📌آقای خونه؛
اگر کودک تون،
آرامش و امنیت رو، علاوه بر
آغوش مادرش، مرتبا از شما هم،
دریافت کنه؛
درآینده اعتماد واطاعت بیشتری رو،
از اودریافت خواهید کرد.
#نوجوان
#تربیت_کودک
مربی تربیتی
https://eitaa.com/morabbi_tarbiati
📌شنونده خوبی برای سخنان فرزندت باش
بادقت به فرزند خود گوش کنید
حرف او را قطع نکنید.
در مقابل او حالت تهاجمی
و پرخاشگرانه نگیرید.
مدام به او طعنه نزنید.
و یکسره نصیحت نکنید .
#تربیت_کودک
#نوجوان
#مربی تربیتی
https://eitaa.com/morabbi_tarbiati
📌سه نکته اساسی که در ازدواج باید توجه کرد!
در جلسه خواستگاری لازم است زبان بدن طرف مقابل تحلیل شود.
مثلاً پسر از دختر میپرسد اگر در بستگان کسی به جهت سیاسی متفاوت بود چه کار کنیم؟
دختر دستپاچه میشود، دستانش را فشار میدهد، چهرهاش مضطرب میشود و ... .
اینجا او هنوز چیزی بیان نکرده اما مشخص است که مثلاً اگر کسی ولایت فقیه را قبول نداشته باشد از نظر ایشان باید با او قطع رابطه کرد.
یا دختر از پسر میپرسد، نظر شما راجع به ادامه تحصیل دختر چیست؟
پسر سرش را پایین میاندازد، چند بار دست به صورتش میکشد و میپرسد ادامه تحصیل؟!
این حرکت نشان میدهد موضوع چیست و نیازی به پاسخ وجود ندارد.
بنابراین باید واکنشهایی طرف مقابل را ارزیابی کرد.
در مرحله بعد باید تحقیق انجام شود. اما چگونه؟
مثلاً اینکه ما پیرمردی را میفرستیم برای تحقیق و او از مغازههای محل راجع به پسر سوال میکند و آنها میگویند پسر خوبی است. معمولا سوال نمیشود که دلیل اینکه شما او را خوب میدانید چیست؟
مثلا میگوید چون هر روز میآید از ما خرید میکند و به ما لطف دارد، پسر خوبی است. آیا این دلیل خوبیِ در زندگی هم هست؟
⚡️تحقیقات باید به گونهای باشد که از فرد بپرسیم شما چه نمره ای به او میدهید؟ مثلا میگوید ۱۹/۷۵ .
اینجا باید رفت سراغ آن ۰/۲۵ که کم کرده و علت آن را جویا شویم. بعد وقتی از چند نفر پرسیدیم و همه به مسئله واحدی اشاره داشتند، مشخص است آن فرد واقعاً در آن مسئله مشکل دارد. یا باید از نقاط قوت و ضعف او بپرسیم. بپرسیم آیا تا به حال به او تذکر دادهاید؟ علت تذکر چه بوده است؟
✴️ بعد از تحقیق، مرحله راستیآزمایی در دوران محرمیت است.
اما معمولاً دوران محرمیت قبل از عقد، فضای احساسی و یا حتی جنسی غالب میشود و همه اینها باعث میشود تا شناخت از بین برود.
#خواستگاری
#ازدواج
#زبان_بدن
#مربی_تربیتی
https://eitaa.com/morabbi_tarbiati
📌اشتباه رایج خانوادهها هنگام تلویزیون دیدن!
لازم است مراقب لحظات سفره در خانواده باشیم.
سفره نباید با دیدن تلویزیون همراه باشد. بعضی میگویند سفره را هنگام دیدن سریال یا اخبار بیندازیم که هم غذا بخوریم و هم تلویزیون ببینیم. این اشتباه است!
باید به گونهای برنامه ریزی کنیم که سفره را هنگامی بیندازیم که نخواهیم تلویزیون یا هر رسانه دیگری را تماشا کنیم تا بتوان سفره را به حیطه گفتگو و دیدن اعضای خانواده تبدیل کرد.
#اشتباهات_تربیتی
#تلوزیون_و_تربیت
#مربی_تربیتی
https://eitaa.com/morabbi_tarbiati
📌در خانواده هایی که برای تصمیم گیری در امور مختلف، تمام مدت بین والدین و فرزندان درگیری وجود دارد، فرزندان زندگی کردن را نمی آموزند.
#مربی_تربیتی👇
https://eitaa.com/morabbi_tarbiati
📌وظیفه شما تربیت کودک نخبه نیست!
امروزه بسیاری از والدین تمام تلاش خود را میکنند تا کودکشان نخبه و به اصطلاح موفق شود. غافل از این که وظیفه والدین تربیت کودک نخبه نیست بلکه تربیت کودک شاد و راضی است.
کودکی که توان حل مشکلات روزمره را داشته باشد، توان ارتباط موثر با همسالان را داشته باشد، از همان چیزی که دارد لذت ببرد و به دیگران حسادت نکند، موفقترین کودک است.
مراقب ایجاد رقابت های ناسالم باشید...
#مربی_تربیتی 👇
https://eitaa.com/morabbi_tarbiati
『 مربیتربیتی | حسینکریما 』
تنبیه باید باشد مجازات هم باید به نوعی باشد. چرا تنبیه باید باشد؟ چون تنبیه ابزار تربیت است، رشد بدو
گفتیم " تربیت در سکوت شکل می گیرد" اگر مسیر و جاده را به درستی نشناسیم نمی توانیم آن را درست علامت گذاری کنیم، کودک منحرف می شود بعد کتک می خورد و مجازات می شود در حالیکه ما باید جاده را علامت گذاری کنیم و به همین دلیل اصل و اصول مهم هستند اگر این دو را نشناسیم و برایمان شفاف و روشن نباشد آنوقت مجبوریم که خشونت به کار ببریم. تنبیه ابزار تربیت است و تربیت ایمن سازی جاده رشد است و رشد جهت دارد.
اصل خود را ببینید که کجاست؟ اصل باید برای تک تک ما روشن باشد یک مسـئله ی مهم در جامعه ما این است که در زندگی ده ها اصل داریم در صورتیکه اصل یکی باید باشد. به این دلیل است که سردرگم و گیج هستیم. نمی دانیم که با بچه هایمان چه باید بکنیم چون اصلاً نمی دانیم بچه هایمان چه می خواهند. آیا نقطه اصل ما تحصیل است؟ آیا پول است؟ دلبستگی است؟ محبت است؟ باید برای خودمان شفاف کنیم. حاضرین: خوب پول لازمه! استاد سلطانی: بله پول لازمه اما آیا اصل ما هست یا نه؟
آیا تحصیل مهم است؟؟؟ تحصیل بسیار مهم است اما هرگز ارزش نیست. اگر به عنوان مثال تحصیل که جزو حوزه ی اهمیت ها است را در جای ارزش ها بگذاریم، راه را اشتباه رفته ایم و به دنبال آن بقیه مسیر را هم اشتباه می رویم.
حالا علم چیست؟؟؟ علم ارزش است، مدرک مهم است. در صورتیکه امروزه جایشان با هم عوض شده است و علم را فدای مدرک می کنیم. اهمیت را بالا برده ایم ارزش را پایین آورده ایم یعنی مدرک را در مرتبه ی ارزش، و علم را در مرتبه ی اهمیت گذاشته ایم. به این ترتیب بقیه ی مسیر نیز اشتباه شکل می گیرد. وقتی مدرک ارزش بشود، اصول، طبقه ی بالای مدرک و اصل، به اصطلاح فوق تخصص می شود و بعد به کلی از جاده بیرون می زنیم و منحرف می شویم و تا به خاکی نزنیم و اشتباهاتمان را متوجه نشویم و بر نگردیم راه را پیدا نمی کنیم.
دنبال این نباشید که یک نفر بیاید و به شما بگوید اصل چیست. در دین مان هم به ما این اجازه داده نشده، ما طبق دین و اعتقاداتمان می گوییم که اصل خداوند است چون 5 تا اصول دین داریم که اولی اش توحید است 4 تای دیگر طلبمان. می دانید که در اصول دین اجازه ی تقلید نداریم؟ می دانید؟ اکثراً هم که تحصیلکرده هستید، چند ساعت تحقیق تا به حال راجع به توحید داشته اید؟ همون که تو مدرسه بهمون گفته بودند همان را بلدیم. پس از تقلید هم حتی پایین تریم به همین دلیل است که نمی توانیم ایمان داشته باشیم به همین دلیل است که نمی توانیم توکل داشته باشیم چون خودمان اصل و اصول را نشناخته ایم. اصل را باید بشناسیم و برای شناختن باید کار بکنیم ، هیچ راه دیگری هم ندارد به همین دلیل است که ما نسخه نمی دهیم.اگر منتظرید که من بگم اصل چیه اگر دوسال دیگر هم منتظر بمانید از من نخواهید شنید باید خودتان بروید و پیدا کنید. (ادامه دارد...)
#نشست_تنبیه {قسمت7}
[مباحث کودک متعادل]
#مربی_تربیتی 👇
https://eitaa.com/morabbi_tarbiati
📌زنهای ضعیف ونق نقو جذاب نیستند.
هر چقدر خانمی مستأصل باشه، همسرش بیشتر احساس مسئولیت میکنه که باید نجاتش بده،
این حالت ، شوهرتون رو در نقش والد و شما رو در نقش کودک قرار میده !
بنابراین جاذبه جنسی میانتون هم کم رنگ میشه😌
#همسرانه
#مربی_تربیتی👇
https://eitaa.com/morabbi_tarbiati
📌کوتاهترین و موثرترین روش در تربیت فرزند!
در تغییر رفتارها، قصه از کوتاهترین راههای تربیت است، چون فرصت تجربه مجازی را به مخاطب میدهد به طوری که خود را جای شخصیت داستان بگذارد؛
شیرینی یا تلخی واقعه را بچشد و بتواند تصمیم بگیرد که اگر من در این شرایط بودم چه میکردم؟
خداوند برای انسانها قصه گفته است به پیامبر میفرماید: فَاقْصُصِ الْقَصَصَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ. قصه بگو تا بلکه تفکرشان به کار بیفتد.
کاری که قصه میتواند در عمق و سرعت تبدیل رفتار بچه ها انجام دهد، صد تا نصیحت نمیتواند انجام دهد. وقتی گزاره نصیحتی، تشویقی یا تنبیهی به بچهها گفته میشود، ممکن است رفتار آنها را تغییر دهد، اما خیلی کوتاه و با عمق کم و تنها در وقت حضور ماست. اما گاهی یک قصه، سرگذشت یک انسان را تغییر میدهد.
#کودکانه
#مربی_تربیتی👇
https://eitaa.com/morabbi_tarbiati
هدایت شده از 『 جنگرسانهای | حسینکریما 』
📌بزرگترین مشکل تربیتی ما!
حكماى قديم اصطلاحى به نام «استسباع» دارند.
در بعضى حيوانات مانند خرگوش اين گونه است كه وقتى با حيوان درندهاى روبرو مىشود اگر چشم در چشمش بيندازد، مستسبَع مىشود.
يعنى همه چيز خود، اراده و فكر خود را از دست مىدهد.
قدرت فرار كردن از او سلب و به زمين ميخكوب مىشود.
اين را خودباختگى مىگويند.
یعنی از دست دادن اعتماد و ايمان به خود.
چنین حالتی در جوامع هم هست.
گاهى يك جامعه در مقابل جامعه ديگر خودش را مىبازد.
گاهى يك جامعه، جامعه ديگر را از روى زرنگى با عواملى كه دارد خودباخته مىكند.
نيرنگ بزرگ استعمار با كشورهاى استعمارزده همين است.
كوشش مىكند كه كشور استعمارزده اعتماد و ايمان به خودش و ايمان به حيثيت خودش را از دست بدهد؛ به فرهنگ، دين، مليت، كتابها، پيشوايان، به تاريخ گذشته خود و به هر چه كه دارد بىاعتقاد شود.
بگويد ما كه چيزى نيستيم، هر چه هست آنها هستند.
اين بزرگترين نيرنگ استعمار است.
مثلا چه بسیار خود آن ملت انواع آشاميدنىهاى خوب دارد كه غرب ندارد و بايد از آنجا بگيرد، ولى آشاميدنىهايى نظير پپسى كولا و كوكاكولا را كه خودشان مىگويند براى بدن مضر است و از هر پزشكى اگر بپرسيد تجويز نمىكند، بر آشاميدنىهاى خود ترجيح مىدهد.
هر نوع شربتى از شربتهاى ايرانى (شربت ريواس، سكنجبين، به ليمو) به دليل اين كه ايرانى است خوب نيست ولى هر شربتى كه از آنجا بيايد حتما خوب است! هر چیزی چون ايرانى است بد است، چون از آنجا آمده خوب است.
"شهید مطهری "
#کانال_شخصی_حسین_کریما
https://eitaa.com/Karima_hosein
『 مربیتربیتی | حسینکریما 』
📌بزرگترین مشکل تربیتی ما! حكماى قديم اصطلاحى به نام «استسباع» دارند. در بعضى حيوانات مانند خرگوش ا
این کانال روشنگری رو امروز شروع کردم
هم خودتون عضو بشید و هم برای دیگران ارسال کنید
مطالب خوب و مفیدی اینجا بارگزاری میکنم
#پست_موقت
#پیشنهاد
⁉️چگونه به سوالات و شبهات #فرزندان و #دانش_آموزان پاسخ بدهیم؟
🔰این موضوع دغدغه و پرسشی است که ذهن هر کدام از ما را مشغول کرده و هر کدام از ما ممکن است بارها شنیده یا حتی پرسیده باشیم.
📝ماجرای این سه #کتاب بررسی شبهات و سوالاتی است که این روزها بیشتر قشر #نوجوان و #جوان را درگیر خود کرده است. جدا از این مسئله که پاسخ به شبهات نوعی #جهاد_تبیین است این یه اثر کمک شایانی به شما عزیزان در این مسیر خواهد کرد.
📕کتاب #دکل، اولین کتاب داستانی است که با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب نوشته شده است. این داستان در یک دبیرستان اتفاق میافتد و هدف آن آشنایی جوانان با بیانیه در قالب داستانی با درونمایه انقلابی است
📒کتاب #صعود_چهل_ساله میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران به آرمانهایی از قبیل عدالت، استقلال، آزادی، معنویت، کرامت زن، مردم سالاری دینی، گسترش رفاه عمومی و دیگر آرمانهای انقلاب را مورد کاوش قرار میدهد که تمام موارد هم طبق منابع معتبر بین المللی مطرح میشود.
📗کتاب #شایعات_رایج_فضای_مجازی، حاصل ۵ سال تلاش گروهی از اساتید دانشگاه در صفحات روشنگری جهت پاسخگویی به شایعات و شبهات رایج فضای مجازی است. شایعاتی که انتشار و تکرر بیشتری داشته و فضای مجازی را هم درگیر خود کردهاند. این شبهات و شایعات در سه دسته کلی اعتقادی، تاریخی و سیاسی قابل تقسیم و تفکیک هستند
🔻خواندن این سه کتاب را به:
👈دانشآموزان و دانشجویان
👈آموزگاران، اساتید، مربیها و والدین
توصیه میکنیم .
#پاسخ_به_شبهات
#مربی_تربیتی
https://eitaa.com/Karima_hosein