در کشور ما از مهم ترین موضوعات مورد بحث است.
از این رو در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با اینکه کشف حجاب و جرم بی حجابی چیست صحبت کرده و به بیان مجازات بی حجابی و کشف حجاب، همچنین حکم جرم زنان و دختران بی حجاب بپردازیم و نحوه رسیدگی به جرم کشف حجاب و بی حجابی را بیان کنیم. با ما همراه باشید.
جرم بی حجابی و کشف حجاب چیست 👇👇👇👇
بی حجابی یعنی فرد آنچه در دین اسلام و شرع برای پوشش و حدود آن مشخص شده است را رعایت نکند. اسلام برای پوش زنان حد و حدود و مرزهایی را تعریف کرده است و تمامی زنان مسلمان ملزم به رعایت آن می باشند. حدود مورد نظر اسلام برای حجاب، پوشاندن کامل موی سر، دست ها و پا ها تا مچ و پوشاندن کامل باقی اعضای بدن به غیر از گردی صورت می باشد.
همانگونه که گفتیم یکی از منابع تاثیر گذار بر قانون کشور ما شرع بوده و از آنجا که شرع تاکید بر حجاب داشته یکی از مسایل مورد توجه قانون گذار نیز مساله حجاب بوده و در عدم رعایت آن را جرم انگاشته و برای آن مجازات تعریف کرده است. بنابراین چنانچه زنان و دختران اقدام به کشف حجاب نمایند و بی حجاب در انظار عمومی ظاهر گردند، مرتکب جرم کشف حجاب و بی حجابی شده اند و به مجازات بی حجابی و حکم جرم زنان و دختران بی حجاب محکوم خواهند شد.
جرم بی حجابی یعنی زنان بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند
مجازات زنان بی حجاب چیست 👇👇👇👇
همانگونه که در بالا بیان کردیم قانون گذار به مساله حجاب و عدم رعایت آن توجه ویژه ای داشته و بی حجابی و کشف حجاب را جرم انگاشته و برای آن مجازات تعیین کرده است. در ادامه به بیان مجازات جرم بی حجابی و حکم جرم زنان و دختران بی حجاب و کسانی که کشف حجاب کرده اند از منظر قانون می پردازیم که عبارت است از:
در تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی آمده است که " زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر انظار عمومی ظاهر می شوند، به حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی از پنجاه تا پانصد هزار ریال محکوم خواهند شد." این مجازات تعیین شده، مجازات بد حجابی یا بی حجابی زنان است.
بنابراین در مورد جرم بی حجابی که عملی حرام است مجازات در نظر گرفته شده برای فرد مرتکب به جرم بی حجابی، مجازات (حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی از پنجاه تا پانصد هزار ریال ) البته باید توجه داشت که اگر قاضی لازم بداند و تشخیص دهد می تواند حبس را تبدیل به جریمه نقدی کند.
کشف حجاب در خودرو، علاوه بر جرم بودن، تخلف محسوب و برای آن، جریمه تعیین شده است. البته، بلافاصله پس از انجام کشف حجاب، مالک خودرو جریمه نمی شود، بلکه ابتدا به وی تذکر داده شده و در صورت عدم رعایت و کشف حجاب مجدد، جریمه در مورد وی اعمال و اجرا می گردد. این تذکر با ارسال پیامک جریمه بی حجابی در ماشین برای مالک خودرو به اطلاع وی می رسد.
مجازات زنان بی لباس 👇👇👇👇👇👇
در بخش های قبل، به این سوال پارسخ دادیم که جرم بی حجابی و کشف حجاب چیست و سپس، در مورد مجازات زنان بی حجاب، توضیح دادیم. همچنین، گفتیم که مطابق قانون مجازات اسلامی، مجازات زنان بی حجاب، حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی از پنجاه تا پانصد هزار ریال می باشد.
ماهیت حجاب، ماهیتی تربیتی، انسان‌ساز و فساد زُداست. در نقطه مقابل، بدحجابی و بی حجابی دو پدیده شومی است که ماهیتی ضد تربیتی، انسانی و فسادزا دارد. رواج این دو پدیده، عواقب شومی را برای امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه به دنبال دارد.
بدحجابی و بی حجابی چالش بزرگی پیش روی نظام اسلامی است. با گران شدن اجناس در بازارهای داخلی و خارجی و فشار معیشتی بر مردم، نظام اسلامی سال‌هاست که بیشتر سرمایه انسانی و مالی خود را برای سامان دهی به این حوزه مهم اقتصادی قرار داده و به همین مقدار از سامان دهی و برنامه‌ریزی برای مسائل فرهنگی دور شده است. به حاشیه رفتن مسائل فرهنگی و رها شدن این مسأله مهم و زیربنای تربیتی سبب شده تا بی حجابی و بد حجابی روز به روز در جامعه اسلامی بیشتر و به یک معضل فرهنگی تبدیل شود.
رواج این معضل فرهنگی با امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه در ارتباط است و می تواند بار منفی زیادی را برای جامعه به دنبال داشته باشد. در مقابل حجاب و پوشش اسلامی فواید زیادی را برای جامعه به ارمغان می آورد. از این رو اگر دین‌داری و امنیت بر کشور حاکم باشد، مشکلات دیگر در کنار امنیت قابل حل و تحمل‌پذیر خواهد بود. در ادامه این موضوع تحت سه عنوان مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد.
1. آسیب‌های بدحجابی و بی حجابی در خانواده و جامعه بدحجابی و بی حجابی آسیب‌های فراوانی را برای امنیت اخلاقی و اجتماعی خانواده و جامعه به دنبال دارد. سقوط شخصیت انسانی زن، تأخیر در ازدواج، تحریک شهوت، افزایش طلاق، سستی بنیان‌های اخلاقی خانواده، افزایش التهاب روحی و روانی، انحراف استعدادها، کاهش جذابیت زنان در نزد همسران، پایمال شدن ایمان و فضایل اخلاقی جامعه، افزایش التهاب و ناهنجاری اجتماعی، گسترش فساد اجتماعی، افزایش خشونت و آزار جنسی زنان، ترویج فرهنگ مصرف و زیان های اقتصادی ناشی از آن، پایمال شدن ایمان و فضایل اخلاقی جامعه و ... از جمله این آثار و عواقب منفی بدحجابی و بی حجابی در جامعه و خانواده است.[1]
معتقدند آسیب بدحجابی در جامعه از اعتیاد بیشتر است؛ چراکه در بحث اعتیاد عده‌ای به آن گرایش پیدا می‌کنند در حالی که بی حجابی عامل رواج هوسرانی است و بحث هوی‌وهوس و شهوت‌رانی فراگیر بوده و می تواند همه را تحریک می‌کند؛ از این رو وظیفه حکومت اسلامی فرهنگ‌سازی مناسب و جلوگیری از بی‌حجابی است.[2]
. آثار و برکات حجاب در خانواده و جامعه حجاب و پوشش از مهم ترین زیرساخت های فرهنگی برای رواج امنیت اخلاقی در جوامع بشری است. رواج حجاب در خانواده و جامعه آثار و برکاتی زیادی را به دنبال دارد. پاکیزگی معنوی و تقویت عفاف، جلب محبت و رضای الهی، مصونیت زن و جامعه از لغزش‌ها و مفاسد اجتماعی، تقویت امنیت اجتماعی زنان، افزایش آرامش روانی در جامعه، استحکام پیوند خانواده، جلوگیری از فساد و روابط ناسالم جنسی، تبدیل زن به موجودی ارزشمند و پویا و ... از جمله فواید حجاب و پوشش در جامعه و خانواده است.[3]
. علل بدحجابی و راه‌کارهای جلوگیری از آن بدحجابی و بی حجابی علت های مختلفی به دنبال دارد. ضعف ایمان و باورهای اعتقادی، ضعف حیا، ضعیف شدن روحیه معنوی، سستی و کاهلی خانوده در تربیت، تضعیف جایگاه امر به معروف و نهی از منکر، تهاجم فرهنگی، الگوهای ناهنجار، طرح شعار مخالفت حجاب با آزادی زنان و ... از جمله علت های فردی، خانوادگی و اجتماعی در بی حجابی زنان است.[4] از آن جایی که حجاب مسأله‌ اجتماعی است و در فضای اجتماعی، آسیب فراگیری دارد و همه افراد جامعه را شامل می شود، برای همین نه تنها این امر فردی نیست، بلکه عمومی و با اخلاق و رفتار افراد مختلف سروکار دارد به همین دلیل باید با آن مقابله و از شیوعش جلوگیری شود. برای جلوگیری از این ناهنجاری اجتماعی و رواج فرهنگ حجاب و عفاف راه کارهایی وجود دارد که اگر در خانواده و جامعه عملیاتی شود، می‌تواند تا حدود زیادی امنیت اخلاقی خانواده و جامعه را سامان دهد.