فارس من
امضاء کنید
مخالفت با واکسیناسیون اجباری
بسم الله الرحمن الرحیم
در آستانه اجرای طرح واکسیناسیون عمومی کشور هستیم که انجام این امر در سطح وسیع، دغدغههایی را برای برخی خبرگان در حوزه طب و درمان ایجاد کرده است.
لذا بنا بر دلایل زیر خواهان منع واکسیناسیون اجباری و یا هر الزامی برای ارائه خدمات عمومی با شرط واکسیناسیون هستیم:
۱. کلیه واکسنهای کرونا مراحل کارآزمایی بالینی استاندارد را طی نکرده و فقط دارای مجوز اضطراری هستند.
2. گزارشات مختلف از ایجاد عوارض کوتاه مدت و میان مدت از واکسنها که حتما با عوارض دیررسی نیز همراه خواهد بود که در سالهای آینده مشخص می شود.
۳. وجود موارد منجر به مرگ ناشی از ترومبوز و لخته خون بعد از تزریق واکسن که موجب محدودیت و ممنوعیت مصرف برخی واکسنها در اروپا شده است و کشتن حتی یک نفر با واکسن، به مثابه کشتن همه مردم خواهد بود.
۴. با توجه به تأکیدات به استفاده از تجارب موفق درمان کرونا مبتنی بر تقویت سیستم ایمنی که تا به حال موجب نجات جان بسیاری از افراد از کرونا و عوارض آن شده است.
۵. وجود نظرات اندیشمندان و پزشکان متعدد در کشورهای مختلف که با سیاستهای سازمان جهانی بهداشت در مورد پیشگیری و درمان کرونا همراهی ندارند و با واکسیناسیون مخالف هستند که آزاداندیشی، تعقل و تأمل، اقتضا میکند بدان ها نیز توجه شود
https://www.farsnews.ir/my/c/64957
قالَ أَبُوتُراب عَلَیهِالسَّلام :
كُنْ مَشْغُولاً بِما أَنْتَ عَنْهُ مَسْؤُولٌ
به كارى مشغول باش كه از آن سؤال خواهى شد ؛
فضای_مجازی شاید مجازی باشد ؛
اما هر کلیکش در پرونده اعمالمان ثبت میشود!
هر چه نوشته ایم ، دیده ایم ، شنیدهایم
باید پاسخگو باشیم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸دو شرط ظهور امام زمان(عج)
#استاد_انصاریان
@montzeran
گاهی موضوع امتحان الهی، از جاندادن هم سختتر است. انسان گاهی فرزندش را بیشتر از خود دوست دارد و وقتی آن فرزند در آستانه مرگ قرار میگیرد، ممکن است بگوید که ای کاش من بمیرم، امّا پسرم زنده بماند.
معنای امتحان الهی
امتحاناتی که معلّم ما از ما میگیرد، برای رفع جهالت است؛ یعنی او نمیداند که ما درسها را خوب فرا گرفتهایم یا خیر، از این رو امتحان میگیرد. گاهی از اوقات نیز برگزاری امتحان به منظور پرورش یافتن شاگرد است تا شاگرد حُسن و عیب خود را دریابد. امتحانات خدای تعالی اینگونه نیست.او به خوبی ما را میشناسد و از توانایی و ناتوانی ما اطّلاع دارد؛ حتّی قبل از اینکه ما را خلق کند، از سرنوشت ما خبر داشته است. یکی از دلایل امتحانات الهی این است که خداوند قصد دارد ما را رشد دهد. هیچ کس هم نمیتواند از این امتحانها فرار کند.
هرچه امتحان الهی سختتر و دقیقتر باشد، فرد بهتر پرورش مییابد، همان گونه که فلز هر چه بیشتر در آتش قرار گیرد، ناخالصیها بهتر از او جدا شده و آبدیدهتر میگردد. در واقع باید از خداوند تشکّر کنیم که ما را امتحان میکند.
شخصی در کنار کعبه از خداوند درخواست میکرد که او را مورد امتحان و آزمایش قرار ندهد! امام سجّاد(علیه السلام) به آن شخص نهیب زدند: «این چه دعایی است؟! همه امتحان میشوند، حتّی من!» گفت: «پس چه بخواهم؟» فرمود: «بخواه که از امتحان سرافراز بیرون بیایی». در نهجالبلاغه نقل شده که حضرت امیر(علیه السلام) فرمودند: