✳امام باقر علیه السلام در گفتاری امیدآفرین و نشاط بخش به منتظران حقیقی آن حضرت مژده می دهد که «یَأْتِی عَلَی النّاسِ زَمانٌ یَغِیبُ عَنْهُمْ اِمامُهُمْ فَیاطُوبی لِلثّابِتِینَ عَلی اَمْرِنا فِی ذلِکَ الزَّمانِ اِنَّ اَدْنی ما یَکُونُ لَهُمْ مِنَ الثّوابِ اَنْ یُنادِیَهُمُ الْبارِی ءُ عَزَّ وَجَلَّ عِبادِی آمَنْتُمْ بِسِرّی وَصَدَّقْتُمْ بِغَیْبی فَأَبْشِرُوا بِحُسْنِ الثَّوابِ مِنّی؛
بر مردم زمانی می آید که امامشان از منظر آنان غایب می شود. خوشا به حال آنان که در آن زمان در امر [ولایت] ما اهل بیت ثابت قدم و استوار بمانند! کمترین پاداشی که به آنان می رسد، این است که خدای متعال خطابشان می کند و می فرماید: بندگان من! شما به حجت پنهان من ایمان آوردید و غیب مرا تصدیق کردید. پس بر شما مژده باد که بهترین پاداش من در انتظارتان است.»
آن گاه امام باقر علیه السلام ادامه داد: «خداوند متعال به خاطر ارج گذاری از چنین منتظران راستینی به آنان می فرماید: شما مردان و زنان، بندگان حقیقی من هستید. رفتار نیک و شایسته تان را می پذیرم و از کردار ناپسندتان عفو می کنم و به خاطر شما سایر گنهکاران را می آمرزم و بندگانم را به خاطر شما با باران رحمت خود سیراب و از آنان بلا را دفع می کنم. ای عزیزترین بندگان من! اگر شما نبودید، عذاب دردناک خود را به مردم نافرمان نازل می کردم.»(غیبت نمانی)
💎🙏🏼💎 والله، اگر تمام عمرتان را برای فرج امام زمان علیه السلام دعا کنید، مغبون(ضرر نمی کنید) نیستید
مرحوم آیت الله تولاّیی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد سیّد اصفهان در ماه رمضان 1392 هجری قمری می فرمود:
اگر امام زمان علیه السلام، يك تار مويش را بجنباند، دنيا را زير و زِبَر مي كند. نمي دانيد چه گوهري در خزانه غيب خدا پنهان شده است. اگر آشكار شود زمين و آسمان را متلألأ مي كند:
«وَأَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا».
«يَوْمَ تُبَدَّلُ الأَرْضُ غَيْرَ الأَرْضِ»
والله اگر از نان خوردن و آب خوردن و زندگي تان دست برداريد و يكپارچه عمرتان را بر دعاي بر فرج و ظهور امام زمان علیه السلام صرف كنيد، مغبون نيستيد. اگر يك ساعت از زمان ظهورش را درك كنيد، بهتر از اين است كه هزاران سال بدون آن حضرت زندگي كرده باشيد. به حقّ صاحب اين منبر و اين محراب، اين مطلبي كه مي گويم، با براهين عقل مطابق است و با وجدان بزرگان موافق است.
@Elteja | کانال اِلتجا4_5908800797910502625.mp3
زمان:
حجم:
6.53M
▫️فرشتهای که سنگ شد!
#حکایت زیبای سرگذشت حجرالاسود.
📚 امالی شیخ طوسی، ص۴۷۶
📚 علل الشرایع، ج۲ ، ص۴۲۹
💥 فضیلت شب و روز بیست و پنجم ذی القعده
روز بيست و پنجم روز دحوالأرض است و يكي از آن چهار روز است كه در تمام سال به فضيلت روزه ممتاز است و در روايتي روزه اش مثل روزه هفتاد سال است و در روايت ديگر كفّاره هفتاد سالست و هر كه اين روز را روزه بدارد و شبش را به عبات بسر آورد از براي او عبادت صد سال نوشته شود و از براي روزه دار اين روز هر چه در ميان آسمان و زمين است استغفار كند و اين روزي است كه رحمت خدا در آن منتشر گرديده و از براي عبادت و اجتماع به ذكر خدا در اين روز اجر بسياريست و از براي اين روز به غير از روزه و عبادت و ذكر خدا و غسل دُو عمل وارد است. ....(کتاب شریف مفاتیح الجنان)
اللهم عجل لولیک الفرج
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این هیولای غیبت بد جوری داره عربده میکشه .
👌بخوایم تماشا کنیم ضرر میکنیم.
مردم بشدت گرفتارن و راه نجاتی نیست جز رسیدن به ظهور.
Ⓜ️عرفه، قربان، غدیر و محرم فقط و فقط در راستای فرج خواهی است.
✳اللهم عجل لولیک الفرج
در روایت وارد شده:
✳( قدر ومنزلت مومن نزد امام به حسب منزلت امام نزد اوست)
مکیال المکارم جلد۲، صفحه۴۰۰
✳آیا می توان تقدیر را تغییر داد؟
میسر بن عبدالعزیز می گوید امام صادق علیه السلام به من فرمود:
دعا کن و گمان مکن تقدیر تو قابل تغییر نیست، زیرا نزد خداوند متعال جایگاهی است که جز با دعا به آن دست نتوان یافت
و اگر بنده ای دهان فرو بندد و از خدا نخواهد، چیزی به او داده نمی شود. ای میسر هیچ دری نیست که کوبیده شود مگر آنکه به روی کوبنده آن باز شود.
📚الکافی، ج2، ص466
حضرت امام باقر علیه السلام فضای تاریک جهان قبل از ظهور را این گونه بیان می کند: «لا یَقُومُ الْقائِمُ اِلاّ عَلی خَوْفٍ شَدیدٍ مِنَ النّاسِ وَزَلازِلَ وَفِتْنَةٍ وَبَلاءٍ یُصیبُ النّاسَ وَطاعُونٍ قَبْلَ ذلِکَ وَسَیْفٍ قاطِعٍ بَیْنَ الْعَرَبِ وَاخْتِلافٍ شَدیدٍ بَیْنَ النّاسِ وَتشْتیتٍ فی دینِهِمْ وَتَغْییرٍ فی حالِهِمْ حَتّی یَتَمَنَّی الْمُتَمَنّی الْمَوْتَ صَباحا وَمَساءً مِنْ عِظَمِ ما یَری مِنْ کَلْبِ النّاسِ وَاَکْلِ بَعْضِهِمْ بَعْضا؛(7) حضرت قائم علیه السلام قیام نمی کند، مگر در حال ترس شدید مردم و زلزله ها و فتنه و بلایی که بر مردم فرا رسد و قبل از آن، گرفتار طاعون می شوند. آن گاه شمشیر برنده میان اعراب حاکم می شود و اختلاف میان مردم و تفرقه در دین و دگرگونی احوالشان به اوج می رسد؛ به گونه ای که هر کس بر اثر تغییر احوال(مشاهده درنده خویی و گزندگی ای که در میان برخی از مردم نسبت به بعضی دیگر به وجود می آید،) صبح و شام آرزوی مرگ می کند.» امام آن گاه افزود: «وقتی که یأس و ناامیدی تمام مردم را فرا گرفت و دیگر از هر جهت خود را در بن بست احساس کردند، امام غائب علیه السلام قیام می کند.».