آیتالله میرباقری:
"بعضی میگویند که ما به خاطر گناهانی که داریم خجالت میکشیم که به در خانه خدا برویم! این، حرف درستی نیست.
البته خجالت از خدا خوب است و اگر کسی اهل شرم شد، همین شرمش کارش را درست میکند و احتیاج نیست که به زبان بیاید. شرمندگی بالاترین توبه است. خیلی مهم است که انسان از خدا خجالت بکشد. این، توبه است و خدا هم آن را قبول میکند و حرف هم نمیخواهد...
شب قدر، شبی است که خداوند همه را قبول میکند... گفته است که همه بیایند. خداوند در شب قدر ملائک را میفرستد که صدا بزنند و بگویند که بالا بیایید؛ درها تا آسمان هفتم هم باز است...». (۹۲/۵/۵)
@montzeran
May 11
🌴🍃🌴🍃🌴🍃
🌴#سلام_روز_هجدهم_رمضان_بخیر
🌷روز هجدهم و مادر هجده ساله
هیزم و آتش و مسمار در و آلاله
🌷ناله فضه بیا درهمه عالم پیچید
محسنم، رفت تنم سوخت میان شعله
🍃#التماس_دعا🍃https://eitaa.com/montzeran
حرف های من و خدا_۱۸.mp3
4.21M
#حرفهای_من_و_خدا
✍لیله القدرت از راه میرسد،
و باید پنجه در پنجه آسمان، به آغوشت متصل شوم...
✨و من می ترسم؛
این چند ساعت از روشن ترین سیاهیِ زمین را، به غفلت تباه کنم...@montzeran
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم جمیع رفقای محبوب خدا🌹
رفقای شب زنده دار
مرحوم ملکی تبریزی درباره آمادگی قبلی برای درک شب قدر چنین می گوید «سالک باید از قبل، خود را آماده سازد و مقدمات عبادت در چنین شبی را فراهم آورد؛ مثلاً باید در طول سال، جای مناسب، پوشاک مناسب و طاهر، عطر مناسب و دعاهای خاص این شب را آماده کند و برای سخن گفتن با مولایش کلمات پرشور و عمیقی برگزیند. او باید از قبل در پی شناسایی مستحقانی باشد تا در این شب به آنان صدقه بدهد
1_8469699.mp3
13.53M
🔊 استاد میرباقری | قرائت کامل مناجاتِ ابوحمزهٔ ثُمالی، ۱۳۹۵
🔍 الهي لا تُؤَدِّبْني بِعُقوُبَتِكَ وَلا تَمْكُرْ بي في حيلَتِكَ...
از بهترین کارها در شب قدر غفلت نکنیم؛ از پدر و مادر خود حلالیت بطلبیم و به آنها محبت کنیم و با اشک از آنها بخواهیم برای ما دعا کنند. اگر از این دنیا رفتهاند، حتماً برایشان خیراتی بفرستیم و برای علوّ مقامشان دعا کنیم.
برای دیگران دعا کنیم و دوستانمان را تک تک نام ببریم و محتاجان به دعا را فراموش نکنیم. وقتی خدا محبت ما را به دیگران ببیند، بیشتر به ما محبت خواهد کرد. دلهایمان را از کینهها خالی کنیم و همدیگر را در دل ببخشیم تا خدا هم با سهولت بیشتری ما را ببخشد.
برای مریضها بهویژه آنها که میشناسیم صمیمانه دعا کنیم و به فقیران رسیدگی کنیم و به بستگان محبتمان را یادآوری نماییم. قبل از آنکه کسی به ما التماس دعا بگوید، برایش ملتمسانه دعا کنیم.
اگر میخواهیم شبهای قدر به عبادت در تنهایی بپردازیم، لااقل بخشی از شب را در میان جمع مردم حاضر باشیم تا به تواضع نزدیکتر باشد، و از نور نیّت مؤمنان بیبهره نگردیم. کم نیستند کسانی که در این شبها با خدا آشتی میکنند، آنگاه خدای مهربان به همه کسانی که در آنجا حضور دارند شادی و رحمت خود را تقسیم میکند. کم نیستند دلدادگانی که خدا هر که در کنار آنها باشد را مورد عنایت خاص خود قرار خواهد داد.
لحظه لحظه شب قدر را پاس بداریم و از ابتدای شب خود را در محضر حضرت ولی عصر(ع) و در بارش رحمت خدا ببینیم. شبهای قدر تابستان کوتاه است. با کمتر غذا خوردن، آمادگی خود را برای بهره برداری بیشتر کنیم.
برای ختم بخیر شدن خود دعا کنیم و اگر کسی مایل بود برای «شهادت» خدا را التماس کند. دعا برای شهید شدن عمر کسی را کوتاه نمیکند، تنها بر معنویت و قدرت روحی افراد میافزاید و انسان را به سیدالشهدا(ع) نزدیک میکند.