eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5965478002392306183.mp3
4.62M
🎙 واعظ: حاج آقا خودتو شستشو بده
16.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در گوشی با پدر و مادرها؛ این نکات رو یادتون نره! واعظ: داستان پور
سبک زندگی امام علی و حضرت زهرا؛ بهترین الگو برای زوج‌های جوان 👇👇👇👇👇
ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س)سبک زندگی امام علی و حضرت زهرا؛ بهترین الگو برای زوج‌های جوان مدلی و الگویی ایده آل است که اگر با ازدواج های امروز سنجیده شود. تفاوت آن بر همگان آشکار و ملموس خواهد شد. و می توان آسیب های فراوانی را که در ازداوج های کنونی وجود دارد شناسایی و برطرف کرد.
تعیین مهریه یکی از شاخصه های مهم این ازدواج تعیین مهریه است که متاسفانه در جامعه امروزی ما این شاخصه در ازدواج ها رعایت نمی شود و به همین خاطر آسیب های جبران ناپذیری در جامعه به وجود می آید، تعیین مهریه از سوی پیامبر و پرداخت آن از سوی امیرالمومنین(ع) که در این عمل معصوم به دو حقیقت مهم توجه شده است. نخست: لزوم مهریه و اهمیت آن. دوم: پرهیز از زیاده روی و افراط در حجم مهریه. بنابراین در موضوع نگاهی واقع بینانه و معقول و دینی شده است. به همین منظور حضرت علی(ع) زره خود را به مبلغ چهار صد درهم می فروشد و مهریه فاطمه زهرا(س) را پرداخت کرد.
در این ازدواج نکته مهم و حائز اهمیت این است که در همان آغاز اسلام مهریه وجود داشته و پرداخت آن نیز به عنوان یک واجب شرعی در همان روز اول زندگی از سوی شوهر پرداخت شده است. امروزه در جامعه شاهد مهریه های سنگین و بهت آوری هستیم و یا از سوی دیگر برخی نیز راه تفریط را طی می کنند. و اساسا مهریه را بسیار ناچیز قرار می دهند و آن را مستند به دین و توصیه های دینی می کنند. ازدواج این دو انسان نمونه، و مهریه حضرت فاطمه(س) نشان می دهد هیچ‌کدام از این 2 شیوه درست نیست، باید میزان مهریه معقول، منطقی، و تا حد امکان منطبق با مهرالسنة باشد. هر چند در منطق دین، شأن اجتماعی و موقعیت خانوادگی نیز در تعیین مهریه می تواند نقشی موثر داشته باشد.
سبک زندگی / همسرداری همسرداری حضرت فاطمه(س) بهترین الگو برای زنان مسلمان است. شیوه رفتار با همسر برای یک زن آن قدر مهم است که حضرت علی(ع) می فرماید: جهاد زن، خوب شوهرداری کردن است. فاطمه(س) با آن همه فضیلت، همسری نیکو و مطیع برای امیر مؤمنان علی(ع) بود. روایت است هنگامی که علی(ع) به فاطمه(س) می‌نگریست، غم و اندوهش برطرف می‌شد.
از ویژگی های مهم حضرت فاطمه(س) این بود که آن بزرگوار بهترین یار و یاور شوهرش علی(ع) در اجرای فرامین الهی بود. پیامبر(ص) از علی(ع) سوال کرد: همسرت را چگونه یافتى؟ و علی(ع) پاسخ گفت: نِعْمَ الْعَوْنُ على‏ طاعَةِ اللَّهِ (بهترین یار و یاور براى اطاعت و بندگى خدا).
آن بانوی بزرگوار، نام همسر خود را با احترام یاد می‌کرد. گاهی وی را با کنیه «ابالحسن» می‌خواند و گاهی با یاد قرابت نسبی (یا ابن عم) وی را ندا می‌داد. در حدیث شریف کساء آمده است که حضرت فاطمه(س) می فرماید: ابوالحسن على بن ابیطالب وارد شد و فرمود سلام بر تو اى دختر رسول خدا گفتم: و بر تو باد سلام اى ابا الحسن و اى امیر مؤمنان. این گونه نقل نام و خطاب احترام آمیز یکی از نکات اصلی رابطه زوجین نسبت به یکدیگر است.
مصدوم کردن حضرت زهرا(س) از امیرمومنان درخواست ملاقات و عیادت ایشان را کردند، حضرت علی(ع) تقاضای آن دو را به فاطمه(س) ارائه کردند و ایشان در جواب فرمودند: البیت بیتک و الحره امتک(خانه متعلق به شماست و من هم به منزله کنیز و خدمتگزار در خانه شماهستم). رسیدگی به وضع ظاهری به خاطر همسر از اصول زندگی یک زن و مرد مسلمان است. آمده است پیامبر برای شب عروسی حضرت زهرا (س) دستور داد عطرهایی خوشبو تهیه کنند و حضرت زهرا (س) نیز در داخل خانه دائماً معطر بودند.
تفاهم در زندگی مشترک امیرالمؤمنین علی(ع) می فرماید: «به خدا سوگند(در سراسر زندگی مشترک با فاطمه(س) تا آنگاه که خدای عزیز و جلیل او را قبض روح فرمود هرگز او را خشمگین نساختم و بر هیچ کاری او را اکراه و اجبار نکردم، و او نیز مرا هرگز خشمگین نساخت و نافرمانی من نکرد؛ هر وقت به او نگاه می کردم رنج ها و اندوه هایم برطرف می شد.»