🌹 روز ظهور تو چه سرافکنده می شوند!
🌹 آنان که در دعای فرج کم گذاشتند...
#حضرت_مهدی (عج)
بسم الله الرحمن الرحیم
همزمان با میلاد منجی عالم بشریت مهدی صاحب الزمان عج
واحدگزارشات ستاد افتتاح و آماده دریافت گزارشات مردمی شهروندان ولایت مدار و انقلابی شهرستان پاکدشت می باشد.
#همه_مسئولیم
#بی_تفاوت_نباشیم
#امربه_معروف_و_نهی_از_منکر
#نظارت_اجتماعی
#مطالبه_گری
🆔eitaa.com/moslehanegomnam
🔴 گاهی فریضهی امر به معروف و نهی از منکر با فریضهی دیگری به نام «اقامهی حدود» یا «حفظ حدود» و یا «اقامهی امر خداوند» تکمیل گردیده است.
🔹️روشن است که اقامه حدود خود نوعی نهی از منکر میباشد، منتها این مرتبهی از نهی از منکر، دارای ویژگی خاصی است و به همین علت در کتابهای فقهی باب خاصی به آن اختصاص یافته است.
🔵 اقامه حدود خود دارای شرایط خاصی میباشد و وظیفهی همگانی نیست، بلکه به عهدهی فقها، حاکمان شرع و رهبران جامعه است که به اقامه حدود الهی بپردازند!
🌹حضرت علی، علیهالسلام فرموند:
«غایت دین، امر به معروف و نهی از منکر و اقامه حدود است»
و نیز فرمودند: «قوام شریعت به امر به معروف، نهی از منکر و اقامه حدود است»
باز آن حضرت فرمودند:
«هرکس سه خصلت در او باشد از شر دنیا و آخرت در امان است:
1⃣امر به معروف
2⃣نهی از منکر
3⃣حفظ حدود الهی!
🔹️حفظ حدود الهی که در اینجا بیان گردیده است، از «اقامه حدود» عامتر بوده و با امر به معروف و نهی از منکر بیشتر مطابقت دارد.
⭕ در روایتی حضرت همگان را به مسابقه برای اقامهی حدود الهی و امر به معروف فرا میخواند و صفات اقامهکننده ی امر خداوند را اینگونه برمیشمرند👇👇
1) مدارا نمیکند❗️
2) سازش نمیکند❗️
3) از مطامع و حرص و آز تبعیت نمیکند❗️
☀️اقامه امر خداوند نیز اصطلاحی عام و دربرگیرنده ی امر به معروف، نهی از منکر و اقامه حدود است.
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
🌹فرازهایی بی نظیر از خطبه 192 نهج البلاغه که پاسخ های بسیار روشنگری در مورد بسیاری از سوالات ما است
♦️اگر خداى سبحان اراده می فرمود، به هنگام بعثت پیامبران، درهاى گنجها، و معدنهاى جواهرات، و باغات سرسبز را به روى پیامبران می گشود، و پرندگان آسمان و حیوانات وحشى زمین را همراه آنان به حرکت در می آورد.
♦️امّا اگر این کار را می کرد، آزمایش از میان می رفت، و پاداش و عذاب بی اثر می شد، و بشارتها و هشدارهاى الهى بی فایده می بود، و بر مؤمنان اجر و پاداش امتحان شدگان واجب نمی شد، و ایمان آورندگان ثواب نیکوکاران را نمی یافتند، و واژه ها، معانى خود را از دست می داد. در صورتى که خداوند پیامبران را با عزم و اراده قوى، گرچه با ظاهرى ساده و فقیر مبعوث کرد، با قناعتى که دلها و چشمها را پر سازد، هر چند فقر و ندارى ظاهرى آنان چشم و گوشها را خیره سازد.
♦️ اگر پیامبران الهى، داراى چنان قدرتى بودند که مخالفت با آنان امکان نمی داشت، و توانایى و عزّتى می داشتند که هرگز مغلوب نمی شدند، و سلطنت و حکومتى می داشتند که همه چشمها به سوى آنان بود، از راههاى دور بار سفر به سوى آنان می بستند، اعتبار و ارزششان در میان مردم اندک بود، و متکبّران در برابرشان سر فرود می آوردند، و تظاهر به ایمان میکردند، از روى ترس یا علاقهاى که به مادّیات داشتند.
♦️در آن صورت نیّتهاى خالص یافت نمی شد، و اهداف غیر الهى در ایمانشان راه می یافت، و با انگیزههاى گوناگون به سوى نیکی ها می شتافتند. امّا خداى سبحان اراده فرمود که پیروى از پیامبران، و تصدیق کتب آسمانى، و فروتنى در عبادت، و تسلیم در برابر فرمان خدا، و اطاعت محض فرمانبردارى، با نیّت خالص تنها براى خدا صورت پذیرد، و اهداف غیر خدایى در آن راه نیابد، که هر مقدار آزمایش و مشکلات بزرگتر باشد ثواب و پاداش نیز بزرگتر خواهد بود
هدایت شده از قرارگاه رسانه ای استان تهران
🔴 امام خمینی (ره)
♦️من مجاهدات جوانها را، جوانهاي همه ايران ، و خصوص شماجوانان را، تقدير مي كنم . و اميدوارم كه اسم شما در دفتر امام زمان(عج) ثبت بشود و شما جزو مجاهدين اسلام باشيد.
♦️ان شاءالله از اين به بعد هم در اين نهضت شركت داشته باشيد، در اموري كه براي اسلام پيش مي آيد پيشقدم باشيد. ان شاءالله بشود كه يك دولت اسلامي به تمام معنا و يك مملكت اسلامي به تمام معنا تحقق پيدا كند با دست شماجوانها؛ و همه در پناه اسلام به خير دنيا و آخرت برسيد.
📚صحیفه امام خمینی(ره) جلد 10 صفحه 241
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امربهمعروفونهیازمنکر/علامهشهیدمطهری