🚫اضطراب
کمال گرایی افراطی از رایجترین دلایل اضطراب است ...
کمال گرایی افراطی یعنی، فکر کردن به اینکه کارهای زیادی برای انجام وجود دارند و باید همه کارها به بهترین شکل ممکن انجام شوند.
به جای اینکه این مسئله را برای خود بزرگ کنید و خودتان را آزار دهید، بهتر است کارهای خود را اولویتبندی کنید و بر اساس آن پیش بروید.
این را در نظر داشته باشید که شما قرار نیست در هر کار و زمینهای فوق ستاره باشید؛ بلکه قرار است بر اساس تواناییها و علایق خودتان زندگی کنید.
#اضطراب
#کمال_گرایی_افراطی
@moshaverehtolue
❤️❤️❤️
❣فکر مثبت از فیزیوتراپی هم موثرتر است:
درباره تاثیر مغز روی بدن هرچه بگوییم کم گفتهایم.
محققان در آخرین تحقیقات دریافتند
که آنچه در ذهن افراد میگذرد، حتی روی دردهای آرتروزی هم میتواند تاثیر بگذارد.
ساینس دیلی در این مورد نوشته است که فعالیت ذهنی مثبت ، میتواند دردهای مفصلی را کم کند و حتی از فیزیوتراپی هم تاثیرگذارتر باشد.
محققان در این بررسی، با کمک یک گوشی هدفون، افراد را در معرض موسیقی آرامی قرار دادند و حین پخش موسیقی، رایحه لیمو و عطر رز را هم همراه با نوری ملایم در فضا پخش کردند.
آنها از افراد خواستند که به موسیقی گوش کنند و فکرهای مثبت را در ذهنشان بپرورانند.
و جالب اینجا بود که با این تمرین،
درد 85 درصد افراد آرام گرفت.
به همین دلیل محققان توصیه میکنند که برای آرام کردن دردهای مفصلی و عضلانی، چشمهایتان را ببندید و کمی مثبت فکر کنید.
اگر قرار باشد خوبی ما، وابسته به رفتاردیگران باشد؛ این دیگرخوبی نیست ، بلکه معامله است...
#روانشناسی
#مدیریت_ذهن
#آرامش
#کاهش_درد
@moshaverehtolue
❤️❤️❤️
🌷لبخند_زدن
" لبخندزدن نگاه انسان به دنیا را عوض می کند"
تیمی از دانشمندان نشان دادهاند لبخندزدن، شیوه پردازش عواطف افراد دیگر توسط مغز را تغییر میدهد.
تیم تحقیقاتی از شیوهای موسوم به نوار مغزی برای ضبطکردن امواج مغزی 25 شرکتکننده استفاده کرد؛ همزمان شرکتکنندگان به عکسهای چهرههایی نگاه میکردند که یا لبخند میزدند یا حالت خنثی را به نمایش میگذاشتند.
محققان به رهبری «آلخاندرو سل» در کالج رویال هالوی دانشگاه لندن، بر روی دو اسپایک یا شلیک مغز -در علوم اعصاب، شلیک یا اسپایک (به معنای نیزه) همان پتانسیل عمل است که بر روی غشای تحریک پذیر یک سلول عصبی پدید می آید - متمرکز شدند که معمولا بین 150 و 170 میلیثانیه پس از نگاهکردن به یک چهره شلیک میشوند و به ترتیب VPP و N170 نام دارند.
تخصص این دو اسپایک ویژه، پردازش صورت است و هنگام تماشای چهرههای عاطفی (در مقایسه با صورتهای خنثی) شدیدتر هستند. زمانی که شرکتکنندگان حالت چهره خنثی داشتند، شدت این شلیکها، پس از نگاهکردن به چهرههای خنثی در مقایسه با صورتهای خنثی افزایش یافت و این درست آن چیزی بود که دانشمندان انتظارش را میکشیدند. آنچه برای دانشمندان جالب بود این بود که زمانی که خود شرکتکنندگان لبخند میزدند، فعالیت این دو شلیک عصبی، چه هنگام تماشای چهرههای خنثی چه در زمان تماشای چهرههای لبخندزن، افزایش یافت. به عبارت دیگر، زمانی که شرکتکنندگان لبخند میزدند، مغز آنها چهره خنثی را به گونهای تحلیل میکرد که گویی این صورت لبخند میزد. دانشمندان معتقدند این نتایج شواهد جدیدی را برای نقش بنیادی حالتهای چهره فردی در پردازش دیداری حالتهای چهره افراد دیگر ارائه میدهد و این جمله را تایید میکند که «لبخند بزن تا دنیا به روی تو لبخند بزند».
#لبخند
#روانشناسی
@moshaverehtolue
❤️❤️❤️
امام خمینی (ره)؛
آنها که زنها را می خواهند
ملعبه ی مردان فاسدقراربدهند جنایتکارند
این مقام زن نیست که بزک کرده بیرون برود
با سر باز و لخت
زن آدمساز است
مربی انسان است...
روحت شاد ویادت همیشه جاودان باد سرچشمه ی ظهورِ امام مهدی (عج)...
#امام_خمینی
#انقلاب
#مذهبی
@moshaverehtolue
🖤🖤🖤