هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
⭕️ اشکهای یک آیت الله در روضه حضرت ام البنین (علیها سلام)
👈 شیخ حسین لنکرانی گفت، از قبرستان بقیع برایم بگو!
✍ استاد علی ابوالحسنی (منذر)🔻
1⃣ حجت الاسلام والمسلمين حاج شيخ حسن عليمى، از علماى وارستة غرب تهران، درباره حضرت آیت الله شیخ حسین لنکرانی (ره) اظهار داشتند:
اين مرد، ولايتىِ عجيبى بود!... (زمانى كه) در بازگشت از سفر حج، به خدمتش رسيدم، از من بعضى سؤالات نمود: كجا رفتى، كجا رفتى و...؟ گفتم: به بقيع رفتم، در آنجا كنار قبر امّ البنين عليهاالسلام، جوانهاى ايرانى ديوانهوار سوگوارى مىكردند. گفت: آنها چه شعرى مىخواندند؟ گفتم زبان حال او را مىخواندند كه مىفرموده است:
🔹لا تَدعُوَنّى وَيكِ أُمَ البنين
🔹تُذَكِّرينى بِلُيوث العَرين...
💥ديگر مرا امّ البنين نخوانيد...
2⃣ با شنيدن اين نوحه، آن قدر گريه كرد و گريه كرد كه حد ندارد. گفت: آيا براى من هم ممكن مىشود بروم آنجا را زيارت كنم؟! يك روز هم، در منزل مرحوم حاج سلطان لنكرانى، از من خواست روز عاشورا در آنجا منبر بروم... گفت... دلم مىخواهد از آن نوحههاى سوزناكِ آذرى برايم بخوانى... قبول كردم رفتم. بعضى آقايان منبر رفته و صحبت كرده بودند. گفت: اينها را من امروز مىخواهم چه كار كنم؟ اين صحبتها مال امروز نيست؛ امروز، روز عاشوراى حسينى است. من به منبر رفتم. گفت: تو را به جان حسين بن على(ع) تُركى بخوان! شعرهاى تُركى برايمان بخوان! گفتم: چشم! شروع كه كردم، يك مرتبه ديدم اين مرد، اشك است كه از چشمش مىريزد، ديگر كم مانده اختيار از دستش برود! من، براى ملاحظة حال او، صحبتم را قطع كردم. يك قدرى كه گذشت و آرام شد، گفت:
3⃣ يك بار ديگر بخوان! جان من بخوان! و خواندم. وقتى منبر من تمام شد، آمدم نشستم ــ حاج زاهدى و بعضى از رفقا هم بودند ــ گفت: به من احسان كردى! عرض كردم چرا؟ گفت: اين جور شنيدن و به حال آمدن، كمتر به دست مىآيد. بعضى وعاظ مىروند منبر، دو كلمه روضه، آن هم براى خالى نبودن عريضه! بيشتر نمىخوانند ــ بله، اباعبداللّه در كربلا چنين فرمود...، و تمام! ــ خير، اين را من قبول ندارم، من حسينىام... . اين مرد به قدرى ولايتى بود كه اگر مىشنيد كسى كلمهاى گفته است كه يك مقدار با ولايت اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام برخورد دارد، شب نمىخوابيد. بايد اين جمله را از بين مىبرد....
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🛑 ماخذ تاریخ وفات حضرت ام البنین (ع) چیست؟
✍ #محمدصادق_ابوالحسنی
1⃣ چنانکه در تقویمهای رایج میبینید، روز ۱۳ جمادی الآخره، به عنوان روز وفات حضرت امالبنین (علیها سلام)؛ مام بزرگوار حضرت ابوالفضل العباس (علیهالسلام) به ثبت رسیده است.
اما به راستی این مناسبت بر اساس چه منبع تاریخی اعلام گردیده است؟ (بحث ما تاریخ این ماجراست؛ نه سبب واقعه "شهادت یا غیر شهادت")
2⃣ شوربختانه دادههای تاریخی محدودی از این بزرگ بانوی اسلام، در دست داریم و در این عرصه با نوعی فقر تاریخی روبرییم؛ به عنوان نمونه میتوان به فقدان منابع درباره تاریخ زندگی ایشان، قبل از ازدواج با امیرالمومنین (ع) و یا فقدان تاریخ دقیق ولادت و جزئیات ارتحالِ آن حضرت اشاره کرد.
3⃣ در خصوص تاریخ ارتحال آن بزرگ بانو - تا جایی که راقم سطور اطلاع دارد - بیشتر این مسئله تحت تاثیر کتاب مرحوم آقای مهدی سویج خطیب، رواج یافته است. کتاب ایشان "ام البنین، سیده نساء العرب؛ دراسه و ترجمه و تحلیل" (مطبعه القضاء، النجف، ۱۹۶۷م) نام دارد. مرحوم سویج بخشی از کتاب خویش را به همین بحث "وفاتها و موضع قبرها" اختصاص داده و مینویسد: تا سالها هر کس از من میپرسید که تاریخ وفات حضرت ام البنین (ع) چه زمانی است، بیدرنگ میگفتم: در منابع تاریخی، روز یا سال دقیق وفات آن حضرت را نیافتم.
تا اینکه روزی به یک نسخه خطی دست یافتم که قدیمی بود و در آن هنگام دیدم نویسنده، تاریخ وفات حضرت ام البنین (ع) را پس از قصیدهای درباره حدیث کساء ذکر کرده است.
نسخه خطی مزبور، کتاب کنز المطالب اثر علامه سید محمدباقر القراباغی الهمدانی ره بود و تاریخ خط آن به سال ۱۳۲۱ ه.ق باز میگشت.
دیدم در صفحه ۸۷ این نسخه خطی آمده است:
"به درستی که فاطمه ام البنین کلابیه، چندی پس از شهادت امام حسین علیهالسلام درگذشت و در بقیع نزدیک مزار حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مدفون گردید. در کتاب «اختیارات» از اعمش مرقوم است که: روز سیزدهم جمادی الثانی که مصادف با روز جمعه بود، نزد امام زین العابدین علیه السلام بودم که ناگهان جناب فضل بن عباس علیهما السلام وارد شد و در حالی که گریه میکرد گفت: جدهام حضرت ام البنين علیها السلام از دنیا رفت"... در حاشیه وقایع الشهور بیرجندی نیز همین تاریخ بود. (ترجمه از کتاب ام البنین؛ مهدی سویج خطیب، ص۸۶-۸۷)
البته این گزارش از برخی نقدها در امان نمانده است
4⃣ آثاری که در دهههای اخیر درباره حضرت ام البنین (س) نگارش یافته، بیشتر تاریخ وفات آن حضرت را تحت تاثیر همین گزارش منعکس کردهاند؛ از کتاب ستاره مدینه (از مرحوم ربانی خلخالی) و نیز الدرجات الرفیعة فی وقایع الشیعة (رفیع الدین رفیعی) بگیر تا مدخل ام البنین در دانشنامه حج و حرمین (از دکتر سامانی).
البته دیدگاههای دیگری نیز وجود دارد که مجموعا، سه قول را پیش دید، مینهد:
□ اول: ۱۳ جمادى الآخرة سال 64 قمری که همان قول رایج است. (یا همان روز از سال 70ق)
□ دوم: ۳ جمادى الآخرة سنة 61 ق (ر.ک: کتاب: اُمّهات الأئمة المعصومين عليهم السلام؛ الدكتور سيد حسين الموسوی الصافي،ج1/ص295).
□ سوم: دیدگاه کسانی که اجمالا ارتحال حضرت را پس از شهادت سیدالشهدا (ع) میدانند ولی روز و سال خاص آن هنوز برایشان قطعی نشده؛ چنانکه شیخ محمد سند گوید: الذي وقفنا عليه أنها كانت بعد شهادة سيد الشهداء دون السنة التفصيلية لوفاتها (س).(ر.ک: خلاصة معرفية؛ الشيخ محمد السند، اعداد: ابراهیم حسین البغدادی، ج1، ص 228).
نکته: با توجه به اینکه نسل حضرت عباس (ع) تنها از سوی فرزندش عبیدالله امتداد یافته و برادر دیگرشان چندان عمر نکرده، اگر کسی قول اول (گزارش مرحوم سویج) را بپذیرد، باید بگوید که فضل فرزند حضرت عباس (ع) هنوز در زمان رحیل حضرت ام البنین (ع) زنده بوده است.
5⃣ نکته پایانی: نگارنده ضمن اینکه بر اهمیت مباحث تاریخی در فضایی آرام و بدور از هیاهو تاکید دارد ولی دلسوزانه تذکر میدهد: مبادا پرداختن به یک سلسله موشکافیهای تاریخی در مناسبتهای مذهبی، ما را به خوارداشت شعائر مذهبی و برخورد تحقیرآمیز و شکننده با متوسلین و برگزارکنندگان مجالس اهل بیت (ع) بکشاند. بویژه بخواهیم مثلاً مناسبتهایی که به عنوان اندوهیاد حضرت معصومه و ام البنین علیهماالسلام، معروف شده و مردم با خلوص و صفای ویژه به ایشان عرض ادب میکنند را به جدل و تسویه حساب و تخطئه یکدیگر تبدیل کنیم. بیایید ضمن دقتورزی تاریخی، از فرصت پیش آمده دست کم به عنوان روز بزرگداشت بهره گیریم و از این حواشی به سوی متن زندگی حضرت ام البنین (ع) حرکت کنیم وبه این سوال جدی بپردازیم:
به راستی رمز موفقیت حضرت ام البنین (س) در تربیت سربازان امام زمان عصر خویش چیست و چگونه در پرورش الگوهای والای تولّی و تبرّی نقش آفرید؛ به نحوی که در عرصه برائت، عباسپروری کرد و سختترین ضربات را به دشمنان امامت وارد ساخت.
🔰کانال اسرار تاریخ🔰
اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🛑 ماخذ تاریخ وفات حضرت ام البنین (ع) چیست؟ ✍ #محمدصادق_ابوالحسنی 1⃣ چنانکه در تقویمهای رایج میبی
🔺تصویری از کتاب نویسنده فقید، مهدی سویج خطیب، که از منابع تاریخ وفات حضرت ام البنین (علیها السلام) قلمداد شده است. ایشان در اینجا از دو نسخه خطی دیگر سخن میگوید؛ البته بحث و ریشهیابی مآخذ تاریخ وفات آن حضرت و اقوال مربوط به آن را در فرسته قبلی آوردیم.
💥منبع تصویر فوق آمده: "ام البنین، سیده نساء العرب؛ دراسه و ترجمه و تحلیل" (مطبعه القضاء، النجف، ۱۹۶۷م)، ص ۸۶- ۸۷.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حضرت آیت الله سبحانی: باید منبریهایی تربیت کنیم که فلسفیوار و وحیدوار سخنرانی کنند.
👈 معظم له در دیدار با خیّر تهرانی: امروز بیش از همه به منبرهای جامع و ارشادی نیازمندیم تا جلوی فساد اخلاقی را مهار کند | جای منبرهای مرحوم کافی خالی است.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺کسانی که مبانی شیعه را زیر سوال میبرند، مستقیماً به تمامیت ارضی ایران ضربه میزنند.
🔰 #محمدصادق_ابوالحسنی | شبکه ۴ سیما
1⃣ سقِّ استقلالِ سیاسی ایران را با تشیُّع برداشتهاند و حفظ استقلال ایران با خدشه در مبانی تشیّع ممکن نیست.
2⃣ فرهنگ شیعه، ملاط وحدت ملی ایران است و خطرناکترین پروژه، تفکیک بین ایرانیّت و اسلامیّت است.
♦️لینک مشاهده کامل برنامه♦️
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔰 استاد علی ابوالحسنی منذر (ره)
👈 مصاحبه با یک ضد انقلاب معروف❗️
1⃣ به خاطر دارم در بحبوحۀ جنگ تحمیلی ایران و عراق، یکی از خبرنگاران «ضدّ انقلاب» ایرانی در خارج از کشور، مصاحبهای با آقای رضا قطبی ترتیب داد. آقای قطبی، منسوب نزدیک فرح پهلوی و همبازی دوران کودکی اوست که در اوج حکومت استبدادی شاه مخلوع، به پست مهمّ ریاست رادیو تلویزیون گمارده شده بود. نفوذش در رژیم سابق به حدی بود که به قول احمد مسعود انصاری، متن مشهوری را که شاه در بحبوحه انقلاب اسلامی (به عنوان دریافت و قبول پیام انقلاب ملت) از رادیو خواند توسط همین قطبی و دوستانش تهیه و به گردن اعلیحضرت! گذاشته شد. هدف از قرائت آن نوشتۀ «سوپاپگون!»، ظاهراً مهار امواج طوفندۀ انقلاب بود که «از قضا، سرکنگبین صفرا فزود» و آن نوشته، در تاریخ، تنها داغ باطلی بر پیشانی شاه، و مُهر تأییدی بر حقانیت قیام ملت بر ضد نظام ستمشاهی شد! بیچاره شاه، هم پیاز را خورد و هم چوب دراز را! ازهمینرو نیز محمدرضا پس از آن ماجرا همواره از قطبی سخت دلخور بود که داستان خوشمزهاش را باید در خاطرات آقای احمد مسعود انصاری، بخش مربوط به اقامت شاه در مراکش، و ابلاغ سلام قطبی توسط فرح به شاه، خواند و خندید.
2⃣ باری، جناب قطبی به علت وابستگی آشکار و شدید به رژیم پهلوی، در جریان پیروزی انقلاب اسلامی ملت، چارهای جز فرار به خارج از کشور ندید و در نتیجه، پس از آن همه شوکت و مکنت، آوارۀ جهان شد. با این سوابق طبعاً پیداست نباید دل خوشی از انقلاب و رهبران آن، که موجب دربهدری و بیخانمانی او و بستگان و یارانش شده بودند، داشته باشد.
3⃣ خبرنگار مزبور، با شناختی که از ضدّیت طبیعی قطبی با رهبران نظام اسلامی داشت، از سران حکومت وقت ایران (رئیسجمهور و نیز رئیس مجلس شورای اسلامی که فرماندهی کل قوا را از سوی امام خمینی برعهده داشت) با لحنی توهینآمیز یاد کرد و اصرار داشت از قطبی نیز مطالبی بر ضدّ آنها بگیرد. اما قطبی از این امر طفره میرفت و زمانی هم که اصرار خبرنگار را دید، با لحنی قاطع (قریب به این مضمون) به او گفت: ببین عزیز من! ما در شیوۀ حکومتداری با سران فعلی حکومت ایران اختلاف نظر داریم و اختلافمان، کم هم نیست. چندی ماها در ایران سر کار بودیم و طبق سلیقه و دیدگاه فکری و سیاسی خویش، به نظر خود، کشور را اداره کردیم، بعد هم با انقلابی که رخ داد معلوم شد مردم ما را نمیخواهند و ناچار ایران را ترک گفتیم. حالا به جای ما، اینها سرکارند و در شرایط حساس کنونی که کشور شدیداً گرفتار تجاوز دیکتاتوری خونآشام (صدام) است، به شیوّۀ خود، سرسختانه مشغول دفاع از مرزهای کشورند. اینها در حال حاضر، مظهر و نمایندۀ ملت و کشور ایران بهشمار میروند و مخالفت ما به آنها، نباید به گونهای باشد که به نفع دشمن متجاوز خارجی تمام شود؛ بنابراین تو حق نداری به آنها توهین کنی! حرفت را بزن و توهین نکن!
💥ببینید، وقتی که فردی چون قطبی، با آن سوابق، به ملاحظۀ منافع ملّی کشورش، در چنان موقع حساس، چنین پختگی و انصافی از خود نشان دهد، تکلیف دیگران کاملا معلوم است!....
💥#ویژه_پژوهشگران_مبلّغین
📚 بسته مطالعاتی تُراث فاطمی
♦️ به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
✍ طبق پیشنهاد #محمدصادق_ابوالحسنی
🔻🔻
⚫️ میراث تاریخی حضرت فاطمه (س)
📖 بانک کتب و مقالات علمی + دانلود (بخش دوم)
✍️ محور 2️⃣ میراث و آثار منسوب به حضرت زهرا (سلام الله علیها)
○ سوال: از حضرت زهرا (علیها سلام) چه میراث مکتوب یا شفاهی به یادگار مانده است؟
🔰 پاسخ: در یک نگاه کلی میتوان آنچه به حضرت زهرا (س) منسوب است را در ذیل چند عنوان مطرح ساخت:
1. «احادیث و روایات»
2. «خطبهها و هشدارها»
3. «مصحف فاطمه (س)»
4. «اشعار»
5. «ادعیه، اذکار و تسبیحات»
6. «نماز مخصوصِ» آن حضرت
7. «وصیتها و پیشگوییها»
یکی از موضوعات جذاب برای تبلیغ معارف فاطمی نیز تبیین و تفسیر خطبهها، روایات، ادعیه و تسبیحات حضرت زهرا (س) است که مبلغین گرامی با استفاده از آن میتوانند جذابیت تبلیغی و بنیۀ معرفتی کارشان را بالا ببرند. آثار زیر، بن مایۀ ترویجی این مسئله را فراهم میآورد. (هرچند عنوان: "سخنان"، برخی محورهای دیگر مثل "وصایا و خطبهها" را شامل میشود ولی بنا به اهمیت خطبهها، تسبیحات و وصایا...، به طور ویژه و مستقل در منابع مورد توجه قرار گرفته است).
💥 با یک کلیک روی عنوان اثر، کتاب را دانلود کنید.
1. "مسند فاطمه الزهراء (س)" / استاد حاج شیخ عزیز الله عطاردی (ره)
2. "مسند فاطمة الزهراء (رضي الله تعالی عنها): من مسانید الصحابة" / تالیف: ملا جلال الدين عبدالرحمن سيوطی؛ تحقیق: حافظ عزیز بیک / برای معرفی و پارهای از نقدهای وارد بر کتاب اینجا کلیک کنید.
3. "نهج الحیاة یا فرهنگ سخنان حضرت فاطمه زهرا (س)"/ حجتالاسلام شیخ محمد دشتی (ره)
4. "حکمت نامه فاطمی (س)" / به قلم جمعی از پژوهشگران و زیر نظر استاد محمد محمدی ری شهری
5. "خُطَب سیده النساء، فاطمه الزهراء؛ مصادرها و اسانیدها" / محمدجواد محمودی
6. کتاب «حقیقة مصحف فاطمة عند الشیعة» / اکرم برکات العاملی
7. "پژوهشگونهای درباره مصحف فاطمه (س)" / دکتر محمدعلی مهدوی راد؛ مجله آینۀ پژوهش
8. "حقیقت مصحف فاطمه علیها السلام و پاسخ به شبهاتی پیرامون آن" / استاد رضا برنجکار - محمدتقی شاکر اشتیجه؛ مجله پژوهشهای اعتقادی کلامی.
9. "مصحف حضرت فاطمه (س) از نگاه امامان" / محمدحسن امانى، مجله فرهنگ کوثر.
10. "سیری در مصحف فاطمه (سلام الله علیها)" / مهناز حیدرپور؛ نشریه شیعه پژوهی
11. "ترجمه دیوان حضرت فاطمة الزهراء (س)" / تدوین عربی: حیدر کامل / مترجم: آفرین زارع و سکینه پرهیزکاری
12. "جلوههایی از اشعار فاطمه زهرا(سلام الله علیها)" / احسان فتاحی
13. "بازشناسی رویدادهای غمبار در شعاع شعر حضرت فاطمه (ع)" / نویسنده حسن عبداللهی
14. "تحليل گفتمان انتقادي قصيده بائيه حضرت فاطمه زهرا (س)" / كبري روشنفكر؛ فاطمه اكبري زاده.
15. "اسرار تسبیحات حضرت زهرا (ع)" / علیرضا رجالی تهرانی.
16. "تسبیح حضرت فاطمه سلام الله علیها؛ هدیهای آسمانی" / جمعی از نویسندگان
17. "الصحيفة الفاطمية الجامعة لادعية بنت رسول الله (ص)" / آیت الله سید باقر ابطحی (ره)
18. "صحیفه الزهراء (س)؛ دعا و کلمات حضرت فاطمه (س)" / شیخ جواد قیومی اصفهانی.
19. کتاب "دعای مادرم: شرح ادعیه حضرت فاطمه سلام الله علیها" ؛ مهدی خدامیان آرانی.
20. "اسرار حدیث الکساء و سرّ تکرار فاطمه (س) فی حدیث الکساء" / زین العابدین الابراهیمی
21. کتاب "حدیث الکساء" / محمدعلي سيدهاشم علي (بررسی سندی، دلالی، پاسخ به شبهات و نظرات علما به همراه آثار و برکات حدیث کساء)
22. "بررسی جامع حدیث کساء و پاسخ شبهات" / علیاکبر تلافی داریانی.
23. "پژوهشی نو پیرامون حدیث کسای یمانی به روایت حضرت فاطمه زهرا (عليهاالسلام)" / حیدر تربتی کربلایی
24. "تأملى در وصيتهاى فاطمه زهرا(س)" / بر اساس حكمت نامه فاطمى از صفحه ۶۶۰ تا صفحه ۶۷۵.
25. روایات و وصیتهای حضرت زهرا (س) در کتاب "قدیسه الاسلام" / استاد حاج سید محمد حسینی میلانی/ بخشهای: "مسند فاطمة الزّهراء (ع)؛ و من أحادیث فاطمة (ع) ؛ وصایا فاطمة الزّهراء (ع)".
26. برای اطلاع از «حرز» و «نماز» منسوب به حضرت فاطمه (س) - همان نماز مستحبی که جبرئیل به حضرت زهرا(س) یادآور شد – بد نیست به دو لینک زیر مراجعه فرمایید:
الف: کتاب "نماز و عبادت فاطمه زهرا (س)" / عباس عزيزی
ب. مدخل "نماز حضرت فاطمه (س)" در دانشنامه ویکی شیعه.
27. اشاراتی بر: "پیشگویی امامان (ع) درباره آخرالزمان و فرمایشات حضرت زهرا (س)" / سید حسن خلیلی حسین آبادی
#سیر_مطالعاتی
🆔 کانال اسرار تاریخ | طبق پیشنهاد محمدصادق ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir
🔺شعر دستنویس آیت الله غروی اصفهانی در ولادت حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا سلام الله علیها
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺خطنقاشیِ اسامی اهل کسا (علیهم السلام) و دو روایت نورانی از پیامبر اکرم (ص) روی پارچه، احتمالاً متعلّق به آسیای مرکزی، سدهٔ سیزده شمسی
👈 بر پیشانی این اثر هنری، مدح بی بی دو عالم نقش بسته است که طبق فرمایش رسول الله (ص): فاطمه - که درود خداوند بر او باد - بخشی از وجود من است؛ هر که او را بیازارد و گزندی بدو رساند، پس همانا مرا آزرده و قهراً پروردگار را آزرده و چنین فردی لاجرم کافر است.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 تابلوی هنری حضرت کوثر (سلام الله علیها) | به قلم استاد فرشچیان
1⃣ موضوع این تابلو بر مبنای شفاعت حضرت فاطمه(س) از اهل محشر می باشد. چنانکه میبینید، وجود نورانی حضرت فاطمه (علیها السلام) در محوریّت تابلو جلب توجه میکند؛ در حالیکه یک دست ایشان به سمت بالا و دست دیگر در اشاره به گرفتاران محشر و دوزخیان که در پایین اثر بدان اشاره شده به چشم می خورد و در پشت سر ایشان سه بانوی بزرگوار (حضرت مریم، خدیجه، آسیه) که همه دستانی به سمت بالا و حالت درخواست از مقام کبریایی خداوند جهت بخشش گناهان و شفاعت گنهکاران را دارند، نشان می دهد.
2⃣ این اثر طی ۶ ماه و در سال ۸۶ کشیده شد و در اردیبهشت سال ۸۷ رونمایی و در نهایت سال ۸۹ به موزه آستان قدس رضوی (ع) اهدا گردید.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 نگارگری مذهبی | تمثال حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در جریان عروسی آن حضرت و رفتن به خانه زنان قریش در حفاظی از فرشتگان
👈 نسخه طوفانُ البُكاء فی مَقاتِلِ الشُّهَداء در اسناد چاپ سنگی کتابخانه ملی؛ کتابی فارسی در مصائب اهل بیت پیامبر(ص) به ویژه امام حسین(ع)، نوشته محمد ابراهیم جوهری هروی.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 نگاره مذهبی
👈 نگارهای از دیدار حضرت آدم و حوا علیهما السلام از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در بهشت
👈 در نسخه طوفانُ البُكاء فی مَقاتِلِ الشُّهَداء در اسناد چاپ سنگی کتابخانه ملی؛ ۱۲۷۷ق؛ کتابی فارسی در مصائب اهل بیت پیامبر(ص) به ویژه امام حسین(ع)، نوشته محمد ابراهیم جوهری هروی.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 صدای شهید صدر
👈 حضرت زهرا (س)؛ آرامش رسول (ص)
💥بخشی از سخنان حماسی شهید سید محمدباقر صدر (ره) در مدیحت حضرت رهرا سلام الله علیها | در جمع بانوان عراقی، ماه رجب ۱۳۹۹ هجری
🔹 البته تصویرگذاری کلیپ، طبق سلیقه پژوهشگاه شهید صدر انجام گرفته است.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
✍ تاریخنگار فقید؛ حضرت استاد منذر🔻
💥 جز طریق مذهب اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، راه نجاتی نیست و بقیه هر چه باشد، ضلالت و گمراهی است.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
مقام رضا درحضرت زهرا وامام زمان.mp3
3.86M
♨️ چرا رضای حضرت زهرا (س)، محور رضای الهی است؟
1⃣ وجه مشترک حضرت زهرا سلام الله علیها با امام حسین و حضرت مهدی (علیهما السلام)
2⃣ پای صحبت مرحوم استاد #علی_ابوالحسنی_منذر
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📚 منظومه سبک زندگی فاطمی
✍ دانلود بسته جامع مطالعاتی
🔻 روی لینک عناوین کلیک کنید
✍ محور 1⃣ ؛ بحث مقدماتی: «سبک زندگی»، از مفهومشناسی تا اصول مبناشناختی و روششناختی
1. «سبک زندگی»؛ پیشینه، واژه و معناشناسی (اینجا و اینجا) / مجتبي فيضي - ماهنامه و فصلنامه معارف
2. سبک زندگی و سیره ؛ تمایزات و اشتراکات / محمدتقی فعالی – پژوهشنامه سبک زندگی
3. سبک تفکر اسلامی، مقدمه سبک زندگی اسلامی / صباغ کرمانی لیدا – کنگره پیشگامان پیشرفت
4. مفهوم «سبک زندگی» و گستره آن در علوم اجتماعی / محمد سعید مهدوی کنی – فصلنامه تحقیقات فرهنگی ایران
5. سبک زندگی از منظر جامعه شناسی: مقدمه ای بر شناخت و واکاوی مفهوم سبک زندگی / بهمن باینگانی و... - نشریه مهندسی فرهنگی
6. اصول سبک زندگی قرآنی / محمد علی رضایی اصفهانی – پژوهشنامه سبک زندگی
7. بررسی مبانی و شاخصههای سبک زندگی اسلامی در قرآن کریم / مجید عنان پور خیرآبادی – فصلنامه اسلام و علوم اجتماعی
8. مدل روش شناختی مطالعه سبک زندگی اسلامی / مجید کافی – پژوهشنامه سبک زندگی
9. شاخصه های سبک زندگی اسلامی و غربی / فرهمند، جلال الدین و... – کنگره پیشگامان پیشرفت
10. روشهای اهلبیت(ع) در نهادینهسازی سبک زندگی اسلامی / احمد حسین شریفی- مطالعات اسلام و روانشناسی
✍ محور 2⃣: منظومه سبک زندگی و ابعاد سیره حضرت زهرا (س)
1. کتاب فاطمه الزهراء (س)/ علامه امینی – انتشارات استقلال
2. کتاب خصائص الفاطمیه (س) / ملا محمدباقر واعظ کجوری؛ دو جلدی
3. کتاب سیره اخلاقی و سبک زندگی حضرت زهرا (س) / دکتر محمدرضا جباری – نشر معارف
4. کتاب سیره فاطمی (س) / اثر استاد سید احمد خاتمی – سازمان اوقاف
5. کتاب تاریخ و سیره حضرت زهرا (س) – تحت اشراف دکتر جواد یاوری - نشر جامعه الزهراء
6. دو کتاب «فاطمه (سلام الله علیها) الگوی حیات زیبا» و «سیره فاطمی» / از استاد محمدجواد مروجی طبسی
7. کتاب الگوی برتر / استاد علی اصغر رضوانی – مسجد مقدس جمکران
8. دانلود مجموعه مقالات همایش بین المللی سبک زندگی فاطمه الزهرا (س)؛ روش ها و منش ها (مجموعه سه جلدی)
9. مجموعه مقالات کنگره بین المللی سیره فاطمی (س)
10. سبک زندگی فاطمی / استاد عبدالکریم بهجت پور - پژوهشنامه سبک زندگی
11. زندگی و سیره حضرت زهرا(س) به عنوان الگوی سبک زندگی دینی / بهاءالدین قهرمانی نژاد شایق- فصلنامه راهبرد اجتماعی فرهنگی
12. کتاب مجموعه مباحث سبک زندگی فاطمی - پرتال طلبهیار - مجموعه ۱۲ جلسه منبر آماده شده
13. فاطمه زهرا (علیها السلام) الگوی برتر زن مسلمان / حلیمی، خدیجه – همایش حکمرانی اخلاق و معنویت
14. درسهایی از سیره فاطمی(س) / جواد محدثى - فرهنگ کوثر
15. تبیین سیره حضرت زهرا (س) در کلام امام خمینی (ره) / دکتر طوبی کرمانی - پرتال جامع امام خمینی
16. بازشناسی سبک زندگی فاطمی (س) از منظر آیت الله مکارم شیرازی
17. سبک زندگی فاطمی و فاطمیون / امیرعلی حسنلو - پرتال پژوهه
18. كتاب راه مهتاب / مهدی خدامیان آرانی
19. مجموعه اینفوگرافی و پوستر سبک زندگی فاطمی (اینجا و اینجا)
✍ محور 3⃣: الگوی عفاف و حجاب در سبک زندگی حضرت زهرا (س)
1. ابعاد عفاف در سیره حضرت زهرا (س) / نرجس عبدیایی - پژوهشنامه اسلامی زنان و خانواده
2. مسأله حجاب در سیره حضرت زهرا (س) - محمد محمدی اشتهاردی / نشریه پاسدار اسلام
3. عفاف در قرآن کریم و سیره حضرت فاطمه (س) / فصلنامه رشد آموزش قرآن و معارف اسلامی
4. جایگاهشناسی «عفت» در زندگی حضرت فاطمه علیها السلام / سخنرانی دکتر رفیعی – پژوهشکده باقرالعلوم
5. عفاف و حجاب در سیره حضرت زهرا (س) / فاطمه فرهادیان – پیام زن
6. نقش حجاب و عفاف حضرت فاطمه (س) به عنوان عامل مهم روانشناسی اسلامی در ارائه الگوی کامل تحکیم بنیان خانواده / مصطفی رجایی - همایش ملی راهکارهای توسعه و ترویج علوم تربیتی...
7. نقد و ارزیابی گزارش ابنطاووس از پوشش حضرت زهرا (س) بر پایۀ دعای «نور» / حسن اصغر پور - فصلنامه علوم حدیث
✍ محور 4⃣: سبک زندگی تربیتی و خانوادگی حضرت زهرا (س)
1. حضرت فاطمه (س) بهترین همسر، نیکوترین مادر / امل بحرانی پور - دوفصلنامه مطالعات پژوهشی زنان
2. نگاهی به الگوهای رفتاری و اخلاقی حضرت فاطمه (س) / ستاره موسوی - فصلنامه مطالعات تربیتی و اجتماعی قرآن و عترت
3. الگوهای رفتاری حضرت زهرا(س) در خانواده / اعظم نوری – نامه جامعه
4. الگودهی حضرت فاطمه (س) به خانوادهها – تارنمای دانشگاه آزاد
5. تربیت کودک در سیره حضرت زهرا (سلام الله علیها) / همایش بین حکمرانی اخلاق...
6. سیره حضرت زهرا علیها السلام در تربیت فرزند | فصلنامه مطالعات قرآنی جامعه - سیده زهرا موسوی
#سیر_مطالعات_تاریخی
#سیر_مطالعاتی
🆔 کانال اسرار تاریخ | طبق پیشنهاد محمدصادق ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir
💥آیت الله شیخ حسین لنکرانی🔻
ظلم نقطه کوچکى است که تحمل مظلومان، آن نقطه کوچک را بزرگ مىکند!
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯