پیامبر اسلام(ص) در باره دینداری برخی انسانهای این دوران فرمود: «یَأتِی عَلَی النَّاسِ زَمانٌ…دینُهُم دَراهِمُهُمْ وَ هَمُّهُمْ بُطُونُهُمْ وَقِبلَتُهُمْ نِساؤُهُمْ یَرکَعُونَ لِلرَّغِیفِ وَیَسْجُدُونَ لِلدِّرْهَمِ حیارَی سُکاری لا مُسلِمینَ وَ لا نَصاری»
یعنی زمانی بر مردم خواهد آمد… که دِرهمهای آنان دینشان خواهد بود و همّت ایشان شکمشان و قبله آنها زنانشان. برای طلا و نقره، رکوع و سجود به جای میآورند. آنان همواره در سرگردانی و مستی خواهند بود؛ نه بر مذهب مسلمانیاند و نه بر مسلک نصرانی.
امیر مؤمنـان علی(ع) این حقیقت را اینگونه بیان فرمود: «أَیُّهَا النَّاسُ سَیَأْتِی عَلَیْکُمْ زَمَانٌ یُکْفَأُ فِیهِ الْإِسْلَامُ کَمَا یُکْفَأُ الْإِنَاءُ بِمَا فِیه»
یعنی ای مردم! به زودی زمانی بر شما میرسد که اسلام چونـان ظرف واژگون شده، آنچه در آن است، ریخته میشود.
مهمترین عامل در پدید آمدن این وضعیت، تحریف در آموزههای متعالی دین در این دوران است که سبب میشود مردم از محتوای اصلی آن دور شده، به باورهای واهی رو بیاورند. البته نقش دشمنان در این زمینه نباید نادیده گرفته شود.
رسول گرامی اسلام(ص) نقل شده است که فرمود: مهدی این امت از نسل حسنین است آن هنگام که دنیا گرفتار هرج و مرج و فتنههای فراوان گردید و راهها بسته شد….
ارتباط مردم آخرالزمان با همدیگر چگونه خواهد بود؟
از برخی روایات استفاده میشود اختلاف بین انسانها در آستانه ظهور شدت فراوانی مییابد که ناشی از ستمها و هرج و مرج در جهان است.
امام صادق(ع) فرمود: «لَا یَکُونُ ذَلِکَ الْأَمْرُ حَتَّی یَتْفُلَ بَعْضُکُمْ فِی وُجُوهِ بَعْضٍ وَ حَتَّی یَلْعَنَ بَعْضُکُمْ بَعْضاً وَ حَتَّی یُسَمِّیَ بَعْضُکُمْ بَعْضاً کَذَّابِینَ»
یعنی آن امر واقع نخواهد شد تا اینکه برخی از شما در روی بعضی دیگر آب دهان اندازند و تا اینکه بخشی از شما دیگری را لعن کنند و تا اینکه گروهی از شما گروه دیگر را دروغگو بنامند.
مرگ و میر فراوان در آستانه ظهور
* آیا واقعیت دارد که در آستانه ظهور مرگ و میر و کشتار زیاد خواهد شد؟
بله، در بعضی از روایات به طور روشن از مرگ و میرهای گسترده در آستانه ظهور سخن به میان آمده است. صرف نظر از بررسی سند آنها، حجم قابل توجهی از روایات اختصاص به این موضوع یافته و علتهای مختلفی برای آنها بیان شده است.
سلیمان بن خالد میگوید از امام صادق(ع) شنیدم که فرمود: «قُدَّامَ الْقَائِمِ مَوْتَانِ مَوْتٌ أَحْمَرُ وَ مَوْتٌ أَبْیَضُ… الْمَوْتُ الْأَبْیَضُ الطَّاعُونُ»
پیشتر از قائم دو مرگ خواهد بود یکی مرگ سرخ و دیگری مرگ سفید… مرگ سفید طاعون است.
بعید نیست که مراد حضرت در این روایت از طاعون، ویژگی همهگیر بودن آن، است.
امروزه ثابت شده به رغم همه پیشرفتهای بشر در دانش، گاهی یک بیماری همهگیر، جامعه جهانی را به طور جدّی تهدید میکند! انواع آنفولانزاها نمونهای از اسباب این بیماریهای فراگیر است که امروزه بسیاری از برنامههای جهانی را تحت تأثیر خود قرار میدهد!
وضعیت اقتصادی مردم در زمان پیش از ظهور چگونه بیان شده است؟
از لحاظ اقتصادی، عموم مردم، با فاصله گرفتن از آموزههای دینی و یاد خداوند، در زندگی سختی به سر خواهند برد.
همانگونه که خداوند میفرماید: «وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِکْری فَإِنَّ لَهُ مَعیشَةً ضَنْکا» یعنی و هر کس از یاد من دل بگرداند، در حقیقت، زندگی تنگ (و سختی) خواهد داشت.
در عرصه سیاسی چطور؟
در برخی از روایات به صورت ویژه این درگیریها را در عرصه سیاسی مورد توجه قرار دادهاند. از این رو یکی از نشانههای آخرالزمان، اختلافها و درگیــریهای فـــراوان میان گروهها و احزاب معرفی شده است.
خداوند متعال در این باره میفرماید: «فَاخْتَلَفَ الْأَحْزَابُ مِن بَیْنهِمْ فَوَیْلٌ لِّلَّذِینَ کَفَرُواْ مِن مَّشهْدِ یَوْمٍ عَظِیم» یعنی گروهها با هم اختلاف کردند، پس وای بر کافران به هنگام حضور در آن روز بزرگ!
اگرچه ممکن است برخی به خاطر پیشرفتهای شگرف در عرصههای گوناگون، این امر را دور از دسترس بدانند؛ اما تجربه ثابت کرده با وجود پیشرفتهای بزرگ در عرصههای طبیعی، دخالتهای نابجای انسان در طبیعت، منشأ پدید آمدن برخی آفتها شده که حاصل جهشهای ناخواسته در مسیر حرکت طبیعیت است.
ابو سعید خدری از پیامبر اعظم(ص) نقل کرد که فرمود: «أُبَشِّرُکُمْ بِالْمَهْدِیِّ یُبْعَثُ فِی أُمَّتِی عَلَی اخْتِلَافٍ مِنِ النَّاسِ وَ زَلَازِلَ فَیَمْلَأُ الْأَرْضَ عَدْلًا وَ قِسْطاً کَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْرا»
یعنی بشارت میدهم شما را به مهدی برانگیخته میشود بر اختلاف میان مردم و زلزلهها؛ پس زمین را پر میکند از عدل و قسط آنگونه که پر شده است از ستم و بیداد.
از أبو حمزه ثمالی روایت شده که گفت: شنیدم امام باقر(ع) میفرماید: «یا أَبَا حَمْزَةَ لَا یَقُومُ الْقَائِمُ إِلَّا عَلَی خَوْفٍ شَدِیدٍ وَ زَلَازِلَ وَ فِتْنَةٍ وَ بَلَاءٍ یُصِیبُ النَّاسَ…»
یعنی ای أبا حمزه، قائم قیام نمیکند مگر در دوره ترس و وحشت، و زمین لرزهها و گرفتاری و بلائی که گریبانگیر مردم میگردد و….
البته همه اموری که گفته شد، میتواند برای آزمایش انسانها در این دوران باشد.
صفوان بن یحیی گوید: امام رضا(ع) فرمود: «وَاللَّهِ لَا یَکُونُ مَا تَمُدُّونَ إِلَیْهِ أَعْیُنَکُمْ حَتَّی تُمَحَّصُوا وَ تُمَیَّزُوا وَ حَتَّی لَا یَبْقَی مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَرُ فَالْأَنْدَرُ»
یعنی آنچه شما چشمان خود را به سویش میدارید (منتظر و چشم به راه آن هستید) واقع نخواهد شد تا اینکه پاکسازی و جداسازی شوید و تا اینکه نماند از شما مگر هر چه کمتر و کمتر.
در زمان ظهور آرامش و امنیت همه جا را فرا میگیرد
پس از این دوران سخت و طاقتفرسا با ظهور و قیام حضرت مهدی (عج) جهان وضعیت دیگری پیدا میکند
مثلاً ترس و ناامنی از بین رفته و امنیت و آرامش همه جا را فرا میگیرد، ستم و تباهی از جهان ریشه کن و از قسط و دادگری آکنده میشود.
برکتهای بیشمار آسمان، نازل و نعمتهای بیکران زمین، آشکار شده و گنجینهها و معادن آن استخراج میشود.
علوم، صنعت و فن آوری پیشرفت خارقالعادهای یافته و خرد و عقل مردم کامل میشود.
سرانجام بشر به آرزوی دیرینه خود مبنی بر حکومتی عادلانه، جامعهای اخلاقمدارانه، آیینی خداپرستانه و رفاه و امنیتی جاودانه خواهد رسید.
اقتصاد جوامع پیشرفت کرده و ثروت و درآمدها، عادلانه توزیع میشود. علم طب و بهداشت و درمان، رشد یافته و بیماریها ریشهکن میشود.
کارگزاران امور، از افراد با ایمان و کاردان انتخاب شده و آنان خدمت گزاران مردم خواهند بود.
کشورها و شهرها آباد و زمین خرّم گشته و دیگر ویرانی و عقب ماندگی در آن وجود نخواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠خواهرزن تونی بلر،نخست وزیرسابق انگلیس،چگونه مسلمان شد؟و #حجاب اسلامی را انتخاب کرد؟؟
#پویش_حجاب_فاطمے
✅شب جمعه را غنیمت بشمارید....
👈🏻ابو بصیر از امام باقر (علیه السلام) نقل كرده است كه فرمود: به راستی خدای بلندمرتبه، هر شب جمعه از بالای عرش تا صبح ندا میدهد:
آیا بنده مؤمنی نیست كه مرا برای دنیا و آخرتش قبل از طلوع فجر بخواند، پس من جوابش دهم؟
آیا بنده مؤمنی نیست كه از گناهانش قبل از طلوع فجر توبه كند من توبه او را بپذیرم؟ آیا بنده مؤمنی نیست كه از نظر روزی در تنگنا باشد و از من درخواست زیادت كند پیش از طلوع فجر، من نیز [بر رزق او] بیفزایم و بر او توسعه دهم؟
آیا عبد مؤمن بیماری كه شفای خود را قبل از طلوع فجر بخواهد، نیست تا شفایش دهم؟
آیا بنده مؤمن زندانی غمناكی نیست كه درخواست آزادی از حبس كند قبل از طلوع فجر، سپس من آزاد و رهایش بنمایم؟
آیا بنده مؤمنی كه مظلوم واقع شده نیست كه از من درخواست كند تقاص ظلم او را بگیرم، و من یاریاش كنم و مظلمههای او را پس بگیرم؟
امام باقر (علیه السلام) فرمود: این ندا مرتب تا طلوع فجر ادامه دارد.
📚(وسائل الشیعه، ج 5، ص 73 و 74)
شرط انصاف جز آن نیست که پیش از طلوع فجر ، بر فرج مولای غریبمان متوسل و دعاگو باشیم...که تنها راه نجات تمام بشریت است
جان آقام (عج)
بخوان دعای فرج رادعااثردارد
دعاکبوترعشق است وبال وپردارد
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
❤️برای سلامتی آقا❤️
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
💖دعای فرج💖
بسم الله الرحمن الرحیم
اِلهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،
وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاء
ُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛
اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي
الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛
يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني
فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛
يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (ع)و حضرت نرجس (س) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (عج)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیت الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
🔴 درس عبرت از سرنوشت فرعون
📍فَالْيَوْمَ نُنَجِّيكَ بِبَدَنِكَ لِتَكُونَ لِمَنْ خَلْفَكَ آيَةً وَإِنَّ كَثِيرًا مِّنَ النَّاسِ عَنْ آيَاتِنَا لَغَافِلُونَ.
(سوره یونس آیه ۹۲)
📍ﭘﺲ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﺪﻥ ﺑﻲ ﺟﺎﻧﺖ ﻧﺠﺎﺕ ﻣﻰ ﺩﻫﻢ [ ﻭﺑﺮ ﺑﻠﻨﺪﺍﻳﻲ ﺍﺯ ﺳﺎﺣﻞ ﺩﺭﻳﺎ ﻣﻰ ﮔﺬﺍﺭم ] ﺗﺎ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻳﻨﺪﮔﺎﻧﺖ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺍﻱ [ ﺍﺯ ﻗﺪﺭﺕ ﻣﺎ ﻭ ﺯﺑﻮﻧﻲ ﻭ ﺧﻮﺍﺭﻱ
ﮔﺮﺩﻧﻜﺸﺎﻥ ] ﺑﺎﺷﻲ ; ﻭ ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺍﺯ ﻣﺮﺩم ﺍﺯ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﺎ ﺑﻲ ﺧﺒﺮﻧﺪ .✳✳✳
📍اﻛﺜﺮ مفسران ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺴﻢ ﺑﻰ ﺟﺎﻥ ﻓﺮﻋﻮﻥ ﺍﺳﺖ، ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻋﻈﻤﺖ ﻓﺮﻋﻮﻥ ﺩﺭ ﺍﻓﻜﺎﺭ ﻣﺮﺩم ﺁﻥ ﻣﺤﻴﻂ ﭼﻨﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﮔﺮ ﺑﺪﻧﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻧﻤﻰ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺑﺴﻴﺎﺭﻯ ﺑﺎﻭﺭ ﻧﻤﻰ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﻓﺮﻋﻮﻥ ﻫﻢ ﻣﻤﻜﻦ ﺍﺳﺖ ﻏﺮﻕ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ، ﻭ ﻣﻤﻜﻦ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﻳﻦ ﻣﺎﺟﺮﺍ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ ﻫﺎﻯ ﺩﺭﻭﻏﻴﻦ ﺩﺭ ﺑﺎﺭﻩ ﻧﺠﺎﺕ ﻭ ﺣﻴﺎﺕ ﻓﺮﻋﻮﻥ ﺑﺴﺎﺯﻧﺪ، ﻟﺬﺍ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﺪﻥ ﺑﻰ ﺟﺎﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺍﻓﻜﻨﺪ.
ﺟﺎﻟﺐ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺑﺪﻥ ﺩﺭ ﻟﻐﺖ- ﺁﻥ ﭼﻨﺎﻥ ﻛﻪ ﺭﺍﻏﺐ ﺩﺭ ﻣﻔﺮﺩﺍﺕ ﮔﻔﺘﻪ- ﺑﻪ ﻣﻌﻨﻰ ﺟﺴﺪ ﻋﻈﻴﻢ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﻣﻰ ﺭﺳﺎﻧﺪ ﻛﻪ ﻓﺮﻋﻮﻥ ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﺑﺴﻴﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﻣﺮﻓﻬﻴﻦ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﺍﻯ ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻰ ﭘﺮ ﺯﺭﻕ ﻭ ﺑﺮﻕ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ ﺍﻯ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺍﻧﺪﺍﻣﻰ ﺩﺭﺷﺖ ﻭ ﭼﺎﻕ ﻭ ﭼﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ!.✴✴✴
#کلام_وحی
fazilate mahe rajab- ostad fayyazbakhsh(1).mp3
3.98M
این فایل صوتی را حتما تا قبل از روز #شنبه ( #اول_ماه_رجب) گوش بدید
تا فرصت کافی برای ادای مقدمات ورود به ماه رجب رو داشته باشید.
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
📌 تنهایش نمیگذاریم
🔰 خدایا ببین! ما که به فتوای مردی از سلالهٔ زهرا که حرفش حق بود و دعوت به حق میکرد دل به دریا زدیم. سربازش شدیم. گوش به فرمانش شدیم. نترسیدیم از شرق و غرب و هرچه استکبار.
🔆 اگر ولیّ زمانمان بیاید چه میکنیم. خون پاک شهیدانی که نامشان بر کوچهها و خیابانهای شهرمان است گواه این است که ما لشگر صاحبالزمانیم.
🔺 پس خدایا باقی غیبتش را بر ما ببخش و برسان مهدی ما را. به خودت قسم تنهایش نمیگذاریم.
#مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 لزوم تشکیل حکومت و تربیت مؤمنین برای ظهور
#مهدویت
جايگاه امر به معروف ونهي از منكر
اين عمل بود سرّ كار حسيندر جهان عز وافتخار حسين
با صراحت نمود او اعلامكه چه راهي نكوست در اسلام
هر كسي مدّعي اسلام استكارهايش بدون ابهام است
پيرو مكتب رسول خداستبيگمان گوشة دلش اين جاست
معتقد بود آن كه در اين راهبهر يك مشت امّت گمراه
نيست از اين فريضهاي برترامر به معروف ونهي از منكر
ليكن از خويشتن نمود آغازبا عمل كرد اين سخن را ساز
سر نيفكند او به پاي يزيدگام ننهاد در سراي يزيد
راه گفتار بر يزيد نداددست بيعت بدان پليد نداد
از براي دو روزة دنيامتوسل نشد به ريب وريا
بود همواره پيرو يزدانپيرو دين وتابع قرآن
بهر دنيا كه او نكرد قيامتا رود از براي كسب مقام
يك رسالت به شانة خود داشتكه به فرمان ايزدي برداشت
امام حسين(ع) الگوي مبارزه با ظلم واستكبار