انواع #هوش
اما 10 تا هوش چیا هستند؟🧐
1_هوش منطقی_ریاضی 🔢
2_هوش تصویری_فضایی 🔭
3_هوش کلامی_زبانی 👅
4_هوش جسمی_حرکتی 🏃♂
5_هوش موسیقایی 🎵
6_هوش درون فردی 🕵♀
7_هوش برون فردی 👨👩👧👦
8_هوش طبیعتگرا 🌳
9_هوش هستی گرا 🤔
10_هوش اخلاقی ❤️
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انیمیشنی زیبا که هزاران حرف برای گفتن دارد...
کمی با هم #مهربان باشیم🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سلام و عرض ادب خدمت شما طلاب عزیز 🙏🌹
با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات نیمسال اول تحصیلی، بروشورهایی در موضوعات زیر در قالب فایل PDF، تقدیمتان می گردد، امید آن می رود که این مطالب، مورد استفاده شما بزرگواران قرار گیرد :
- اضطراب امتحان
- تمرکز حواس
- تقویت حافظه
- راه های مقابله با فراموشی
- روش های صحیح مطالعه
با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان
✅ ایام ، ایام امتحاناته و فصل نتیجه گرفتن از زحمات . اما چطوری موقع درس خوندن زود خسته نشیم و فوری کم نیاریم ؟!
با رعایت چند تا نکته به شدت ساده اما بی اندازه تاثیرگذار . نکات مهمی مثل ...
۱) سعی کن زیاد قوز نکنی ! چون عضلات دیافراگم تحت فشار قرار می گیره و اکسیژن رسانی به مغز مختل میشه و سلول های خاکستری مغز زودتر خسته میشن درنتیجه یادگیری کمتر میشه و از طرفی انرژی مطالعه کردن رو از دست میدی.
۲) درس های سخت رو پشت سرهم نخون . چون انرژی روانی ما محدوده و هرچی بیشتر گاز بدی زودتر باکت خالی میشه . پس بهترین حالت اینه که یک درست سخت بعد یک درس آسان و دباره یک درس سخت به همین منوال ادامه بده یا اینکه دو درس سخت یک درس آسان .
۳) تو فضای خفه با هوای گرم درس نخون ! ، چون با کاهش هشیاری همراهه و به خستگی سرعت میده . درس خوندن باید تو آب و هوای خنک با جریان باز اکسیژن باشه که ریه ها حال ادامه دادن رو به مغزدستور بدن ،عملیات چون اکسیژن رسانی مغز بیشتر اتفاق میافته در نتیجه حال مطالعه هم بیشتر میشه.
۴) زیاد با صدای بلند درس نخون . چون درس خوندن به اندازه کافی انرژی بره ، ترکیب اون با رفتار دوم سرعت فرسایش رو بیشتر میکنه .
۵) موقع درس خوندن خوراکی نخور !، چون توجه تقسیم شده سرعت پردازش مغز رو میاره پایین . درست عین کامپیوتری که همزمان چند تا برنامه نصفه نیمه و باز رو تو خودش داره
۶) توی حجره یا اتاق خواب یا تخت خوابت یا دراز کش درس نخون . چون طبق اصول زیاد شرطی سازی حجره با استحراحت ، تخت خواب با خواب تداعی میشه و درازکش با استراحت . پس با اینکارا مغز رو به سمت استراحت و خستگی زودرس داری هل میدی .
۷) مدام به جمله قبل برنگرد و وسواس به خرج نده !، چون این تله کمال گراییه که با گول زدن تو می خواد تمام متن رو کامل و دقیق بخونی و حفظ کنی و یاد بگیری . نه لازمه و نه بدردبخور...
۸) از تکنیک مطالعه " دکتر فاینمن" استفاده کن .
ساده ش میشه اینکه : بخون ، به ساده ترین شکل به خودت توضیح بده ، ایراداتت رو پیدا کن ، دوباره بخون ، دوباره با تمثیل و معنادار کردن جریان به خودت توضیح بده . چرا که شرط اصلی ورود اطلاعات به حافظه بلندمدت معنادار بودن اونهاست ...
۹) به حافظه ت اکتفا نکن و حتما نت بردار .
با نوشتن از حواس ششگانه برای پردازش مفهوم آموخته شده استفاده می کنیم که سرعت شکل گیری مدارهای عصبی رو بیشتر می کنه .پس به این فکر نکن که یاد گرفتم و تمام !، به این فکر کن که قراره برگردی و مرور کنی .
۱۰)امیدواری به خود و عدم سرزنش و تحقیر.
۱۱)عدم مقایسه ،تو کتابخونه که داری درس میخونی زیر چشمی به بقیه نگاه نکن و خودتو با اونا مقایسه کنی . شیش دنگ حواستو بده به مطلبی که داری میخونی.