هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰برمن: تا زمانی که اهرمهای فشار علیه ایران ایجاد نشود؛ ترامپ سیگنالهای مذاکره را نادیده میگیرد
▫️نسخۀ جدید فشار حداکثری باید توجه بیشتری به خیابانهای ایران و درک عمیقتری از نیاز به تغییر رژیم داشته باشد
🔸نایب رئيس اندیشکده «انجمن سیاست خارجی آمریکا» گفت: دولت ترامپ، سیگنالهای ایران برای مذاکره را نادیده میگیرد.
🔸ایلان برمن در گفتوگو با رادیو فردا (ارگان سازمان سیا) و درباره سیاست خارجی دولت دوم دونالد ترامپ در قبال ایران گفت: سیاست آمریکا وارد دورهای شده که رویکردی شکاکانهتر و تقابلیتر خواهد داشت.
🔸سؤال اصلی این است که آیا سیاست فشار حداکثری در دوره اول ترامپ بهروزرسانی خواهد شد یا خیر. چرا که طی پنج سال گذشته، اتفاقات زیادی در منطقه رخ داده و مشخص شده که هرچند فشار اقتصادی لازم است، اما این فشار برای تحریک خیابان و تأمین منافع خارجی آمریکا کافی نیست.
🔸امید من این است که شاهد نسخهای جدید از فشار حداکثری باشیم که جنبههای مثبت سیاست قبلی را تقویت کند. در عین حال، این نسخۀ جدید باید توجه بیشتری به خیابانهای ایران و درک عمیقتری از نیاز به تغییر رژیم داشته باشد.
🔸وی در پاسخ این سؤال که «انتهای مسیری که شما ترسیم میکنید، به تغییر رژیم میانجامد؛ اما آقای ترامپ گفته بود که ایالات متحده نه توان و نه علاقهای برای رفتن به سمت تغییر رژیم ندارد»، گفت:
🔺درست است. منطقی است که ایالات متحده نسبت به آنچه میتواند در داخل ایران به دست آورد، رویکرد محتاطانه داشته باشد. اطلاعات ما دربارۀ آنچه در ایران اتفاق میافتد، کامل و بینقص نیست.
🔺دوم، سابقۀ تاریخی ما در حمایت از تغییرات سیاسی در کشورها چندان موفقیتآمیز نبوده. این را در مورد عراق بهخوبی دیدهایم. بنابراین، باید متواضع باشیم. دوران حمایت از تغییر رژیم بهصورت کامل و گسترده، مدتهاست که به پایان رسیده است.
🔸برمن در پاسخ این سؤال که آیا دولت ترامپ علامتهای مذاکره از سوی ایران را نادیده خواهد گرفت؟، گفت:
🔺به نظر من، این سیگنالها تا زمانی که اهرمهای کافی ایجاد نشود، نادیده گرفته خواهد شد. مشکل اصلی تیم ترامپ این است که تمام اهرمهایی که با سیاست فشار حداکثری ایجاد شده بود، از بین رفته است.
🔺کاهش ذخایر ارز خارجی جمهوری اسلامی، کاهش صادرات نفت، و در نتیجه کاهش درآمد رژیم، هیچکدام دیگر وجود ندارند. امروز رژیم در شرایط اقتصادی بهمراتب باثباتتر و بهتر از پنج سال پیش قرار دارد.
🔺اولین و مهمترین کار دولت ترامپ بازسازی این اهرمها است. پس از آن ممکن است گفتوگو امکانپذیر باشد، اما در حال حاضر به نظر میرسد که دولت آینده درک کرده که اهرم کافی در اختیار ندارد.
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سازمان هواشناسی: سامانه بارشی فردا از غرب وارد کشور میشود
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 بیانیه مشترک نشست وزیران خارجه ایران، عراق و سوریه
🔸سید عباس عراقچی، فواد حسین و بسام الصباغ وزیران خارجه جمهوری اسلامی ایران، عراق و سوریه نشست سه جانبه ای را در بغداد برگزار کردند.
🔸بر اساس این بیانیه، در این نشست به چالشهای پیش روی منطقه به طور کلی و به طور خاص تحولات امنیتی اخیر در سوریه پرداخته شد.
🔸وزیران خارجه سه کشور به خطرات رخدادهای سوریه و حساسیت آن برای تمام طرفهای منطقه و احتمال گسترش ابعاد آن که خطر شدیدی برای سه کشور و تهدیدی علیه امنیت ملتها و تمام منطقه به همراه خواهد داشت، اشاره کردند.
🔸سه وزیر خارجه، تروریسم در اشکال مختلف که شورای امنیت آن را به عنوان گروههای تروریستی شناسایی کرده، محکوم و بر ضرورت عمل جمعی برای مقابله با آن تاکید کرد.
🔸در بیانیه مشترک عراق، سوریه و ایران آمده است که درباره ادامه رایزنی ها و هماهنگی در خصوص تحولات سوریه و آماده شدن برای تحولات آتی توافق کردیم.
🔸این بیانیه تصریح کرد که تهدید امنیت سوریه، خطری برای ثبات منطقه به شمار می رود.
🔸در این بیانیه آمده است که هیچ گزینه ای به جز هماهنگی، هماهنگی و رایزنی دیپلماتیک برای دور کردن تمام خطرات تشدید تنش در منطقه وجود ندارد.
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 عراقچی: با تمام قوا از سوریه حمایت میکنیم
🔸وزیر خارجه در نشست خبری با وزرای خارجه عراق و سوریه: گروههای تروریستی تکفیری که بدون تردید در یک توطئه آمریکایی و صهیونیستی این حملات را انجام میدهند.
🔸گروه تحریرالشام حملاتی علیه مردم و دولت سوریه آغاز کردند که دولت، مردم و ارتش سوریه در حال مقابله با آنها هستند و ما در این جهت حمایت خود را اعلام کردیم.
🔸ایران همیشه از سوریه حمایت کرده و خواهد کرد و با تمام قوا و هر چه که نیاز باشد از سوریه از حمایت خواهیم کرد.
🔸تهدیدهای تروریست در سوریه به این کشور محدود نیست و یک تهدید برای کل همسایگان و کل منطقه است. اگر سوریه مأمن تروریستها شود با بازگشت داعش و گروههای تروریستی تهدید بزرگی برای منطقه ایجاد خواهد کرد.
@Kayhan_online
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی مفام
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بازخوانی هشدار امامخامنهای در مورد ضعف حاکمان
🔻اگر کشور گرفتار سلطانحسینها شد، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود!
#امام_خامنهای
#کلام_امام
#مجمع_فرق_ادیان_اقوام_مذاهب
#مفام
📎@mafam1392
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 حاج آقا میشه بگید تحلیلتون از اتفاقات سوریه چیه؟
🟢 حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم: من تحلیلگر نظامی نیستم، اما آنچه از قرآن و منابع دینی میفهمم اینه ....
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از پایگاه خبری پلاک۵۷
🔴سخنگوی وزارت خارجه: سفارت ایران در دمشق کماکان فعال است
🔻بقائی، سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال تسنیم در خصوص ادعاهایی مبنی بر تخلیه سفارت ایران در دمشق اظهار داشت که این ادعاها صحت ندارد و سفارت ایران کماکان فعال است و به فعالیتهای معمول خود ادامه میدهد.
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سعید جلیلی: نباید حرف از توافق جدید با آمریکا بزنیم
🔹دانشگاه ما باید این را سوال کند که اگر در مناسبات خارجی وعدهها رعایت نشود چرا باید دنبال توافق جدید با آمریکا باشیم.
🔹بعضیها ناترازیهای مختلف را بیان میکنند و ادعا میکنند این مشکلات را داریم، اینها درست است ولی باید برای این موارد راهکار بدهیم.
🔹به نظر بنده مهمترین ناترازی، ناترازی عمل و برنامه است و تا وقتی اینمورد نباشد مسائل حل نمیشود.
🔹اقتصاد و مقاومت مکمل هم هستند و وقتی که مقاومت قوی باشد باعث تقویت اقتصاد میشود. این دوقطبیهای غلط نباید مطرح شود.
@Farsna
.
فهم تازه از وحدت میدانها
و شبکه معارض با آن -۲
آقای روحانی ۱۳ تیر ۹۷ در سوئیس گفته بود: «در صورتی که نفت ایران از منطقه صادر نشود، دیگر کشورها هم قادر به صادرات نخواهند بود. میتوانید امتحان کنید. با صراحت میگویم ایران،رژیم صهیونیستی را نامشروع میداند و فعالیتهایش را تجاوزکارانه میداند».
در پی این اظهارات، سردار سلیمانی خطاب به رئیس جمهور نوشت: «آنچه از فرمایشات حضرتعالی منعکس شد، مبنی بر اینکه اگر نفت ایران صادر نشود، تضمینی برای صدور نفت کل منطقه نمیباشد و بیانات بسیار ارزشمندی که نسبت به رژیم صهیونیستی فرمودید، مایه مباهات است. دست شما را برای ایراد این سخنان به موقع، حکیمانه و صحیح میبوسم و برای هر سیاستی که مصلحت نظام اسلامی باشد در خدمت هستیم». (متاسفانه آقای روحانی به حرف درست خود متعهد نماند).
۸) همین شهید سلیمانی حکیم، در عین اهتمام به گشنرش چتر وحدت و همدلی، در مقاطعی که غفلت یا انحراف را در مواضع برخی مدیران میدید، از نصیحت و هشدار در خلوت و جلوت دریغ نمیکرد. چنان که دیماه ۱۳۹۳ در پیغامی محرمانه (از طریق آقای امیرعبداللهیان)، به آقای ظریف توجه داد که درست در حالی که با وزیر خارجه آمریکا در ژنو (به نشانه صمیمیت) قدم می زنید، آمریکا در حال پیاده کردن تسلیحات و هدایت میدانی فرماندهان داعش در موصل است.
فرمانده جبهه ضد تروریسم در منطقه، همچنین ۹ اسفند ۱۳۹۷، از سادهاندیشی درباره توافق با آمریکا بر حذر داشت: «برای دشمن، این برجام، ۳ضلعی است نه یک ضلعی. اینکه اصرار میکنند بر برجام۲ در منطقه، برای این است که میخواهند تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، بخشکانند. اگر العیاذ بالله ما رفتیم و در برجام۲ شرکت کردیم، به همین تمام میشود؟ نه، برجام اصلی در داخل است. تلاش آنها به اینجا منتهی نخواهد شد و برجام۳ هم خواهند داشت، چون معتقدند چشمه باید در ایران خشکانده شود.»
۹) آیا طبیعی است در شرایطی که جبهه آمریکایی- صهیونیستی بر تصاعد تهدیدات امنیتی در منطقه متمرکز شده، یک شبکه سیاسی- رسانهای سابقه دار، علی الدوام پالس مذاکره از موضع ضعف بفرستد و حال آن که مورد اعتنا قرار نمی گیرد و فقط بر جرئت دشمن می افزاید؟ هدف از مقاله وزیر خارجه اسبق در فارن افرز و پالس یکطرفه مذاکره (آن هم نه فقط درباره عبور از برجام، بلکه حتی درباره موضوعات دیگر!) چیست؟! اطمینان دادن به دشمن درباره بی تفاوتی نسبت به جنگ ترکیبی؟ اظهار ضعف؟ عبور از حقوق پایمال شده در برجام، به بهانه توافق (دیکته) جدید؟! یا ایجاد دودستگی در داخل؟!
۱۰) شاید مهمترین تذکر سردار سلیمانی، ناظر به نقشه دوقطبی سازی نسبت به دشمن است که مهر ماه ۱۳۹۵ هشدار داد:
«در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحبمنصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شدهاند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است».امروز هم دو صدایی درست کردن درباره آمریکا و اروپا، در حالی که آنها بشدت سرگرم خباثت و خصومت و تهدید سازی علیه کشورمان هستند، جرم و خیانتی نابخشودنی است. این که فلان مجموعه سیاسی به بهانه آتش بس، پالس به رسمیت شناختن رژیم جنایتکار صهیونیست بفرستد، خیانت به امنیت ملی و بشریت است.
اقتضای موقعیت فعلی در برابر دشمنی آشکار دشمنان، بسیج همه امکانات برای مقاومت ملی و منطقه ای است و نه دادن آدرس دروغ مذاکره و آتش بس یکطرفه که دل متحدان را هم خالی می کند.
۱۱) در همین شرایط عجیب است که کسانی از یکطرف به جای تامین امنیت و قانونمندی در فضای مجازی، نسخه برداشتن محدودیت های نیم بند را می پیچند و حال آن که خط رسانه ای باید در برابر تحرکات پایوران دشمن محکم شود؛و از سوی دیگر به بهانه مخالفت با قانون مصوب حجاب، با اصل الزام شرعی حجاب به عنوان حکم ضروری دین مخالفت می کنند و رخنه در خط مقدم فرهنگی عفاف و حجاب پدید می آورند.
ضلع سوم این تحرکات، القای ناتوانی در حل مشکلات اقتصادی (مثل ماجرای قطع برق) و اجبار به تسلیم در مقابل دشمن است و حال آن که هم راه حل های اقتصادی وجود دارد و هم نتیجه اعتماد به غرب، دو برابر شدن تحریم ها بوده است.دولت و دو قوه دیگر اگر می خواهند در تله دشمن گرفتار نشوند و به مسئولیت خود در تراز اقتدار منطقه ای ایران عمل کنند، قبل از هر چیز باید با ادبیات مسموم و مشورت های فلج کننده که به اختصار ذکر آن رفت، مرزبندی صریح داشته باشند و بلکه خط نفوذ را منکوب کنند. گشایش امور و فراهم کردن مجال بسیج امکانات برای حل چالش ها، از مسیر این مرزبندی و مواجهه صریح می گذرد. این عقلانیت انقلابی، نیاز مهم کشور است.
محمد ایمانی یادداشت روز کیهان
✅ رهبری معظم
بعضیها خیال میکنند که راه تذکّر دادن این است که تند و تیز وارد بشوند، انتقاد کنند، دعوا کنند، سر و صدا کنند؛ نه، هیچ لزومی ندارد... میتوان منطقی و هوشمندانه و کاملاً جدّی وارد میدان مطالبهگری شد و مطالبهگری کرد... در مطالبهگریها ــ که من به شما توصیهی مطالبهگری میکنم ــ مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبهی بحقّ شما سوء استفاده کند .در مطالبهگریها منطقی و بدونِ مخرجِ مشترک با دشمن عمل کنید. 6 / 2 / 401
👆👆 زیر سوال بردن مسئولین ، نفوذی و منافق خواندن آنها و تهمت تعلل به آنها زدن ، مخرج مشترک با دشمن نیست ⁉️⁉️
آقا گفت اینطوری مطالبه کنید ⁉️