48.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 حقایق مهمی که از اروپای وحشی نمیدانید!
💬 امیرحسین ثابتی
🔹 یک لحظه چشم تان را ببندید و فرض کنید یکی از مسئولان جمهوری اسلامی ایران در برابر دوربین های خبری می گفت: «ما آسیایی ها یک باغ هستیم و بقیه دنیا یک جنگل است. ما باید در برابر جنگل از خود دفاع کنیم و آسیایی ها باید خیلی بیشتر با بقیه دنیا درگیر باشند»
🔹 اگر چنین حرفی زده می شد، در دنیا چه اتفاقی می افتاد؟ اما همین جملات متکبرانه و نژاد پرستانه را بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هفته قبل درباره اروپایی ها گفت و دنیا فقط او را تماشا کرد.
🔹 در قسمت ۳۹ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ابعاد مختلف این حرف مهم نشان داده شده است؛ هم از جهت تاریخی و هم از جهت اندیشه ای.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
🔻 خسارت کافی است. دانشگاههای دولتی را پولی کنید
🔹خنده دار نیست که دولت خود را موظف می داند که پول غذای یک آدم بالای ۱۸ سال را از جیب بقیه مردم بدهد و باز هم همان ها سر اینکه بغل دست یک زن یا یک مرد بنشینند جار و جنجال و هیاهو راه بیندازند؟
🔸شما که همه جا را خصوصی سازی کردید چرا پرخرج ترین بنگاه صادرات سازی تان را خصوصی سازی نمی کنید؟ چرا دانشگاه های ایران به خصوص دانشگاههای دولتی باید از سرمایه های ملی چندین سال برای یک فرد هزینه کنند و آن فرد به راحتی بعد از تمام هزینه های مادی، کشور را ترک کند و دانشش را در اختیار کشور دیگر و یا کشور متخاصم با ایران قرار دهد؟
🔻 راه حل:
🔸تمام دانشگاه ها مانند آمریکا پولی باشد.
اما دولت به ازای هزینه هایی که تا امروز به عنوان دانشگاه عمومی پرداخت می کرده،
به دانشجویان وام با بهره پایین بدهد.
دانشجو موظف است بعد از پایان تحصیل تا ده سال وام را پس بدهد.
🔹محرومان مستعد چه طور؟
🔸دولت به آنها scholarship بدهد و بورسیه شان کند. به ازای تعهد ده ساله برای ماندن در کشور و خدمت در مراکز آموزشی یا صنعتی درجه اول کشوری.
🔹کارخانه صادرات نیروی انسانی از جیب کشور را تعطیل کنید.
جز ضرر برای کشور و عموم مردم هیچ ندارد؛
و سطح توقع عده ای از حاکمیت را بیش از حد بالا برده است.
نمک میخورند و نمک دان می شکنند؛
و بعد با شکمی پر شده از سرمایه های کشور سوار هواپیما به همه پشت میکنند.
🔸بساط شریف مریف و تهران و علم و صنعت و اصفهان و هر چه هست را جمع کنید.
خسارت کافی است.
وقتی به کارهای هنری مجموعه های عکاسی یهودی مثل توبی آلدر نگاه میکنیم گرایش اونها به القا این نکته که خانواده پر جمعیت یهودی یک خانواده با کلاس و رتبه دار و ممتازه کاملا مشهوده
روندی که اگر در رسانه های ما اصلاح نشه با همه تلاش طرح های افزایش جمعیت موفق نخواهیم بود
تا وقتی در رسانه های ما مرد خانواده پر جمعیت یک کودن و شهوتران معرفی بشه و زن خانواده یک احمق و اسیر، امیدی به موفقیت طرح های فرزند آوری نیست
🧐🧐
اسرائیل و کشورهای اروپایی سیاست های جدی تشویق به زاد و ولد در کشورشان را اجرا می کنند و در این میان با توجه به آمارهای منتشر شده، صهیونیستها از دیگران پیشی گرفته اند، رتبه ایران در جدول آماری فرزند آوری بیش از 20 پله از آمریکا عقب تر است و این رتبه برای اسرائیل دو برابر ایران می باشد. بدین معنی که تعداد فرزندان در یک خانواده ایرانی، کمتر از تعداد فرزندان در یک خانواده صهیونیست اسرائیلی یا یک خانواده آمریکایی است.
در حالی که در دهه هفتاد شمسی برنامه ریزان ایران به شدت دنبال کاهش نرخ رشد جمعیت بودند و رسانه های مختلف سعی در ربودن گوی سبقت تبلیغ کافی بودن «دو بچه» برای خانواده های ایرانی را داشتند؛ رئیس جمهور وقت آمریکا بوش پدر با برنامه های تنظیم خانواده در آمریکا مخالفت کرد و افزایش جمعیت را تایید می کرد که نتیجه این دو سیاست اختلاف بیش از 20 پله ای ایران و آمریکا و عقب بودن بیش از 70 پله ای ایران از اسرائیل در جدول جهانی زادآوری است.
ولادت حضرت محمد ص-سخنرانی.MP3
37.01M
📢تحلیل وقایع اخیر
✅ پیشنهاد می شود حتما گوش کنید بسیار عالی است
نبرد تمدنی
سواد رسانه
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدر این نعمت عُظمی که خدا به شما عطا فرمود بدانید!
🔰 #علامه_حسنزاده_آملی
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 هدف قیام حسینی
🔹 رهبر انقلاب: ما که امروز این نظام را داریم لمس میکنیم و برکات نظام اسلامى را از نزدیک مشاهده میکنیم، بیشتر از اَسلاف خودمان قدر نهضت حسینى (علیه السّلام) و معناى آن نهضت را درک میکنیم، و باید بکنیم. آن بزرگوار براى یک چنین چیزى حرکت کرد. آن بزرگوار براى همین قیام کرد که رژیمهاى فاسد و مخرّب انسان و مخرّب دین و ویرانگرِ صلاح در جامعه نباشند و نظام اسلامى، الهى، انسانى و مبنىّ بر صلاح در جامعه استقرار پیدا کند. البتّه اگر آن نظام در زمان آن بزرگوار یا در زمان ائمّهی بعدى (علیهم السّلام) تحقّق پیدا میکرد و آنها در رأس آن نظام بودند -که معصومینند و متّصلین به منبع وحیاند- طبیعى است وضعشان با ما متفاوت بود، امّا هیکل و هندسهی قضیّه یکى است: آنها هم براى همینجور نظامى حرکت میکردند.
#از_تبیین_تا_قیام
#محرم
#هیئت
#نهضت_حسینی