☎️زنگ عبرت:
🔴پخش صدای خوانندهای که به ایران پشت کرد از رادیو آوا/ آیا ناظر در "صداوسیما" وجود دارد؟
♦️نظارت در صداوسیما چه جایگاهی دارد؟ این سؤالی است که هنوز کسی به آن پاسخ نداده است، چون کماکان شاهدِ اشتباهاتی هستیم که نمیتوان نامشان را سهوی و از روی غفلت گذاشت؛ روزی پخش تصاویر جودوکار پناهنده در "خندوانه" و روزی پخش صدایِ خواننده فراری از رادیو!
♦️کنداکتور شبانگاهی رادیو آوا حوالی ساعت 20:20 تا 20:30 نام خوانندهای را آورد که قابل تأمل بود؛ آهنگِ "دوست دارم" مانی رهنما با اعلامِ خانم گوینده پخش شد. اگر قبل از موضعگیریها و رفتارهای نامتعارف خودش و همسرش در ترکیه بود ایرادی نداشت؛ او هم مثل خیلی از خوانندگان دیگر میتوانست از آنتنِ جمهوری اسلامی بهره ببرد، اما پخشِ این آهنگ در این روزهای جنجال او و همسرش در فضای مجازی و زیر سؤال بردن آرمانهای کشورش به چه معناست؟
#نظارت اجتماعی
#بی تفاوت نباشیم
#مطالبه گری
🌷امام علی(ع):
در انجام دادن واجبات و ادای حق آن از خدا مدد بجویید.
📗نهج البلاغه، خطبه ۹۹
#امربه معروف واجب فراموش شده
❗️سادهاندیشی در جنگ و صلح
🔹چه در جنگ و چه در #صلح بزرگترین سادهاندیشی این است که تصور کنیم جهانخواران خصوصاً آمریکا از ما و اسلام عزیز دست برداشتهاند؛ لحظهای نباید از کید دشمنان غافل بمانیم.
📅 امام خمینی(ره) | ۲ آذر ۱۳۶۷
⭕️ جریمه بیرون انداختن ماسک و دستکشهای استفاده شده از پنجره خودرو مشخص شد
🔸سرهنگ علی همه خانی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹انداختن ماسک و دستکشهای استفاده شده دقیقا همانند پرت کردن زباله به بیرون از خودرو است که قانونگذار برای این تخلف، جریمه تعین کرده است و ماموران پلیس راهور، به محض مشاهده اینگونه تخلف با آن طبق قانون برخورد خواهند کرد.
🔹جریمه پرت کردن زباله از خودرو به بیرون ۳۰ هزار تومان است که در سوابق وضعیت تخلفات راننده ثبت خواهد شد.
#نظارت اجتماعی
🕌 در محضر امام روح الله (۱۱۹۶)
💠#دولت باید مثل امام علی (ع) برای محرومین دل بسوزاند.
دولت واقعاً باید با تمام قدرت آن طوری که علی علیه السلام برای محرومین دل می سوزانداین هم با تمام قدرت،دل بسوزاند برای محرومین،مثل یک پدری که بچه هایش اگر گرسنه بمانند،چطور با دل افسرده دنبال این می رود که آنها را سیر بکند، یک دولت تابع امیرالمؤمنین باید اینطور باشد.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۸ ، صفحه ۱۳۰
👈بیانات حضرت امام خمینی(ره) در جمع رؤسای جمهوری و مجلس ، گروهی از مستضعفین جنوب تهران
🗓مورخ: ۱۳۶۲/۰۷/۰۴
📌 بازنشرکلیه مطالب بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ آیت الله طالقانی: چگونه نماز میخوانید، ولی نسبت به حق پایمال شده سکوت میکنید؟
🗓 سالروز وفات آیت الله طالقانی
#امربه معروف واجب فراموش شده
مصلحان گمنام
✖️نامهای از طرف فعالان حوزه خانواده به سران قوا منتشر شد که طی آن، توجه قوای سهگانه به اجرای قانون
نامه ۱۷۰ فعال حوزه خانواده به سران قوا: بسترهای اجرای قانون تسهیل ازدواج جوانان را فراهم کنید
۱۷۰ فعال حوزه خانواده طی نامهای به سران قوا خواستار فراهم شدن بسترهای اجرایی شدن قانون تسهیل ازدواج جوانان شدند.
به گزارش خبرنگار گروه خانواده خبرگزاری فارس، ۱۷۰ فعال حوزه خانواده و جمعیت نامهای را رؤسای قوای سه گانه ی جمهور اسلامی ایران نوشته اند که متن آن به شرح ذیل است:
👇👇👇
با عرض سلام و تحیات
« مسئلهی خانواده، مسئلهی بسیار مهمی است؛ پایهی اصلی در جامعه است، سلول اصلی در جامعه است. نه اینکه اگر این سلول سالم شد، سلامت به دیگرها سرایت میکند؛ یا اگر ناسالم شد، عدم سلامت به دیگرها سرایت میکند؛ بلکه به این معناست که اگر سالم شد، یعنی بدن سالم است. بدن که غیر از سلول ها چیز دیگری نیست. هر جهازی، مجموعهی سلولهاست. اگر ما توانستیم سلولها را سالم کنیم، پس سلامت آن جهاز را داریم. مسئله اینقدر اهمیت دارد[1].»
ناظر بر این نگاه گفتمان انقلاب اسلامی به خانواده، توجه به سلامت و نقش کلیدی این سلول بنیادین در جامعه جزو وظایف مهمی است که بر دوش تک تک متولیان امور در جمهوری اسلامی است. این در حالی است که وضعیت خانواده در سطوح مختلف و در موضوعات گوناگون در لایه های ساختاری، نقشی، تعاملی و... دارای مسائل بی شماری است که بقاء و بالندگی و اثرگذاری این نهاد مقدس را با چالش هایی مواجه می نماید.
اگرچه در جامعه ایرانی، خانواده پایه های مستحکمی داشته که در نظام ارزشی و فرهنگی ریشه دارد و کماکان به عنوان مهم ترین و مقبول ترین نهاد مورد پذیرش افراد جامعه است؛ اما این به معنای اغماض و سهل انگاری در خصوص مسائل مرتبط با آن نمی باشد،
ناظر بر همین موضوع، سیاست های کلی خانواده از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ گردید تا در ذیل تحقق و اجرایی شدن آن، جامعه ی ایران اسلامی شاهد رشد و تعالی خانواده های خویش باشد. اما در راستای تحقق سیاست خانواده، مسئله ازدواج با توجه به وضعیت اجتماعی و پیامدهای ایجابی و سلبی آن در بدنه ی جامعه مورد توجه متولیان امور قرار گرفت تا برای جامعه جوانان در سن ازدواج که رقمی حدود 12 میلیون را به خود اختصاص داده اند و با احتساب خانواده های این افراد نزدیک به 40 میلیون نفر (نیمی از جمعیت کشور) درگیر مشکلات دوران طولانی تجرد و تبعات فردی، خانوادگی و اجتماعی آن هستند، تدبیری اندیشیده شود.
در همین راستا قانون تسهیل ازدواج در مجلس شورای اسلامی در سال 1385 مصوب و به دولت ابلاغ گردید تا بتوان از این طریق مسئله ازدواج را تسهیل نمود.👇👇
اما نکته مهم، غفلت 14ساله مجریان در اجرای این مصوبه قانونی است که در نهایت منجر به شکایت مجلس از دولت در آذر ماه 1398 شد و البته طی 9 ماه گذشته نیز هیچ واکنشی در رسیدگی به این شکایت از سمت نهادهای متولی صورت نپذیرفت.
در این میان این سوال مهم و اساسی وجود دارد که علی رغم درست بودن این ادعا که زیرساخت های اقتصادی و آئین نامه ی اجرائی برای اجرای این سیاست فراهم نیست، آیا می توان نسبت به آثار و پیامدهای غفلت نسبت به این موضوع بی تفاوت بود؟ آیا مسئولین به دامنه آسیب ها و مسائل و مشکلاتی که در صورت تعویق سن ازدواج در بین جوانان شکل خواهد گرفت، واقف می باشند؟ سرانجام جامعه ای که جوانان آن به علت عدم امکان برای ازدواج در بین هجمه های فضاهای رسانه و تغییر و تحولات ناظر بر آن دچار تغییر و تحولات نگرشی و ارزشی می گردند چیست؟ و دهها سوال مبنایی و اساسی دیگر.
در همین راستا جمعی از اساتید و فعالین حوزه خانواده بر خود لازم دیدند که در سالروز ابلاغ سیاست های تعالی خانواده، ناظر بر وجود ظرفیت قانونی (قانون تسهیل امر ازدواج) و البته مطالبه کلی تر ناظر بر نحوه ی اجرای این سیاست کلان، خطاب به رؤسای سه قوه درخواست خود جهت رسیدگی ویژه به این موضوع را عنوان نمایند.
ریاست محترم جمهور
در متن ابلاغی قانون تسهیل ازدواج، دولت موظف شده است تا آئین نامه اجرائی مورد نیاز برای اجرای این قانون را به تصویب هیئت وزیران برساند؛ چرا تاکنون هیچ اقدامی از سوی دولت شما برای تصویب آئین نامه اجرائی صورت نگرفته است؟ بدیهی است که نبود آئین نامه، به معنای عدم اجرائی شدن قانون است. متأسفانه معاون امور ساماندهی جوانان وزارت ورزش و جوانان دولت مذکور تنها کاری که در صدد انجام آن است، لغو اعطای وام ازدواج به جوانان است. از سوی دیگر به استناد کدام منطق ظرفیت ستاد ملی خانواده در خدمت موضوعات حاشیه ای همچون عدالت جنسیتی و ... قرار می گیرد؟👇👇
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
مجلس شورای اسلامی در جایگاه وکیل و نماینده مردم، نقش مهمی در مطالبه گری حق عموم و پیگیری مطالبات جامعه دارد؛ پرسش ما این است که چرا پیگیری و نظارت بر اصلاح و اجرای قانون تسهیل ازدواج جوانان تاکنون در دستور مجلس جوان و انقلابی قرار نگرفته است؟
چرا در خصوص ارجاع گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد اجرای قانون تسهیل ازدواج به قوه قضائیه، به منظور رسیدگی به تخلفات مسئولان در عدم اجرای این قانون، اقدام نظارتی صورت نپذیرفته است؟
ریاست محترم قوه قضاییه:
ارجاع گزارش مجلس در مورد اجرایی نشدن قانون تسهیل ازدواج به قوه قضائیه امیدها را برای ایجاد الزامات جدید جهت اجرایی شدن آن زنده کرد. با این وجود از ارائه گزارش نمایندگان مردم در این خصوص نزدیک به 9 ماه می گذرد و ما همچنان منتظر ورود قوه قضائیه در این زمینه هستیم.
لذا فعالین این حوزه خواهان رسیدگی ویژه قوای سه گانه به امر خانواده و فراهم سازی بسترهای لازم جهت اجرایی شدن مصوبات مرتبط (قانون تسهیل ازدواج جوانان) می باشند.
و من الله توفیق
#مطالبه گری
🔴نماینده ولی فقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه آمران امربهمعروف و نهی از منکر نباید به گروهی خاص محدود شوند، گفت: بدنهی مردم نیز باید در این امر ورود کرده و گروهها بهصورت تخصصی و مردم بهصورت عمومی درگیر این موضوع باشند.
♦ آیتالله حسینی همدانی در بخش دیگری به بیان تفاوت میان «موعظه» و «امربهمعروف و نهی از منکر» پرداخت و گفت: در بحث موعظه واعظ باید به وعظ قائل باشد اما امربهمعروف و نهی از منکر یک واجب مستقل است و اگر شخص قائل به آن موضوع نباشد بر او واجب است که به شخص دیگر متذکر شود.
♦نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز در خاتمه با تأکید بر اینکه رواج پیدا کردن امربهمعروف و نهی از منکر میتواند حلکننده بسیاری از مشکلات روز جامعه باشد، تأکید کرد: بنده تمامقد از گروههای مطالبه گر و امربهمعروف و نهی از منکر حمایت میکنم و تا انتهای کار مدافع بوده و پشتیبانی میکنم.
🔴 وقتی در امر به معروف و نهی از منکرجدیت داشته باشی...❗
جریان #تحریف با سر خط کردن #رسانه_های_پولی برای تخریب چهرههایی از جمله #رائفی_پور و #پناهیان وارد عمل می شوند.😏
👈اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید😑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیا مسئولان از سفره و یخچال مردم باخبرند؟!
♦️وزیر تعاون: من هم طعم گرانی را چشیدم.
✊اطلاعیه | تجمع مردمی محکومیت اهانت به پیامبر اعظم و قرآن مجید
◾زمان: پنجشنبه ۲۰ شهریور ساعت ۱۷
◾میدان امام حسین(ع) #تهران
🔸رواج آرایشگاه های زیرزمینی در پایتخت/ سکوت نهادهای نظارتی
🔹یکی از این فرهنگهای غلط و نامربوط با فرهنگ جامعه ایرانی، پدید آمدن آرایشگاهها و باشگاههای مختلط زیر زمینی است که در این اماکن هم آقایان و هم بانوان برای انجام کارهایشان حضور پیدا میکنند و به انجام کارهای نامتعارف آن هم در وضعیت بسیار نابهنجار و اسف بار اقدام میکنند.
🔹متأسفانه به تازگی در فضای مجازی فیلمهای کوتاهی از فعالیت آرایشگاهها و باشگاههای ورزشی مختلط زنانه و مردانه منتشر شده که در آن زنان و مردان در حال انجام اقداماتی خلاف شئونات ایرانی و اسلامی هستند و بانوان بدون رعایت حجاب حداقلی خود در حال انجام فعالیتهای خارج از عرف هستند.
🔹اینکه چرا تا به حال اقدامی برای شناسایی این گونه اماکن صورت نگرفته و برخوردی آن طور که باید و شاید با متولیان برپا کننده آرایشگاهها و باشگاههای ورزشی مختلط انجام نشده است، جای تعجب دارد.
👉 yjc.ir/00VPLv
🆔 @YjcNewsChannel
🔴مجریان سند ۲۰۳۰ را به قوه قضاییه معرفی میکنیم
♦️منادی رئیس کمیسیون آموزش:سند تحول آموزشی در کشور موجود است که برای نوشتن و جمعآوری این سند زحمات زیادی انجام شده است.
♦️متاسفانه خیلی از بندهای این سند عملیاتی نشده است چه از لحاظ زمانبندی آن که این مورد نیز مدنظر مقام معظم رهبری هم بود و هم از لحاظ تعیین شاخصهای پیشرفت.
♦️امروز باید دغدغه مسئولان این باشد که برخی از بندهای سند ۲۰۳۰ که برای جامعه مضر است اجرایی نشود، اما این را باید گفت که برخی از بندهای سند ۲۰۳۰ بد نیست و نکات بسیار خوبی به همراه دارد.
♦️یکی از اولویتهای کمیسیون آموزش مجلس این است که وزارت آموزش و پرورش را مکلف کند تا سند تحول بنیادی را در آموزش و پرورش کشور اجرایی کنند.
♦️کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پیگیر است تا افرادی که دست به چنین اشتباهی زدهاند را بیابد و به قوه قضاییه معرفی کند تا با آنها با اشد مجازات برخورد شود.
#بی تفاوت نباشیم
#نظارت اجتماعی
#مطالبه گری
آیتالله کاظم صدیقی، تولیت مدرسه علمیه امام خمینی(ره)، یکشنبه شب در جمع طلاب این مدرسه علمیه به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: خداوند متعال این عالم را برای بشر محل تربیت و کسب سعادت ابدی قرار داده است.
وی افزود: تقدیر خداوند بر این قرار گرفت که بشر در اجتماع زندگی کند و چون آدمی موجودی افزون طلب است قهرا حالت درگیری و فساد در مجامع انسانی رخ میدهد.
آیتالله صدیقی با بیان اینکه عمل به قانون مانع درگیری و نزاع میشود، ابراز کرد: ابلاغ قانون نیازمند مجری است و برای کنترل مسئول مجریه و مردم در برابر تعرض به قانون دستگاه قضاوت لازم است تا قانونشکن مجازات شود.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه در دین اسلام قانونگذار خداوند است، اظهار داشت: قانون از جانب خدا نازل میشود و اگر کسی به قانون الهی پشت کند کافر است؛ کسانی که در چارچوب قانون دین حکومت نمی کنند فاسق و ظالم هستند.
وی افزود: حکومت اسلامی با حضور مردم ضمانت اجرایی پیدا میکند بنابراین مردم پشتوانه حکومت و امنیت جامعه اسلامی هستند؛ مردم باید عملکرد مسئولان را زیر نظر داشته باشند و با تخلفات آنان مقابله کنند.
آیتالله صدیقی با استناد به کلام امیر حکمت و بلاغت، ابراز کرد: امیرمؤمنان علی(ع) میفرمایند: ای مؤمنان؛ اگر دیدید ظلمی انجام میشود و مردم را به فحشا دعوت میکنند از آن ناراحت و منزجر شوید؛ انسان باید نسبت به گناه حالت تنفر داشته باشد.
تولیت مدرسه علمیه امام خمینی(ره) ادامه داد: در برابر بدحجابی، رباخواری و رانتخواری نباید بیتفاوت بود زیرا خداوند به آمر به معروف و ناهی از منکر اجر میدهد.
وی با بیان اینکه مؤمن از شنیدن تذکر و موعظه استقبال میکند، بیان داشت: سکولارهای غربی با ترویج بدحجابی خواستار نابودی انقلاب و نظام هستند آنان ذرهای دلسوز مردم نیستند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در پایان با بیان اینکه گناه و معصیت مسیری به سوی جهنم است، گفت: جامعهای که اهل امر به معروف و نهی از منکر است و مردم آن نسبت به یکدیگر احساس مسئولیت میکنند بیانگر امیدواری آنان به خداوند متعال است، یأس از رحمت الهی انسان را به دوزخ هدایت میکند.
🔻طرح مجلس برای تشویق زاد و ولد/ اختصاص «سهام آیندگان» به فرزندان سوم به بعد
نماینده مردم ملکان در مجلس:
🔹در طرحی که اخیرا برای تشویق افزایش جمعیت و زاد و ولد تدوین کردیم پیشبینی شده که بنیادملی جمعیت تشکیل شود.
🔹در این طرح پیشبینی شده که برای تشویق افزایش زاد و ولد، برای فرزند سوم و چهارم به بعد سهامی از شرکتهای معتبر دولتی از جمله پالایشگاه و پتروشیمیها به عنوان «سهام آیندگان» تخصیص داده شود که این سهام مختص به فرزندان سوم و چهارم به بعد است.