👫👫👫
💢برای کنترل کودک به او رشوه ندهید
یکی از اقداماتی که می تواند باعث ساکت کردن بچه ها شود، جایزه دادن یا به عبارتی رشوه دادن به اوست. به عنوان مثال وقتی که در مهمانی هستیم و فرزندمان شلوغ می کند به او بگوییم:
اگر ساکت باشی، برات یه اسباب بازی می خرم!
این مدل جایزه دادن ها، تقریبا هیچ تفاوتی با تنبیه کودک ندارد! زمانی که شما به عنوان والد تصمیم می گیرید فرزندتان را با یک رشوه، ساکت کنید، او می آموزد که با سر و صدا کردن و یا رفتارهای ناهنجار می تواند به مقصد خود برسد. در این صورت است که به مرور زمان، فرزندتان از کنترل خارج خواهد شد.
فراموش نکنیم که کودکان تاب و تحمل نشستن و ساکت بودن را برای مدت های طولانی ندارند و معمولا به همین دلیل است که در مهمانی های بزرگترها، حوصله شان سر می رود و باعث آزار خودشان و اطرافیانشان می شوند.
راهکار موثر این است که قبل از رفتن به مهمانی، یک اسباب بازی برای او ببرید تا در موقع لزوم در اختیارش قرار دهید.
برای تربیت فرزند شاد بگویید که #دوستش دارید
جمله ای که دراو معجزه می کند پس هر زمانی که انتظارش را ندارند بگویید که #دوستش دارید . به گفته ی کارشناسان روانشناسی کودک این جمله باید اولین چیزی باشد که کودکتان صبح ها ، پس از بیدار شدن از خواب و آخرین جمله ای که قبل از خواب می شنوند.
در آغوشش بگیرید و لمسش کنید
بدون به زبان آوردن کلمه ای با او حرف بزنید
زمانی که به شما نگاه می کند یا نگاهتان باهم تلاقی می کند ، به او لبخند بزنید و از علائمی که خودتان با هم دارید برای ابراز علاقه و عشق به او استفاده کنید.
متن ادبی برای شب یلدا_020170234559.pdf
626.1K
#متون ادبی _شب یلدا🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍇
⭕️ آیا به کودکتان آموخته اید که؛ "بدون اطلاع والدین هرگز رازی بین او و دیگران وجود ندارد و کلا رازداری بی معنی است".
اغلب والدين، مربيان و آموزگاران، كودكان را به رازدار بودن تشویق میکنند و به کودکان میآموزند این رازداری باعث اعتماد دیگران به آنها میشود.
❌❌ اما شما باید به فرزندان خود تاکید کنید که هیچ رازی نباید بین آنها و افراد بزرگتر، دور از چشم والدین وجود داشته باشد.
❌❌ چون اکثر افرادی که کودک آزاری میکنند، به کودک میگویند بوسیدن یا تماس بدنی بین ما، رازی است که غیر از ما دو نفر کسی نباید آن را بفهمد.
#پرخاشگری کودکان
🔻بسیاری از کودکان هنگام عصبانیت فریاد می کشند , مشت و لگد می زنند و به شکل نامناسبی عصبانیت خود را ابراز می کنند . برای مدیریت و بهبود این وضعیت چه کار هایی می توان انجام داد ؟
1️⃣ در برخی از خانواده ها , پرخاشگری به خصوص در پسر ها تشویق می شود , و والدین از کودک پرخاشگر به عنوان کسی که حق خود را می گیرد یا قوی است یاد می کنند .
🔹 این کار را به هیچ وجه انجام ندهید , زیرا باعث می شود فرزند شما تصور کند شما پرخاشگری او را در هر زمینه ای تایید می کنید و این رفتار را بیشتر تکرار کند .
2️⃣ برای اصلاح رفتار کودک پرخاشگر به هیچ وجه مقابله به مثل نکنید ، زیرا باعث می شود کودک تصور کند راه حل مسائل پرخاشگری است . همچنین تنبیه بدنی خشم و رفتار پرخاشگرانه ی کودک را افزایش می دهد .
3️⃣ به فرزندتان بگویید من می دانم تو عصبانی هستی و این حس تو را می پذیرم , و سعی نکنید حس او را به زور تغییر دهید یا به او وانمود کردن را بیاموزید , بلکه بگویید این رفتار تو هنگام ابراز این حس است که باید تغییر کند .
4️⃣ به فرزندتان آموزش دهید برای ابراز هیجان خشم , به جای بدنش از کلمات استفاده کند . برای این کار باید بتواند هنگام عصبانیت برای چند ثانیه سکوت کرده و به درستی نفس بکشد , سپس تلاش کند حس خود را با کلماتی مناسب بیان کند .
🔹هر بار فرزندتان پرخاشگری می کند , بدون عصبانیت عباراتی مانند " استوپ , کافی است و . . . " بیان کنید و قانون وضع شده را برای او ذکر کنید ( به عنوان مثال ما هنگام عصبانیت گاز نمی گیریم و مشت نمی زنیم )
5️⃣ اجازه دهید عصبانیت فرزندتان فروکش کند و بلافاصله سراغ تدابیر تربیتی و حل مسئله نروید . پس از آرام شدن او در مورد احساسات فردی که توسط کودک مورد پرخاشگری قرار گرفته صحبت کنید و احساسات دیگران را برای فرزندتان شرح دهید .
6️⃣ لازم است محدودیت ها و قوانینی برای منزل وضع کنید و بر رعایت شدن آن ها نظارت داشته باشید . این قوانین را با فرزندتان در میان بگذارید و مواردی که به هیچ وجه پذیرفته نیستند ( مثل ابراز عصبانیت به صورت فیزیکی ) را توضیح دهید .
7️⃣ به هیچ وجه برای اتمام رفتار پرخاشگرانه به کودک رشوه ندهید , مثلا نگویید اگر پرخاشگری را کنار بگذاری همین الان به پارک می رویم , زیرا باعث می شود کودک از این رفتار برای رسیدن به خواسته هایش استفاده کند .
شعریلدامهدوی.mp3
2.79M
شعر شب یلدا ❄️#شعر شب یلدا❄️
#شعرمهدوی
چه خوبه شب یلدا
شبی بلند و زیبا
کنیم یاد خدا را
بخونیم این دعا را
خدای مهربونم
تو که یلدا میاری
برف و سرما میاری
بعد برف و زمستون
گل به صحرا میاری
بیار امسال برامون
مهدی صاحب زمون
انار دونه دونه
آقا چه مهربونه
هر آدمی تو دنیا
اینو باید بدونه
هر جایی که باشه
آقا به یادشونه
🌻🌸🌻🌸🌻🌸🌻🌸🌻🌸
روش آموزش زمان به کودک
برای آموزش زمان به کودک سعی کنید از معیارهای صحیح استفاده کنید. مثلا «صبح، از خواب که بلند شدی، صبحانه میخوریم»، «ظهر، بدون بابا ناهار میخوریم.» «بعد از ظهر میریم پارک»، «شب، بابا از سرکار که برگشت شام میخوریم»، «فردا که حمام کردی میریم باغ»، «بعد از حمام برایت کتاب میخوانم» و... حال فرض کنید کودکتان ۳ ساله است و میخواهید به او بفهمانید ۹ ماه دیگر صاحب خواهر و برادری جدید خواهد شد. به او چه میگویید؟ «وقتی هوا سرد شد و برف اومد، یا وقتی هوا خوب شد و درختها برگ درآوردن و تو تونستی صندل بپوشی و بین گلهای پارک بازی کنی، برادرت به دنیا میآید» این جملهها برای کودک ملموستر از آن است که بگویید ۹ ماه بعد صاحب برادر میشوی. البته طی این مدت کودکتان مرتب خواهد پرسید: «برادرم نزدیکه دنیا بیاد؟» یا «وقتشه؟»
برای آموزش مفهوم روز و هفته به کودک، میتوانید از نکتههای زیر کمک بگیرید:
- از لحظه های روز عکس بگیرید و روی دیوار بچسبانید تا به کمک آن بتواند بفهمد «صبح» است یا «ظهر» یا «عصر» یا «شب».
- ساعتی در اتاق کودک نصب کنید و در مقابل ساعتها عکسی بکشید که مفهوم زمان را به کودک یادآوری کنید. مثلا مقابل ساعت ۷ صبح عکس یک کاسه غلات صبحانه یا نان و پنیر و مقابل ساعت ۱۴ یک بالش.
- میتوانید از کتابهایی که در آن زمان با نقاشی آموزش داده شده، استفاده کنید.
- خواندن داستان به کودک کمک میکند متوجه زمان شود. داستان یک آغاز و پایان دارد و در طول آن زمانی میگذرد که کودک را در جریان خود قرار میدهد.
- میتوانید یک تقویم تهیه کنید و از فرزندتان بخواهید هر روز که میگذرد، علامتی روی آن بزند تا متوجه شود هفته چطور میگذرد.
#واحدکار_روز_و_شب
روز و شب
روز است و آسمان آبی
پر از ابر و یه خورشید طلایی
خورشید بسیار قشنگ است
نورش زرد ِ زرد است
ابرهای سفید و زیبا
مثل پارچه ای از حریر دیبا
روز وقت درس و کار است
وقت بیداری و نشاط است
حالا شب است و آسمان تاریک
ستاره است و یه ماه باریک
ستاره ها زیاد و بی شمارند
چشمک زن و دور ِ دورند
شب وقت خواب ناز است
وقت آرامش و نیاز است
#واحدکار_روز_و_شب
🌓🌗🌗🌗🌗
راهکارهای برای کاهش #لجبازی کودک
۱-تکرار بیش ازحدتوصیه، کودک را لجباز می کند.
۲- بجای توصیههای دستوری از توصیههای خبری استفاده کنید.
۳-خواستههای موجه کودک را پاسخ دهید.
۴- به کودکانتان توجه بیشتری داشته باشید.
۵- سرزنش کردن بیش ازحدکودک، او را لجبازتر میکند
۶- به فرزندانتان حق انتخاب دهید.