📆تقویم و مناسبتهای فردا📅
🔺فردا یکشنبه:
🔹 ۱۱ دی ۱۴۰۱ 🔹
🔹 ۸ جمادی الثانی ۱۴۴۴ 🔹
🔹 ۱ ژانویه ۲۰۲۳ 🔹
🔰مناسبت های فردا:
💢 آغاز سال جدید میلادی
💢 نامه امام خمینی(ره) به گوباچف [۱۳۶۷ ش]
💢 عملیات محمد رسول الله (ص) غرب کشور [۱۳۶۰ ش]
#تقویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چادر اجباری با من چه کرد!
تأثیر قوانین و ضوابط و محیط بر رفتارهای افراد.
قوانین و محیط سالم، فاصله افراد با انتخاب درست را کوتاه میکند.👌
#پویش_حجاب_فاطمے
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
🔴 توفیق دیدار امام زمان ارواحنا فداه چگونه به دست میآید ؟
🎙 #استاد_انصاریان
#مهدویت
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
«مَّن كَانَ يُرِيدُ الْعَاجِلَةَ عَجَّلْنَا لَهُ فِيهَا مَا نَشَاء لِمَن نُّرِيدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ يَصْلاهَا مَذْمُومًا مَّدْحُورًا»
هر کس که خواهان این جهان باشد هر چه بخواهد زودش ارزانی داریم، آنگاه، جهنم را جایگاه او سازیم تا نکوهیده و مردود بدان در افتد.
(سوره مبارکه إِسراء/ آیه ۱۸)
منتظران گناه نمیکنند
هر صبح یک آیه: 🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺 «مَّن كَانَ يُرِيدُ الْعَاجِلَةَ عَجَّلْن
❇ تفســــــیر
از ديدگاه قرآن، دنياطلبى و دنياگرايى اگر سبب غفلت از آخرت و انحصار خواستهها در دنيا باشد، نكوهيده است. در جهان ماديّات نزاع و درگيرى زياد است و همه كس به همه آرزوهايش نمىرسد، پس بايد اندازه و سهميهاى باشد كه چه كسى چه مقدار داشته باشد: «عَجَّلْنا لَهُ فِيها ما نَشاءُ لِمَنْ نُرِيدُ»، امّا در دنياى معنويات، چون تزاحم و محدوديّتى نيست، همه صد درصد كامياب مىشوند و راه براى بيشتر هم باز است. «كانَ سَعْيُهُمْ مَشْكُوراً»
پیام ها
1- دنيا زودگذر است. «الْعاجِلَةَ»
2- انسان، با اراده خلق شده ودر انتخاب آزاد است، ولى ارادهى الهى اصل است. يُرِيدُ ... لِمَنْ نُرِيدُ
(تفسیر نور/ ذیل آیه ۱۸ سوره مبارکه إسراء)
منتظران گناه نمیکنند
#مکیال_المکارم 👌یک دقیقه به یاد مهدی فاطمه ی زهرا سلام الله علیهما ... 🔴مطالعهی کتاب شریف "مکیال
#مکیال_المکارم
👌یک دقیقه به یاد مهدی فاطمه ی زهرا سلام الله علیهما ...
🔴مطالعهی کتاب شریف "مکیال المکارم" کتابی که به سفارش امام زمان ارواحنا فداه، نوشته شد ...
📍قسمت صد و شانزدهم
✅ تکالیف بندگان نسبت به آن حضرت
💠 مقدم داشتن خواسته آن حضرت بر خواسته خود
هر امری که بر تو وارد می شود و می خواهی در آن اقدام کنی، بیندیش که آیا موافق رضای آن حضرت علیه السلام است یا مخالف آن؟ پس چنانچه موافق رضای آن جناب بود آن را انجام دهی و بر آن اقدام نمایی، نه به خاطر هوای نفس خودت، بلکه به جهت موافق داشتن آن با رضای او علیه السلام، و اگر مخالف رضای او بود آن را واگذاری و با هوای نفست مخالفت کنی، برای اینکه رضای آن حضرت علیه السلام را به دست آوری..
💠 احترام کردن نزدیکان و منسوبین به آن حضرت
باید نزدیکان و منسوبین به حضرت را احترام کرد، خواه قرابت و خویشاوندی و وابستگی آنان جسمانی باشد و خواه روحانی، مانند: سادات علوی، و علمای دینی و برادران ایمانی، زیرا که احترام و تجلیل ایشان در حقیقت احترام آن جناب علیه السلام است.
💠بزرگداشت اماکنی که به قدوم آن حضرت زینت یافته اند
مانند مسجد سهله، و مسجد اعظم کوفه، و سرداب مبارک در شهر سامره، و مسجد جمکران و غیر اینها از مواضعی که بعضی از صُلحا، آن حضرت را در آنجا دیده اند، یا در روایات آمده که آن جناب در آنجا توقف دارد، مانند: مسجدالحرام، و تعظیم و احترام سایر چیزهایی که به او اختصاص دارد و منتسب می باشد، مانند نامها و القاب و کلمات و توقیعات و لباسهای آن حضرت علیه السلام و کتابهایی که احوالات آن بزرگوار و آنچه متعلق به اوست در آنها یادگردیده، و مانند اینها...
📚منبع : مکیال المکارم
🌱آن يوسف کنعانی ما می آيد
🍃يک روز به مهمانی ما می آيد
🌱ما منتظران اگرچه کم تعداديم
️ دوران فراوانی ما می آید
May 11
منتظران گناه نمیکنند
خضر نزد ما مىآید و به ما سلام مـى كنـد پـس ما صـدایـش را مى شنویم ولى شخص او را نمى بینیم. همچنیـن ا
ادامه مطلب در مورد حضرت خضر
👇👇
و دسته دوم روایـاتـى هستنـد كه از آنها چنیـن بـرمـىآیـد: علاوه بـر اینكه معصـومیـن صداى خضر را مى شنیدند شخص او را نیز مـى دیدند و گاهى هـم یـاران امـام بـا خضـر ملاقـات مـى كـردند.
و بارها دیده شده كه به حضـور امامان رسیده و سـوالاتـى از آنان كرده كه در بـرخـى مـوارد پاسخ پـرسشها را به فرزنـد معصـومشان واگذار كرده اند.
همانگـونه كه روایت شـده امام باقر در حج بـودند مردى به حضـور امـام رسیـد و دو زانـو نشست و از آن حضـرت سـوالـى كــــــرد.
امـام بـاقـر فـرمـودنـد از فـرزنـدم جعفـر(ع) بپـرس.
و در آخـر خبـر آمـده كه امـام بـاقـر فـرمـود: ایـن خضـر است.
همچنیـن از ملاقاتهاى مكرر خضر با حضرت امیر كه هم میثم تمار او را دیده و هـم شرطه الخمیـس شخص خضر را دیده بـودنـد و به گمان اینكه او دشمـن علـى است و از تاریكـى شب آمده است استفاده كند تا على را ترور بنماید. و همچنیـن از ملاقات و گفتگـوى مكرر خضر با امام e ین العابـدین در مدینه و در بیـن راه مكه و مدینه و از فـرستادن امام صادق(ع) چـوبى از درخت طـوبـى را جهت رفع تشنگـى داود رقـى به وسیله او و روایات متعدد دیگـر استفـاده مـى شـود.
خضـر(ع) بـا اهل بیت(ع) تمـاس حضـورى داشته بلكه بسیارى اوقـات كارهاى معصـومیـن را نیز انجام مـى داده است. اما نسبت به سایـر مردم در زمان حیات معصومیـن گاه گاهى مورد رویت بوده است و اما در زمان غیبت, همانند خـود امام زمان جز در مـوارد بسیار نادر, بـراى احـدى قـابل رویت و شنـاسـایـى نمـى بـاشـد.
رابطه خضر با اهل بیت(ع)
بسیارى از روایات و احادیث دلالت دارنـد كه حضـرت خضـر(ع) رابطه بسیار خـوبى با اهل بیت پیامبر(ص) داشته بلكه طبق فرمایـش امام رضا(ع) هر روز نزد معصـومیـن(ع) مى رفته و عرض سلام مـى كرده است.
حضرت فرمود: و اءنه لیاءتینا فیسلـم فنسمع صـوته و لا نرى شخصه. آرى همـو بـود كه پـس از رحلت پیامبـر خـدا به در خانه اهل بیت آمده و به آنان تسلیت مصیبت رسول خدا را گفت و همو بـود كه پـس از شهادت مولى المـوحـدیـن امیـرالمـومنیـن با شتاب در حالـى كه لااله الاالله مى گفت خـود را به در خانه على رسانده و مى گفت:
خداى تو را رحمت كند اى اباالحسـن تـو اولیـن فردى بـودى كه به اسلام گرویدى, و از نظر ایمان خالص تریـن آنها, و از همه یقینت به خدا شدیدتر و بیشتر از همه از خـدا ترس داشتـى … علـى تـو همانند كـوهى بـودى كه هرگز بادها و طـوفانها او را از جاى تكان ندهد.
ابـن عباس گوید: همگان سكوت كردند تا سخنانـش تمام شد سپـس خـود گریه كرد و یاران رسول خدا را به گریه انداخت. سپـس به دنبالـش گشتند ولـى او را نیافتنـد.
و همـو بـود كه پـس از شهادت امام حسـن(ع) در گـوشه اى از مسجـدالحـرام در مصیبت آن حضــرت اشعارى سـوزناك مـى خـواند. ابـن عباس گـوید: روزى كه امام حسیـن(ع) به شهادت رسید صـدایـى از گـوشه خانه به گـوشمان رسیـد كه مـى گفت
اصبروا آل الرسول
قتل الفرخ النحول
نـزل الروح الامین
بـبـكـاء و عـویل
صبر كنید اى آل رسـول الله! فرزندى كه خدا به پیامبر هدیه كرد, كشته شد. جبرئیل امیـن نازل شد در حالـى كه گریه و زارى مى كرد.