🇮🇷 تصویر برگزیده سایت رهبر معظم انقلاب از حضور گسترده مردم رشت در راهپیمایی ٢٢ بهمن ١٣٩٨
♦️امام خامنه ای :راهپیمایی ٢٢بهمن مظهر اقتدار ملی است؛ نشاندهنده عزم عمومی ملت ایران است؛مظهر همان چیزی است که هردشمنی را در هرحدواندازهیی از اقتدار نظامی وتواناییهای تبلیغاتی وسیاسی، مرعوب می کند.
#کلام_رهبری
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت نباش❗️
🚺اگه حجاب داشته باشم؛ نماز بخونم؛آرایش نکنم؛ رِل نداشته باشم دوستام مسخره ام میکنن...
❣تو برای خدا ساخته شدی
❣تو مال خود خوده خدایی
❣تموم خوشبختیت
❣تمام وجودت
💠خداوند در حدیث قدسی میفرماید: همه عالم را برای به سعادت رساندن تو واسه تو آفریدم و تو را برای خودم افریدم؛ پس قدر خودتو بدون و خودتو خرج رضایت خدا کن نه خلق خدا
🔰تک تک نفس هایی که میکشی همش دست مولاس
نه دست دوستایی که هیچ تضمینی واسه بودنشون نیس
پس همونجوری باش که مولای مهربونت میخواد
نه اونجوری که مردم میخوان
🔺مردم هیچ وقت بجای تو نمیمیرن
🔻پس توهم هیچ وقت بخاطرشون زندگی نکن
ازمسخرهشدنم نترس☝️
مومنازیهکوهمقویتره💪
@montzeran
#فرازی_از_دعای_کمیل
🤲🏼 وَ جُدْلى بِجُودِكَ، وَاعْطِفْ عَلَىَّ بِمَجْدِكَ، وَاحْفَظْنى بِرَحْمَتِكَ، وَاجْعَلْ لِسانى بِذِكْرِكَ لَهِجاً، وَ قَلْبى بِحُبِّكَ مُتَيَّماً، وَ مُنَّ عَلَىَّ بِحُسْنِ اِجابَتِكَ، وَ اَقِلْنى عَثْرَتى، وَاغْفِرْ زَلَّتى، فَاِنَّكَ قَضَيْتَ عَلى عِبادِكَ بِعِبادَتِكَ، وَ اَمَرْتَهُمْ بِدُعائِكَ، وَ ضَمِنْتَ لَهُمُ الإِجابَةَ...
🌱 خدايا! با جودت به من جود كن و با بزرگواريت به من نظر كن و با رحمتت مرا نگاهدار، و زبانم را به ذكرت گويا كن، و دلم را به محبتت شيفته و شيدا فرما، و بر من منّت گذار با پاسخ نيكويت، و لغزشم را ناديده انگار و گناهم را ببخش، زيرا تو بندگانت را به بندگى فرمان دادى و به دعا و درخواست از خود امر كردى و اجابت دعا را براى آنان ضامن شدى...
@montzeran
📆تقویم و مناسبتهای فردا📅
🔺فردا پنجشنبه:
🔹 ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ 🔹
🔹 ۲۸ جمادی الثانی ۱۴۴۲ 🔹
🔹 ۱۲ فوریه ۲۰۲۱ 🔹
💢 شهادت "عماد مغنیه" [۱۳۸۶ ش]
#تقویم
امام باقر(ع) در روایتی برخی از مخالفتها با دستورات الهی را در آستانه ظهور اینگونه بیان فرموده است: «إِذَا تَشَبَّهَ الرِّجَالُ بِالنِّسَاءِ وَ النِّسَاءُ بِالرِّجَالِ وَ اکْتَفَی الرِّجَالُ بِالرِّجَالِ وَ النِّسَاءُ بِالنِّسَاءِ وَ رَکِبَ ذَوَاتُ الْفُرُوجِ السُّرُوجَ وَ قُبِلَتْ شَهَادَاتُ الزُّورِ وَ رُدَّتْ شَهَادَاتُ الْعُدُولِ وَ اسْتَخَفَّ النَّاسُ بِالدِّمَاءِ وَ ارْتِکَابِ الزِّنَاءِ وَ أُکِلَ الرِّبَا وَ اتُّقِیَ الْأَشْرَارُ مَخَافَةَ أَلْسِنَتِهِمْ وَ…»
یعنی آنگاه که مردان به زنان تشبّه کنند و زنان به مردان و مردان به مردان اکتفا کنند و زنان به زنان، و زنان بر زینها سوار شوند و شهادتهای دروغ پذیرفته شود و شهادتهای عدول مردود گردد و مردم خونریزی و ارتکاب زنا و رباخواری را سبک شمارند و از اشرار به خاطر زبانشان پرهیز کنند.
وضعیت دینداری و عمل به دین در آخر زمان چگونه وصف شده است؟
در آن زمان روز به روز عوامل فراوان، گوهر تابناک دین را در هالهای از غبار و غفلت فرو میبرد، از ایــن رو در جوامع انسانی دین رو به کمرنگ شدن میرود و خرافهها و انحرافهای مختلفی، گریبانگیر آن میشود، و وقتی حضرت مهدی(عج) قیام میکند غبار از چهره دین بر میگیرد؛ بسیاری میپندارند این دین جدیدی است که آن حضرت آورده است.
امیر مؤمنان(ع) از پیامبر اعظم(ص) نقل کرده که فرمود: «سَیَأْتِی عَلَی النَّاسِ زَمَانٌ لَا یَبْقَی مِنَ الْقُرْآنِ إِلَّا رَسْمُهُ وَ مِنَ الْإِسْلَامِ إِلَّا اسْمُهُ یُسَمَّوْنَ بِهِ وَ هُمْ أَبْعَدُ النَّاسِ مِنْهُ مَسَاجِدُهُمْ عَامِرَةٌ وَ هِیَ خَرَابٌ مِنَ الْهُدَی»
یعنی بر مردم روزی فرا میرسد که از قرآن جز رسم آن باقی نماند و از اسلام جز نام آن؛ بدان نامیده میشوند، در حالی که دورترین مردم از آن هستند! مسجدهای آنان آباد، اما از هدایتگری خراب است.
پیامبر اسلام(ص) در باره دینداری برخی انسانهای این دوران فرمود: «یَأتِی عَلَی النَّاسِ زَمانٌ…دینُهُم دَراهِمُهُمْ وَ هَمُّهُمْ بُطُونُهُمْ وَقِبلَتُهُمْ نِساؤُهُمْ یَرکَعُونَ لِلرَّغِیفِ وَیَسْجُدُونَ لِلدِّرْهَمِ حیارَی سُکاری لا مُسلِمینَ وَ لا نَصاری»
یعنی زمانی بر مردم خواهد آمد… که دِرهمهای آنان دینشان خواهد بود و همّت ایشان شکمشان و قبله آنها زنانشان. برای طلا و نقره، رکوع و سجود به جای میآورند. آنان همواره در سرگردانی و مستی خواهند بود؛ نه بر مذهب مسلمانیاند و نه بر مسلک نصرانی.
امیر مؤمنـان علی(ع) این حقیقت را اینگونه بیان فرمود: «أَیُّهَا النَّاسُ سَیَأْتِی عَلَیْکُمْ زَمَانٌ یُکْفَأُ فِیهِ الْإِسْلَامُ کَمَا یُکْفَأُ الْإِنَاءُ بِمَا فِیه»
یعنی ای مردم! به زودی زمانی بر شما میرسد که اسلام چونـان ظرف واژگون شده، آنچه در آن است، ریخته میشود.
مهمترین عامل در پدید آمدن این وضعیت، تحریف در آموزههای متعالی دین در این دوران است که سبب میشود مردم از محتوای اصلی آن دور شده، به باورهای واهی رو بیاورند. البته نقش دشمنان در این زمینه نباید نادیده گرفته شود.
رسول گرامی اسلام(ص) نقل شده است که فرمود: مهدی این امت از نسل حسنین است آن هنگام که دنیا گرفتار هرج و مرج و فتنههای فراوان گردید و راهها بسته شد….
ارتباط مردم آخرالزمان با همدیگر چگونه خواهد بود؟
از برخی روایات استفاده میشود اختلاف بین انسانها در آستانه ظهور شدت فراوانی مییابد که ناشی از ستمها و هرج و مرج در جهان است.
امام صادق(ع) فرمود: «لَا یَکُونُ ذَلِکَ الْأَمْرُ حَتَّی یَتْفُلَ بَعْضُکُمْ فِی وُجُوهِ بَعْضٍ وَ حَتَّی یَلْعَنَ بَعْضُکُمْ بَعْضاً وَ حَتَّی یُسَمِّیَ بَعْضُکُمْ بَعْضاً کَذَّابِینَ»
یعنی آن امر واقع نخواهد شد تا اینکه برخی از شما در روی بعضی دیگر آب دهان اندازند و تا اینکه بخشی از شما دیگری را لعن کنند و تا اینکه گروهی از شما گروه دیگر را دروغگو بنامند.
مرگ و میر فراوان در آستانه ظهور
* آیا واقعیت دارد که در آستانه ظهور مرگ و میر و کشتار زیاد خواهد شد؟
بله، در بعضی از روایات به طور روشن از مرگ و میرهای گسترده در آستانه ظهور سخن به میان آمده است. صرف نظر از بررسی سند آنها، حجم قابل توجهی از روایات اختصاص به این موضوع یافته و علتهای مختلفی برای آنها بیان شده است.
سلیمان بن خالد میگوید از امام صادق(ع) شنیدم که فرمود: «قُدَّامَ الْقَائِمِ مَوْتَانِ مَوْتٌ أَحْمَرُ وَ مَوْتٌ أَبْیَضُ… الْمَوْتُ الْأَبْیَضُ الطَّاعُونُ»
پیشتر از قائم دو مرگ خواهد بود یکی مرگ سرخ و دیگری مرگ سفید… مرگ سفید طاعون است.
بعید نیست که مراد حضرت در این روایت از طاعون، ویژگی همهگیر بودن آن، است.
امروزه ثابت شده به رغم همه پیشرفتهای بشر در دانش، گاهی یک بیماری همهگیر، جامعه جهانی را به طور جدّی تهدید میکند! انواع آنفولانزاها نمونهای از اسباب این بیماریهای فراگیر است که امروزه بسیاری از برنامههای جهانی را تحت تأثیر خود قرار میدهد!
وضعیت اقتصادی مردم در زمان پیش از ظهور چگونه بیان شده است؟
از لحاظ اقتصادی، عموم مردم، با فاصله گرفتن از آموزههای دینی و یاد خداوند، در زندگی سختی به سر خواهند برد.
همانگونه که خداوند میفرماید: «وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِکْری فَإِنَّ لَهُ مَعیشَةً ضَنْکا» یعنی و هر کس از یاد من دل بگرداند، در حقیقت، زندگی تنگ (و سختی) خواهد داشت.
در عرصه سیاسی چطور؟
در برخی از روایات به صورت ویژه این درگیریها را در عرصه سیاسی مورد توجه قرار دادهاند. از این رو یکی از نشانههای آخرالزمان، اختلافها و درگیــریهای فـــراوان میان گروهها و احزاب معرفی شده است.
خداوند متعال در این باره میفرماید: «فَاخْتَلَفَ الْأَحْزَابُ مِن بَیْنهِمْ فَوَیْلٌ لِّلَّذِینَ کَفَرُواْ مِن مَّشهْدِ یَوْمٍ عَظِیم» یعنی گروهها با هم اختلاف کردند، پس وای بر کافران به هنگام حضور در آن روز بزرگ!
اگرچه ممکن است برخی به خاطر پیشرفتهای شگرف در عرصههای گوناگون، این امر را دور از دسترس بدانند؛ اما تجربه ثابت کرده با وجود پیشرفتهای بزرگ در عرصههای طبیعی، دخالتهای نابجای انسان در طبیعت، منشأ پدید آمدن برخی آفتها شده که حاصل جهشهای ناخواسته در مسیر حرکت طبیعیت است.
ابو سعید خدری از پیامبر اعظم(ص) نقل کرد که فرمود: «أُبَشِّرُکُمْ بِالْمَهْدِیِّ یُبْعَثُ فِی أُمَّتِی عَلَی اخْتِلَافٍ مِنِ النَّاسِ وَ زَلَازِلَ فَیَمْلَأُ الْأَرْضَ عَدْلًا وَ قِسْطاً کَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْرا»
یعنی بشارت میدهم شما را به مهدی برانگیخته میشود بر اختلاف میان مردم و زلزلهها؛ پس زمین را پر میکند از عدل و قسط آنگونه که پر شده است از ستم و بیداد.
از أبو حمزه ثمالی روایت شده که گفت: شنیدم امام باقر(ع) میفرماید: «یا أَبَا حَمْزَةَ لَا یَقُومُ الْقَائِمُ إِلَّا عَلَی خَوْفٍ شَدِیدٍ وَ زَلَازِلَ وَ فِتْنَةٍ وَ بَلَاءٍ یُصِیبُ النَّاسَ…»
یعنی ای أبا حمزه، قائم قیام نمیکند مگر در دوره ترس و وحشت، و زمین لرزهها و گرفتاری و بلائی که گریبانگیر مردم میگردد و….
البته همه اموری که گفته شد، میتواند برای آزمایش انسانها در این دوران باشد.
صفوان بن یحیی گوید: امام رضا(ع) فرمود: «وَاللَّهِ لَا یَکُونُ مَا تَمُدُّونَ إِلَیْهِ أَعْیُنَکُمْ حَتَّی تُمَحَّصُوا وَ تُمَیَّزُوا وَ حَتَّی لَا یَبْقَی مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَرُ فَالْأَنْدَرُ»
یعنی آنچه شما چشمان خود را به سویش میدارید (منتظر و چشم به راه آن هستید) واقع نخواهد شد تا اینکه پاکسازی و جداسازی شوید و تا اینکه نماند از شما مگر هر چه کمتر و کمتر.
در زمان ظهور آرامش و امنیت همه جا را فرا میگیرد
پس از این دوران سخت و طاقتفرسا با ظهور و قیام حضرت مهدی (عج) جهان وضعیت دیگری پیدا میکند
مثلاً ترس و ناامنی از بین رفته و امنیت و آرامش همه جا را فرا میگیرد، ستم و تباهی از جهان ریشه کن و از قسط و دادگری آکنده میشود.
برکتهای بیشمار آسمان، نازل و نعمتهای بیکران زمین، آشکار شده و گنجینهها و معادن آن استخراج میشود.