eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
⚜اگر نمازم "نماز" بود موقع سفر، ذوق نمی کردم از شکسته شدنش ⚜نمازهايم اگر نماز بود که دیگر رکعت آخرش این قدر کیف نداشت.. ⚜اگر نمازهایم نماز بود تبدیل نمی شد به نمایش پانتومیم برای نشان دادن خاموش کردن لامپ و تلوزیون و.... ⚜نمازهایم"نماز" نیست اگر نمازم نماز بود می شد پناهگاه...می شد مرهم... می شد شاه کلید...🗝 ✨خدایا! من از تو فقط یک چیز می خواهم.بر من منت بگذار و کاری کن نمازهایم نماز بشوند.
مقام امامت از نظر خدا بالاتر است یا مقام نبوت؟ چرا؟ 👇👇👇👇👇👇
امامت آخرین مرحله سیر تکاملی است پیامبران در مقام نبوت و رسالت تنها فرمان حق را دریافت می کند و به مردم ابلاغ می کند اما در مرحله امامت این برنامه ها را به اجرا در می آورد. خواه از طریق تشکیل حکومت یا غیر آن باشد، امامت علاوه بر بیان ابلاغ رسالت در حقیقت مجری احکام شریعت هم هستند مرحله تحقق بخشیدن به تمام برنامه های الهی است. قبل ازهر چیز برای روشن تر شدن این سئوال باید جایگاه «امامت» در «نبوت» را بررسی کرد. به طوری که از اشارات موجود در آیات و تعبیرات مختلفی که در احادیث وارد شده برمی آید کسانی که از طرف خدا ماموریتی دارند دارای مقامات مختلفی بوده اند.
1- مقام نبوت: یعنی دریافت وحی از خداوند بنابراین «نبی» کسی است که وحی بر او نازل می شود و آنچه را که بوسیله وحی دریافت می دارد چنانچه مردم از او بخواهند در اختیار آنها می گذارد.
2- مقام رسالت: یعنی مقام ابلاغ وحی و تبلیغ و نشر احکام خداوند و تربیت نفوس از طریق تعلیم و آگاهی بخشیدن ، بنابراین رسول کسی است که موظف است در حوزة ماموریتی خود به تلاش و کوشش برخیزد و از هر وسیله ای برای دعوت مردم به سوی خدا و ابلاغ فرمان او اکتفا کند و برای یک انقلاب فرهنگی و فکری و عقیدتی تلاش نماید.
3- مقام امامت: یعنی رهبری و پیشوایی خلق ، در واقع امام کسی است که با تشکیل یک حکومتی الهی و مرتبی آوردن قدرتهای لازم سعی می کند احکام خدا را عملاً اجرا و پیمان کند، و اگر هم نتواند رسماً تشکیل حکومتی دهد تا آنجا که توان دارد در اجرای احکام می کوشد. به عبارت دیگر وظیفه امام اجرای دستورات الهی است در حالیکه وظیفه رسول ابلاغ این دستورات می باشد و به تعبیر دیگر رسول «ارائه طریق» می کند ولی امام «ایصال به مطلوب» می نماید.
ناگفته پیداست بیماری از پیامبران مانند پیامبر اسلام (صلی ا... علیه و آله) هر سه مقام را داشتند هم دریافتی وحی می کردند، هم تبلیغ فرمانهای الهی و در تشکیل حکومتی و اجرای احکام تلاش می کردند و هم از طریق باطنی به ترتیب نفوس می پرداختند. خداوند متعال در آیه 124 سوره مبارکه بقره می فرماید:
«و اذا ابتلی ابراهیم ربه بکلمات»
این آیه از مهمترین فرازهای زندگانی حضرت ابراهیم (علیه السلام) یعنی آزمایشهای بزرگ او پیروزیش در صحنه آزمایش ها سخن می گوید، آزمایش هایی که مقام و عظمت شخصیت حضرت ابراهیم (علیه السلام) را کاملاً مشخص ساختن و ارزش وجود او آشکار کرد. هنگامی که از عمده این آزمایش ها برآمد خدا می بایست به او جایزه بدهد «فرمود: من تو را امام و رهبر و پیشوای مردم قرار دادم. (قال انی جاعلک للناس اماما)
و منظور از کلمات در این آیه: مواردی بود که ابراهیم به وسیله آنها مورد آزمایش قرار گرفتن: که عبارتند از: