تمرین کنید!
هر وقت عصبانی شدید به خود یادآوری کنید که خشم و عصبانیت نه تنها برای شما بلکه برای هیچکس مفید نیست و میتواند باعث به وجود آمدن مشکلاتی نیز شود. پس کنترل عصبانیت و تلاش برای غلبه کردن به خشم یک امر مهم است.
در زمان عصبانیت فراموش نکنید که سلامتی شما چقدر میتواند به خطر افتد. همچنین بهتر است خود را در جای فردی قرار دهید که از دست وی عصبانی شدهاید، به این فکر کنید که شاید این اشتباه از شما سر میزد.
فراموش نکنید که عصبانیت میتواند باعث شود تصمیمی بگیرید یا رفتاری را انجام دهید که باعث پشیمانی شما گردد. این مهمترین موضوعی است که در لحظه شروع عصبانیت باید به خود یاد آور شوید
با تمرین بر روی کنترل خشم، به تدریج تسلط بیشتری بر روی احساسات، عصبانیت و خشم خود خواهید داشت که مهارت رفتاری ممتازی محسوب می شود و به شما در زمان های زیادی کمک خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 دکتر انوشه : همه ی ادیان و مذاهب در جهان رو بررسی کردم. اسلام کامل ترین است و شیعه جلوه ناب اسلام محمدی است.
✅ توصیه مهم امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت، برای شفای بیماران و کاهش مرگ و میر
👈 اگر انسان اعتقادش شد که خوب میشود از این مرض، این کمک میکند به اعاده صحت و اگر نظرش این طور شد که در این مرض دیگر خوب نمیشود، این او را رو به هلاکت زودتر میبرد.
🌹امام خمینی خطاب به وزارت بهداشت، پزشکان و پرستاران:
🔸 «یکی از اموری که کمک میکند به خوب شدن مریضها و اعاده صحت برای آنها، این است که پزشک آنها، پرستار آنها، به آنها تقویت روانی بدهد. اگر انسان اعتقادش شد که خوب میشود از این مرض، این کمک میکند به اعاده صحت، و اگر نظرش این طور شد که در این مرض دیگر خوب نمیشود، این او را رو به هلاکت زودتر میبرد. و این به عهده پزشکان است و پرستارهاست. چه پرستارها از خانمها و برای خانمها باشند و چه از آقایان و برای آقایان باشند، این نکته را باید در نظر داشته باشند که عطوفت به آنها و امید دادن به آنها و وعده سلامت به اذن اللَّه برای آنها، کمک میکند به صحت آنها. کمک شماست برای کارهایی که انجام میدهید، هر چه خوب رفتار کنید با آنها برای شما پیش خدای تبارک و تعالی اجْر است.
🔸فرضاً یک مریضی به نظر شما حتماً از این مرض نجات پیدا نمیکند، لکن اولًا اینکه دست غیب هم در کار هست که آن ماورای نظر امثال ماست و شما هم مأیوس نباشید. و ثانیاً اینکه چه بهتر که یک مریضی که از این دنیا میخواهد برود با دل خوش از شما برود، با امید باشد. این طور نباشد که به او گفته بشود تو خوب نمیشوی. همین در زود مردن او و در طولانی شدن مرض او کمک میکند و با دل افسرده از این دنیا میرود. لکن اگر به او امید دادید، محبت کردید، خدمت صادقانه کردید، با روی خوش خدمت کردید به این مریضها که افسردهاند اکثراً، اگر این طور باشد، بر فرض اینکه از این دنیا هم برود با یک روح امیدوار و شیرین از این دنیا میرود و این برای شما ارزشمند است خیلی.»
📗صحیفه امام، ج۱۸ ص۲۳۳
📌برگزاری جلسه مجازی سخرانی علیرضا پناهیان با موضوع:
👈🏼استقبال از نیمه شعبان
🔻امروز ۱۵فروردین - ساعت ۱۸
🔻پخش زنده اینترنتی از طریق:
🔸کانال آپارات
aparat.com/panahian_ir/live
🔸صفحه اینستاگرام
instagram.com/Panahian_ir
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 مقام "صبر" در کلام رهبر معظم انقلاب