دو عملی که خیری در آن نیست
🔻امام على عليهالسلام:
ألا لا خَيرَ في قِراءةٍ ليسَ فيها تَدَبُّرٌ، ألا لا خَيرَ في عِبادَةٍ ليسَ فيها تَفَقُّهٌ؛
◻️ بدانيد در قرآن خواندنى كه با تدبّر همراه نباشد، خيرى نيست؛
◻️ بدانيد كه در عبادتى كه با فهم و انديشه توأم نباشد، خيرى نيست.
📚 بحارالأنوار: ج ۴، ص ۲۱۱، ح ۹۲
أللَّھُمَ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْفَرَج
@montzeran
🌹امام علی علیه السلام:
🌱ای مردم از خدا بترسید، زیرا هیچ کسی عبث آفریده نشده است، تا به سرگرمی و غفلت گذراند و مهمل رها نشده است تا بیهودگی کند.
📖نهج البلاغه (صبحی صالح) ص 540
@montzeran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ تاریخی رهبر انقلاب به مطرح شدن[آشتی ملّی]توسّط سران فتنه!
❓ملّت ایران با چه کسانی آشتی ندارد؟
🔄(ببینید و منتشر کنید)...
🗓بمناسبت حماسه ی #نهم_دی
#لبیک_یا_خامنه_ای
@montzeran
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️از شهدای فتنه ۸۸ چه می دانید؟!
💔شهید #سید_علیرضا_ستاری امداد گر جانبازی که بر اثر جراحات ، سالها بعد به شهادت رسید!
✍🏼شهیدی که رهبرانقلاب درباره ی قاتلین او فرمودند: ملّت آنها را نخواهد بخشید!
🔞صحنه حادثه ای که منجر به جانبازی وی شد!
#جان_فدا #حماسه_نهم_دی
@montzeran
منتظران گناه نمیکنند
#مکیال_المکارم 👌یک دقیقه به یاد مهدی فاطمه ی زهرا سلام الله علیهما ... 🔴مطالعهی کتاب شریف "مکیال
#مکیال_المکارم
👌یک دقیقه به یاد مهدی فاطمه ی زهرا سلام الله علیهما ...
🔴مطالعهی کتاب شریف "مکیال المکارم" کتابی که به سفارش امام زمان ارواحنا فداه، نوشته شد ...
📍قسمت صد و چهاردهم
✅ تکالیف بندگان نسبت به آن حضرت
💠 تظاهر با ستمگران و اهل باطل
در تحف العقول در سفارشهای امام صادق علیه السلام به مؤمن الطّاق آمده که فرمودند:
« ای پسر نعمان، هر گاه در دولت باطل بودی با هرکس تقیه داری با تحیّت برخورد کن، زیرا که هر کس متعرض دولت شود خود را به کشتن داده و هلاک کرده است، خداوند فرماید:
( و لا تُلقوا بِأدیکُم إلی التَّهْلُکَةِ)؛
و خود را به مهلکه و خطر در نیفکنید...».
💠ناشناس ماندن و پرهیز ازشهرت یافتن
...امام باقر علیه السلام فرمودند:
زمانی بر مردم خواهد رسید که امام آنان از ایشان غایب شود، خوشا به حال آنانکه برأمر ما پایدار بمانند. در آن زمان ، کمترین چیز از ثواب که به آنها رسداینکه، خداوند متعال ایشان را ندا کند:
بندگان و کنیزان من ، به سِرّ من ایمان آوردید و غیب مرا تصدیق کردید، پس بشارت باد شما را به ثواب نیک از من؛
ای بندگان و کنیزانم، حقا که از شما قبول می کنم و شما را عفو نمایم، و شما را می آمرزم، و شما بندگانم را از باران سیراب گردانم، و بلا را از آنان دفع نمایم، و اگر شما نبودید عذابم را بر آنان نازل می کردم.
جابر گفت: عرض کردم: ای فرزند رسول خدا بهترین کاری که مؤمن در آن زمان انجام دهد چیست؟
فرمود: حفظ زبان و خانه نشینی است.
💠 تهذیب نفس
پاکسازی درون از صفات پلید، و زیور دادن آن به وسیله اخلاق پسندیده، و این أمر در هر زمان واجب است، ولی یاد کردن آن به طور خصوص در وظایف زمان غیبت حضرت ولی عصر علیه السلام از این جهت است که درک فضیلت صحبت او و قرار گرفتن در عداد اصحاب آن جناب بستگی به آن دارد.
📚منبع : مکیال المکارم
🌱تاکی دلِ من چشمْ به درداشته باشد
🍃ایکاش کسی از تو خبر داشته باشد؛
🌱آن بادکه آغشته به بوی نفس توست
🍃ازکوچه ماکاش گذر داشته باشد
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙صوت مرحوم کافی (ره)
انگار با جوانان روزگار امروز صحبت میکنند...
📌 گوش کنید ونشردهید
مواردی که دروغ جایزهست
چشم : برادر!گاهى دروغ گفتن لازم است ، مثلا يك موقع انسان در خطر است : نمى دانم شما در زمان رژيم سابق (حكومت پهلوى ) مبتلا شدى يا نه ؟ مامور به در خانه مى آمد و سوالاتى مى كرد. اگر به او راست مى گفتند، طرف را مى گرفتند و از بين مى بردند.
گوش : آرى برادر!دروغ بدون عذر شرعى حرام است ولى اگر مصالحى در آن تصور شود، اشكالى ندارد، مانند دروغ ميان دو كس كه از هم بريده شده باشند و با آن اصلاح شوند، و يا جائى كه اگر دروغ نگويد ضررى به خود يا مسلمان ديگر وارد مى شود و يا آبرو و مال محترمى در خطر است و يا اگر زن از شوهر چيزى بخواهد و قدرت بر آن نداشته باشند يا بر او واجب نباشد، و يا در جنگ با دشمن كه دروغ سبب پيروزى بر آن باشد كه اين موارد را علماى اخلاق استثنا كرده اند، با اين كه فرموده اند اگر كسى بتواند در اين موارد هم دروغ نگويد، بلكه توريه كند (يعنى سخنى بگويد كه معناى ظاهر آن راست باشد تا نفس آدمى به دروغ عادت ننمايد) بهتر است .
چشم : خيال مى كنم همين اندازه درباره قباحت دروغ كفايت كند هر چند قضايا و روايات و آيات درباره دروغ بيش از اينهاست .
گوش : بنده هم بى ميل نبودم كه بحث را درباره دروغ خاتمه داده و به زيانهاى ديگر زبان بپردازيم ، و از برادران ديگر تقاضا مى كنم كه ما را هم كمك كنند.
دست : اگر اجازه باشد بنده براى مزاحمت حاضرم .
اندامها: بفرمائيد.
غیبت ومفاسد ان
دست : يكى ديگر از مفاسد و مضرات زبان ، غيبت است كه ادله حرمت و زشتى آن ، همان ادله اى است كه براى حرمت دروغ بيان شد، (كتاب ، سنت ، اجماع ، عقل ). گر چه در ميان تمام مردم بنحوى شيرين است كه از قباحت آن غفلت شده و اكثر مردم قريب باتفاق به آن مبتلا بوده ، به گونه اى كه گويا قباحت و بدى آن از ميان رفته است ، در صورتى كه اگر بيشتر صحبت ها را ملاحظه كنيم ، آميخته با غيبت است :
و نبايد غيبت كند، بعضى از شما بعضى ديگر را، آيا يكى از شما دوست مى دارد كه گوشت برادر خود را در حالى كه مرده باشد بخورد؟ حتما از آن متنفريد!از عقوبات الهى پرهيز نمائيد، بدرستى كه خداوند توبه پذير مهربان است (107)
1_1954682131.mp3
18.31M
بخش پانزدهم مستند صوتی شنود
#مستند_صوتی_شنود_15
روایتی شگفت انگیز از سفر به عالم شیاطین
مروری بر نکات جلسه پانزدهم(۱۴۰۱/۰۳/۱۹):
از بچگی عاشق این بودم که فرشته ها را ببینم.
دوست داشتم شیاطین را نیز ببینم
فهمیدم که نباید با شیطان صحبت می کردم
سه واقعه از آینده دیدم
همه کشورها تسلیم آمریکا بودند به غیر از چندتا
پیمان صلحی که به نفع اسرائیل بود
خبر عجیبی که مطابق با رویای من بود
پیمان صلحی که به نفع اسرائیل بود
حجم عظیمی از آب که حیوانات را با خود آورد
آب رودخانه به آسمان رفت وحیوانات پخش در خانه ها شدند
مریضی حیوانات به انسان ها سرایت کرد
اللهم عجل لولیک الفرج
📆تقویم و مناسبتهای فردا📅
🔺فردا جمعه:
🔹 ۹ دی ۱۴۰۱ 🔹
🔹 ۶ جمادی الثانی ۱۴۴۴ 🔹
🔹 ۳۰ دسامبر ۲۰۲۲ 🔹
🔰مناسبت های فردا:
💢 روز بصیرت و میثاق امت با ولایت
#تقویم
حتی مایی که طرفدار #حجاب هستیم از مشاهدهی تعداد زیاد خانمهای چادری در راهپیماییها حیرت میکنیم.
یا مثلاً حضور امروز تهرانیها در تشییع شهدا واقعاً عجیب و بینظیر بود.
بعد چطوریه جامعهشناسانی که همواره درباره فروپاشی دینداری مردم نظریه میدن، اینجور مواقع حیرت نمیکنند؟
👤 محمدجواد محمدزاده
#پویش_حجاب_فاطمے
حضرت خضر(ع) از انبیا ء الهی است . از فرمایش امام صادق علیه السلام چنین بر میآید که حضرت خضر را خدا به سوی قومش مبعوث فرموده بود و او مردم را به سوی توحید و اقرار به انبیاء و فرستادگان خدا و کتابهای او دعوت میکرد.
از معجزاتش این بود که روی هر زمین خشکی مینشست، زمین سبز و خرم میگشت و دلیل نامش، خضر(سبز) نیز همین است. زندگی او، از قبل از زمان موسی تا زمان حاضر، و ادامهٔ زندگیش تا آخر الزمان، مورد اتّفاق مسلمانان است. مجموعهٔ روایات، مؤیّد آن است که طولانیترین عمر را در میان فرزند آدم دارد.
گفتهاند حضرت خضر از اولاد سام بن نوح و پسرخالهٔ ذوالقرنین بود با این حال بنا به برداشتی نیز، دو نفر با نام خضر وجود داشتهاند، خضر اکبر که از اولاد سام بن نوح بوده و خضر ثانی که از انبیای بنی اسرائیل و مصاحب موسی بوده است.
امام صادق (ع) در مورد حضرت خضر(ع) :
از امام صادق (ع) آورده اند که اما آن بنده صالح خدا خضر؛ خداوند عمر او را نه به خاطر رسالتش طولانى گردانید و نه به خاطرکتابى که بدو نازل کند و نه به خاطر این که به وسیله او و شریعت او، شریعت پیامبران پیش از او را نسخ کند و نه به خاطر امامتى که بندگانش بدو اقتدا نمایند و نه به خاطر طاعتى که خدا بر او واجب ساخته بود؛ بلکه خداى جهان آفرین، بدان دلیل که اراده فرموده بود عمرگرامى قائم (ع) را در دوران غیبت او بسیار طولانى سازد و مى دانست که بندگانش بر طول عمر او ایراد واشکال خواهند نمود، به همین جهت عمر این بنده صالح خویش، حضرت خضر را طولانى ساخت که بدان استدلال شود و عمر قائم (ع) بدان تشبیه گردد. بدون تردید او زنده است وهم اکنون بیش از شش هزار سال از عمر شریفش مى گذرد.
علامه ى طباطبایى نیز از روایات استنباط مى کنند که ایشان پیامبر بوده اند :
لیکن روایات متعددى وجود دارد که این مرد عالم، پیامبر نبوده بلکه دانشمندى همچون ذوالقرنین و آصف بن برخیا بوده است. در تعدادی از روایات که از طرق شیعه و سنی رسیده آمده که حضرت خضر از آب حیات که واقع در ظلمات است نوشیده، چون وی در پیشاپیش لشکر ذو القرنین که در طلب آب حیات بود قرار داشت، حضرت خضر به آن رسید و ذو القرنین نرسید.و این روایات و امثال آن روایات آحادی است که قطع به صدورش نداریم.
خداوند به وسیله او در زمان غیبت، از قائم ما رفع غربت مى کند و به وسیله او وحشتش را تبدیل به انس مى کند».
از این حدیث استفاده مى شودکه حضرت خضر(ع) جزء سى نفرى است که همواره در محضر حضرت بقیه الله (ع) هستند، ورتق وفتق امور به فرمان آن حضرت در دست آن هاست قرآن کریم طی آیات ۶۰ تا ۸۲ کهف دیدار حضرت موسی را با ایشان بیان می کند.او زنده است .
امام رضا(ع) درمورد حضرت خضر(ع) :
امام رضا(ع) مى فرماید:«حضرت خضر(ع) از آب حیات خورد،او زنده است وتا دمیده شدن صور از دنیا نمى رود، او پیش ما مى آید وبر ما سلام مى کند، ما صدایش را مى شنویم و خودش را نمى بینیم، او در مراسم حج شرکت مى کند وهمه مناسک را انجام مى دهد، در روز عرفه در سرزمین عرفات مى ایستد وبراى دعاى مؤمنان آمین مى گوید.
کوه حضرت خضر (ع) :
از قرآن کریم و سنت قطعی و عقل هم دلیلی برتوجیه و تصحیح آنها نداریم. در شش کیلو متری شهر قم کوهی وجود دارد که از فراز آن می توان همه شهر را با یک نگاه طی کرد.
این کوه منسوب به حضرت خضر (ع) با قدمت سه هزار سال است. می گویند بر قله این کوه در سه هزار سال پیش غاری بوده است که حضرت خضر پیامبر (ع) در آن غار به عبادت و نیایش می پرداخت، غاری که امروز به مسجدکوچکی با ظرفیت ۱۰ تا ۱۵ نفر تبدیل شده است و سال ها پیش از این در حالی که هنوز قم آنقدر بزرگ نشده بود که خود را به دامنه این کوه برساند معبد عارفان و ساکنان و اوقاد بود، و خلوت کده ای برای شب زنده داری و عبادت عالمان و عاشقان طریقت حق بوده است و هم چنین گویند حضرت خضر نبی(ع)در مسجد اموی همواره نماز می گذاشته است.
مکان نماز ایشان در سمت شرقی قبله (جنوب شرقی) نزدیک مناره شرقی بوده است. اکنون نزدیک به محراب اصلی مسجد و به موازات مقام هود بر دیوار قبله عنوان «هذا مقام خضر النبی» بر تابلویی سبز دیده می شود. شایان گفتن است در بسیاری از نقاط سوریه مقام حضرت خضر دیده می شود.
حضرت خضر (ع) دارای ویژگیهای زیادی است که به بـرخـی از آنها به استناد روایات اشاره می کنیم :
۱- وی از جمله کسانـی است که به چشمه آب حیات دست پیدا کرده و مقداری از آن را نوشیده است.
۲- حضرت خضر (ع) هـم اکنون زنده است و تا نفخ صور زنده خـواهد بـود. امام رضا (ع) فرمـود: «خضر از آب حیات نـوشید پـس او زنده است تا نفخ صور دمیده شود».
حلبـی نیز در همیـن راستـا آورده است که: «اجمع العلماء بـالنقل علـی کـون الخضـر حیـا بـاقیـا الـی لان».
۳- خـداوند به حضرت خضر (ع) تـوان و قدرت نیرومندی عطا کرده، چنانکه طریحـی مـی نـو یسد: «خداوند به خضر تـوان و قدرت بسیار بالایی عطا کـرد. و مسـئول مقـدمه الجیـش ذی القـرنیـن بوده است. »
۴- از خصوصیات و ویژگیهای خضر ایـن بوده که به هر کجا می نشسته آنجا سرسبز مـی گشت. امام صادق (ع) فرمـود: «بر هیچ تخته خشکیده ای نمی نشست مگر آنکه سبز مـی گشت و بر هیچ زمینـی بـی آب و علف قرار نمی گرفت مگر آن که سرسبز مـی گشت و به همیـن جهت خضر نامیده شـد». همچنیـن گفته شـده که هر گاه به نماز مـی ایستاد اطرافـش سـرسبز مـی گشت.