19.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2️⃣ کلیپ دوم همایش :
✅برگزاری همایش ۵۰۰۰ نفری مردمی مطالبه گری طرح عفاف و حجاب با حضور پرشور برادران و خواهران دغدغه مند و خانواده معظم شهدا
با دو هدف :
۱. بازنگری جامع و مانع لایحه عفاف و حجاب
۲. چرایی ترک فعل ۳۲ ارگان حکومتی و دولتی در حوزه عفاف و حجاب ، فضای مجازی و جنگ نرم ؟
42.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3️⃣ کلیپ سوم همایش :
✅برگزاری همایش ۵۰۰۰ نفری مردمی مطالبه گری طرح عفاف و حجاب با حضور پرشور برادران و خواهران دغدغه مند و خانواده معظم شهدا
💎 سردار حاج سعید قاسمی :
آقا فرمودند خرمشهر ها در پیش داریم یعنی چه ؟
از نظر من یعنی (در فتنه اخیر) خرمشهری فتح شد که مثل فتنه های گذشته عوامل داخلی و خارجی داشت
از نظر من پیچیده تر از داعش خارجی ، داعش داخلی داریم ؛ اتوکشیده ، یقه سه سانتی ، عبا عمامه ، سردار ، دکتر .....
سید مرتضی آوینی می گه نبرد آخرالزمانی ما نه با آمریکا و اسرائیل بلکه با اسلام آمریکائی است که اگر این اسلام آمریکائی به ۱۰۰۰ شب هم بیانجامد به شب قدری به غیرت انقلابی شما فرو خواهد ریخت
منتظران گناه نمیکنند
این سه کلیپ که گذاشته شد در کانال مال دیروز همایش مردمی ۵۰۰۰ هزاری نفر در تهران هست
بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ۚ وَمَا أَنَا عَلَيْكُمْ بِحَفِيظٍ ﴿٨٦﴾
آنچه خدا [در کسب و کارتان از سود و بهره پس از پرداخت حق مردم] باقی می گذارد، برای شما بهتر است اگر مؤمن باشید، و من بر شما نگهبان نیستم.
آیه ۸۶ سوره هود
شناخت واقعی دارای ویژگىهایی است که عبارت است از اینکه: اولاً، از منابع معتبر و موثق و مستند اخذ شود. ثانیاً، گستره اش شامل آموزه هاى اعتقادى، اخلاقى و عبادى گردد. ثالثاً، از آنجا که امام الگوى عملى براى انسانها است، به ابعاد فکرى، عملى و روحى امام نیز ناظر باشد.
اما این شناخت از سه راه - که مکمل یکدیگرند - حاصل مى شود:
یکم. مطالعه تاریخ زندگانى آنان؛ مطالعه سرگذشت و سیره آنان؛ خصوصاً در باب فضایل، مناقب و خصوصیات آنان - از قبیل: شجاعت، مردانگى، ایثار، تواضع، صبر، فرزانگى و... - انسان را متوجه مقام والاى آن بزرگواران مىکند و جذبه و کشش خاصى نسبت به آن فرزانگان در روح انسان، حاکم مىشود.
دوم. مطالعه و تفکّر در سخنان ایشان؛ اسلام تفکر را موجب بصیرت (الحیاه، ج ۱، ص ۸، ح۳)، دعوت کننده به عمل نیک (همان، ح ۹)، پدید آورنده نور (همان، ص ۴۹، ح ۱۸)، نشانه حیات و زنده بودن قلب بصیر مىداند(همان، ص ۴۸، ح ۵).
مطالعه و تفکّر در آثار فکرى امامان، هر چند کار مشکلى به نظر مىرسد؛ ولى بسیار سودمند است. این امر علاوه بر آن که باعث شناخت شخصیت آن بزرگواران و ایجاد محبت آنان در دل مىشود؛ سرمایه بزرگى براى روح بشر به شمار مىرود. همان طور که فراگیرى فصول یک کتاب، باید با تحقیق و دقت کامل و رجوع به استاد و... قرین باشد؛ مطالعه و اندیشه و تفکر در آثار ائمه(ع) نیز، باید با استفاده از استادان فن و مراجعه به کتابهایى که در شرح سخنان آنان به رشته تحریر درآمده، همراه باشد.
سوم. شناخت خدا: اگر ما خداوند و صفات و اسماى او را به طور حقیقى بشناسیم، مىتوانیم انسانهاى کامل راستین (امامان) را نیز بشناسیم؛ زیرا آنان آینه تمامنماى صفات جمال و جلال حضرت حقاند و در تسمیه به اسماى الهى، از تمامى موجودات عالم امکان برترند. بر این اساس، با شناخت خدا و صفات او، مىتوانیم به اوصاف و ویژگىهاى امامان نیز واقف گردیم. شاید دعایى که سفارش شده در زمان غیبت بعد از نماز زیاد خوانده شود، ناظر به همین حقیقت باشد:
«اللهم عرفنى نفسک فانک ان لم تعرفنى نفسک لم اعرف رسولک اللهم عرفنى رسولک فانک ان لم تعرفنى رسولک لم اعرف حجتک اللهم عرفنى حجتک فانک ان لم تعرفنى حجتک ضللت عن دینى؛ خداوندا! خود را به من بشناسان که اگر خود را به من نشناسانى پیغمبر را نمىشناسم؛ خدایا! پیغمبرت را به من بشناسان که اگر به پیامبر معرفت پیدا نکنم، نمىتوانم امامم را بشناسم؛ خدایا! حجت و امامت را به من بشناسان که اگر امام را نشناسم، در دین خود گمراهم» (مفاتیحالجنان، دعا در غیبت امام زمان(عج)).
اولین شرط انتظار؛ معرفت است تا انسان میهمان خود را نشناسد و از خصوصیات خوب او مطلع نباشد منتظر او نخواهد شد. تنها هنگامى انسان در انتظار کسى مىنشیند که او را خوب بشناسد اما اگر انسان کسى را نشناسد و بداند که آن شخص خواهد آمد برایش اهمیتى نخواهد داشت و منتظر او نخواهد ماند. در مورد انتظار امام زمان هم چنین است. کسانى که آن حضرت را نمىشناسند مانند کفار و یا اهل ادیان دیگر، هرگز انتظار او را نمىکشند اما کسانى که او را مىشناسند و ارزش او را مىشناسند و مقام او را مىدانند منتظر او مىمانند.