eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
مرحوم علامه می فرماید: «این آیه یک پیش بینی تاریخی است که اتفاق خواهد افتاد و دورانی - که ما از آن به عصر آخرالزمان تعبیر می کنیم- پیش می آید که عده ای از ارزش های دینی برمی گردند و عده ای دیگر با همان ارزش ها رشد می کنند.» امام باقر علیه السلام نیز در این رابطه می فرمایند: «ویژگی هایی که در این آیه بیان شده همان ویژگی های مردمان آخرالزمان است.»
همچنین در روایتی از امام باقرعلیه السلام نقل شده است: «وای از پدران آخرالزمان!!» عرض شد: چرا یابن رسول الله(ص)؟ آیا آنها کافرند؟ حضرت(ع) فرمودند: «نه! اتفاقا مومن هستند، اما مومنانی که فرایض دینی را به فرزندانشان یاد نمی دهند و حتی اگر فرزندان به دنبال دین بروند آنها را منع می کنند و به کالای اندکی از دنیا برای آنها راضی می شوند.» همه این مطالب در کنار هم گویای این نکته است که در آخرالزمان ما با چالش های فراوانی در مسئله دینداری روبرو خواهیم بود.
این چالش ها به طور کلی برای دوره آخرالزمان بیان شده یا تنها جوانان آخرالزمان با آن روبرو می شوند؟
مرحوم شهید مطهری در مقدمه کتاب «عدل الهی» می نویسد: «عصر ما از نظر دینی و مذهبی عصر پراضطرابی بخصوص برای طلاب جوان است.» اینکه می فرماید «خصوصا برای جوانان» به این دلیل است که در بحران ها و چالش های اجتماعی که پیش می آید قشر جوان بیشترین آسیب را می بینند. به همین دلیل ایشان می فرماید: «این عصر، خصوصا برای جوانان عصر اضطراب، دودلی و بحران است و شک و تردیدهای فراوان وجود دارد.»
تازه این مطلب مربوط به 4 دهه قبل است. امروز وقتی به جامعه نگاه می کنیم با توجه به گسترش فضای مجازی و ... در می یابیم که چالش ها، اضطراب ها، تردیدها و آسیب ها صدچندان است.
مرحوم شهید مطهری درمان این معضل را چگونه می بینند؟ آیا راه حلی هم در این رابطه ارائه می دهند؟ بله؛ شهید مطهری می فرماید: «نباید از این وضعیت ناراحت بود؛ چرا که «شک» مقدمه «یقین» و«اضطراب» مقدمه «آرامش» است البته در صورتی که شک «معبر» باشد در غیر این صورت اگر «توقفگاه» باشد توقفگاه نامناسبی خواهد بود.» و آنچه امروز مایه تاسف است این است که شک افراد را به تحقیق (یقین) نرسانیم.
مرحوم مطهری همچنین در مقاله ای با عنوان «خورشید دین هرگز غروب نمی کند» می فرماید: «علت انکار و اعراض بسیاری از افرادِ تحصیلکرده از دین آن است که مفاهیم دینی به درستی و به طرز صحیحی به آنها ارائه نشده است. در واقع آنچه آنها انکار می کنند مفهوم واقعی خدا و دین نیست، بلکه تحت تاثیر تلقینات پدران و مادران جاهل یا مبلغان و معلمان بیسواد (به لحاظ دینی) افکار ناصحیحی در زمینه مسایل دینی و مذهبی در ذهن آنها رسوخ کرده است.»
این نکته بسیار ظریفی است که شهید مطهری به آن اشاره می کنند و نسبت به آن توجه می دهند.  
به نظر شما این آسیب شناسی نسل جوان، که شهید مطهری در آن دوره داشته اند امروز هم در جامعه ما صدق می کند؟ بله! نسل جوان ما با واقعیتِ دین مشکلی ندارد بلکه مشکل این است که آنچه که ما از دین برای او بیان کرده ایم با اصل دین فاصلهِ بسیاری دارد. همان کاری که امروز موسسه سینمایی هالیوود در رابطه با مهدویت انجام می دهد؛ یعنی تلاش می کند تا امام عصر علیه السلام را که امام مهربانی هاست به عنوان امام خشونت و پادشاه وحشت معرفی کند. به عنوان کسی که انسان ها را می کشد و خون و خونریزی به راه می اندازد. درباره دین هم همین گونه است.
با این توصیفات شما راه حل را در چه می بینید؟ در چنین زمانه ای ما به چند چیز نیاز داریم نخست اینکه دینداران برای هدایت جوانان سرمایه گذاری کنند. حضرت امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند: «مراقب و نگهبان فرزندان خود باشید و به آنها بیاموزید پیش از آن که گرفتار مرجئه شوند» (مرجئه یک مکتب فکری در صدر اسلام بود که معتقد بود عمل انسان اهمیتی ندارد و اعمال را ناچیز می دانستند و معتقد بودند که اگر قلب و اعتقاد شما درست باشد مشکلی نیست. امروز هم افراد بسیاری با این حرف ها فریب می خورند که دلت پاک باشد عمل مهم نیست و...
این فرمایش حضرت(ع) یعنی چنان که ما غفلت کنیم و نسل جوان را به چشمه سار اهل بیت(ع) نرسانیم آنها از آبهای گل آلود تغذیه می شوند. امام صادق علیه السلام فرمودند: «ریشه تمام خوبی ها ما هستیم و از ریشه ما جز خوبی پدید نمی آید.» اگر ما جوان را به معارف اهل بیت(ع) آشنا نکنیم مسلما دیگران او را به انحراف خواهند برد و دچار مشکل خواهند کرد.
جرج جرداق» مسیحی می گوید: «من 200 مرتبه نهج البلاغه را خوانده ام و هر بار در من شوری ایجاد کرد. امروز چقدر در دانشگاه های ما این مطالب برای جوانان بیان می شود؟ و مهمتر از بیان، تبیین می شود؟ به این معنا که جوان این مفاهیم و آموزه ها را با عقل درک کند.
بحث عقل گرایی در جوان و استفاده از قدرت عقل، موضوع بسیار مهمی است. باید درباره موضوع عقل و رشد عقلی از ابتدا روی جوان کار کرد. کمااینکه ما درباره عصر ظهور امام زمان علیه السلام داریم که در آن دوران عقل مردمان کامل می شود. یا اینکه در روایات داریم که «همچنان که صورت زیبا، جمالِ ِظاهریِ ِانسان است عقل ِ خوب داشتن نیز جمالِِ ِ باطنی انسان است. اگر عقل آمد، اراده انسان نیز قوی می شود.» چون مشکل اصلی جوان امروز، ضعف اراده است. جوان می گوید من نمی توانم خود را کنترل کنم. اگر عقل فعال باشد، قدرت تحلیل وجود داشته باشد، اثر و نتیجه آن تقویت اراده انسان است. همچنان که امام معصوم علیه السلام فرمودند: «ریشه عقل در دوراندیشی و میوه آن کامیابی و پیروزی در زندگی است.»
بنابراین، می توان چنین نتیجه گیری کرد که یکی از راه حل های اصلی در مواجهه با چالش ها برای یک جوان منتظر، توجه به عقل و تقویت عقل گرایی است؟
گرایش ِعقلی را از ابتدا باید به جوان آموخت که کورکورانه تحت تاثیر همه چیز قرار نگیرد. حتی قرآن کریم در رابطه با اندیشه ورزی و توجه به عقل بارها تاکید می کند و در جایی می فرماید: «وَإِذَا قِیلَ لَهُمُ اتَّبِعُوا مَا أَنزَلَ اللّهُ قَالُواْ بَلْ نَتَّبِعُ مَا أَلْفَیْنَا عَلَیْهِ آبَاءنَا أَوَلَوْ كَانَ آبَاؤُهُمْ لاَ یَعْقِلُونَ شَیْئاً وَلاَ یَهْتَدُونَ؛ و هنگامى که به آنها گفته شود از آنچه خدا نازل کرده است، پیروى کنید! مى‏گویند نه، ما از آنچه پدران خود را بر آن یافتیم، پیروى مى‏ نماییم .... » این کار یعنی ما رفتار خود را با رفتار و تبلیغات دیگران تنظیم می کنیم.
حضرت امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند: «علم دو نوع است؛ علم شنیده ها و علمی که از تحلیل شنیده ها حاصل می شود» ما امروز در جامعه با شنیده های زیادی مواجه هستیم و یکی از چیزهایی که شخصیت انسان را تحت تاثیر قرار می دهد «شنیده» هاست. علاوه بر الگو، «شنیده ها» نیز شخصیت انسان را تحت تاثیر قرار داده و به آن شکل می دهد. اگر کسی فقط «شنیده ها» را داشته باشد اما قدرت تحلیل نداشته باشد یعنی رشد عقلی او به قدری نباشد که این شنیده ها را تجزیه و تحلیل کند، چه می شود؟
نقش الگوها را در این رابطه چگونه ارزیابی می کنید؟ امروز قشر جوان با الگوهای متفاوتی روبه رو است. الگوها شخصیت انسان را تشکیل می دهند. در روایات ما نقل است که «انسان شخصیت خود را از دوستانش می گیرد.» در عمل نیز تاثیر دوستان بر شخصیت و زندگی فرد غیرقابل انکار است. در یک جامعه منتظر الگوی یک جوان چه کسی باید باشد؟ مسلما یک فرد عالم، فردی که مصون از خطا باشد. اگر من در اثر انتخاب الگوی اشتباه، مسیر را اشتباه رفتم و تازه در دوران میانسالی متوجه این اشتباه شدم و پشیمانی به سراغم آمد این عمر از دست رفته را چه باید کرد؟
تاثیر الگو و انتخاب درست در این زمینه به دلیل مصونیت و آرامشی است که در زندگی ایجاد می کند. اگر الگوی انتخابی ما مصون از خطا و اشتباه باشد کسانی که از او تاثیر می پذیرند نیز به مسیر انحرافی نخواهند رفت و زندگی ای همراه با آرامش خواهند داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3 نفر در کل تاریخ بشریت در مقابل ظلم نه گفتن 🚨 یک نه گفتن مشترک: 🔰 میثم، طیب و آرمان، هر سه در یک "نه" گفتن مشترک بودند! ⭕️ به میثم گفتند به علی دشنام بده، زنده میمانی، گفت نه ♦ به طیب گفتند به خمینی دشنام بده زنده میمانی، گفت نه 🔶 به آرمان گفتند به خامنه‌ای دشنام بده، زنده میمانی، گفت نه گاهی "نه" گفتن‌ها هزینه سنگینی دارد ولی در تاریخ می‌ماند. 🔴ما برای آرمان هامون؛ آرمان ها داده ایم!🔴
منتظران گناه نمیکنند
#مکیال_المکارم 📍قسمت هشتاد و دوم ✅اوقات و حالات تاکید شده بر دعا 💠از دیگر وقتهایی که تاکید دعا ب
📍قسمت هشتاد و سوم ✅ اوقات و حالات تاکید شده بر دعا 💠 از دیگر وقتهایی که تاکید دعا برای حضرت صاحب الزمان و درخواست ظهور ایشان از درگاه خداوند ،سفارش شده ..... 7⃣ شب و روز نیمه شعبان حضرت امام صادق علیه السلام میفرمایند «وَ لَو أدرَکتُهُ لَخَدمتُهُ ایّامَ حَیاتی » اگر زمان او را درک می کردم تمام روزهای زندگیم را در راه او قرار میدادم . 8⃣ بعد از ذکر مصیبت سَیِّد الشهدا زیرا این دعا نوعی یاری نمودن حضرت است .حضرت صاحب الزمان علیه السلام فرمودند ،من برای مؤمنی که مصیبت جدّ شهیدم را یاد آور شود ،سپس برای تعجیل فَرَج و تایید من دعا نماید ،دعا میکنم . 9⃣ در سختیها و گرفتاریها حضرت صاحب الزمان علیه السلام در حزن و اندوه دوستانشان ،اندوهگین میشوند و در آن هنگام برای آنها دعا میکنند ،پس ما نیز در آن هنگام برای ایشان زیاد دعا کنیم . و همچنین آن حضرت فرمودند : و بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج که همان فرج شماست . 🔟 روز غدیر چون روزی است که خداوند در آن امیرالمومنین و ائمه معصومین را به ولایت بر مومنین و جانشینی پیامبر خاتم صلوات الله علیه اختصاص داد ،و آن ولایت را مولایمان صاحب الزمان، از پدران معصومشان به ارث بردند ،پس چون مومن در این روز مخفی بودن حافظ دین را ببیند ، ایمان و دوستیش به آن حضرت او را وامیدارد تا برای زودتر شدن فرج دعا کند . 📚 منبع: مکیال المکارم من ازعالم «تو» را تنها گزینم روا داری که من غمگین نشینم؟ دلِ من چون قلم اندرکفِ توست ز توست ار شادمانم گر حزینم...
12_Mostanade_Soti_Shonood_Aminikhaah.ir.mp3
16.7M
بخش دوازدهم مستند صوتی شنود روایتی شگفت انگیز از سفر به عالم شیاطین مروری بر نکات جلسه دوازدهم(۱۴۰۱/۰۳/۱۶): استرسی که کارمند شرکت تحمل کرد، را درک می کردم عاقبت مسئولی که به فکر نیروهایش نبود. زبان ترکی را متوجه شدم تک تک گناهان زیر دست را برای مسئول می نوشتند گناهی که الهام مرتکب شد، برای مسئول نوشتند گناه مسئول، مثل آتشی بود که منتشر شد. مسئولین در دوران امام زمان علیه السلام خدا هرکس را دوست دارد بار شیعیانش را به دوش او می گذارد. معنای تهی بودن را فهمیدم برای خدا چه کنیم؟
آنچه‌ ما کردیم‌ با‌ خود‌ هیچ‌ نابینا‌ نکرد در‌ میان‌ خانه‌ گم‌ کردیم‌ صاحب‌ خانه‌ را
📆تقویم و مناسبتهای فردا📅 🔺فردا دوشنبه: 🔹 ۹ آبان ۱۴۰۱ 🔹 🔹 ۵ ربیع الثانی ۱۴۴۴ 🔹 🔹 ۳۱ اکتبر ۲۰۲۲ 🔹 🔰مناسبت های فردا: 💢 خلافت مستعین عباسی [۲۴۸ ق]
💠 💠 @hasebabu 📚 آن مرد با باران می‌آيد داستان زندگی یک خانواده متوسط و یک گروه نوجوان را در ماه های پایانی پیروزی انقلاب اسلامی روايت می‌کند. وقایع داستان حول این گروه نوجوان می‌چرخد که در رأس آن ها نوجوانی به نام «بهزاد» قرار دارد. بهزاد پسری از جنس آدم‌های معمولی دور و بر ماست. کم سن و سال و بی دل و جرات است، سرش توی لاک خودش است و نسبت به اتفاقات اطرافش بی‌توجه است. اصراری هم به شجاعت و قهرمانی ندارد. اما بر اثر حسادت و رقابت با دوستش، بی اختیار قدم در راهی می گذارد که اتفاقات تلخ و شیرین و فراز و فرود هایش، کم کم او را به يك «بزرگ مرد» تبدیل می‌کند. — — — — — — — — — — — — نویسنده: وجیهه سامانی ناشر: کتابستان نوع جلد: شومیز تعداد صفحات: 217 صفحه قطع: ‌رقعی مخاطب: نوجوان — — — — — — — — — — — — 🔸قیمت : 35/000تومان 🎁خـــرید از مـــــا30/000تومان
🥀دعای فرج 🥀 🌷إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَيْکَ الْمُشْتَكىٰ، وَعَلَيْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ. اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ. يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ. يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.🌷 🍀دعای_غریق🍀 « یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک 💐 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺در دعوت دوستان و مخاطبان خانوم خود به گروه امام زمان (عج) شریک باشیم..... وروداقایون اکیدا ممنوع ❌❌❌ امام خامنه ای(حفظ الله): فضای مجازی حقیقتا قتلگاه جوانان شده است 👈 باید دشمن را از فضای مجازی بیرون برانید و بتازید...  ما افسران جنگ نرم، به امام خامنه ای قول داده‌ایم که تمام معبرهای مجازی را فتح و پرچم اسلام را بالا نگه داریم✊ ...ان شاءالله پس عزیزان کار سختی نیست ، شما هم یه همت کنید کمک رسان در دین باشید..... ان شاءالله امام زمان عج دعاگوتون باشه🌹 منتظر حضور سبزتان هستین بانوان و دختران خیلی زود وروداقایون ممنوع ❌❌❌❌ 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2248278027C4d92f29e7b