🔺 سر بریده میرزا کوچک خان جنگلی
💥 که به دست رضا اسکستانی از پیروان رضاخان، جدا شد. باری، ترور شخص میرزا به پایان رسید اما ترور شخصیت او همچنان ادامه دارد و سالگردی از ایشان نیست الا اینکه اتهامات فراوانی از قبیل تجزیه طلب بودن یا کمونیست تمام عیار بودن و... نثار میرزای مقتول میگردد. شکی نیست که ما به نقد علمی نهضت جنگل حتما نیاز داریم ولی ترور و تخریب شخصیت روا نیست.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
🔺 یک سند تاسفبار
💥قتل میرزا کوچکخان جنگلی و خوشحالی ملکالشعرای بهار!
👈 نهضت میرزا کوچک خان، دولت دزدی و ناامنی است!!
1⃣ مرحوم ابراهيم فخرايى (از ياران ميرزا كوچك خان) در كتاب سردار جنگل، بيت زير از ديوان ملک الشعرای بهار را در هجو ميرزا و اظهار خوشحالى از کشتار و نابودى وى ذكر مىكند:
🔹شد به اقبال شهنشه ختم كار جنگلى
🔹جنگل از خلخال و طارم امن شد تا انزلى
🔹دولت دزدان جنگل، سخت مستعجل فتاد
🔹دولت دزدى، بلى، باشد بدين مستعجلى!
📚ر.ک: سردار جنگل؛ ميرزا كوچك خان، ابراهيم فخرايى، ص ۴۳۲. (مخفی نماناد که دیوان بهار به کوشش محمد ملكزاده، در سال 1336 خورشیدی منتشر گردید).
2⃣ البته بهار از اين نكته غفلت يا تغافل مىورزید كه، ديكتاتورى مهيب رضاخانى (همان ديكتاتورى كه همه چيز، از جمله: خود بهار، را زير پاى خود لگدمال كرد و بهار، بحق، در تاريخ مختصر احزاب سياسى، همه جا از وى مىنالد) بر روى استخوانهاى همين ميرزا كوچكخانها و كلنل پسيانها استوار شد و اگر اين جنبشها سركوب نشده بود، هرگز سردار سپه و چكمه پوشانش بر اين كشور حاكم نمىشدند. البته نقد ما هرگز به معنی نادیده گرفتن خدمات علمی و گاه سیاسی استادبهار نیست.
3⃣ در آینده از اینکه ملک الشعرا چه رشوهای در قرارداد ۱۹۱۹ وثوق الدوله گرفت؟ و چگونه شکار شد؟ و چرا از سیاست ایران سوز انگلیسیها دفاع کرد؟، بیشتر با شما عزیزان سخن خواهم گفت -انشاءالله-
اللهم احسن عاقبتنا في الامور كلها واجرنا من خزی الدنيا و عذاب الآخره؛ توفنا مسلما و الحقنا بالصالحين.
✍ #محمدصادق_ابوالحسنی
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
⁉️ یک سوال تاریخی
👈 آیا جناب سید عبدالله بهبهانی برای ابراز مخالفت با میرزای شیرازی (ره) و نهضت تنباکو، قلیان کشید؟
🔹پاسخ متاسفانه مثبت است. و شگفتتر اینکه ایشان این اقدام را در حضور سفیر انگلیس انجام داد! بهبهانی انگیزه خود از مخالفت عملی با نهضت تحریم را، اعلام جعلی بودن فتوای میرزا بیان میکرد؛ در حالیکه اسناد تاریخی بر اصالت این فتوی مهر تایید میزنند.
🔰اسناد تاریخی آن در ادامه میاید🔰
🔺 اعتماد السلطنه: سفیر انگلیس به من گفت که سید عبدالله بهبهانی در حضور خود من قلیان کشید و میگفت این حکم میرزای شیرازی ساختگی است.
📚 خاطرات اعتماد السلطنه، ص ۷۸۴ - ۷۸۵
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
🔺 اشاره به دیدار سید عبدالله بهبهانی و سفیر انگلیس و استعمال تنباکو از سوی سید برای مخالفت با نهضت تحریم.
👈 این عکس، متن نوشتار شیخ حسن کربلایی در تاریخ دخانیه ص ۱۶۸ است که نام بهبهانی را عمدا نیاورده است. کربلایی، این گزارش را از زبان نایب السلطنه و عبدالله خان والی خطاب به میرزای آشتیانی ره بیان میکند.
🔰 نتیجه بحث
سوکمندانه باید گفت که سيدعبدالله بهبهانی در بحبوحه نهضت تحريم تنباکو، به دفاع از قرارداد رژي و نقض حکم تحريم برخاست. و بدین سان، برخي اقدامات شگفت، همچون ديدار با مسئولان انگليسی، موجب انگشتنما شدن و ثبت بدنامی وی به عنوان ناقض حکم تحريم در تاریخ گرديد و تا مدتها مجبور به انزوا شد. هرچند اتهام به بهبهانی مبنی بر رشوه گرفتن از انگلیسیها بعید مینماید و اگر بخواهیم تقوا را در تحلیل تاریخی، رعایت کنیم، چنین چیزی قابل اثبات نیست.
خدا رحمت کند والد ما استاد ابوالحسنی منذر را که ایشان نیز قلیان کشیدن و مخالفت عملی سید را امری ثابت شده میدانست.
📚 برای توضیحات بیشتر بنگرید به مقاله صدیق ارجمند، دکتر علیرضا جوادزاده با عنوان: بازکاوي موضع سيدعبدالله بهبهاني در نهضت تحريم تنباکو؛ فصلنامه معرفت سال ۳۰، ش ۵، مرداد ۱۴۰۰.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
⭕️ پیغام علامه امینی برای آیت الله نجفی مرعشی (ره) چه بود؟
👈 الغدیر، رساله و توضیح المسائل من است!
💥 استاد ابوالحسنی منذر (ره)🔻
🔹از يكى از خصّيصينِ علامه امینی (ره)، شنيدم كه مىگفت: زمانى كه رساله عمليه مرحوم آيت اللّه سيد شهاب الدين مرعشى نجفى ـ مرجع دل آگاه و فرهنگبان معاصر ـ از طبع در آمد و خبر آن به گوش امينى رسيد، به ايشان پيغام داد نگارش رساله و پرداختن به شئون معمول مرجعيت، از ديگر فقيهان نيز بر مىآيد. بجا بود اين سنخ كارها را وا مىگذاشتيد و يكسره به امورى همچون نگارش ملحقات «احقاق الحق» يا احياى متون و مآثر كهن شيعى مىپرداختيد كه انجام آن، از امثال حضرت عالى ساخته است...
[ظاهرا اعلام مرجعیت آن مرحوم اوایل دهه ۴۰ بوده است].
🔹آری، الغدير، براى امينى، فراتر از يك كتاب بود؛ فلسفه زندگى بود. برخى افراد، ایشان را تشويق مىكردند تا به سنت معمول فقيهان، به جاى نگارش الغدير، به نوشتن رساله عمليه (توضيح المسائل) بپردازد ولی ایشان با توجه به تأمين كامل اين نياز، توسط فقهاى بزرگ عصر مىفرمود:
ـ رساله من، توضيح المسائل من، و برنامه من همين كتاب الغدير است!
🔹نگارش «الغدير»، تقريباً حدود 40 سال از عمر امينى را به خود اختصاص داد و براى نوشتن آن، 10 هزار كتاب را (كه بعضاً، بالغ بر چندين مجلّد مىشده) از باى بسم اللّه تا تاى تَمَّت خواند و به 100 هزار كتاب مراجعات مكرّر داشت.
📚 منبع: نشریه افق حوزه، ویژهنامه عید غدیر ۱۳۹۹.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
🔺 یک سند عجیب از ازدواج سوم رضاخان!
🔹الان دستنویس مرحوم پدرم، استاد منذر را میدیدم که از ترکشهای خانوادگی در ازدواج سوم رضاخان میگوید!
توضیح بیشتر اینکه: رضاخان، چهار بار ازدواج کرد و از هر کدام از این ازدواجها صاحب تعدادی فرزند شد. همسر اول وی دخترداییاش (تاجماه) بود. این ازدواج به دلیل مرگ زودهنگام همسرش، دوامی نداشت. همسر دوم رضاخان (تاجالملوک آیرملو) فرزند میرپنج تیمورخان مشهور به آیرملو بود که در سال 1295ش با رضاخان ازدواج کرد. رضاخان به مدد پدر همین خانم، مراتب بالای نظامی را بهدست آورد و به فرماندهی دیوزیون قزاق رسید. چون زمان ازدواج، رضاخان یک قزاق ساده بود و درجهاش پایینتر از تیمورخان بود، تاجالملوک به رضاخان فخرفروشی میکرد و پدرش را عامل پیشرفت او میدانست. همین امر سبب مجادلههای طولانی وی و رضاخان، که روحیه انعطافناپذیری داشت، میشد.
زندگی رضاخان، بعد از کودتایِ 1299ش، یکباره دگرگون شد؛ مردم، دیگر رضا را با عناوین «رضا قزاق»، «رضا میرپنج»، و عناوین دیگر قبلی نمیشناختند. او کودتا کرده، به سردار سپه موسوم شده و گرفتاریهای بسیاری بر سرش ریخته بود و هیچکس نمیتوانست حدس بزند با آنهمه مشغله، در خانه نیز کودتا خواهد کرد. ماجرای کودتای خانگی سردار سپه از آنجا آغاز شد که تاجالملوک (همسر۲ رضاشاه)، خلقوخویی تند داشت و از بالا به رضاخان نگاه میکرد و درنتیجه نزاعی دائمی بین دو خلق تند برقرار بود.
اما وقتی رضاخان به فکر ازدواج جدید افتاد و در سال 1300ش با نوه مجدالدوله قاجار، ازدواج کرد، توپخانه لسانی تاجالملوک شروع به بمباران رضاخان کرد.
اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🔺 یک سند عجیب از ازدواج سوم رضاخان! 🔹الان دستنویس مرحوم پدرم، استاد منذر را میدیدم که از ترکشهای
👈 فحاشی همسر رضاخان بابت هووی مدرن!
💥 تاجالملوک: میدانستم توی گرسنه، روزی که به نوا برسی، اول زن خواهی گرفت!
🔹چه باید گفت؟ شرح جشن عقد رضاخان و فحاشی تاج الملوک به او و هووی مدرن را خودتان بخوانید و از این زاویه شاه را از نگاه همسرش پیشینه شناسی کنید. البته این ازدواج سوم رضاخان، خالی از رنگ و بوی سیاسی نبود.
📚 خاطرات عین السلطنه، ج۸، ص۶۴۹۷
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
🔺عاقبت ملکه رضاخان!
💥تاج الملوک همسر دوم رضاخان و مادر محمدرضا (ولیعهد)، حدود نیم قرن به عنوان زن مهم دربار مطرح بود. او همان فردی است که به عنوان ملکه شاه، به شکل بیحجاب و زننده، وارد حرم کریمه اهل بیت علیهاالسلام شد و ظاهرا مرحوم آیت الله بافقی، همین زن هتاک را نهی از منکر کرد و بدین جهت مورد ضرب و شتم رضاخان قرار گرفت. تاج الملوک، قبل از انقلاب، به همراه دخترش شمس از ایران فرار کرد و در حالیکه سابقه اعتیاد داشت، چندی بعد از شاه درگذشت. او در یک جنگ طولانی با سرطان خون، قرار گرفت و نهایتا در ۸۵ سالگی مرد. بعد از فوتش در نیویورک جنازه اش تا مدتی در سردخانه به صورت امانت قرار داشت، اما کسی برای کفن و دفن وی پیشقدم نمیشد! در مورد وضعیت تشییع او سخنان زیادی گفتهاند اما هر چه هست، دست تقدیر، فرجامی ناخوشایند و عبرتانگیز برای او رقم زد. فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ...
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
● همسر چهارم رضاخان؛ عصمتالملوک دولتشاهی🔻
👈 همسر دوم سردارسپه، مرتب فحش میداد و جیغ میکشید و میخواست عروسی را به هم بزند!
🔰 آقای مرتضی رسولیپور در مصاحبه با عصمت الملوک میپرسد: عکسالعمل تاجالملوک (همسر دوم رضاخان) نسبت به ازدواج [شما و شاه] چگونه بود؟
پاسخ:
1⃣اتفاقاً شب عروسی، او دم در حیاط ایستاده بود و چون از موضوع خیلی ناراحت بود، مرتب فحش میداد و جیغ میکشید: او نمی خواست هوو داشته باشد. چند نفر را هم با خود آورده بود تا به نحوی مجلس عروسی را به هم بزنند، اما سردار سپه متوجه شد و به چند سرباز دستور داد او را از مجلس خارج کنند و به خانهاش ببرند.
2⃣ ...موقعی که 13 یا 14 ساله بودم خواستگاران زیادی داشتم که یکی از آنها سردارسپه بود. پدرم هم به جهت روابط صمیمانهای که با سردارسپه داشت مایل بود از میان خواستگاران متعدد با او ازدواج کنم.
...پدرم حاکم ملایر شده بود. ما هم به ملایر رفتیم و در آن شهر بود که مادرم دارفانی را وداع گفت. موقعی که به تهران برگشتیم. گفتم: « ما عزاداریم و من فعلاً نمیتوانم ازدواج کنم»، ولی عدهای از نزدیکان از قبیل زن عمویم (مشکوهالدوله) و دیگران اصرار کردند که حتماً باید قبول کنی. در وضعی بودم که از ازدواج میترسیدم. من حتی یک عکس هم از سردارسپه ندیده بودم و نمیدانستم آیا او هم مرا دیده بود یا نه؟ ولی چون پدرم خیلی از رضاخان تعریف میکرد و می گفت او مرد با استعداد و خوبی است، من هم نتوانستم حرفی بزنم و توصیة او را گوش کردم...
🔁 متن کامل مصاحبه 🔀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مرگهای عجیب خاندان پهلوی
👈 آنچه درباره مرگ و دفن فرزندان و همسران شاه میگویند.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
👈 مشکل خلیفه با نام پیامبر (ص)
💥عمر بن الخطاب و منع نامگذاری به نام حضرت محمد (ص)
1⃣ بر اساس گزارش ابن حجر #عسقلانی(م852ق):
«#عمر در نامه ای دستور داد تا کسی نام #محمد(ص) را بر فرزندان خود نگذارد.»
📓 ابن حجر عسقلانی، فتح الباری بشرح صحیح بخاری، ج10، ص472.
2⃣ در گزارش دیگری نیز از عینی(م855ق) آمده است:
«عمر به اهل کوفه نامه نوشت که هیچ کس را به نام پیامبر اکرم(ص) نامگذاری نکنید و به جماعتی از اهل #مدینه نیز دستور داد نام پسران خود را از محمد(ص) تغییر دهند تا جایی که اصحاب از او خواستند تا به آنان اجازه دهد و او آنان را ترک کرد.»
📓عینی، عمده القاری شرح صحیح البخاری، ج15، ص39.
🆔 کانال سیره اهل بیت (ع):
🌐 @ahlebait110
🔺پاسخ شگفت علامه امینی (ره) به عالم اهل تسنن، درباره فتوحات خلیفه دوم!
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
🔺عکس نادر از پدر علامه امینی (ره)
👈 محقق فقید، حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد امینی (صاحب تعلیقات بر مکاسب شیخ انصاری، تعلیقات بر لمعه شهید ثانی، مجموعه ادبی و... | عکس: آرشیو پژوهشکده تاریخ معاصر)
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
🔺محسن کدیور و ابوالحسن بنیصدر
👈 در نشست «دین، قدرت سیاسی و حقوق انسان» پاریس، سال 1398
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
○ محسن کدیور و دوقطبی اسلامِ تاریخی - حقیقی
💥 عظمت فقها و آداب نقد علمی در گفت و گو با استاد علی ابوالحسنی (منذر) 🔻
▫️ سوال: جناب استاد منذر، اگر موافقید قدری دربارۀ نقد و بررسی ادبیّات مخالفین فقه و فقها صحبت کنیم. متأسفانه با تبلیغاتی که شده و میشود، نزد بعضیها، عنوان «فقه سنتی» تدریجاً جنبۀ منفی و حتی به اصطلاح ضدّ ارزش یافته است! گاه از ادبیّات خاصّی مثل اسلام «کهنه»، «قشری» و امثال آن استفاده میکنند و طبعاً فقهای بزرگ شیعه هم به عناوین مختلف و گاه با عبارات عجیب، مورد بیمهری قرار میگیرند. نظر حضرتعالی چیست؟
🔰 حمله به فقهای بزرگ شیعه تحت عنوان اسلام سنتی و تاریخی
1⃣ پاسخ استاد: در باب «فقه سنّتی» اجازه بدهید به نکته - و درواقع، شبههای - که اخیراً باب شده اشاره کنم. چندی است رایج شده که هی ميگويند: «اسلام تاريخي»! و آن را در مقابل «اسلام حقیقی» میگذارند و نفی میکنند. مرادشان از به اصطلاح «اسلام تاریخی» نیز «برداشت علمیِ» فقها و کارشناسان بزرگ دینی در طول تاریخ از اسلام و احکام آن است؛ یعنی آراء و نظریاتی که فقهای عظام (نظیر شیخ مفیدها، شیخ طوسیها، علامه حلیها و... در برهه اخیر، شیخ انصاریها) با بررسیها و تحقیقات پیگیر علمی خود روی آیات و روایات اسلامی و نیز سیره و بنای عقلا و اجماع صاحب نظران، به دست آورده و به عنوان «احکام و آموزههای اسلامی»، بدان خستو و ملتزم شدهاند. جوامع اسلامی نیز (روی تبعیّت از اصل شرعیِ «فاسئلوا اهل الذکر إن کنتم لاتعلمون» و سیرۀ عقلاییِ «رجوع جاهل به عالم») طیّ قرون و اعصار متمادی، از فقهای یادشده فراگرفته و به آن عمل کردهاند.
2⃣ مثلاً آقای محسن کدیور (که حالا دیگر خارج نشین شده و زیر پر «سیمرغ»! قرار گرفتهاند) ميآيند و ادعا میکنند: «اسلام تاريخي در مورد مسئلۀ «ارتداد» اين را ميگويد، در حالي كه اسلام حقيقي چیز دیگری میگوید، و آن چه من ميگويم اسلام حقيقي است»!
البته فقهای بزرگ ما از جمله شيخ طوسي و شيخ انصاری هرگز معصوم نبودهاند، و اصولاً در کتب مبسوط و استدلالی فقهی و مباحث حوزوی ما، با نظریات و آراء همۀ فقها، برخورد «نقادانه» ميشود. اما اين را هم توجه داشته باشيم که در دانشها و علوم کهن و پرپیشینه مثل فقه و كلام اسلامی ــ و البته در «دانش فقه» به شكلی گسترده تر و بازرتر- صدها نابغۀ تیزفکر و البته امین و پارسا و حقیقتجو آمده و عمر طولانی و پربار خویش را صرف مطالعه و پژوهش و تحقيق و تدقیق در محتویات كتاب خدا و سنت معصومین (ع) کردهاند، و مثل علامۀ حلی برای اطمینان از تقوای علمی و حقیقتجویی بی شائبۀ خویش، به اصطلاح «چاه خود را نیز پر کردهاند».
🔰 برخورد فلهای با فقها، شایسته نیست!
3⃣ طبعاً به این سادگی نمیتوان از کنار آراء و نظریات علمی آنان، آن هم نظریات و آرائی که جمعی کثیر از فقها خصوصاً فقیهان قلهپو بدان معتقد بوده بلکه مورد اتفاق عموم فقیهان است، گذشت و آنها را (مثلاً چون با فلان ماده از «منشور حقوق بشر غربی» یا کنوانسیون ژنو مغایر است یا افکار عمومیِ «جهت داده شدۀ» مردم کوچه و بازار اروپا و آمریکا آن را نمیپسندد و در واقع، هضم نمیکنند) مردود انگاشت و بدتر از آن، اینکه آن را مخالف اسلام واقعی قلمداد کرد! آن هم توسط کسانی که (هرچند ممکن است افراد معلوم الحالی، به انگیزه های سیاسی، در هاروارد و کمبریج، برایشان هورا بکشند) معلوم نیست چقدر شایستگی اظهار نظر دربارۀ مسائل اسلامی را دارند؟! باید به این آقای X که (به زعم خود) میان اسلام حقیقی و اسلام تاریخی فرق میگذارد و اولی را مغایر با دومی اعلام میکند، و با این ادعا، عملاً کاروانی عظیم و طولانی از دهها بل صدها اندیشمند سترگ و حق پژوه مکتب اهل بیت (علیهم السلام) را یکجا و به طور فلّهای، گمراه و خطا اندیش میشمارد، گفت که: آیا حضرت عالی انصافاً و وجداناً، در قد و قوارۀ این گونه حرفها و ادعاها هستی؟!
عقابان تیزچنگالند و بازان آهنین پنجه
تو را باری، همین بهتر که با عصفور بنشینی
ادامه دارد...
📚 کتاب منتشر نشده و بسیار ارزشمند محاکم شرع
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
👈 ویژهنامه معرفتی حضرت زینب (سلاماللهعلیها)
#ویژه_محققین_مبلغین
🔹مرحبا زینب که طوفان کرده است
🔹آنچهزهرا گفتهبود آن کرده است
🔹او به بحرالعشق نوح کربلاست
🔹عشق او فتح الفتوح کربلاست
🔹خلق را زینب شناسی نیست نیست
🔹فاطمه (س) داند که زینب کیست کیست...
کانال اسرار تاریخ👇
http://eitaa.com/monzer_ir
┈┅ ❁❁ ┅┈
🔺اشعار شورانگیز استاد علی ابوالحسنی (منذر) در ثنای حضرت زینب کبری (س)
✍ به دستخط زیبای ایشان | بخش 1⃣
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir
┈┅ ❁❁ ┅┈
🔺اشعار شورانگیز استاد علی ابوالحسنی (منذر) در ثنای حضرت زینب کبری (س)
✍ به دستخط زیبای ایشان | بخش 2⃣
منذرا بسکن که وصفش خارج از امکان توست...
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir
PMH_Volume 4_Issue 14_Pages 63-72.pdf
2.57M
❁❁
● نسخه PDF
📚 روابط عاطفی حضرت زینب و امام حسین علیهماالسلام با تاکید بر واقعه عاشورا
✍ دکتر بشیر سلیمی و دکتر سعید طاوسی مسرور | پژوهشنامه معارف حسینی
🔹کشف روابط عاطفی بر اساس خردورزی فکری و سیاسی "ضد اموی"، با رویکرد عزتمندانه: دفاع زینبی از عزت حسینی (با مستندات تاریخی).
#حضرت_زینب
#سیر_مطالعات_تاریخی
#سیر_مطالعاتی #سیره_معصومین
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir
20692.pdf
822.7K
⭕️ نسخه PDF
📚 مبانی، عملکردها و روشهای تربیتی حضرت زینب (س)
✍ دکتر فقیهی و... | پژوهشنامه تربیت تبلیغی
#حضرت_زینب
#سیر_مطالعات_تاریخی
#سیر_مطالعاتی
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir
🔺توسل عالم اهل تسنن، به ساحت نورانی حضرت زینب (س)
🔹 یکی از ویژگیهای حضرت زینب (سلاماللهعلیها)، گرهگشایی از آحاد مردم حتی از غیر شیعیان است و این خصلت بر سایر مذاهب مخفی نمانده است.
🔹به عنوان نمونه، شبلنجی از مشاهیر اهلتسنن، از قول شیخ عبد الرحمن الاجهوری چنین مینویسد: «در کتاب شیخ عبدالرحمن اجهوری که نامش مشارقالانوار است خواندم که [نوشته بود]: در سال هزار و صد و هفتاد برایم گرفتاری شدیدی از گرفتاری های زمانه حاصل شده بود، به مقام سیده زینب که مذکور است توجه کردم و این قصیده را سرودم، به برکت آن قصیده سختی از من برداشته شد و آن قصیده این است:
▫️آل طه لکم علینا الولاء
▫️لا سواکم بما لکم آلاء
▫️مدحکم فی الکتاب جاء مبینا و...
یعنی ای آل طه، برای شما بر ما، ولایت است... تا پایان شعر».
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
🔘 حضرت زینب (س) و سنگ بنای تحول در تاریخ اسلام
🔺 گفتار دکتر عائشه بنت الشاطی، نویسنده مصری (در عرصه علوم قرآنی و ادبیات عرب) درباره محوریت عاشوراگستر حضرت زینب سلام الله علیها در تاریخ اسلام. (منظور از برپایی حکومت عباسی، بیشتر جنبه سلبی آن "سقوط امویان" است).
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
○ حضرت زینب (س) چگونه مرا دگرگون کرد؟
👈 اظهارات شگفت خانم امی (زینب) هوجکینس بانوی تازهمسلمان انگلیسی:
آنچه که مرا تحت تاثیر حضرت زینب سلام الله علیها قرار داد این بود که....
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
#ویژه_پژوهشگران_ومبلغین
📚 دایره المعارف ده جلدی زینب الکبری (سلام الله علیها)
💥 یکی از مفصلترین آثار معاصر درباره حضرت زینب (س)
✍ به قلم سید علی عاشور
▫️ لینک دانلود🔻
🔹 جلد 1
🔹 جلد 2
🔹 جلد 3
🔹 جلد 4
🔹 جلد 5
🔹 جلد 6
🔹 جلد 7
🔹 جلد 8
🔹 جلد 9
🔹 جلد 10
#سیر_مطالعاتی
#سیر_مطالعات_تاریخی
#سیره_اهل_بیت
#حضرت_زینب (س)
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir