⚠️ #برهنگی_نسخه_شکست_خورده_غرب
خشونت علیه زنان در جهان، مسئله ای جهانی است و در اغلب کشورهای دنیا مشاهده می شود. با تأسف ٧٥ درصد عاملان این گونه خشونت ها، همسران یا نزدیکان آنان هستند. 😱
👈در آلمان ٤٠ میلیون زن، مورد اعمال زور و خشونت همسران خود هستند.
👈 ٩٠ در صد دختران دوازده تا شانزده ساله ای که در این کشور صاحب فرزند شده اند، مورد سوء استفاده جنسی پدر، پدر ناتنی یا یکی از اعضای خانواده خود قرار گرفته اند!
👈در نروژ ٢٥ درصد زنان مورد سوء استفاده نزدیکان خود قرار گرفته اند!
👈در آمریکا در هر ٦ دقیق به یک زن تجاوز می شود!
📙دختران آفتاب، ص۱۲۳
#پویش_حجاب_فاطمے
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
🔆 مهدی جان!
اوایل برایت دلنوشته مینوشتم اما حالا دیگر دلم خودش مینویسد.
🔹 خواستم از «دردم» بنویسم اما دلم میگوید دردِ شما، خودِ «من»ام. خواستم از «بیکسی»ام بنویسم اما دلم میگوید تنهاتر از شما در عالم نیست. خواستم بنویسم «دلم از روزگار گرفته»
اما دلم میگوید خودم در خون به دل کردنِ شما کم نگذاشتهام.
✒️ قلم کم آورد، از دستم افتاد. به راستی که وسعت مظلومیت شما قابل نوشتن نیست.
🌸 دلنوشته مهدوی
#مهدویت
🔺شش) عزت ملی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن (3)
🔹دولت جمهوری اسلامی باید مرزبندی خود را با آنها با دقّت حفظ کند؛ از ارزشهای انقلابی و ملّی خود، یک گام هم عقبنشینی نکند؛ از تهدیدهای پوچ آنان نهراسد؛ و در همهحال، عزّت کشور و ملّت خود را در نظر داشته باشد و حکیمانه و مصلحتجویانه و البتّه از موضع انقلابی، مشکلات قابل حلّ خود را با آنان حل کند. در مورد آمریکا حلّ هیچ مشکلی متصوّر نیست و مذاکره با آن جز زیان مادّی و معنوی محصولی نخواهد داشت. «بيانيه گام دوم»
#كلام_رهبري
دربارۀ #ماهواره_و_خانواده حتما این فایل رو گوش کنید و حتما برسونید به دست کسایی که #ماهواره دارن. توی این فایل حرفای #نتانیاهو #نخست_وزیر_اسرائیل اومده که واقعا قابل توجهه.
#پرسمان_تربیتی_خانواده
#هزارویک_نکته_پیرامون_امام_زمان
⭕️ نگاهی کلّی به روایات مهدویت
🔹 ۹۱حدیث: #امامان ۱۲نفرند، اَولّشان #علی و آخرشان #مهدی هست و ۴۷حدیث: #مهدی همنام و هم کُنیه #رسول خداست.
۳۸۹حدیث: ❣مهدی از عترت پیغمبرست
۲۱۴حدیث: ❣مهدی از اولاد علیست
۱۹۲حدیث: 💕مهدی از اولاد فاطمست
۱۴۸حدیث: 💕مهدی از اولاد حُسین است
۱۸۵حدیث: 💜مهدی از اولاد امام سجادست
۱۰۳حدیث: 💜مهدی از اولاد امام باقرست
۱۰۳حدیث: 🤍مهدی از اولاد امام صادق است
۹۹حدیث: 🤍مهدی ششمین اولاد امام صادق است
۱۰۱حدیث: 💙مهدی از اولاد امام کاظم است
۹۵حدیث: او، چهارمین اولاد امام رضاست
۹۰حدیث: او سومین فرزند امام جوادست
۹۰حدیث: ❤️مهدی از اولاد امام هادیست
۱۴۵حدیث: 🧡مهدی فرزند امام عسکریست
۱۴۸حدیث: نام پدرِ 🧡مهدی، حسن است
📚 منتخب الاثر، تالیف آیت الله صافی
🥀بِدَمِ المَظلوم،عَجِّل الفَرَجَ المَظلوم🥀
@montzeran
در روایت است که دین داری در آخر الزمان، مثل گرفتن آتش در دست است، چرا دین داری در این زمان، سخت تر از زمان های دیگر است؟ اصولاً در عصر نزدیک به ظهور، مردم از دین فاصله می گیرند یا این که به طرف دین بیشتر می آیند؟
در ابتدا با استفاده از برخى روایات، تصویرى از وضعیت دینى در آخرالزمان ارائه مى شود:
«اسلام و ایمان، غریب مى شود، همان طور که در ابتدا غریب بود»،
«مساجد از نظر ظاهرى آباد، ولى از نظر هدایت خراب هستند»،
«انسان دین خود را مى فروشد، به گونه اى که ممکن است صبح مؤمن باشد و عصر کافر شود یا عصر، مؤمن باشد و صبح کافر گردد»،
جو عمومى و حاکم، جو کفر و بى دینى است؛ به گونه اى که حتى بعضى از مؤمنان را نیز متزلزل کرده و به کفر دعوت مى کند»،
«ملت هاى دیگر از ادیان خود، گمراه مى شوند»،
«هر کس که پرچم گمراهى بلند کند، هوادارانى خواهد یافت»،
«با عقاید اسلامى - حتى ایمان به خدا - به طور علنى برخورد مى شود» ر.ک: معجم احادیث امام مهدى، ج ۱، صص ۸۷، ۷۱، ۴۴، ۳۱ و... از پیامبر اکرم«ص».،
«شنیدن حقایق قرآن، بر مردم گران آید؛ اما شنیدن باطل آسان است»،
«مردم نسبت به وقت نماز، بى اعتنا مى شوند» ر.ک: بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۲۵۶- ۲۶۰؛ حضرت مهدى از ظهور تا پیروزى، ص ۲۵۰-۲۴۹.،
«بدعت ها ظاهر و زیاد شود»،
«مردم نسبت به وقت نماز، بى اعتنا مى شوند» ر.ک: بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۲۵۶- ۲۶۰؛ حضرت مهدى از ظهور تا پیروزى، ص ۲۵۰-۲۴۹.،
«بدعت ها ظاهر و زیاد شود»،
«حلال، حرام شود و حرام، حلال» و... ر.ک: معجم احادیث امام مهدى، ج ۳، ص ۲۱۸ ؛ منتخب الاثر، ص ۵۲۷، و....
مجموع این جملات نورانى، بیانگر وجود نوعى تحیر، پس رفت اعتقادى، ظاهرسازى و رنگ باختن دیندارى در آخرالزمان است. چنان که حضرت على«ع» نیز به این مطلب اشاره فرموده است:
«یکون حیره و غیبه تضل فیها اقوام و تهتدى فیها آخرون»؛ الغیبة نعمانى، ص ۱۰۴ ؛ تاریخ غیبت کبرى، ص ۲۴۶.؛ «غیبت و حیرتى پیش خواهد آمد که گروه هایى گمراه مى شوند و دسته اى دیگر هدایت مى یابند».
وضعیت دیندارى در آخرالزمان سخت و شکننده و میزان رویگردانى اغلب مردم از دستورات الهى، زیادتر است. این مسئله دلایل مختلفى مى تواند داشته باشد، از جمله:
۱. تحریف در آموزه هاى متعالى و راستین دین در این عصر فزونى مى گیرد و ادیان و مکاتب مختلفى شکل مى گیرد؛ این ادیان ساختگى، رنگ و بویى از حقیقت ندارند و تهى از معنویت و باورهاى راستین حق گرایانه هستند.
۱. تحریف در آموزه هاى متعالى و راستین دین در این عصر فزونى مى گیرد و ادیان و مکاتب مختلفى شکل مى گیرد؛ این ادیان ساختگى، رنگ و بویى از حقیقت ندارند و تهى از معنویت و باورهاى راستین حق گرایانه هستند.
در روایات نیز اشاره شده که سرگردانى در عقاید دینى، نتیجه جریانات باطلى است که با جهالت و کنار گذاشتن تفکر در میان امت ظاهر مى شود ر.ک: اشاره الاسلام، ص ۸۶؛ بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۲۲۸.
.
۲. غول هاى ارتباط جمعى و رسانه اى، به شدت با اسلام درگیر مى شوند و با انواع تخریب ها و تحریف ها و سیاه نمایى ها، سعى بر آن دارند که چهره خشن و سیاهى از اسلام و دین نشان دهند و در این کار، چنان ماهرانه و شیطنت آمیز واقعیت ها را تحریف و تخریب مى کنند که حتى برخى از مسلمانان نیز دچار تردید مى شوند و گاه از دین خود شرمنده مى شوند، و از طرفى دیگر، ظواهر دنیا را چنان فریبنده و زیبا جلوه مى دهند و انواع فساد و فحشا را در جامعه پخش مى کنند، به گونه اى که مردم در کنترل کردن امیال و غرایز خود باید مجاهدت و تلاش فراوان کنند. بازار فسادهاى مالى و اخلاقى، چنان گرم مى شود که برخى، همه چیز را به فراموشى مى سپرند و حتى انسانیت را زیر پا قرار مى دهند روشن است که با فساد علنى دنیاى امروز، حفظ دین و معنویت، بسیار مشکل است.
۳. مردم از محتواى اسلام و قرآن و حقیقت آن دور مى شوند. این دور شدن به چند شکل اتفاق مى افتد. توجه بیش از حد به ظاهر و غفلت از محتوا و پیام؛ یعنى، مردم به جاى این که دنبال فهم معانى قرآن باشند، بیشتر به خواندن آن و لحن و صوت ارزش بدهند ر.ک: بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۱۹۰..
همچنین به قدرى معانى مختلف و برداشت هاى غیرمعقول از قرآن عرضه مى شود و به قدرى اختلاف قرائت ها و تکثرگرایى رواج و مقبولیت یابد که معناى اصلى قرآن و منظور الهى از نزول آن در بین مردم گم شود و کسى نداند که منظور خداوند از نزول فلان آیه یا سوره یا کل قرآن و اسلام چیست. در این صورت نیز از قرآن و اسلام، جز اسم چیزى نخواهد ماند، زیرا هر کس حرفى خواهد زد و آن را حرف اسلام و قرآن قلمداد خواهد کرد ر.ک: تفسیر فرات کوفى، ص ۱۳۹..
با این حال نباید از نظر دور داشت که اگر حفظ دین در آخرالزمان دشوار است به همان نسبت عوامل و زمینه هاى دیندار شدن نیز بهتر و بیشتر فراهم است. براى نمونه در هیچ زمانى به اندازه زمان ما ابزار و وسایلى که بتوان با کمک آنها دین را شناخت فراهم نبوده است؛ مانند کتاب، صوت، تصویر و نیز گسترش دانش و معارف. اگر در گذشته شخصى براى استماع حدیثى فرسنگ ها راه بیابان را طى مى نمود، امروز با زدن چند کلید رایانه و یا مراجعه ساده به کتاب ها و نیز امواج رادیویى و تصویرى و... مى تواند به همان اطلاعات دسترسى پیدا کند. علاوه بر آنکه مردم آخرالزمان از عقل و هوش بیشترى برخوردارند.
از امام سجاد«ع» نقل شده که فرمود: «خداوند آیات سوره توحید و نیز اول سوره حشر را براى مردم آخرالزمان نازل کرده است، چرا که مردم آخرالزمان از عقل و بینش بالاترى برخوردارند».
از طرف دیگر هر چند حفظ دین و عمل به وظیفه، در دنیاى پرتلاطم و سراسر ظلم و فساد، کارى دشوار است؛ ولى پاداش انسان هاى متدین و دین مدار نیز افزون است.