#در_محضر_معصومین
🔰امام حسین علیه السلام:
✍خداوند قائم ما را از پس پرده غیبت بیرون مى آورد ؛
آن گاه او از ستم گران انتقام مى گیرد.
📚 إثباة الهداه، ج. ۷، ص. ۱۳۸.
#حدیث_روز
➰✳️➰✳️➰
هدایت شده از گزیده دینی روشنگری
❗️[خانمها] زینت خود را آشکار نکنند مگر برای شوهران، پدران و ...(محارمشان)
📖 سوره نور آیه ۳۱
✅ احادیثی در مورد اهمیت بسیار زیاد و فوق العاده امر به معروف و نهی از منکر
👈 بخش اول
🔸امام على علیه السلام :
همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر چون قطره اى است در درياى عميق.
(نهج البلاغه(صبحی صالح) ص۵۴۲ ح۳۷۴)
🔸رسول الله صلى الله عليه و آله و سلم:
هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند و نيكانشان دعا كنند امّا دعايشان مستجاب نشود .
(کافی(ط - الاسلامیه) ج۲ ص۳۷۴ {شبیه این حدیث در امالى(صدوق) ص۳۰۸})
🔸امام باقر علیه السلام :
خداى تعالى به شعيب پيامبر وحى فرمود كه: من صد هزار نفر از قوم تو را عذاب خواهم كرد: چهل هزار نفر بدكار را، شصت هزار نفر از نيكانشان را. شعيب عرض كرد: پروردگارا! بدكاران سزاوارند اما نيكان چرا؟ خداى عز و جل به او وحى فرمود كه: آنان با گناهكاران راه آمدند و به خاطر خشم من به خشم نيامدند.
(كافى(ط - الاسلامیه) ج۵ ص۵۶ ح۱)
🔸امام علی علیه السلام:
كسى كه منكر را با قلب و دست و زبانش انكار نكند، مرده اى است ميان زندگان.
(تهذيب الأحكام(تحقیق خرسان) ج۶ ص۱۸۱ ح۳۷۴)
🔸حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم :
گروهى هستند كه نه پيامبرند و نه شهيد ولى مردم به مقامى كه خداوند به خاطر امر به معروف و نهى از منكر به آنان عطا فرموده غبطه مى خورند.
(مستدرک الوسایل و مستنبط المسایل ج۱۲ ص۱۸۲)
🔸حضرت امام محمد باقر علیه السلام :
امر به معروف و نهى از منكر دو واجب بزرگ الهى مى باشند كه ساير واجبات با آنها بر پا مى مانند و بوسيله اين دو راه ها امن و كسب و كار مردم حلال مى شود. با اين دو واجب است كه داد ستمديدگان ستانده مى شود و زمين آباد مى گردد.
(وسایل الشیعه ج۱۶ ص۱۱۹ ح۲۱۱۳۲)
🔸امام علی علیه السلام:
در وصيّت به فرزندان بزرگوارشان امام حسن و امام حسین (عليهما السلام) فرمودند:
شما را به تقواى الهى و امر به معروف و نهى از منكر سفارش مى كنم.
(نهج البلاغه نامه۴۷)
Clip-Panahian-DindariAsoone-64k.mp3
2.51M
❓چرا آدمها فکر میکنن دینداری سخته، ولی خدا گفته دینداری آسونه؟
✨دعا برای تعجیل در فرج
بسم الله الرحمن الرحیم
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ
همچنین دعای زیر را هم بخوانیم:
✨ اللهم عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر
و اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّينَ عَنْهُ وَ الْمُسَارِعِينَ إِلَيْهِ فِي قَضَاءِ حَوَائِجِهِ وَ الْمُحَامِينَ عَنْهُ وَ السَّابِقِينَ إِلَى إِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْه به حق محمد و آل محمد(صلی الله علیه و آله)
نکته های معنوی / تنهاییهای انسان
انسان موجودی تنهاست و نمیتواند تنهاییاش را جز با خدا برطرف کند. بهترین رفاقتها با آدمها در این دنیا، در نهایت طوری میشود که باز انسان به تنهایی خود بازمیگردد. تنهایی انسان تقصیر کسی نیست، نباید دنبال مقصر بگردیم. انسان فقط با خدای خودش انس میگیرد و از تنهایی بیرون می آید.
(علیرضا پناهیان)
🌷 امام صادق (ع):
(خداوند) مردمى را به مصيبت ها گرفتار كرد، ولى آنان #صبر كردند، در نتيجه، آن مصيبت ها براى آنان به نعمت تبدیل شد.
📗تهذيبالأحكام ج۶ ص۳۷۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج محمود کریمی گفته بود به دلیل بافت محله چیذر و ازدحام هنگام اتمام مراسم عملا هیأتش مخالف پروتکلها بود و آن را تعطیل کرد اما حالا این یک هیأت سیار است، وانت و یک سیستم صوت معمولی و یک نوکری مخلصانه و باصفا!
حاج محمود آقای کریمی! دم شما گرم!
« اکبرزاده»
#ما_ملت_امام_حسینیم
با عرض سلام خدمت همه دوستداران اقا ابا عبدالله خدمت خانمها واقایان محترم ان شاء الله
همه در صحت وسلامتی باشند واماده برای عزای اقا امام حسین🍀
قابل توجه خانم ها :یک پیشنهاد داشتم برامحرم اگه دوست داشتید می تونید امسال به خاطر شرایط کروناتوخونه ها تون ومخصوصاآشپزخانه ها تون اجراکنید🍀🍀🍀ا-اول اینکه هرطوری شده یک پرچم درخانه ها تون بزنید۲-یک پرچم خوشکل امام حسینی توورودی آشپزخانه تون بزنیدوبه اهل خونه هم بگید من این دهه رابه نیت آشپزخانه امام حسین( ع )توآشپژخانه خودمون خدمت می کنم هر غذایی که دوست دارید می تونیدسفارش بدیدتابراتون آماده کنم ازصبحانه،ناهار،شام گرفته تاچای روضه و آب خنک دادن به اهل منزل ۳- قابل توجه آقایان محترم :به اهل خانه بگوییداین چند وقته شما هم میتوانیدتوآشپزخانه امام حسین (ع) خدمت کنید حتی به اندازه یک استکان جابه جا کردن برا مجلس امام حسین( ع).۴-هرروزیک زیارت عاشوراهمراه بایک روضه توی خونه ومخصوصاتوآشپزخانه گوش کنیدیابخونیدو برافرج آقا صاحب الزمان (عج)وسلامتی آن و شفای مریض هاوبرطرف شدن این بلاوبیماری دعاکنیدوبرای برآورده شدن حاجات همه بندگان خداوند هم دعای خیربکنید که همه آنان به خودتان بازمی گردد.۵-حتمادرآشپزخانه تاااونجایی که میشه بدون وضودراین ایام واردنشوید.🍀بیایدامسال همه باهم خانه های خودراحسینیه و آشپزخانه ی امام حسین (ع)کنیم تافرزندان مان ببیندودرذهن خودبراآینده ذخیره کنند،شایدآثارنیکی شود برای بعدازما✔️✔️✔️
🌹مرحوم علامه مجلسی:
اگر انسان به طب نقل شده از ائمه اطهار(علیهم السلام)عمل کند، به بیماری مبتلا نمیشود، زیرا آنان عالم به خواص خوردنیها و سبزیها و چیزهای دیگر هستند.
#طب_اسلامی
#دفتر_آیت_الله_تبریزیان
✅ ارتباط متقابل روح و بدن و درمان بیماری ها با روزه و نماز
آیت الله تبریزیان :
🍀 ما در طب اسلامی به ارتباط روح وبدن قائل هستیم چون در بحث تعادل اخلاط اربعه این مسئله وجود دارد که در صورتی که تعادل این اخلاط از بین برود علاوه بر بیماری های جسمی، می تواند منشا ایجاد بیماری های روحی باشد .
🍀 برای مثال عقیده ما بر این است افرادی که عصبانی هستند صفراوی مزاج هستند وخود خلط صفراء باعث ایجاد حالت (روحی) همچون عصبانیت، استرس، دلشوره، عجله، مخالفت با بسیاری از امور، و تکبر می شود. بنابر این هر چند حالات بالا همانند حالات عصبانیت، استرس و... جزو حالات اخلاقی هست اما ارتباط مستقیمی با خلط صفراء دارد.
🍀 راجع به انسان های سودایی ویژگی هایی همچون وسواس زیاد، داشتن تردید در انجام امور را دارا می باشند این انسان ها بیشتر در معرض افسردگی هستند، ولی در عین حال این افراد، افراد سنگین، وزین وباوقار وعاقبت اندیش هستند ونسبتاً دارای نظرات مثبت (بر پایه تعقل) هستند .
بنابراین اخلاط دیگر همچون سوداء که در بالا ذکر شد می تواند روی اخلاق ورفتار انسان اثر جدی داشته باشند .
🍀 بنابراین یک پیوستگی بین بیماری های روح وبیماری های جسم وجود دارد .
🍀 افرادی که دموی مزاج هستند (غلبه خون دارند) از ویژگی این افراد این است که همیشه حالت سرخوشی دارند، افراد دست ودلبازی هستند (بخشنده هستند)، همچنین این افراد ممکن است اعمال غیرمنتظره را نیز بیشتر از بقیه انجام می دهند .
🍀 طبق فرمایش روایات وائمه وپیامبر از ما خواسته شده این طبایع چهارگانه را به حالت تعادل نزدیک کنیم و اجازه ندهیم یکی از این طبایع چهارگانه بر ما غلبه کند (زیرا سبب بروز بیماری روحی وجسمی ) می گردد.
❔حال سوال پیش می آید برای مثال شخصی که صفراوی مزاج است چگونه عصبانیت خود را کنترل کند ؟
✅ در مورد اینکه فرض می گیریم فردی صفراوی مزاج است وحالت عصانیت دارد دو نوع راه کنترل عصبانیت وجود دارد:
شخصی که صفراوی مزاج است این شخص ذاتاً انسان نسبتاٌ عصبانی است، یک روش کنترل عصبانیت این است که این شخص روی خود کار کند وعصبانیت خود را کنترل کند (از روش افزایش قدرت اراده و...)
و روش راحت تر این است که با تنظیم نوع مواد غذایی و یا دارویی که صفرا را از بین می برد صفرا را مهار کند و از ریشه این حالت عصبانیت را از بین می برد که روش دوم پایدارتر وموثرتر است .
🌷 همه می دانند کسی که روزه میگیرد هم از نظر معنوی به مرحله بالاتری می رسد هم از نظر جسمی سلامتی بیشتری را کسب می کند زیرا پیامبر (ص) می فرماید: روزه بگیرید تا سالم شوید، روزه هم سلامتی جسمی می آورد هم ایمان، باور، اعتقاد، ارتقاء معنوی را سبب می شود .
🌷 ما می بینیم گناه، وجرم وجنایت در ماه رمضان کمتر می شود وروزه داری تاثیرات قوی بر سلامتی رفتاری وجسمی است.
🌷امروزه تمام دنیا اثر روزه بر ایجاد سلامتی، اثر روزه بر روی روح وروان را پذیرفته اند واثرات مثبت این عمل (روزه داری) که سفارش پیامبر و دین ما بوده است در تمام دنیا منعکس شده است.
🔴رستگاری در امر به معروف و نهی از منکر است
📍ﻭَﻟْﺘَﻜُﻦ ﻣِّﻨْﻜُﻢْ ﺃُﻣَّﺔٌ ﻳَﺪْﻋُﻮﻥَ ﺇِﻟَﻲ ﺍﻟْﺨَﻴْﺮِ ﻭَﻳَﺄْﻣُﺮُﻭﻥَ ﺑِﺎﻟْﻤَﻌْﺮُﻭﻑِ ﻭَ ﻳَﻨْﻬَﻮْﻥَ ﻋَﻦِ ﺍﻟْﻤُﻨْﻜَﺮِ ﻭَﺃُﻭْﻟَﺌِﻚَ ﻫُﻢُ ﺍﻟْﻤُﻔْﻠِﺤُﻮﻥَ
(سوره آل عمران آیه ۱۰۴)
📍ﻭ ﺍﺯ ﻣﻴﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﮔﺮﻭهی ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻛﻪ (ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ) ﺑﻪ ﺧﻴﺮ ﺩﻋﻮﺕ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ ﻭ ﺍﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭنهی ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺳﺘﮕﺎﺭﺍﻧﻨﺪ.✳✳✳
📍ﻗﺮﺍﺭﮔﺮﻓﺘﻦ ﺁﻳﻪ ی ﺍﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭنهی ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺩﻭ ﺁﻳﻪ ﺍی ﻛﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺍﺗّﺤﺎﺩ ﻭ ﻳﻜﭙﺎرچگی میﺩﻫﺪ، ﺷﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻧﻈﺎم ﺍﺟﺘﻤﺎعط ﻣﺘﻔﺮّﻕ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻢ ﭘﺎﺷﻴﺪﻩ، ﻳﺎ ﻗﺪﺭﺕ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﺧﻴﺮ ﻭ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻳﺎ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﭼﻨﻴﻦ ﺩﻋﻮﺕ هایی ﻣﺆﺛّﺮ ﻭ ﻛﺎﺭﺳﺎﺯ ﻧﻴﺴﺖ.
ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻣﺮﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭنهی ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ، ﺭﻭﺍﻳﺎﺕ ﺑﺴﻴﺎﺭی ﺁﻣﺪﻩ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻧﻘﻞ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﺮﻑ ﻧﻈﺮ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺑﺴﻨﺪﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﻛﻪ علی ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎم ﻓﺮﻣﻮﺩ: «ﺍﮔﺮ ﺍﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭ نهی ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ ترک شود،کارهای نیک و خیر تعطیل و اشرار و بدان برخوبان مسلط می ﺷﻮﻧﺪ».✴✴✴
#کلام_وحی
🔺سه) اقتصاد (1)
🔹اقتصاد یک نقطهی کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادّیّات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید. تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی بر تولید انبوه و باکیفیّت، و توزیع عدالتمحور، و مصرف بهاندازه و بیاسراف، و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تأکید شده، بهخاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد. «بيانيه گام دوم»
#كلام_رهبري
💢 اگر امروز #ماهواره و تماشای #عریانی و خیانت و تعصب زادیی به خانه ات آوردی، بدان تو هم در قتل و تجاوز و خشونت شریکی!!!
♨️ این غریزه هر چه #بی_مهارتر، #وحشی_تر
4_5855195727700953180.mp3
955.3K
🔸 اهمیت و نحوه کنترل نفس
✔️دو دقیقه کنترل کن، بعدش میفهمی سخت نبوده...
👤 استاد رائفی پور
❓چرا عزاداری امام حسین(ع) از روز اول محرم شروع میشود؟
1️⃣ امام رضا(ع) میفرماید: «از اول دهۀ محرم، حزن و اندوه در چهرۀ پدرم دیده میشد و حالت عزادار به خود میگرفت و روز دهم، روز مصیبت و گریۀ او بود» (امالی صدوق/۱۲۸)
2️⃣ عزاداران با ده شب عزاداری، در واقع خود را برای حضور در غم بزرگ عاشورا آماده میکنند.
3️⃣ یک دهه عزاداری قبل از عاشورا میتواند موجب کسب توجه و سوز دل در روز عاشورا باشد. کسانی که دل غافلی دارند یا در اثر توجه به تعلقات دنیا احساس محبتشان به امام حسین(ع) کم شده، ده روز فرصت دارند تا در محافل عزاداری با شنیدن مواعظ و معارف دینی آمادگی لازم را کسب کنند تا مبادا در روز مصیبت بزرگ عاشورا بیاحساس و بیتوجه باشند.
علیرضا پناهیان- ۲۰ مهر ۹۴