💑 همــسرتان تا آخــر عمــر نیاز به عشق و محبت شمــا دارد!
🔸خانـــم ها به شنیدن جملات عاشقانــه نیاز دارنــد. فکر نکنـــید اگــــر سن و سالی از آنهــا گذشته یا مشغول تربیت بچهها هستند دیگــر شنیدن دوستت دارم حال و هوایشان را بهاری نمیکند!
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
همسرداری
✅چرا مردها کمتر صحبت میکنند؟
۱.شنونده فعالی نیستید، موقعی که همسرتان صحبت میکند حواستان جای دیگر است
۲.وقتی صحبت میکنه شروع به قضاوت میکنید
۳.اجازه نمیدهید همسرتان خودواقعیش باشه و مدام ازش ایراد میگیرید
۴.از حرف هایش زمان دعوا ایراد میگیرید
۵.طوری برخورد میکنید که احساس کند مورد احترام نیست و توسط،شما درک نمی شود
۶.وقتی صحبت می کند نصیحتش میکنید
۷.بین حرف هایش می پرید
۸.سعی دارید مثل مادر ازش مراقبت کنید
۹.توان رو به رو شدن و شنیدن مشکلاتش را ندارید
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
همسرداری
🔴 اصلِ پذیرش همسر
💠 یاد بگیریم همسر خود را با کمبودهایش دوست داشته باشیم وگرنه آدمهای کامل را همه دوست دارند!
💠 این اصل را بدانیم که ما و همسرمان همیشه، نواقصی داریم. مهم این است که با پذیرشِ همسرمان از نقاط مثبت و زیبای او لذّت ببریم. و با همکاری دو طرفه، نقص یکدیگر را جبران کرده و پوشش دهیم.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
💑 ابتدا فکــر کنــید بعد جواب بدهــید!
🔸اولین اصل یک گفتگو موفــق و سالم قبل از خوب شنــیدن و خوب حــرف زدن، "خوب فکر کردن" است. در گفتگو با همسرتان بر روی جمله به جمله صحبت های او فکر کنید و بعد پاسخ دهید، بعضی از ما عادت کرده ایم بدون توجه به روند مکالمه پاسخ هایی سریع و از پیش تعیین شده را در جواب همسرمان بیان کنیم.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
آقایان بدانند
آقایون محترم لطفا همسرت را هرروزبا
💘یک«دوستت دارم»
💘يک«محبتِ مداوم»
💘یک«دلم برایت تنگ شده»
💘یک«امروز زیباتر شدهای»
شارژ کنیدپیش ازآنکه شارژشان به مرزهشدار برسد!
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
✅هر دو بخوانیم
💠 زمان برای مردها به سرعت میرود ولی برای زنها خیلی کند جلو میرود. دقیقاً مثل این است که مردی برای یک کاری میرود بیرون پنج شش ساعت بعد برمیگردد،برای خانمش این چند ساعت خیلی طول کشیده ولی برای مرد انگار فقط چند دقیقه طول کشیده است!!!
💠 کلمهی (تازه) برای آقایان از چند دقیقه تا چند سال قبل، مورد استفاده قرار میگیرد:
🔸مثال:
مگه تازه فرش نخریدیم؟ (۵سال قبل)
مگه تازه مامانت اینجا نبود؟ (۳ماه قبل)
مگه تازگیا باهم نرفتیم بیرون؟ (۶هفته قبل)
💠 توصیف کلمهی(زیاد) برای آقایان از یک چیزِ زیاد تا چیزهای خیلی کم متغیر است.
🔸مثال:
چرا گله میکنی من که وقتی بیرون یا سرکارم خیلی بهت زنگ میزنم (حداکثر ۱ بار در روز)
💠 این تفاوت بین زن و مرد ممکن است باعث سوءتفاهم و ناراحتی بین زن و شوهر شود.
پس تفاوتهای یکدیگر را بشناسیم!
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
🔊 دبیرخانه امور معرفتی معاونت تهذیب و تربیت حوزههای علمیه با همکاری معاونان تهذیب استانی، دورههای مبانی اندیشه اسلامی را برگزار میکند.
▫️دوره آموزشی طرح ولایت؛
▫️دوره آموزشی نظام جامع اندیشه اسلامی؛
▫️دوره آشنایی با اندیشههای حضرت آیت الله العظمی خامنهای مدظلهالعالی؛
🔸این دوره با همکاری مدیریتهای مراکز استانی برگزار مینماید.
🔸این دورهها به صورت حضوری بوده و با تناسب مدت دوره با برنامهریزی مدیریتهای استانی در استان اجرا میشود.
📌 جهت کسب اطلاب بیشتر و ثبت نام و شرایط آن به معاونت تهذیب استان خود تماس یا مراجعه نمایید.
🔗 https://tahzib.ismc.ir/6103/
#اخبار
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
☘شکر نعمت ها
♥️امام صادق علیهالسلام مى فرمايند:
هر كس هر روز ۷ مرتبه اين حمد را بگويد، شكر نعمت هاى گذشته و آينده را ادا كرده است
☘«اَلْحَمْدُ لِلّهِ عَلى كُلِّ نِعْمَةٍ كانَتْ اَوْ هِىَ كائِنَةٌ»
📚 بحارالانوار ۸۴
جدا خوابیدن کودک
💠 جدایی اتاق خواب کودک با والدین باید به تدریج باشد تا کودک ترس کمتری را تجربه کند.
💠 بهتر است ابتدا چند متر از والدین در هنگام خواب جدا شود و بعد از چند ماه به اتاق مستقل برود.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
نق زدن والدين، کودکان را از داشتن تفکر خلاق و ارتباط سالم دور ميکند و باعث ميشود کودکان محدود فکر کنند و زاويه شناختي خود را بسته نگه دارند و باعث ميشود کودکان به نوعي وابسته و درمانده شوند زيرا فکر ميکنند که چون مادرشان نق ميزند و به نتيجه ميرسد پس من هم از طريق نق زدن به اهدافم ميرسم در حالي که هميشه اينطور نيست.
اين کودکان از تکامل و پيشرفت باز ميمانند. پس در رفتار خودتان تجدید نظر نمایید تا الگوی خوبی برای کودکان خود باشید.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
تکنیک هایی برای ایجاد تاب آوری در کودکان و نوجوانان
1) برقراری ارتباط : اهمیت برقراری ارتباط و تعامل با هم سالان را به فرزندان خود بیاموزید که این ارتباط مشمول مهارت هایی چون همدلی و گوش دادن به دیگران است. یافتن روش هایی برای پرورش این ارتباط با این پیشنهاد که با هم سالان خود به صورت شخصی، از طریق تلفن، گفتگوی تصویری و یا پیامک تعامل داشته باشند مهم بوده و سعی کنید که یک شبکه ارتباطی قدرتمند خانوادگی بسازید. ارتباط با دیگران، حمایت اجتماعی را پرورش داده و تاب آوری را تقویت می نماید.
2) آموزش کودکان در یاری رساندن به سایر افراد: کودکانی که احساس شادی می کنند می توانند با کمک به دیگران احساس قدرت کنند. کودک خود را در کار داوطلبانه متناسب با سن او مشغول سازید. از آن ها بخواهید در کاری که بر آن تسلط و مهارت دارند به عنوان دستیارشان عمل کنید. مربیان نیز در مدرسه با دانش آموزان در مورد روش های کمک به دیگران در کلاس درس و دانش آموزان در پایه های تحصیلی پایین تر ایده پردازی کنند.
3) حفظ کارها و فعالیت های روزمره: کارهای روزمره می تواند مایه آسودگی خاطر کودکان را فراهم آورد. با کودک جهت فعالیت روزانه کار کرده و زمان مناسبی را نیز برای تکالیف مدرسه و بازی انتخاب نمایید. خصوصا هنگام ناراحتی و اضطراب و دوران گذار نیاز است تا با کارهای روزمره انعطاف پذیری خود را حفظ نمایید. در این زمان، داشتن برنامه و ثبات مهم است.
4) استراحت داشتن: در حالی که میزانی از اضطراب افراد را ترغیب می نماید تا دست به اقدام مثبت بزنند، پس ضروری است که تمامی احساسات را در نظر داشته باشیم. کودکان باید بیاموزند که چگونه بر چیزی که بتوانند آن را کنترل کرده و بر اساس آن عمل نمایند، متمرکز شوند. به کودک خود، با به چالش کشیدن تصورات واهی او کمک کرده و از او برای در نظر گرفتن بدترین حالت های ممکن درخواست نموده و درباره آن چه که احتمالا به دوست خود که این نگرانی ها را دارد می گویند، سوال کنید. از آنچه که کودک تان در معرض آن بوده و می تواند دردساز شود نیز چه از طریق اخبار، یا فضای مجازی و شنیدن بحث های مختلف با خبر شوید.
5) خود مراقبتی کودکان: به فرزندان خود اهمیت مراقبت از خود را بیاموزید. در این حالت والدین می بایست انتظار زمان بیشتری برای درست غذا خوردن، ورزش کردن و داشتن خواب کافی را داشته باشند. مطمئن شوید که کودک یا نوجوان شما وقت کافی برای سرگرمی و تفریح داشته باشد و در فعالیت های که از آن ها لذت می برد شرکت نماید. این خود مراقبتی و داشتن سرگرمی به کودک کمک می نماید تا تعادل روانی خود را حفظ نموده و با شرایط استرس زا بهتر مقابله نماید.
ادامه دارد...
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
تکنیک هایی برای ایجاد تاب آوری در کودکان و نوجوانان ( قسمت دوم )
6) حرکت به سمت اهداف: کودک و نوجوان باید بداند که اهداف منطقی را دنبال نموده و قدم به قدم به سمت آن حرکت کنند. هدف گذاری باعث می شود تا کودک به یک کار خاص توجه نموده و تاب آوری وی در مواجهه با چالش ها تقویت شود. در مدرسه نیز می بایست تکالیف بزرگتر را برای نونهالان به اهداف کوچکتر و قابل دستیابی تبدیل کرده، و برای نوجوانان نیز شایستگی ها و موفقیت هایشان را برای رسیدن به اهداف بزرگتر، تایید نمود.
7) پرورش نگاه مثبت نسبت به خود: در این مرحله کودک می آموزد که روش های موفقیت آمیز گذشته را که هنگام مواجهه با مشکلات آن ها را به کار برده بود، به خاطر آورَد و چالش های گذشته را نیز جهت توانمندسازی خود برای مقابله با چالش های آتی بشناسد. اعتماد کودک به خود برای حل مشکلات و تصمیم گیری های مناسب، مهم بوده و ضروری است بدانند که چگونه موفقیت های فردی شان در پیشرفت کلاس کمک می نماید.
8) داشتن چشم انداز از همه چیز و حفظ نگاه امیدوارانه: زمانی که کودک با حوادث تلخ روبرو می شود به او کمک نمایید تا در یک بستر بزرگتر به موضوع نگریسته و چشم انداز بلند مدت خود را پرورش دهد. گرچه کودکان، کوچکتر از آن هستند که به بررسی یک نگاه بلند مدت بپردازند، در نتیجه به او بیاموزید که آینده ای حتی خوب نیز فرای این شرایط حاضر وجود دارد. این نگاه مثبت کودک را قادر می سازد چیزهای خوب زندگی را دیده و به حرکت خود در سخت ترین شرایط نیز ادامه دهد. در مدرسه نیز از تاریخ می توان مثال زد که پس از وقایع ناگوار نیز زندگی ادامه داشته و بدترین اتفاقات نیز موقتی و گذرا هستند.
9) در جستجوی فرصت ها برای خودشناسی: سخت ترین کار زمانی است که کودکان به دنبال کشف خودشان بوده و می خواهند هر چه بیشتر در مورد خود بیاموزند. این نگاه که هر اتفاقی که با آن مواجه می شوند می تواند چیزی به آن ها بیاموزد، مهم است. در مدرسه نیز اینکه هر دانش آموز پس از مواجهه با شرایط سخت چه چیزی می آموزد را می توان مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
10) پذیرش تغییر: اغلب، تغییر برای کودکان و نوجوانان مسئله ای رعب آور است. باید به یاد داشت که کودک تغییر را بخشی از زندگی دانسته و اهداف جدید را جایگزین اهداف غیر قابل دستیابی کند. مهم است که آنچه را که خوب پیش می رود بررسی نموده و برای آن چه خوب پیش نمی رود برنامه عملی داشت. در مدرسه نیز پیرامون نحوه تغییر کودک در پایه های بالاتر توجه کرده و درباره تاثیر این تغییر بر دانش آموز بحث نماییم
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
🌷🍃🌷🍃🌷
🌺🧚♀️امام سجاد علیه السلام فرمودند:
چهار خصلت اســت كه در هر كس باشد،
ایمــانـش كامــل و گناهــانش بخشـــوده
خواهدبود، و درحالتی خداوند را ملاقات
میكند كه از او راضی و خوشنود است:
🌷🍃
۱- تقوای الهی با كارهایی كه برای مردم
به دوش میكشد ..
۲ - راست گوئی و صداقت با مردم ..
۳ - حیا و پاكدامنی نسبت به تمام
زشتیهای در پیشگاه خدا و مردم ..
۴ - خـوش اخلاقی و خوش برخوردی
با خانوادهی خود ..
🌷🍃
مشكاةالانوار ص۱۷۲
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
🔴نقش حجاب در حفظ مقام و موقعیت زن
🔹️ حریم نگهداشتن زن میان خود و مرد یکی از وسایل مرموزی بوده است که زن برای حفظ مقام و موقع خود در برابر مرد از آن استفاده کرده است.
✅ اسلام مخصوصاً تأکید کرده است که زن هر اندازه متینتر و با وقارتر و عفیفتر حرکت کند و خود را در معرض نمایش برای مرد نگذارد بر احترامش افزوده میشود.
📚 مسئله حجاب شهید مطهری، ص ۹۵
#حجاب
🌷🌸🍃🌺🍃🌸🌷
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
✅ چه رازهایی را میتوان در #خواستگاری پنهان کرد؟
🔰 #گناهان
ممکن است بخش پنهان کردنی شما، گناهانی فردی باشد که دیگر ادامه پیدا نکرده و خداوند با لطف خود آنها را پوشانده است. مانند لغزشهای جنسی که یا در خلوت انجام شده یا تنها یکی دو نفر از آن اطلاع دارند که آنها هم انگیزه و مدرکی برای افشای آن مسائل ندارند.جایز نیست نسبت به مشکلات دسته اول اعتراف کنید بلکه باید با انجام توبهای خالصانه امیدوار و مطمئن به ستار بودن خداوند باشید و با پیش گرفتن راهی درست و روشن، نگرانی و اندوهی به خود راه ندهید.
از امام صادق(ع) نقل شده است: «امیر مۆمنان علی(ع) در میان گروهى از اصحاب بود که مردى خدمت حضرت رسید و اقرار به انجام عمل ناپسندی کرد. حضرت ابتدا از او نپذیرفت و فرمود شاید بیمار هستی که این سخن را می گویی.» در واقع ائمه اطهار(ع) هم درباره گناهان فردی که نادم است و خداوند هم با دیده لطف گناه آنها را پوشانده، تاکید بر پنهان کردن و اکتفا به توبه و خودداری از بازگو کردن آنها دارند.
🔰 #بیماری های جسمی و روحی
ممکن است مشکل شما همچنان در زمان حال پابرجا باشد. مثلا به یک بیماری مثل مشکلات قلبی، ام اس یا صرع مبتلا باشید که طرف مقابل شما نتایج آن را در زندگی مشترک تان ببیند. این بیماری شاید متوقف شده باشد و شاید هنوز به طور حاد شما را درگیر کند. در هر صورت شما باید طرف مقابل تان را در جریان آن قرار دهید. انواع نارسایی و سوختگی های بدن، بیماری ادامهدار، بیماری های روانی و... هم از این دسته هستند. البته اگر شما در دوره ای به افسردگی مبتلا بوده اید و به طور کامل درمان شده اید، یا اگر در دوره ای به دلیل اضطراب دارو مصرف کرده اید و الان کاملا بهبود یافته اید، نیازی نیست در جلسات خواستگاری این موارد را بیان کنید. اما اگر پای بیماری های دیگری مثل اختلال شخصیت، اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی و... درمیان است، باید آنها را با طرف مقابل درمیان بگذارید. حتی اگر در حال حاضر کنترل شده باشند. چون این بیماری ها می توانند دوباره عود کنند.
🔰 #طلاق و #ازدواج
بدهی مالی، مشکل یکی از اعضای خانواده (ازدواج مجدد، طلاق، بیماری، عقبماندگی...)، سابقه عقد، ازدواج، زندانی بودن، ترک تحصیل و... خود شما، مواردی هستند که باید در خلال جلسات خواستگاری عنوان شوند. اگر این موارد را پنهان کنید، همیشه نسبت به برملا شدن رازتان ناآرام و مضطرب خواهید بود و ثانیا در صورت آشکار شدن اعتماد طرف مقابل را از دست میدهید. چرا که صداقت با اعتماد رابطهای دوسویه دارد. اگر ثابت شود کسی به عمد مسئلهای را پنهان کرده و دروغ گفته است، اعتماد که سنگ بنای دوام #زندگی است سست میشود و از بین میرود.
🔰 روابط قبلی
اگر روابط آشنایی یا خواستگاری های به سرانجام نرسیده ای داشته اید که طرف مقابل حضور پررنگی در زندگی شما نداشته است، می توانید آن را پنهان کنید. اما اگر یک رابطه رسمی، نیمه رسمی یا جدی بوده است باید آن را به طرف مقابل اطلاع دهید.
🔰 مشکلات خانوادگی
مشکلات خانوادگی دو جور هستند. یا مشکلاتی که امروز با آنها درگیر هستید، مثل اختلافات فامیلی، درگیری های بین #پدر و #مادر با یکی از #والدین یا دعواها و قهرها و کشمکش های درون مرز #خانواده که ارتباطی با دیگران ندارد و شما باید اجازه دهید در حریم خانواده تان بماند.
🌟 اما بخش دیگری از مشکلات، ممکن است دامن زندگی مشترک شما را هم بگیرد. مثلا عقب ماندگی یکی از اعضای خانواده که ممکن است از نظر ژنتیکی روی آینده فرزند شما هم سایه بیندازد. یا بیماری و از کار افتادگی پدر و مادر که نیازمند مراقبت بچه ها و از جمله شما است. در این صورت باید این موارد را با #همسر آینده تان در میان بگذارید
🌷🍃🌸❤️🌼❤️🌸🍃🌷
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
❤️ویژگے همسر خوبــ
💚 پیامبر اڪرم(ص) فرمودند:
بهترین زنان، زنے ڪه دارای این ویژگی ها باشد...
❶آمادگی (ذاتی و ارادی)
برای بارداری بسیار داشته باشد
❷با محبت باشد
❸با عفت و پاکدامن باشد
❹در میان بستگانش سربلند
و در نزد شوهرش فروتن باشد
❺خود را در نزد شوهر بیاراید
❻در نزد دیگران، حجاب و وقار و شرم خود را حفظ کند
❼سخن شوهر را بشنود و از او اطاعت کند
❽وقتی با شوهر خلوت کرد، آنچه او خواست دریغ نکند
❾همانند مرد شوخ و بذله گو نباشد
🗒اصول کافی ج۲ ص۳۲۴
🌸✨🌸✨🌸✨🌸
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
✨وابستگی و دلبستگی در ازدواج
🔺تفاوت بین وابستگی و دلبستگی در ازدواج چیست؟ میگویند دو نفر باید دلبسته هم باشند، نه وابسته به هم!
✍ #وابستگی یعنی اینكه اگر كسی در یك رابطه احساس ترس و عدم امنیت كند و دائماً فكر از دست دادن یار خود باشد، ناخودآگاه وابسته میشود. در حقیقت وابستگی به احساسی گویند كه كسی با اسارت و بستن دست و پای خود، نفر مقابل را نیز اسیر خود می كند و به اعماق چاه میكشاند. در مقابل آدم دلبسته احساس ترس و عدم امنیت نمیکند و نیازی به اسیر کردن طرف مقابل ندارد. وابستگی به حالاتی چون، كنترل طرف مقابل و محدود كردن آزادی منجر می شود، در این وضعیت تمام ابعاد زندگی او را همچون زنجیری احاطه میكند.
🔅 همچنین باید متذکر شویم که در امر ازدواج نباید قبل از انتخاب، عاشق و دلباختهى كسى شد، اگر این علاقه تبدیل به وابستگی شد مشكلات زیادى را دارد از جمله اینكه عشقهاى اینچنین جنبهى احساسى دارد علیرغم اینكه پایدار نیست اما موجب مىشود كه شخص نتواند فرد مورد نظر را بخوبى ارزیابی کند و جنبههاى مثبت و منفى او را شناسایى نماید، چنین عشقهایى مىتواند بطور كلى قدرت انتخاب را از انسان سلب كند بنابراین علاقههاى اولیه را باید مهار كرد و اگر بعد از تحقیقات لازم انسان به این نتیجه رسید كه مورد مناسبی است آنگاه علاقهها را تقویت كند. #دلبستگی و علاقه و محبت باید بعد از ازدواج در بین زوجین صورت گیرد.
✅ خداوند خود را قرار دهنده مودت و محبت بین زن و شوهر می داند و میفرمایند: «وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَیْهَا [روم/ 21] از نشانه او این است همسرانی از جنس خودتان آفریدیم تا با آنها آرام شوید.» هر چقدر فضای خانه از محبت آکنده باشد، پیوندها و دلبستگی عاطفی بین همسران بیشتر میشود.
🌸🍃🌷🌺❤️🌺🌷🍃🌸
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
🌷🌼🌷🌼🌷
🌺🧚♀️خوشبختی یعنی:🤔
قلبی را نشکنی ، 💔
دلی را نرنجانی ،💘
آبرویی را نریزی ، 😱
و دیگران ازتو آسیبی نبینند ، 😇
میدانی که دراین چقدرارامش روحی هست⁉️
🌼الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :
المُسلمُ مَن سَلِمَ الناسُ مِن يَدِهِ و لِسانِهِ ،
و المُؤمِنُ مَنِ ائتَمَنَهُ الناسُ على أموالِهِم و أنفُسِهِم 🌼
🌼امام صادق عليه السلام :
مسلمان ، كسى است كه مردم از دست و زبان
او آسوده باشند و مؤمن ، كسى است
كه مردم او را امين مال و جان خود بدانند 🌼
📚میزان الحکمه ج۵
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
💗دوستی های قبل ازدواج
🚫پیشنهاد دوستی نشانه ی عقیده ای نادرست است.
❣همسر آینده ی شما،هرچه از عقیده ای صحیح تر وسالم تر برخوردار باشد،شما زندگی آرام تر ،هدمندتر وگواراتری خواهید داشت.
💖خیلی ها شاید در حرف مدعی باورهای درست و تشنگی حق باشند، اما از کجا بفهمیم راست میگویند ؟پاسخ اینجاست که میوه ی عقیده ی صحیح و سالم ، رفتارهای ماست. یعنی عملکرد و رفتار های روزمره هرکس، برخورداری او را از عقیده ی درست یا نادرست روشن میکند.
💚دوستی دختر و پسر ، حتی به قصد ازدواج ، ضعف و نا درستی عقیده را روشن میسازه.
وقتی پسری حتی به قصد ازدواج پیشنهاد دوستی به دختری بده این ضعف عقیده است. یعنی این که پسر باور نداره این رابطه مورد تایید و پسند خدا نیست. یعنی اینکه باور نداره این رابطه مورد طمع شیطان است.یعنی باور نداره که ابلیس قسم خورده که در خلوت با نامحرم او نفر سومه.یعنی باور نداره این رابطه با اون جاذبه ها و تمایلات دو جنس مخالف ، آن هم در اوج جوانی چه لغزشگاه بزرگی برای به دام گناه افتادنه ، یعنی ...
💔از آنجا که پیشنهاد دوستی را معمولا پسران میدهندو پسرها از دختر ها چنین تقاضای دارند، به تمام دخترا هشدار میدهیم : با توجه به چیزهای که گفتیم ، پسری که پیشنهاد دوستی و ارتباط قبل از ازدواج به شما میدهد غالبا فرد مناسبی برای ارتباط و ازدواج نیست و از کسی که باورهای نادرست داره میتوان هر رفتار نادرستی را انتظار داشت.(چرا که او وقتی نسبت به خداوند تعهدی نداشته باشد نسبت به زندگی مشترک هم تعهدی نخواهد داشت.)
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
💠حدیثی گوهربار از
♥️امام حسن عسکری علیه السلام
🌷 إنَّکُمْ فى آجالِ مَنْقُوصَةٍ وَایّامٍ مَعْدُودَةٍ، وَالْمَوْتُ یَاتی بَغْتَةً، مَنْ یَزْرَعُ شَرّاً یَحْصَدُ نِدامَةً.
🍀همانا شما انسان ها در یک مدّت و مهلت کوتاهى به سر مى برید که مدّت زمان آن حساب شده و معیّن مى باشد و مرگ ، ناگهان و بدون اطلاع قبلى وارد مى شود و شخص را مى رباید، پس متوجّه باشید که هرکس هر مقدار در عبادت و بندگى و انجام کارهاى نیک تلاش کند فرداى قیامت غبطه مى خورد که چرا بیشتر انجام نداده است و کسى که کار خلاف و گناه انجام دهد پشیمان و سرافکنده خواهد بود.
📚 اءعیان الشّیعة : ج 2، ص 42، س 2، بحارالا نوار: ج 75، ص 373، ح 19
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«متأسفانه! در برخی از کشورها بعضی از مردم روز را کار میکنند و
شب به میگساری میپردازند و نوشابه آنان شراب است؛ چنین کسانی قدرت اندیشیدن ندارند، از این رو در میان برخی جوامع غربی اصول خانوادگی #متلاشی شده و عواطف فروخفته خویش را با سگ و گربه تأمین میکنند.
به جای در آغوش گرفتن فرزند و نوه، سگ و گربه را در آغوش میگیرند، پس اگر شیعیان از دل و جان در و دیوار حرم اهل بیت علیهم السلام را میبوسند و به بوسیدن آن افتخار میکنند، برای آن است که آنان راه و رسم زندگی و انسانیت را به همگان آموختند.»
تسنیم ج۴۶ ص۵۷۸
#کاربرگ_نوشتاری
#تمرین_مهارت_نوشتاری
#هماهنگی_چشم_دست
#تقویت_انگشتان_دست
#افزایش_مهارت_دیداری
با مداد نقطه چین ها را ادامه بده تا حشره به گل برسد.
✔️ مناسب ۴ تا ۶ سال
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
#کاربرگ
#دست_ورزی
#کار_با_قیچی
تمرین کار با قیچی
ابتدا از خطوط ساده تر شروع کنید.
✔️ مناسب ۴ سال به بالا
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
#افزایش_مهارت_دیداری
#کاربرگ_هوش
#دقت_تمرکز
از کودک بخواهید در هر ردیف، شکلی که با بقیه فرق دارد را پیدا کند و رنگ بزند.
✔️ مناسب ۵ تا ۶ سال
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
#نقاشی_خلاق
🍂 نقاشی درخت پاییزی با استفاده از گوش پاکن و #رنگ_انگشتی
🍁 سعی کنید مواد و ابزارهای مختلف برای نقاشی در اختیار کودکتون قرار بدین تا خلاقیتشون شکوفا بشه.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman