🌹صلوات خاصه امام هادی صلوات الله عليه
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلَائِقِ أَجْمَعِينَ اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُوراً يَسْتَضِيءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْثَوَابِكَ وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ وَ أَحَلَّ حَلَالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَمَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.»
📚زادالمعاد، ص٣١٢
@mortezatehrani
در گذشت “حاج محسن حیدری" از رزمندگان دفاع مقدس و پدر دوست و برادر عزیزمان جناب آقای مجتبی حیدری (از دوستان جلسات مرحوم حاج آقا مرتضی تهرانی) را خدمت ایشان و خانواده گرامی شان تسلیت عرض می کنیم.
@mortezatehrani
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم
🔵 اثر محبت امیرالمؤمنین صلواتاللهعلیه
✅ سؤال: با فرآیندی بعضی اشیا مانند کاغذ و لباس را عایق میکنند تا دیگر آتش آنها را نسوزاند. حال چگونه و با چه فرآیندی همۀ اعمال و رفتارِ خود را عایق کنیم تا در قیامت آن اعمال و رفتار برای ما باقی بماند و از بین نرود؟
✅ پاسخِ آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی رضواناللهتعالیعلیه: سعی کنید در هر حال مطیع اوامر حقتعالی باشید و نه متخلّف از آنها.
✅ باید به این نکته توجه داشت که آتشهای این دنیا از مصادیق رحمت و نعمتهای حقتعالی است و از آن استفادههای مختلفی میشود. اما آتش آخرت اینگونه نیست؛ «كَلَّا لَيُنبَذَنَّ فِي الْحُطَمَةِ وَمَا أَدْرَاكَ مَا الْحُطَمَةُ نَارُ اللَّـهِ الْمُوقَدَةُ الَّتِي تَطَّلِعُ عَلَى الْأَفْئِدَةِ إِنَّهَا عَلَيْهِم مُّؤْصَدَةٌ فِي عَمَدٍ مُّمَدَّدَةٍ»؛(۱) چنین نیست (که میپندارد)؛ بهزودی در «حطمه» (آتشی خُردکننده) پرتاب میشود. و تو چه میدانی «حطمه» چیست؟! آتش برافروخته الهی است، که از دلها سر میزند. این آتش بر آنها فروبسته شده، در ستونهای کشیده و طولانی.
✅ افئده جمع فواد است و به معنای قلب است و منظور از قلب آن عضوی نیست که خون را پمپاژ میکند، بلکه منظور روح است. جای روح باطن است و آتش آخرت، باطن را میسوزاند. اما آتش این دنیا، جایش در ظاهر است و از ظاهر تا آنجایی که قدرت داشته باشد میسوزاند و نفوذ میکند.
✅ اگر میخواهیم از آتش آخرت رها شویم، باید از باطن شروع کنیم و عایقها و موانعی برای آن ایجاد کنیم. اگر عایقها و موانعی برای آن آتش ایجاد شود، آن آتش کارآیی نخواهد داشت.
✅ یکی از آن موانع برای آتش آخرت، حُبِّ اهل بیت سلاماللهعلیهماجمعین است. رسول اکرم میفرمایند: «حُبّ عَليّ حَسَنَة لا تَضُرّ مَعها سَيِئَة وَ بُغضُ عَليّ سَيئَة لا تَنفَع مَعَها حَسَنَة»؛(۲) دوستداشتنِ حسنهای است که با آن، سیئه زیان نمیرساند و دشمنی با امیرالمؤمنین سیئهای است که با آن، حسنه سود نمیرساند.
✅ معنای این روایت این است که اگر این نورانیت در دل انسان تا لحظۀ مرگ باقی بماند و آن را به قیامت منتقل کند، این نورانیت برای آتش آخرت عایق و مانع خواهد بود. بعد از آن هم، اعمال صالح مفید خواهد بود.
🔰(۱) سوره همزه: آیات ۴-۹.
🔰(۲) علمالیقین، فیض کاشانی، جلد۲، ص ۱۴۲۲.
📚 کتاب سفر چهارم، پرسشها و پاسخها از آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی رضواناللهتعالیعلیه، در دست چاپ.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
به یاری خداوند متعال تا روز عید غدیر 40 فراز از #خطبه_غدیر بارگذاری خواهد شد.
@mortezatehrani_ir
◾️نماز لَیلَةُ الدّفن برای مرحوم حاج محسن حیدری:
در رکعت اول بعد از سوره حمد، یک مرتبه آیة الکرسی و در رکعت دوم بعد از حمد، ده مرتبه سوره قدر خوانده شود و بعداز سلام نماز بگوید: « اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمدٍ وَ آلِ مُحمدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ محسن بن میرزا علی»
🔘نماز لیلة الدفن را در هر زمان از شب اول قبر (از اول شب تا صبح) میتوان خواند؛ اما بهترین وقت آن بعد از نماز عشا است.